يك پيشنهاد با PreGap_Image_Builer-12 اميج بگير ببين مي شه يا نه
از اين جا دانلود بكن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كركش را هم از اين جا مي توني پيدا كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار بده تا من و دوستان بتوانيم راهنماييت بكنيم
با تشكر
احوال دوستان قفل شكن چه طوره ؟
1- اول نوبت آقا مهدي
خوب قفل شما مربوط به نرم افزارهاي نسل جوان هست . درسته ؟ اول اين نكته را يادت رفت بگي . آيا تو قفل آموزش php nuke را شكستي يا نه ؟! احتمالا نه . شما به يك نكته در رابطه با آموزش ذكر شده را نگفتيد . آِيا براي اجراي برنامه بايد به شركت زنگ بزني و كد بگيري يا نه ؟ اين را حتما بگو .
ضمنا اين قفل كه شما گفتيد فكر نكنم به اين راحتي ها بشه شكستش ؟ توضيحاتتون تقريبا خوب و كارشناسانه بود . اما يك ايرادي هست . ما از يه جاي برنامه اطلاع نداريم كه چه اتفاقي مي افته و همون چيزي است كه اگه بفهميم تقريبا اون وقت اطلاعات كامل شده .
2- دوم نوبت آقا مهدي !
خوب همون جور كه احتمالا اطلاع داريد قفل نگهبان قفل الكيه نيست . به هر حال نرم افزاري ارائه شده تا اين قفل را بشكونه . اما آيا اين ورژن كه شما گفتيد را هم جواب مي ده را من نمي دونم . البته پروفايل هم براي كلون سي دي هست كه براي قفل هاي نگهبان هست . اما من بازم نمي دونم كه جواب مي ده يا نه . در كل شكستن قفل نگهبان يه كار نيمه حرفه اي هست .!
از گفته هاي شما ميشه فهميد كه اين قفل با اين برنامه شكسته شده . منتهي ايرادي داره . ايراد هم احتمال زياد مربوط به حجم هست . برنامه توسط نرم افزاري حجم مجازي پيدا كرده . حالا در مورد اين كه بعضي سي دي رام ها نمي خونه ، دليلش احتمالا دوباره بر مي گرده به حجم . در هر صورت شما ايميج را با نرم افزار cdrwin رايت كن . چون اين نرم افزار در مورد حجم سي دي خوب كار ميده . مي توني از كلون يا الكل هم كمك بگيري . من پروفايل را تو همين تاپيك گذاشتم . با اون هم امتحان كن . به طور خلاصه بايد نرم افزارهاي رايت مختلفي را امتحان كني تا ببيني با كدومش جولب مي ده .
3- آقاي ماتريكس
اگه ميشه آدرس تاپيك را بده .
اين نكته هم ذكر كنم كه هر قفلي كليدي داره و چون كليد داره ، مي توانيم آن را باز كنيم . اگر نشد مي توانيم قفل را بزنيم بشكنيم . منتظر باش تا ببينم چي ميشه .
baner جان ورود شما را به پي سي ورلد تبريك مي گم . خوشحالم كه اولين پست خود را در اين تاپيك داده ايد .
من اين ورژن را دارم . برات آپلود مي كنم و لينك را مي ذارم .
از اين كه پست هاي پشت سر هم دادم ، ببخشيد .
پيش مياد ديگه .
اين هم لينك دانلود برنامه PreGap_Image_Builer-12 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشكلي بود بگيد تا اصلاح كنم
با سلام مجدد به همه دوستان علي الخصوص مهدي نازنين
من هم از اينكه عضو forum به اين خوبي شدم بسيار خوشحالم و اميدوارم كه بتوانم عضو خوبي باشم .
در ضمن متاسفانه لينك دانلود برنامه PreGap_Image_Builer-12 كار نميكنه و نميشه دانلود كرد![]()
Last edited by baner; 07-01-2006 at 16:58.
شما ميگيد لينك من كار نمي كنه . من همين الان دوباره دانلود كردم . كاملا درسته . دوباره سعي كن . شما مي تونيد تو همين تاپيك آخرين نسخه اون را هم با آدرسش پيدا كني .
من هم براي شما سعادت و خوشبختي را آرزومندم . انشاءالله شما هم به ما در امور اين تاپيك ياري نماييد .
منم به آقاي baner خوش آمديد مي گو يم و اميد وارم كه دوستان خوبي براي هم باشيم
Last edited by ehsan30; 07-01-2006 at 19:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)