تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 770 از 949 اولاول ... 270670720760766767768769770771772773774780820870 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,691 به 7,700 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام همین الان دوباره زنگ زدن واسه همین شکایت بعد از حرفایی که زدم قرار شد بهم سرویس محدود بده با تخفیف 50 درصد مثلا سوریس 2مگ 40گیگ شبانه رایگان که 118 تومن میشه ماهی با مالیات را بهم ماهی 59 تومن میده بعد گفت قرار داد بعدی و هر چند ماه که ببندین این تخفیف هست روش یعنی اگه این سرویس 3 ماه هم بگیرم رو کلش تخفیف هست کلا میشه 3ماه 177 تومن . 5 روز دیگه این سرویسم تمومه بهم گفت اگه میخوای بگو تا پیش فاکتورشا بزنم به نظر شما همچین کاری را بکنم؟؟؟؟؟ چند ماه بگیرم؟؟؟؟ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام واسه دفعه چهارم از فن آوا زنگ زدن طرح جدیدی که واسه نامحدود 1 مگ هست اینکه در ماه تا 22 گیگ رو گفت با سرعت 1024 میگیری بعدش میشه 128 گفتم اینجوری که اصلا نمیشه بعد گفت اینکارم میتونین کنین سرویس محدود بگیرین هر نوعش را که گرفتین 50 درصد تخفیف بهتون میدم مثلا 2مگ 40 گیگ در ماه شبانه رایگان که ماهی 118 تومن میشه 59 تومن اگه هم سرویس رو 3 ماه 6 ماه یا بیشتر بگیرم کلش تخفیف را داره 3ماه میشه 177 تومن کلا . 5روز دیگه این سرویسم تموم میشه .به نظر شما انجام بدم اینکارا؟چند ماه قرار داد بگیرم؟ طرف منتظر خبر من که پیش فاکتور صادر کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام واسه دفعه چهارم از فن آوا زنگ زدن طرح جدیدی که واسه نامحدود 1 مگ هست اینکه در ماه تا 22 گیگ رو گفت با سرعت 1024 میگیری بعدش میشه 128 گفتم اینجوری که اصلا نمیشه بعد گفت اینکارم میتونین کنین سرویس محدود بگیرین هر نوعش را که گرفتین 50 درصد تخفیف بهتون میدم مثلا 2مگ 40 گیگ در ماه شبانه رایگان که ماهی 118 تومن میشه 59 تومن اگه هم سرویس رو 3 ماه 6 ماه یا بیشتر بگیرم کلش تخفیف را داره 3ماه میشه 177 تومن کلا . 5روز دیگه این سرویسم تموم میشه .به نظر شما انجام بدم اینکارا؟چند ماه قرار داد بگیرم؟ طرف منتظر خبر من که پیش فاکتور صادر کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام واسه دفعه چهارم از فن آوا زنگ زدن طرح جدیدی که واسه نامحدود 1 مگ هست اینکه در ماه تا 22 گیگ رو گفت با سرعت 1024 میگیری بعدش میشه 128 گفتم اینجوری که اصلا نمیشه بعد گفت اینکارم میتونین کنین سرویس محدود بگیرین هر نوعش را که گرفتین 50 درصد تخفیف بهتون میدم مثلا 2مگ 40 گیگ در ماه شبانه رایگان که ماهی 118 تومن میشه 59 تومن اگه هم سرویس رو 3 ماه 6 ماه یا بیشتر بگیرم کلش تخفیف را داره 3ماه میشه 177 تومن کلا . 5روز دیگه این سرویسم تموم میشه .به نظر شما انجام بدم اینکارا؟چند ماه قرار داد بگیرم؟ طرف منتظر خبر من که پیش فاکتور صادر کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من دقیقا وقتی 20 روز از سرویسم مونده بود اینا این سیاست دزدی رو پیاده کردن و من هم همون روز تلفن زدم 195 و شکایت کردم. الان یک روز از سرویسم مونده و اینا حتی تمدید موقت رو هم برای من غیر فعال کردن (قبلا تا 5 روز میشد موقت تمدید کرد) و من هم واقعا نمیدونم چی کار کنم برای پیگیری شکایت و فکر میکنم یا باید بیخیال شکایت بشم (چون جواب بعدیشون اینه که مشترک تمدید نکرده و دیگه سرویس نداره) یا باید دوباره 120 تومن بی زبون رو بریزم تو شکم این ح زاده ها.
    عکس شکایت رو گذاشتم میتونین ببینید که در کمال وقاحت نوشتن "با سلام،تغيير سرويس انجام و مشكل برطرف گرديد. باتشكر" در صورتی که کاملا خلاف واقع هستش و نه سرویس رو تغییردادن و نه اصلا تماسی با من گرفتن.
    دوستان یه همفکری کنید ممنون میشم.

امروز از طرف فناوا تماس گرفتن و با توجه به اینکه شکایت تو مرحله تجدید نظر اول هستش حتی حاضر بودن که پول ماه آخر رو عودت بدن که من قبول نکردم و گفتم شکایت رو پیگیری میکنم.

6. 3 کاربر از Bakhsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

امروز از طرف فناوا تماس گرفتن و با توجه به اینکه شکایت تو مرحله تجدید نظر اول هستش حتی حاضر بودن که پول ماه آخر رو عودت بدن که من قبول نکردم و گفتم شکایت رو پیگیری میکنم.
    دقیقا همه باید همین کارو بکنن. به منم دیروز زنگ زدن منم قبول نکردم. حتی گفتم من اگه شده این پورت رو تا 3 ماه دیگه هم نگه میدارم تا به نتیجه برسم.

9. 3 کاربر از tourjan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

واسه دفعه چهارم از فن آوا زنگ زدن طرح جدیدی که واسه نامحدود 1 مگ هست اینکه در ماه تا 22 گیگ رو گفت با سرعت 1024 میگیری بعدش میشه 128 گفتم اینجوری که اصلا نمیشه بعد گفت اینکارم میتونین کنین سرویس محدود بگیرین هر نوعش را که گرفتین 50 درصد تخفیف بهتون میدم مثلا 2مگ 40 گیگ در ماه شبانه رایگان که ماهی 118 تومن میشه 59 تومن اگه هم سرویس رو 3 ماه 6 ماه یا بیشتر بگیرم کلش تخفیف را داره 3ماه میشه 177 تومن کلا . 5روز دیگه این سرویسم تموم میشه .به نظر شما انجام بدم اینکارا؟چند ماه قرار داد بگیرم؟ طرف منتظر خبر من که پیش فاکتور صادر کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

واسه دفعه چهارم از فن آوا زنگ زدن طرح جدیدی که واسه نامحدود 1 مگ هست اینکه در ماه تا 22 گیگ رو گفت با سرعت 1024 میگیری بعدش میشه 128 گفتم اینجوری که اصلا نمیشه بعد گفت اینکارم میتونین کنین سرویس محدود بگیرین هر نوعش را که گرفتین 50 درصد تخفیف بهتون میدم مثلا 2مگ 40 گیگ در ماه شبانه رایگان که ماهی 118 تومن میشه 59 تومن اگه هم سرویس رو 3 ماه 6 ماه یا بیشتر بگیرم کلش تخفیف را داره 3ماه میشه 177 تومن کلا . 5روز دیگه این سرویسم تموم میشه .به نظر شما انجام بدم اینکارا؟چند ماه قرار داد بگیرم؟ طرف منتظر خبر من که پیش فاکتور صادر کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دقیقا همه باید همین کارو بکنن. به منم دیروز زنگ زدن منم قبول نکردم. حتی گفتم من اگه شده این پورت رو تا 3 ماه دیگه هم نگه میدارم تا به نتیجه برسم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •