تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 170 اولاول ... 276773747576777879808187127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1693

نام تاپيک: Alan Wake

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان اومدم دیدم که IGN به بازی امتیاز 9 داده یکمی شوکه شدم. آخه دیگه این سایتو همه می شناسن به بازی ها امتیازهای بالاتر از سایتهای دیگه میده. حتی به یه بازی معمولی هم امتیاز خیلی بالا میده.
    انتظار من امتیاز بالای 9.5 از IGN بود. حالا باید منتظر امتیاز گیم اسپات باشیم. احتمالا اون سایت امتیاز 9 یا 8.5 میده.

2. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

الان اومدم دیدم که IGN به بازی امتیاز 9 داده یکمی شوکه شدم. آخه دیگه این سایتو همه می شناسن به بازی ها امتیازهای بالاتر از سایتهای دیگه میده. حتی به یه بازی معمولی هم امتیاز خیلی بالا میده.
    انتظار من امتیاز بالای 9.5 از IGN بود. حالا باید منتظر امتیاز گیم اسپات باشیم. احتمالا اون سایت امتیاز 9 یا 8.5 میده.

IGN به heavy rain هم 9 داده بود......امتیازای این بازی هم تقریبا شبیه heavy rain هستش میانگین اون 87 بود میانگین اینم فکر کنم در نهایت و بعد از اعلام همه امتیازا در همین حدود 87 خواهد بود......... .

کلا مثه اینکه این سبک بازیها که کمی متمایل به سینماتیک شدن هستن نمره کمی میگیرن البته ایرادهایی که از این بازی گرفته مربوط به تکراری شدن و نداشتن ارزش تکرار و ایناس که باید بگیریم ببینیم چجوریاس راس میگن یا نه............... .

4. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ارزش تكرار به نظر من يه چيز كاملا سليقه اي هستش . مثلا ممكنه همه يه بازي رو 5 6 بار تموم كنن اما من فقط 1 بار تموم كنم يا برعكس . در مورد امتياز هم برادر بالايي حرف خوبي زد و اينجور بازي ها امتياز بگير نيستن با اينكه با تمام بازي ها متفاوت هستن
    در مورد سابقه ي اون خانوم تو Uerogamer هم بد نيست بدونين :

Dead or Alive: Paradise - psp
    Muscle March - wii
    Super Monkey Ball: Step & Roll - wii
    Plants vs. Zombies - iphone
    Dante's Inferno - 360
    Matt Hazard: Blood Bath and Beyond - 360
    Critter Crunch - ps3
    Tony Hawk: RIDE
    We Sing - wii
    Buzz!: Quiz World - ps3
    Jambo! Safari - wii
    Jak & Daxter: The Lost Frontier - psp
    LittleBigPlanet - psp
    Take That Singstar - ps3

Not sure if Ellie is the right person to review a game like alan wake from previous allocations?

The more i think about this it must be a placeholder, ellie had reviewed 98% casual games

6. 7 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ارزش تكرار به نظر من يه چيز كاملا سليقه اي هستش . مثلا ممكنه همه يه بازي رو 5 6 بار تموم كنن اما من فقط 1 بار تموم كنم يا برعكس . در مورد امتياز هم برادر بالايي حرف خوبي زد و اينجور بازي ها امتياز بگير نيستن با اينكه با تمام بازي ها متفاوت هستن
    در مورد سابقه ي اون خانوم تو Uerogamer هم بد نيست بدونين :

Dead or Alive: Paradise - psp
    Muscle March - wii
    Super Monkey Ball: Step & Roll - wii
    Plants vs. Zombies - iphone
    Dante's Inferno - 360
    Matt Hazard: Blood Bath and Beyond - 360
    Critter Crunch - ps3
    Tony Hawk: RIDE
    We Sing - wii
    Buzz!Take That Singstar - ps3

Not sure if Ellie is the right person to review a game like alan wake from previous allocations?

The more i think about this it must be a placeholder, ellie had reviewed 98% casual games

تایید میشه برادر پایینی.....

این خانومه هم فک کنم چون خیلی ترسیده این نمره رو به بازی داده چون لیست بازیهایی که نقد کرده نشوندهنده لطیف بودن بیش از حد ایشون....

8. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

IGN به heavy rain هم 9 داده بود......امتیازای این بازی هم تقریبا شبیه heavy rain هستش میانگین اون 87 بود میانگین اینم فکر کنم در نهایت و بعد از اعلام همه امتیازا در همین حدود 87 خواهد بود......... .

کلا مثه اینکه این سبک بازیها که کمی متمایل به سینماتیک شدن هستن نمره کمی میگیرن البته ایرادهایی که از این بازی گرفته مربوط به تکراری شدن و نداشتن ارزش تکرار و ایناس که باید بگیریم ببینیم چجوریاس راس میگن یا نه............... .
    آخه جالبه به Splinter cell:conviction امتیاز 9.3 داده! بعد جالبه که میانگین امتیاز یوزهای IGN تا به الان 7.5 هست!!!
    باید اینو هم در نظر بگرید که سایتهای خارجی به بخش آنلاین بازی خیلی اهمیت میدن.اگه بازی بخش آنلاینش خیلی خوب باشه توی امتیازش تاثیر زیادی داره.Alan wake فکر نکنم بخش آنلاین داشته باشه.

10. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

امسال فقط بايد منتظر Reach موند و ديد در زمينه ي امتياز گيري چه ميكنه

Gamereactor 7/10
    gamezone 9/10

graphics 9
    Sound 9
    Controls: 9
    Gameplay 10

در مورد Max Payne 1 & 2 هم بگم كه اونا هم ميانگينشون 89 و 86 شد اما هنوز هم براي خيلي ها شايد بهترين بازي عمرشون باشن ! كنترل نكردن انتظارها از يه بازي بعضي اوقات اينجوري ميشه ديگه
    Last edited by resident_evil; 05-05-2010 at 11:40.

12. 6 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

انتظارها از Remedy بالا بود. خیلی ها انتظار داشتند که این بازی مثل Max Payne یک عنوان انقلابی باشه و نوآوری هایی ارائه کنه که تا سال ها از روی این نوآوری ها بازی های زیادی ساخته بشه. ولی گویا Remedy حداقل در این زمینه موفق نبوده.
    ولی هنوز هم به عنوان یک بازی ساخت Remedy ارزش زیادی داره و پر از جزئیات ریز و درشته،
    بازی، داستان محوره و این باعث میشه در کنار گیم پلی جذاب و هیجان بالا، محتوای باارزشی هم برای فکر کردن به گیمر داده بشه.
    شخصیت پردازی کاراکتر اصلی و دیگران عمیقه و پر از نکات جذاب و دوست داشتنیه،
    سیستم combat نوآورانه است و تجربه ی جدید و منحصربفردیه.
    گرافیکش هم که بهترین در XBOX 360 محسوب میشه و از لحاظ افکت های نور هیچ بازی ای به پاش نمی رسه.
    از صداگذاری بازی بسیار تعریف شده بخصوص soundtrack ها و موزیک های لایسنس شده. [ در این زمینه خوشبختانه فهمیدم چجوری میشه آهنگ های بازی های XBOX 360 رو استخراج کرد. البته نه همشون رو! ]
    Last edited by Yi Yi; 05-05-2010 at 11:47.

14. 6 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

من فعلا دهنم بند اومده نمیتونم چیزی بگم ! اگه تا امروز بازی نکنم خود کشی میکنم همین الان که از خواب بیدار شدم خواب دیدم رفتم nextgen بازیرو بگیرم
    فقط موندم بعضی سایت ها چرا امتیاز بالا دادن بعضی ها هم امتیاز های پایین !
    Last edited by mohammad_twe; 05-05-2010 at 11:45.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

انتظارها از Remedy بالا بود. خیلی ها انتظار داشتند که این بازی مثل Max Payne یک عنوان انقلابی باشه و نوآوری هایی ارائه کنه که تا سال ها از روی این نوآوری ها بازی های زیادی ساخته بشه. ولی گویا Remedy حداقل در این زمینه موفق نبوده.
    ولی هنوز هم به عنوان یک بازی ساخت Remedy ارزش زیادی داره و پر از جزئیات ریز و درشته،
    بازی، داستان محوره و این باعث میشه در کنار گیم پلی جذاب و هیجان بالا، گیمر محتوای باارزشی هم برای فکر کردن بهش داشته باشه.
    شخصیت پردازی کاراکتر اصلی و دیگران عمیقه و پر از نکات جذاب و دوست داشتنیه،
    سیستم combat نوآورانه است و تجربه ی جدید و منحصربفردیه.
    گرافیکش هم که بهترین در XBOX 360 محسوب میشه و از لحاظ افکت های نور هیچ بازی ای به پاش نمی رسه.
    از صداگذاری بازی بسیار تعریف شده بخصوص soundtrack ها و موزیک های لایسنس شده. [ در این زمینه نگران نباشید! چون فهمیدم چجوری میشه آهنگ های بازی های XBOX 360 رو استخراج کرد. البته نه همشون رو. ]

البته نمیشه با این امتیازا به این مساله پی برد که بازی انقلابی بوده یا نه.......... .چون مثلا همین مکس پین با اینکه تحول بزرگی تو گیم ایجاد کرد ولی به گفته نوید امتیازش 86 بوده............. .یا همین heavy rain که کلا ذاتش انقلابی بود چه امتیازایی گرفت؟؟مجموع 87..... .

در نتیجه نمیشه با امتیاز به این نکات پی برد(البته خوب در اینکه امتیازا از حد انتظار کمی پایین بوده شکی نیست)

17. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در نتیجه نمیشه با امتیاز به این نکات پی برد(البته خوب در اینکه امتیازا از حد انتظار کمی پایین بوده شکی نیست)
    من از امتیازات این بازی به این نتیجه نرسیدم. بلکه از خوندن چند تا نقد فهمیدم که بازی نوآوری آن چنانی ارائه نمیده که بشه بهش عنوان انقلاب داد.

19. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •