سلام
من لپتاپ vaio fz-190 N1 دارم.
درایور vga و mass storage controller,bluetoth را میخواستم.
vga:gforce(nvidia) 8400
با تشکر
سلام
من لپتاپ vaio fz-190 N1 دارم.
درایور vga و mass storage controller,bluetoth را میخواستم.
vga:gforce(nvidia) 8400
با تشکر
سلام من یک مادربرد FIC َAT31 دارم که یک کارت گرافیک انبورد ATI با نام AT31 داره.
حالا می خوام درایور اون رو برای Win ME نصب کنم ولی ویندوز اون رو نمیشناسه
اگه میشه درایورش رو برام بذارین
متشکر از لطفتون
سلام خسته نباشين من ويندوز مسخره ويستا رو نصب كردم حلا كارت صدا رو نميشناسه كارت صدايه من انبرده رو مادربوردمه و اين مادر بورده منه ببينيد :يه نظر هم راجبه مادربورده من بدن بچه ها ميگن به درد نميخورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا اينم مشخصات كارت صدايه منه ببنيد البته تو ايكس پي هستش چون تويه ويستا نصب نميشه ببينيد :
خوب به نظره شما داريوري پيدا ميشه كه ويستايه مسخره كارت صدا رو بشناسه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستانیه سیستم اومده زیر دستم سی دیش رو نداره الان نه صدا داره و نه مودم یعنی فقط همین دو تا شناسایی نشده عکس ازشون گرفتم می زارم اینجا لطفا زحمتش رو بکشید فکر کنم فکر کنم فکرکنم مادربردش مرکوری باشه ولی مدلی چیزی روش ندیدم همین شماره روش بود اون مودم هم هیچی روش ننوشته بود فقط اندازش کوچکتر از معمول هست و قدیمی هست لطفا هر چه سریعتر نهایتش تا دو روز زحمتش رو بکشید
![]()
سلام
شما هنگام درخواست درایور ، بایستی نوع سیستم عامل تون رو هم از نظر 32 بیت یا 64 بیت بودن بگین
فایل های زیر برای تراشه ( Chipset ) مادربورد شما و برای ویندوز ویستای 32 بیت هستند . شما اول اینا رو نصب
کن ، اگه مشکلت حل شدکه هیچی اگه نه مدل چیپ ست صدای مادربوردتو با مراجعه به دفترچه ی راهنماش یا
بسته بندی مادربورد ، ببین و اینجا بنویس تا اگه بود برات بذاریم
Intel Chipset Software Installation Utility 8.3.1.1009 : downloadmirror.intel.com/14529/a08/infinst_autol.zip
Intel Matrix Storage Manager 7.6.0.1011 : downloadmirror.intel.com/13806/eng/iata76_enu.exe
Floppy Configuration Utility 4.7.0 : downloadmirror.intel.com/8225/eng/F6_floppy.exe
سلام من درایور گرافیک GeForce FX 5500 رو برای ویستا میخوام که از سایتش گرفتم ولی کار نمیکنه
سلام
من درایور چیپ ست گرافیک شما رو برای ویندوز اکس پی پیدا کردم :
دریافت آپدیت بایوس نسخه ی TBA42 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه ی راه اندازهای مادربورد شما اینجاست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسایت شرکت سازنده ی مادربورد شما : fic.com.twکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحه ی مادربورد شما : fic.com.tw/support/motherboard/motherboard.aspx?model_id=43
اگه ویندوز اکس پی نصب کنی راحت تر هستی چون نیازی به نصب خیلی از آپدیت ها نداری
در ویندوز اکس پی به روی دسکتاپ راست کلیک کن و به مسیر زیر برو و مدل دقیق چیپ گرافیک رو ببین و بگو :
Properties / Settings / Advanced / Adapter
سلام دوست من
آخرین نسخه ی ( 96.85 ) درایور این کارت گرافیک رو برای ویندوز ویستا 32 بیت با حجم 32.8 مگابایت از اینجا بگیر :
download.nvidia.com/Windows/96.85/96.85_forceware_winvista_x86_international_whql.ex e
![]()
Last edited by aa12; 24-10-2007 at 11:26.
سلام
اگه زبان لهستانی بلدی، آدرس سایت شرکت سازنده ی لپ تاپت اینه : comes.com.pl
پیشنهاد می کنم از نرم افزارهایی مثل Driver Magic یا Driver Genius استفاده کنی
راستی برای درخواست درایور باید بگی که درایورها رو برای چه سیستم عاملی و چه نوع سیستم عاملی ( 32 بیت
یا 64 بیت ) می خوای
سلام
شما برای درخواست درایور باید بگی که درایورها رو برای چه سیستم عاملی و چه نوع سیستم عاملی ( 32 بیت
یا 64 بیت ) می خوای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)