تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 770 از 3195 اولاول ... 27067072076076676776876977077177277377478082087012701770 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,691 به 7,700 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    قیمت جهانی (ترجیحا دبی) xbox360 جاسپر مدل های آرکید و پریمیوم را میخواستمم.(قیمت هایی که توی پست اول هست به روزه؟ یعنی با آخرین کاهش قیمت هست دیگه؟ آخه قیمت پریموم را زده 299 دلار اما همین چند وقت پیش-قبل از این گرانیها- فتحی میداد به 280 برای همین به شک افتادم)

امروز با دوستم رفتیم یک ارکید جاسپر خریدیم به 310(320 میگفت با کلی چونه 310 بهش دادیم)+ یک دسته اضافی به 45 تومن و 2 بازی (PES2009 و GTA IV روی دیسک T-gate با چاپ روی cd و کاور) میگفت دونه ای 4 تومن ما 2 تاش را روی هم 5 دادیم

جمعا 359 تومن شد.

حالا خودم میخوام بخرم البته نه از داخل ایران.آخه اینجا قیمت ها فضایی بالا رفته.
    Last edited by choory; 13-07-2009 at 23:38.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

نه عزیز
    تا همین چند روز پیش قرار بود هم برای XBOX 360 و هم برای PC بیاد
    3-4 روز پیش اخباری مبنی بر حذف یا تاخیر نسخه ی PC اومد
    امروز به طور رسمی تایید شد که بازی نسخه ی PC حذف شده
    توی E3 اصلا خبری از حذف نسخه ی PC نبود!
    یحی جان منبع رو میدی ؟
    چون من الان gamespot رو چک کردم تو also گزینه pc هم داره
    حذف نشده تاخیر خورد

ولی حالا کو تا اون موقع
    برای 360 هم نوشته q1 یعنی ممکنه اونم تاخیر بخوره
    واسه pc فکر کنم کم کمش بشه تایستان 89

گرچه من بیشتر خوشحال میشدم که این خبر در مورد mgs : rising بود
    سلام دوستان
    قیمت جهانی (ترجیحا دبی) xbox360 جاسپر مدل های آرکید و پریمیوم را میخواستمم.(قیمت هایی که توی پست اول هست به روزه؟ یعنی با آخرین کاهش قیمت هست دیگه؟ آخه قیمت پریموم را زده 299 دلار اما همین چند وقت پیش-قبل از این گرانیها- فتحی میداد به 280 برای همین به شک افتادم)

امروز با دوستم رفتیم یک ارکید جاسپر خریدیم به 310(320 میگفت با کلی چونه 310 بهش دادیم)+ یک دسته اضافی به 45 تومن و 2 بازی (PES2009 و GTA IV روی دیسک T-gate با چاپ روی cd و کاور) میگفت دونه ای 4 تومن ما 2 تاش را روی هم 5 دادیم

جمعا 359 تومن شد.

حالا خودم میخوام بخرم البته نه از داخل ایران.آخه اینجا قیمت ها فضایی بالا رفته.
    تو ایران هیچ وقت با هیچ جا پیش نمیرن
    از فتحی پرسیدن میگفت چون تو دبی گرون شده ما هم گرون کردیم
    از اون ورم دلار رفته بالا

حالا خودتون دیگه حساب کنید

3. 5 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ایران وضعیت جالبی داره ! اگه تو دنیا یه چیزی گرون بشه اینام میبرن بالا میگن همه جا گرون شده ولی قیمتا بیاد پایین اینا نمیارن پایین ! خیلی وقتام که خودشون همین جور صلاح میدونن که ببرن بالا !

در ضمن علی جان شمام که هر چند وقت یه بار برا یکی میگیری 360 ! خب برو برا خودتم بگیر دیگه !

5. 3 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

یحی جان منبع رو میدی ؟
    چون من الان gamespot رو چک کردم تو also گزینه pc هم داره
    حذف نشده تاخیر خورد

ولی حالا کو تا اون موقع
    برای 360 هم نوشته q1 یعنی ممکنه اونم تاخیر بخوره
    واسه pc فکر کنم کم کمش بشه تایستان 89

گرچه من بیشتر خوشحال میشدم که این خبر در مورد mgs : rising بود
    چشم آقا پدرام
    اینم منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در تاپیک بازی هم ذکر شده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خودم همین الان با چند تا از دوستان نگاهی انداختم چیزی راجع به کنسل شدن PC ننوشته بود.شایدم عجله کردم باید یه بار منبعو چک می کردم
    ولی شما هم یه نگاهی بندازید
    Last edited by S.Y.K; 14-07-2009 at 00:58.

7. 2 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ایران وضعیت جالبی داره ! اگه تو دنیا یه چیزی گرون بشه اینام میبرن بالا میگن همه جا گرون شده ولی قیمتا بیاد پایین اینا نمیارن پایین ! خیلی وقتام که خودشون همین جور صلاح میدونن که ببرن بالا !

در ضمن علی جان شمام که هر چند وقت یه بار برا یکی میگیری 360 ! خب برو برا خودتم بگیر دیگه !
    واقعا همه چی این ایران عجیب غریب هست

بین دوستام اطلاعات من از همشون توی کنسول بیشتر هست.برای همین وقتی میخواهند خرید کنند با من میروند

خودم دلم میخواد بگیرم اما مشکل اصلی این خانواده هست.psp دستم باشه باید پشت در بخوابم
    حالا xbox که جای خود داره.
    به زودی این کنکور کاردانی به کارشناسی را میدم راحت میشم.هرچقدر خواستم میشینم بازی میکنم.

مشکل بعدی هم پوله که فعلا 400 ندارم بدم برای یک جاسپر پریمیوم
    یا باید صبر کنم ارزان بشه (که بعید هست به این زودی قیمت های کاهش پیدا کنه) یا خرید از آن ور آب.
    Last edited by choory; 14-07-2009 at 00:32.

9. 4 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

یه آقایی توی همین تاپیک در مورد این سوال به من جواب داد و در مورد دومی گفت که یه کم مشکل پیدا می کنی
    می خواستم بدونم مشکلم چیه ؟
    در ضمن من هم دیروز آپدیت کردم آرکید رو . ولی روی مموری کارت . حالا دو تا سوال دیگه :
    1-اگه یه روزی از همون اول مموری تو نباشه چی میشه ؟
    2-اگه من ان شا ... یه روزی هارد گرفتم می شه این آپدیت رو به اوجا انتقال داد ؟
    3- آیا هارد 20 گیگ برای ایکس باکس هست ؟ اگه هست قیمت چند ؟

ببخشید که شد 3 تا
    شما زمانی که یه سوالی رو تو تاپیک مطرح میکنی و کسی مانند بنده میاد جواب میده , اگه یه موقع جواب بنده شما رو قانع نکرد
    شما باید دوباره از من اون سوال رو بپرسی نه اینکه بیای دوباره نقل و قل کنی و از کس دیگه بپرسی !!!!!
    این کار بی احترامی به کسیه که برای شما وقت میزاره و جواب میده !!!!
    -----------------------------------
    منظور بنده اینه که در حال حاضر نرم افزار های Xbox 360 در حال حجیم شدن و بیشتر شدن هست و شما نمیتونی تمام آپدیت ها و برنامه های اضافی رو تو مموری داخلیه دستگاه ومموری کارت External دستگاه نصب کنی.
    برای همین گفتم به مشکل بر خواهی خورد .

ادامه ی سوالات هم که :
    1-اگه یه موقع مموری توش نباشه یعنی اینکه دستگاه شما آکبند نبوده.
    2-بله, بعضی از آپدیت ها مانند فایل بخش avi و DivX قابل انتقال هستند و لی داشبورد چون در مموریه داخل دستگاه ریخته میشه فرقی نمیکنه که شما هارد داشته باشی یا نه .
    3-بله, دسته دوم هست چون دیگه تولید نمیشه
    شما میتونی هارد آکبند با ظرفیت 60 و 120 گیگ رو تهیه نمایید

موفق باشید.
    يه چند تا سوال ديگه دارم(با عرض معذرت)

1-ميشه با فلش مموري تو 360 اطلاعات ريخت؟؟؟
    2-فيلم هاي دي وي دي ميشه توش كپي كرد؟؟
    3-راستش من بيشتر به خاطر guitar hero و rock band دارم 360 ميگيرم....اين بازي ها الان تو بازار پيدا ميشه(مخصوصا" guitar hero:metallica)؟؟؟ و با 360 ميشه با دسته بازي كرد يا بايد گيتارشو بخرم؟؟؟؟ اصلا" گيتارش هست؟؟؟ اگه هست قيمتش چنده؟؟
    4-كيفيت تصوير توي تلوزيون هاي معمولي چطوره؟؟؟
    1-نه فعلا ,همچین قابلیتی رو Microsoft به طور رسمی و مجاز بر روی Xbox360 قرار نداده.
    2-متاصفانه خیر,فقط بازی
    3-تا دلت بخواد هست ,فکر میکنم حتما باید گیتار مخصوصش رو داشته باشی !!!
    من یادمه رفته بودم نمایندگی West Game که یکی از مشتریاش چند تا از این گیتار ها میخواست .به احتمال زیاد اگه بگردی پیدا میکنی . قیمتش هم باید حدود 60 تا 70 دلار باشه.
    اگه هیچ جا نداشتن میتونی به فتحی بگی واست بیاره.
    4-بستگی به TV شما داره اگه کابل 6 فیش بهش بخوره که تقریبا خوبه !!! اگه هم کابل 3 فیش بهش بخوره زیاد جالب نمیشه .
    Last edited by SamGun; 14-07-2009 at 02:05.

11. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض آموزش کامل باز کردن کنسول Xbox 360

بالاخره بعد از 5 ساعت کار بی وقفه تونستم یک آموزش کامل همرا با عکس برای باز کردن کنسول Xbox360 درست کنم .
    البته میدونم که یکم دیر شده و ممکنه خیلی ها در این زمان این کار رو یاد گرفته باشند ولی ما مبنا رو بر این میزاریم که افرادی که از این به بعد Xbox360 میخرن و دنبال همچین آموزشی میگردن دیگه 100 تا فروم رو نگردن !!
    البته خود من با گشتن این 100 تا فروم یک آموزش درست حسابی پیدا نکردم که در خور بچه های با معرفت سایت باشه !!!
    تنها چیزی که پیدا کردم واسه سایت BC بود که اونم فقط مخصوص اعضای Perimium هست .
    ------------------
    البته این آموزش به صورت یک فایل PDF است که بنده هنوز وقت آپلود کردنشو نکردم
    ایشالا تا شنبه هفته اتی قرار خواهم داد.
    Last edited by SamGun; 14-07-2009 at 02:26.

13. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

شما زمانی که یه سوالی رو تو تاپیک مطرح میکنی و کسی مانند بنده میاد جواب میده , اگه یه موقع جواب بنده شما رو قانع نکرد
    شما باید دوباره از من اون سوال رو بپرسی نه اینکه بیای دوباره نقل و قل کنی و از کس دیگه بپرسی !!!!!
    این کار بی احترامی به کسیه که برای شما وقت میزاره و جواب میده !!!!
    -----------------------------------
    منظور بنده اینه که در حال حاضر نرم افزار های Xbox 360 در حال حجیم شدن و بیشتر شدن هست و شما نمیتونی تمام آپدیت ها و برنامه های اضافی رو تو مموری داخلیه دستگاه ومموری کارت External دستگاه نصب کنی.
    برای همین گفتم به مشکل بر خواهی خورد .

ادامه ی سوالات هم که :
    1-اگه یه موقع مموری توش نباشه یعنی اینکه دستگاه شما آکبند نبوده.
    2-بله, بعضی از آپدیت ها مانند فایل بخش avi و DivX قابل انتقال هستند و لی داشبورد چون در مموریه داخل دستگاه ریخته میشه فرقی نمیکنه که شما هارد داشته باشی یا نه .
    3-بله, دسته دوم هست چون دیگه تولید نمیشه
    شما میتونی هارد آکبند با ظرفیت 60 و 120 گیگ رو تهیه نمایید

موفق باشید.

1-نه فعلا ,همچین قابلیتی رو Microsoft به طور رسمی و مجاز بر روی Xbox360 قرار نداده.
    2-متاصفانه خیر,فقط بازی
    3-تا دلت بخواد هست ,فکر میکنم حتما باید گیتار مخصوصش رو داشته باشی !!!
    من یادمه رفته بودم نمایندگی West Game که یکی از مشتریاش چند تا از این گیتار ها میخواست .به احتمال زیاد اگه بگردی پیدا میکنی . قیمتش هم باید حدود 60 تا 70 دلار باشه.
    اگه هیچ جا نداشتن میتونی به فتحی بگی واست بیاره.
    4-بستگی به TV شما داره اگه کابل 6 فیش بهش بخوره که تقریبا خوبه !!! اگه هم کابل 3 فیش بهش بخوره زیاد جالب نمیشه .
    داداش شرمنده اخلاق ورزشی . ما منظور بدی نداشتیم به خدا .
    بعدش اینکه منظور من از بودن مموری کارت توش این بود که من داشبورد رو توی مموری ریختم . پس وقتی روشن میشه (کنسول) باید داشبورد رو از اونجا بخونه دیگه درسته ؟
    حالا اگه یه روزی هنگام روشن کردن دستگاه مموری داخلش نبود چی میشه ؟ چه اتفاقی می افته ؟
    بازم از شما ممنونم و می گم یه قصد بدی نداشتم .

15. این کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

داداش شرمنده اخلاق ورزشی . ما منظور بدی نداشتیم به خدا .
    بعدش اینکه منظور من از بودن مموری کارت توش این بود که من داشبورد رو توی مموری ریختم . پس وقتی روشن میشه (کنسول) باید داشبورد رو از اونجا بخونه دیگه درسته ؟
    حالا اگه یه روزی هنگام روشن کردن دستگاه مموری داخلش نبود چی میشه ؟ چه اتفاقی می افته ؟
    بازم از شما ممنونم و می گم یه قصد بدی نداشتم .
    اشکالی نداره عزیز دشمنت شرمنده.
    --------------------------------------------
    خب ببینید شما در داخل دستگاه آرکیدتون یک حافظه ی داخلی(به غیر از مموری کارت) به ظرفیت 256 مگابایت دارید که برای نصب داشبورد و یک مقداری از Save بازی ها استفاده میشود که خب مسلم هست به خاطر حجم کم محدودیت داره .ولی اگه شما یک مموری یا یک هارد بر روی دستگاه خود داشته باشید دیگه از مموریه داخلی برای Save بازی ها استفاده نمیشه .
    داشبورد دستگاه به خاطر اهمیتی که برای کار کردن سریع بدون باگ و هنگ کردن رو داره به صورت Auto در مموریه داخلی ریخته میشه و شما اگه مموری کارتتون یا هاردتون به دستگاه وصل نباشه هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد
    Last edited by SamGun; 14-07-2009 at 14:48.

17. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

بالاخره بعد از 5 ساعت کار بی وقفه تونستم یک آموزش کامل همرا با عکس برای باز کردن کنسول Xbox360 درست کنم .
    البته میدونم که یکم دیر شده و ممکنه خیلی ها در این زمان این کار رو یاد گرفته باشند ولی ما مبنا رو بر این میزاریم که افرادی که از این به بعد Xbox360 میخرن و دنبال همچین آموزشی میگردن دیگه 100 تا فروم رو نگردن !!
    البته خود من با گشتن این 100 تا فروم یک آموزش درست حسابی پیدا نکردم که در خور بچه های با معرفت سایت باشه !!!
    تنها چیزی که پیدا کردم واسه سایت BC بود که اونم فقط مخصوص اعضای Perimium هست .
    ------------------
    البته این آموزش به صورت یک فایل PDF است که بنده هنوز وقت آپلود کردنشو نکردم
    ایشالا تا شنبه هفته اتی قرار خواهم داد.
    سعید جان از دست من هیچ کاری به جز یه تشکر خشک و خالی بر نمیاد
    فقط می تونم بگم اگه هزاران بار از کارت تعریف و تمجید بشه کمه
    ممنون که با زحماتی که می کشی به بچه ها کمک می کنی
    امیدوارم که همیشه موفق باشی
    ای کاش می تونستم با یه چیزی بیشتر از یک پست ساده ازت تشکر کنم
    فقط می تونم بگم که شرمنده بخاطر همه ی زحماتت
    ارادتمند همه
    یحیی

19. 2 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •