تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 91 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

انریکه گویا گفته به شرطی میام که اختیار کامل تو نقل و انتقالات داشته باشم، اینا هم بی خیالش شدن و افتادن دنبال آنجلوتی وقتی امنالو قدرت گرفتن بیش از حد گرانسفکایا رو نمیتونه تحمل کنه و ول میکنه میره، باید فهمید تو این باشگاه چه خبره. برعکس چیزی که همه فکر میکردن، گویا امنالو نسبت به بقیه مسئولین باشگاه با کونته رابطه بهتری داشته و یه جورایی رابط کونته با این تاپاله ها بوده و نقش خاصی تو خرید بازیکن نداشته و گرانسفکایا همه کاره نقل و انتقالات بوده و الان که امنالو رفته، اوضاع بدتر هم شده.

2. 5 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مدیران، کونته یا بازیکنان

در جست و جوی نقش اول سقوط چلسی

حمیدرضا صدر به کالبدشکافی چلسی پرداخته، به تشریح سقوطی باورنکردنی...

به گزارش "ورزش سه" یک ماه پیش به نظر می رسید چلسی در سه جبهه برای قهرمانی می جنگد و در لیگ برای نشستن در رتبه دوم خیز برداشته. حالا همه چیز پس از دو شکست متوالی برابر بورنموث و واتفورد با هفت گل خورده تیم فروپاشیده ای شده. چه کسانی در این سقوط نقش داشته اند و چرا؟

سقوط مدیران باشگاه

• از دست دادن نمانیا ماتیچ.
    • حل نکردن درگیری آنتونیو کونته و دیگو کاستا.
    • دل سپردن به کمیت با بی اعتنایی به کیفیت. چلسی در تابستان 144 میلیون پوند خرید کرد، خریدهایی بی اثر. آنها برای آلوارو موراتا 70 میلیون پرداختند، برای باکایوکو 40 میلیون و برای آنتونیو رودیگر 34 میلیون.
    • بازیکنانی از نوع زاپاکاستا، بارکلی و درینکواتر کیفیت تیم را بالا نبردند و آنهایی که رفتند - احتمالا - کارسازتر بودند: کاستا، کوادرادو، لوفتوس چیک، زوما...
    • به خدمت گرفتن بازیکنان مصدوم: بارکلی، پالمیری، با کایوکو و رودیگر.

سقوط کونته

• ازدست دادن دیگو کاستا.
    • قرار دادن باکایوکو جای ماتیچ و اصرار به قرار دادنش در ترکیب اصلی. طرفداران چلسی پس از اخراج زودهنگام باکایوکو برابر واتفورد با تندترین واژه ها و شعارها بازیکن شان را مورد عتاب قرار دادند. جمی کاراگر در نقد باکایوکو گفت "... نمایش سی دقیقه ای باکایوکو بدترین بازی این فصل لیگ توسط یک بازیکن بود". یادمان باشد فقط چهار بازیکن چلسی بیش از باکایوکو در رقابت های این فصل چلسی در لیگ به میدان رفته اند.
    • از دست دادن باتشوایی اوج گرفته در برهه ای که دستانش خالی شده بود. آخرین بازی های باتشوایی برای چلسی و اولین بازی اش برای دورتموند فوق العاده بوده اند. کونته به باتشوایی پشت کرده بود، در حالی که مهاجمانش بی دندان شده بودند.
    • استفاده از راس بارکلی برابر بورنموث، در حالی که همه می دانستند و می دیدند بارکلی آماده مبارزه نشده. به نمایش بارکلی نگاه کردیم و دیدیم هادسن ادوی هفده ساله چقدر از او جانانه تر بازی کرده. به او نگاه کردیم و به نظر رسید کونته با به میدان فرستادنش تلاش کرده به مدیران باشگاه دهن کجی کند.
    • ناکامی در شکل دادن تیم اصلی اش. کونته ورق فصل پیش را با روی آوردن به سیستم 3-4-3 وارونه کرد و تا بام قهرمانی پیش رفت. او در این فصل با دل بستن به سیستم 1-2-4-3 هنوز به ترکیب کارسازی دست پیدا نکرده.

