تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شبکه مورد تایید شما کدام یک است؟

راي دهنده
600. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • IR-TCI

240 40.00%
  • Taliya

101 16.83%
  • Iran Cell

259 43.17%
صفحه 77 از 93 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 925

نام تاپيک: IR-TCI , Taliya , Iran Cell

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

با این همه مسائل جور وا جور هنوز ایرانسل توی نظر سنجی تاپیک اوله...
    خب من هم اون موقع راضی بودم و به ایرانسل رای داده بودم. ولی الان شدیداً ناراضی هستم.

نظرسنجی جدید رو باید دید. همون درصد نارضایتی از ایرانسل. اونجا رو اگه نگاه کنید، آمار های جدیدی می بینید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اوووووووووووووووووووووووه حالا برای موتورولا چه تبلیغی میکنه
    اگه بساط کل کل واشه من میگم : سیم کارت ایرانسل با سامسونگ F700
    اووووووووه بابا عزیزم من حالا فهمیدم f700 یعنی چی یه چیزی بگو به v3i نزدیک باشه

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

علیرضا بی خیال بحث شو بذار نتیجه گیری بشه از این تاپیک
    ولی F700 صفحه لمسی داره

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض Tci نفس هاي آخرش را ميکشد

8 ماه فعاليت ايرانسل و 101 شهر در حال پوشش+کيفيت صداي مطلوب+خدمات ارزش افزوده +هنوز کجاش ديدي
    مخابرات 13 سال فعايت +مشترک مورد نظر در دسترس نميباشد+چند سال محاسبه تعرفه بر حسب دقيقه+قبض هاي زياد +هزينه زياد(سيمکارت رو بار اول بالاي 1 ميليون تومان به مردم راست کرد)
    تاليا = پيمانکار مخابرات همين وبس

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

8 ماه فعاليت ايرانسل و 101 شهر در حال پوشش+کيفيت صداي مطلوب+خدمات ارزش افزوده +هنوز کجاش ديدي
    مخابرات 13 سال فعايت +مشترک مورد نظر در دسترس نميباشد+چند سال محاسبه تعرفه بر حسب دقيقه+قبض هاي زياد +هزينه زياد(سيمکارت رو بار اول بالاي 1 ميليون تومان به مردم راست کرد)
    تاليا = پيمانکار مخابرات همين وبس
    من که الکی طرفداره ایرانسل رو نمیکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به نظر من تالیا با این قیمت باید درشو تخته کنه و من هم ایرانسل دارم و هم اعتباری ارتباط سیار و وقتی اعتباری های 0919 امد دیگه خیلی کم تر کسی دنبال ایرانسل بره مگه ایرانسل به فکر هدیه های بسیار خوب باشه و تو همه جا تبلیغات کنه تا دو زار کاسب بشه مثل هدیه های عید و تابستان ولی من 0919 دو با دو تا ایرانسل عوض نمی کنم چون هم یه قیمتن و 0919 ها مکالمه ارزان تر و در 1016 شهر انتن میده و هم کلاس داره چون مینویسه Irtci و ایرانسل خز شد و در مورد انتن دهی هم که ایرانسل و تالیا پوشش شبکه خود را از ارتباطات سیار اجاره کرده اند ولی من سگش به این ایرانسل نممممممممممممممیدم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به نظر من تالیا با این قیمت باید درشو تخته کنه و من هم ایرانسل دارم و هم اعتباری ارتباط سیار و وقتی اعتباری های 0919 امد دیگه خیلی کم تر کسی دنبال ایرانسل بره مگه ایرانسل به فکر هدیه های بسیار خوب باشه و تو همه جا تبلیغات کنه تا دو زار کاسب بشه مثل هدیه های عید و تابستان ولی من 0919 دو با دو تا ایرانسل عوض نمی کنم چون هم یه قیمتن و 0919 ها مکالمه ارزان تر و در 1016 شهر انتن میده و هم کلاس داره چون مینویسه Irtci و ایرانسل خز شد و در مورد انتن دهی هم که ایرانسل و تالیا پوشش شبکه خود را از ارتباطات سیار اجاره کرده اند ولی من سگش به این ایرانسل نممممممممممممممیدم.
    من شمارو با های کلاسی و توهمات تی سی ای تون تنها میذارم تا هر وقت به گوشیتون نگاه میکنید از IR_TCI لذت ببرید
    راستی من نمیدونستم تی سی ای سگ داره...
    سعی کن بعدا انتخاب 1400000 نفر رو با سگ مقایسه نکنی

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

علیرضا بی خیال بحث شو بذار نتیجه گیری بشه از این تاپیک
    ولی F700 صفحه لمسی داره
    اره راس میگی اینجا چاش نیست
    ولی rizer 8 کیفیت صدا داره و صداش زیاده

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

به روش خودتون جواب بدم بهتره نه ؟
    خیلی حال میده وقتی ازت شماره رو بپرسن، بگی 09129223566
    طرف : کد 9 داری ؟
    شما : خجالت !!!!
    باز ایرانسل عادی شده !!!
    اگه به خزیت باشه که TCI با 15 میلیون مشترک خز تره! دست هر کسی که فکر میکنه 912 داشتن افتخاره، ببینی 912 داره !!!!!
    احتمال 99% مانند کد 7 شما IR-TCI نخواهید دید، بلکه منتظر IR-MCI باشید !
    در ضمن توی شبکه های GSM اجاره معنی نداره، یه چیزی هست به نام رومینگ که اپراتورهای داخلی ایران به جز اپراتور کیش اجازه استفاده از اون رو ندارند.

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

کلاس TCI منو کشششته!!!!
    ای خدااااا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •