در این که درست بشه مطمئن نیستم چون مشکل شما منحصر به فرده ولی این اطمینان رو میدم که بدتر نشه.![]()
خواهش میکنم .البته این گوشی چند وقته یکم کمیاب شده.
در این که درست بشه مطمئن نیستم چون مشکل شما منحصر به فرده ولی این اطمینان رو میدم که بدتر نشه.![]()
خواهش میکنم .البته این گوشی چند وقته یکم کمیاب شده.
میتونی از نرم افزار های پلیر برای گوشی استفاده کنی مثل:POWER PM3
دوستان,سلام
چند روزه که میخوام گوشی بگیرم...ولی موندم بین N70و D900کدوم یکیو بگیرم.اگه نظرتونو بگین ممنون میشم
به نظر شما برنامه های سیمبین چقدر از جاوا سرتره؟؟؟ در ضمن برنامه برای ان70 راحت گیر میاد یا نه؟
به نظر من اگه 2 چیز برات مهمه d900 بگیر .کیفیت عکاسی و فیلمبرداری و اینکه از طرحش خوشت اومده باشه و الا در بقیه موارد n70 سره (البته اگه از سرعت بالاتر d900 به دلیل جاوا بودن فاکتور بگیریم).
در مورد برنامه برای n70 هم باید بگم راحت تر از هر گوشی دیگه براش برنامه گیر میاد.
اینکه برنامه های سیمبین خیلی بهتره درش شکی نیست ولی میمونه اینکه متاسفانه به همون نسبت سرعتش هم کمتره.
سلام دوستان. من هم مثل شما یه n70 خریدم که یه مشگل بزرگ(برای من) داره، و اون هم اینه که هر چند وقت یه بار (هر وقت دلش بخواد) هنگ می کنه و بعد از چند دقیقه از آرم نوکیا بالا میاد! البته با اسکن کردن و ریست کردن و مستر ریست کردن و حتی فلش کردن هم رفع نشد که نشد!!! خودم حدس می زنم مشکل سخت افزاری داشته با شه. اگه راهکاری داشتید ممنون می شم کمک کنید. البته این رو هم بگم که زمانی که هنگ نیست همه چیش درسته درسته.
اگر ریست کردی بعد هم فلش کردی اما درست نشده پس ممکنه مشکل از مموری کارتت باشه و اگر بدون مموری کارت باز هم هنگ کرد ممکنه مشکل سختتتتتتتت افززززززاااااررررییییی باشه.
در ضمن گوشیت کجایی و معمولیه یا موزیک ادیشنه؟؟
آقا منم با همین مشکل روبرو بودم.اول رمتو از داخل خود گوشی فرمت کن(البته کل اطلاعات رو رمت پاک میشه)ببین
درست میشه.من خودم برای اولین با که این کارو کردم درست شد ولی وقتی یه موزیک از طرق بلوتوس گرفتم دوباره برگشت به حالت قبلش و دیگه با فرمتم درست نشد و نکته اینجاست که مشکل از آهنگایی هست که رو گوشم ریختم که نباید در اون قسمت سمت چپ بالا یعنی همونجا که عکس یه هدست کشیده نباید عکسی وجود داشته باشه وگرنه پلیرت باز نمیشه.من اون عکسرو از آهنگه جدا کردم و پلیرم درست شد. . .
سلام
مدتي كه ميخوام يه گوشي بخرم.چون نميتونمم كه هي گوشيموعوض كنم خيلي حساس شدم
ميخواستم ان72 بخرم ديدم آشغاله موندم حالا كه ان70 بخرم يا نه چون تاريخ توليدش براي2005
ممكنه راهنمايي كنيد كه چه مدلي از نوكيا درحد ان70 ميتونم بخرم ممنون
باتشكر
دوست عزیز اغلب آهنگها با سبک رپ این عکس رو بالا سمت چپ دارن من که همچین مشکلی نداشتم پلیر باز کرده و اهنگ هم اجرا شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)