سقوط بازیکنان

• بازیکنان چلسی که سطح جهانی دارند کدام ها هستند؟ هازارد، کانته، آزپیلیکوئتا و کورتوا. همان هایی که مسیر صعودی و نزولی را در این فصل پیموده اند؟ در حقیقت چلسی در مقایسه با دو تیم منچستری و تاتنهام بازیکنان متوسط بیشتری دارد.
    • آشفته، محض نمونه: اخراج باکایوکو برابر واتفورد با دریافت دو کارت زرد متوالی و اخراج پدرو و موراتا در جام حذفی برابر نوریچ.
    • از دست رفتن خلاقیت: پدرو و فابرگاس پایین تر از قواره و استعدادهای شان ظاهر شده اند و این که آزپیلیکوئتا بیشترین پاس گل را ارسال کرده طعنه آمیز شده. چنان که مارکوس آلونسو با شش گل سومین گلزن تیم است و فقط سه گل کمتر از ادن هازارد زده.
    • بدون تمرکز: افزایش اشتباهات فردی از دیداری به دیدار دیگر به علاوه نزول ذهنی مفرط برابر واتفورد که همه را حیرت زده کرد.

4. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دروازه بان بلژیکی چلسی دوباره از تمایل به بازگشت به اسپانیا و زندگی با خانواده اش می گوید.

طرفداری- مصاحبه تیبو کورتوا با مجله بلژیکی اسپرت/فوت جنجالی شده است. دروازه بان بلژیکی که تا سال ۲۰۱۹ با چلسی قرارداد دارد، هنوز قراردادش را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . او پنهان نمی کند که متمایل است روزی به مادرید برگردد:
    وضعیت زندگی شخصی من کاملا به شهر مادرید مربوط می شود. ۲ فرزند من همراه با مادرشان در مادرید زندگی می کنند. هر روز با دخترم از طریق تماس تصویری در ارتباطم و او اغلب به من می گوید دلش تنگ شده است. پسرم هنوز خیلی کوچک است که بخواهد چنین رفتاری داشته باشد. هر زمان که فرصتش باشد، به اسپانیا باز خواهم گشت. آسان نیست. بله، منطقی و قابل درک است که قلب من در مادرید است. اگر آنها من را می خواهند باید با چلسی تماس بگیرند. خواهیم دید چه می شود. اما آنها چنین کاری نکرده اند. چیزی که قطعی است این است که من روزی به مادرید برمی گردم. من عاشق اسپانیا و شهر مادرید هستم. ۳ سال فوق العاده در اتلتیکومادرید داشته ام. در مادرید بود که بالغ شدم.
    کورتوا ادامه می دهد:
    اتلتیکو گروهی از دوستان واقعی بود. ما با هم بیرون می رفتیم و آنها به من زبانی را یاد دادند که به هیچ وجه بلد نبودم. وقتی اتلتیکو مادرید را ترک کردم، گریه کردم. روزهای اولم در انگلیس اصلا آسان نبود. همه چیز سردتر و تجاری تر بود. حالا اینجا در لندن حس راحتی دارم. شایعات به وجود آمده را درک می کنم زیرا در حال صحبت در مورد یک دروازه بان جدید در رئال مادرید هستیم اما این قضیه برایم آنچنان اهمیتی ندارد و تمام تمرکز من روی چلسی است. اگر رئال مادرید واقعا به من علاقه داشته باشد، زندگی شخصیم شاید تاثیر گذار باشد. جنبه خانواده، قابل ارزش گذاری نیست. اما تکرار می کنم که در حال حاضر، در حال صحبت با چلسی بر سر تمدید قرارداد هستم. ما قرار گذاشتیم که در فوریه با هم مذاکره کنیم، زیرا باشگاه در ژانویه درگیر کارهای مهمتری بود. هیچ عجله ای وجود ندارد. من تا سال ۲۰۱۹ قرارداد دارم. معمولا قراردادم را با چلسی تمدید می کنم، مشکلی وجود ندارد. من اینجا خوشحال هستم، زیرا باشگاهی را می بینم که می خواهد جام های زیادی را ببرد. نشانه ها مثبت هستند. اشتیاق باشگاه برای تمدید قرارداد هازارد، من را مطمئن تر هم می کند. پ

پ . ن : داداش فقط اگر ميخواي سريعتر برو كه اولا ازت هيچ وقت خوشم نيومده ! دوم همچين مالي هم نيستي اوبلاك خيلي خيلي از تو بهتره ! سوم رفتني دست كيهيل و فابرگاس و ازپيلي و باكايوكو و ويليان و ... رو هم بگير ببر !

به هازارد هم بگو اونم شاخ بازي در بياره بايد دكمه رو بزنه !

6. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مالک روسی چلسی قصد ندارد دیگر با بازیکنان ارتباط خاصی داشته باشد.

طرفداری- رومن آبراموویچ اجازه نخواهد داد بازیکنان قدرتی در آینده باشگاه و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشته باشند، حتی اگر سرمربی ایتالیایی قرار باشد روزی از چلسی جدا شود. به گزارش مت لاو، پیش از این سرمربیانی مثل اسکولاری، ویاش بواش و اخیرا ژوزه مورینیو، قربانی نارضایتی بازیکنان در چلسی شده اند.
    با جدایی بازیکنان بزرگ تیم مثل جان تری، پیتر چک، دیدیه دروگبا، فرانک لمپارد و براتیسلاو ایوانوویچ، آبراموویچ دیگر هیچ رابط مستقیمی با بازیکنان ندارد. آبراموویچ در زمان شکست برابر بورنموث در لندن بود که این نتیجه با باخت برابر واتفورد همراه شد. با این حال مالک روس همچنان مشکلی با ایده های کونته ندارد و منتظر است ببیند آیا تیم می تواند دوباره به وضعیت خوب خودش برگردد. آبراموویچ پیش از این هم در لحظات سخت شخصا در زمین تمرین حاضر شده و با کونته دیدار کرده است. او این بار هم به طور مستقیم با سرمربی ایتالیایی و مدیران باشگاه صحبت خواهد کرد و قرار نیست ملاقاتی با بازیکنان ترتیب داده شود.
    کونته فصل گذشته با دیگو کوستا به مشکل خورد و در ابتدای این فصل هم از وضعیت داوید لوییز ابراز نارضایتی کرد. با این حال سرمربی چلسی اصرار دارد که بازیکنانش هرگز مشکلاتی که با مورینیو پیدا کردند را در این لحظات نداشته اند و نهایت توان خود را می گذارند. مدت زیادی است که انتظار می رود آنتونیو کونته با نارضایتی از باشگاه، در تابستان تیم را ترک کند اما ۲ شکست پیاپی شاید باعث شود این اتفاق حتی زودتر رخ دهد. پاری سن ژرمن به طور جدی خواهان آنتونیو کونته است.
    چلسی اصرار دارد که هیچ مذاکره ای با مربیان دیگر انجام نداده است اما در این لحظه، لوییز انریکه، گزینه اصلی برای جانشینی کونته است و حتی گفته می شود خود وی علاقه دارد در لیگ برتر کار کند. با این حال مشخص نیست که آیا او حاضر خواهد بود قبل از پایان فصل به چلسی بیاید یا خیر. دیگر گزینه، توماس توخل، سرمربی آلمانی و سابق بروسیا دورتموند است که آماده است هر چه سریعتر به دنیای مربیگری بازگردد. این حقیقت که چلسی همچنان در جمع چهار تیم برتر لیگ است و در اف ای کاپ و لیگ قهرمانان اروپا هم حضور دارد، فضا را برای کونته باز گذاشته است که مشکلات تیم را برطرف کند.
    با این حال تقویم بی سابقه چلسی در این برهه از فصل، شرایط را دشوار کرده است. چلسی بعد از بازی با وست برومویچ و دیدار جام حذفی با هال سیتی، در هفت بازی بعدی به ترتیب باید به مصاف بارسلونا، منچستریونایتد، منچسترسیتی، کریستال پالاس، بارسلونا، برنلی و تاتنهام هاتسپر برود! چند بازیکن از ترکیب از جمله کورتوا، آزپیلیکوئتا و گری کیهیل، حمایت خود را در رسانه ها از کونته اعلام کرده اند. گفته می شود ایده ۳ روز استراحت بازیکنان چلسی، توسط کیهیل به کونته پیشنهاد شده است. چلسی برای بازی روز دوشنبه هفته آینده برابر وست برومویچ، تا جمعه هیچ تمرینی نخواهد داشت.

پ . ن : مالك روس اگر عقل داشت كه وضعيت تيم اين نميشد ! اگر عقل داشت كه همه اختيارات رو نميداد به يه زن ! اگر عقل داشت هر دو سال يه مربي عوض نميكرد ! اگر عقل داشت همون اول كار ميزد تو دهن بازيكني كه ميگه تمرينا سنگينه و پرتش ميكرد بيرون ! و در اخر اگر عقل داشت امثال تري و لمپارد و دروگبا با سمت هاي فني و مديريتي تو تيم نگه ميداشت تا تيم بزرگتر داشته باشه نه اينكه بزرگتر تيم بشه كيهيل !!!!!!

8. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

پ . ن : داداش فقط اگر ميخواي سريعتر برو كه اولا ازت هيچ وقت خوشم نيومده ! دوم همچين مالي هم نيستي اوبلاك خيلي خيلي از تو بهتره ! سوم رفتني دست كيهيل و فابرگاس و ازپيلي و باكايوكو و ويليان و ... رو هم بگير ببر !

به هازارد هم بگو اونم شاخ بازي در بياره بايد دكمه رو بزنه !
    کورتوا اگه بره که اینا نمیرن اوبلاک رو بخرن، میخوان برن جو هارت رو بیارن که تو وستهم هم ذخیره شده !!!!! اوبلاک الان حداقل 60-70 میلیون پوند قیمتشه و چلسی چنین پولی پرداخت نمیکنه. ضمنا من به کورتوا حق میدم بره، با این اوضاع چلسی کاملا حق داره ول کنه بره، هازارد هم حق داره بره وقتی بالاترین قرارداد پیشنهادیشون بهش حقوق هفتگی 200 هزار پوند بوده در حالی که امثال لوکاکو و اوزیل حدود 250 هزار میگیرن یا الکسیس که 400 هزار میگیره، اونم حقشه حقوق بهتر بگیره که چلسی حاضر به پرداختش نیست.

10. 4 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دو پیروزی در ده بازی سال 2018؛ چه چیزی در چلسی اشتباه پیش می رود؟

طرفداری- با دو شکست پشت سر هم برابر بورنموث و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اختلاف چلسی مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر با منچسترسیتی صدرنشین این فصل به نوزده امتیاز رسید؛ در واقع فاصله آن ها با اورتون رده دهمی کمتر از سیتی است. چلسی در فصل گذشته در این مقطع از فصل، سیزده امتیاز بیش از این فصل کسب کرده بود و اگر بازی های متناظر را بررسی کنیم، بیست امتیاز کمتر از فصل قبل کسب کرده اند. برخی آمارهای متفاوت کیفی تیم فصل قبل و این فصل، توسط planetfootball بررسی شده است:
    بیشترین افت امتیاز نسبت به فصل قبل، تا اینجای کار
    آن ها در فصل گذشته نه بازیکن داشتند که در بیش از 75 درصد دقایق حاضر بودند: کورتوا، آزپلیکوئتا، داوید لوئیز، کیهیل، موزس، کانته، ماتیچ، آلونسو، هازارد، کوستا و پدرو. در این فصل آبی ها تنها پنج بازیکن داشته اند که در این درصد از بازی ها حاضر بوده اند: کورتوا، آلونسو، آزپلیکوئتا، کانته و باکایوکو. با توجه به عدم حضور در لیگ قهرمانان فصل قبل، چلسی در کل فصل 47 بازی انجام داده بود. آن ها تا اینجا 39 بازی انجام داده اند و حتی اگر در مرحله پیش روی جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا حذف شوند، به آمار 54 بازی در تمام فصل می رسند. با مصدومیت موراتا و عدم اعتماد کونته به میچی باتشوایی در بازی های قبلی و ژیرو در بازی اخیر؛ کونته در بازی با واتفورد هم به شماره 9 کاذب، یعنی ادن هازارد در نوک پیکان خط حمله بازی داد. این پنجمین مرتبه بود که این اتفاق در فصل رخ داد. آمار این مسابقات: دو پیروزی برابر هادرزفیلد و ساوتهمپتون، یک مساوی برابر اورتون و دو شکست اخیر برابر بورنموث و واتفورد. در این مسابقات ادن هازارد یک گل زد و یک پاس گل داشته است. از تخصص های آنتونیو کونته، دفاع کردن و ضدحمله زدن بوده است. چلسی در فصل گذشته بهترین تیم در زمینه گلزنی در ضدحملات بود. آن ها هفت بار با این روش قفل دروازه های حریف را باز کرده بودند. در این فصل آن ها هنوز موفق به باز کردن دروازه حریفان به این شکل نشده اند.
    از سوی دیگر سه تعویضی اصلی کونته، ویلیان (12)، باتشوایی (9) و زاپاکوستا (8) هم نتوانسته اند تغییر زیادی به وجود بیاورند و به عنوان یار جانشین تنها پنج گل و دو پاس گل داشته اند.

12. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اسپورت: چلسی با لوییس انریکه به توافق رسید (عکس)

به نظر می رسد انتصاب لوییس انریکه به عنوان سرمربی جدید چلسی در حال نهایی شدن است.

به گزارش "ورزش سه"، شکست سنگین برابر واتفورد باعث شد تا جایگاه کونته روی نیمکت آبی های لندن در معرض خطر قرار بگیرد و حالا نشریه اسپانیایی اسپورت خبر از نهایی شدن توافق چلسی با لوییس انریکه، سرمربی سابق بارسا برای در دست گرفتن هدایت این تیم است.
    طبق ادعای این نشریه، قرارداد انریکه با چلسی 2 سال و نیم و تا تابستان 2020 خواهد بود و این سرمربی اسپانیایی در دیدار حساس لیگ قهرمانان چلسی برابر بارسلونا، هدایت تیم لندنی را بر عهده خواهد داشت. لوییس انریکه بعد از سپری کردن تجربه ای نه چندان موفق در رم، به همراه بارسلونا موفق به کسب 3 گانه ای تاریخی در همان فصل اول شد و در ادامه نیز نتایج قابل قبولی روی نیمکت این تیم گرفت و حالا به نظر می رسد توافقات نهایی برای انتصاب او به عنوان سرمربی جدید چلسی انجام شده است.

14. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

لوئیس انریکه برای چالشی جدید آماده می شود.

طرفداری - سران باشگاه چلسی اصرار دارند که تغییری در کادر فنی این تیم به وجود نمی آید اما لوئیز انریکه به عنوان جدی ترین گزینه جانشینی آنتونیو کونته مطرح شده است. چلسی در بازی های اخیر لیگ برتر نتایج خوبی کسب نکرده و دو شکست مقابل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باعث سقوط این تیم به رده چهارم جدول و خطر از دست دادن سهمیه لیگ قهرمانان شده و اکنون رسانه های مختلف انگلیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می دهند.
    در همین حال گفته می شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قصد ندارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی منابع اسپانیایی مدعی هستند که مذاکرات اولیه بین نمایندگان چلسی و لوئیز انریکه انجام شده است. از سویی دیگر منابع نزدیک به سرمربی 47 ساله سابق بارسلونا اخبار منتشر شده را تکذیب کرده اند. انریکه سابقه هدایت سلتاویگو، آ اس رم و بارسلونا را در کارنامه دارد و گفته می شود اکنون می خواهد خود را در لیگ برتر و در برابر پپ گواردیولا و ژوزه مورینیو به چالش بکشاند. انریکه پس از سپری کردن 3 سال موفقیت آمیز در بارسلونا اکنون در حال سپری کردن تعطیلات است. گفته می شود انریکه تمایل چندانی نداد تا در میانه راه هدایت چلسی را برعهده بگیرد چون بیشتر افراد کادر فنی او اکنون در سلتاویگو مشغول به فعالیت هستند.
    جدا از چلسی دیگر تیم شهر لندن یعنی آرسنال هم به عنوان یکی از مقصدهای انریکه مطرح شده است و اگر آرسن ونگر در تابستان این تیم را ترک کند آن زمان چلسی کار سخت تری در پیش خواهد داشت و به همین دلیل آبراموویچ می خواهد از همین اکنون با انریکه توافقات نهایی را انجام دهد.
    از دیگر نام هایی که برای هدایت چلسی در صورت برکناری آنتونیو کونته مطرح شده می توان به توماس توخل اشاره کرد. سرمربی سابق دورتموند علاقه زیادی به لیگ برتر انگلیس دارد و بعید نیست در صورت رسیدن پیشنهاد فورا از آن استقبال کند. توخل یک رقیب واقعی برای انریکه محسوب می شود ولی عملکرد او در سال آخر حضورش در دورتموند می تواند نقطه ضعفی در این رقابت باشد.

16. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

از لحاظ نبوغ تاکتیکی انریکه چندین سطح پایین تر از کونته ست.
    اگر براش بازیکن تاپ نخرن خیلی خیلی بعیده موفق بشه.

پ.ن:
    چه انتخاب سختی داره الخلیفی واسه فصل بعد: کونته و زیدان

18. 2 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

از لحاظ نبوغ تاکتیکی انریکه چندین سطح پایین تر از کونته ست.
    اگر براش بازیکن تاپ نخرن خیلی خیلی بعیده موفق بشه.

پ.ن:
    چه انتخاب سختی داره الخلیفی واسه فصل بعد: کونته و زیدان
    داداش واقعا جدی میگی ؟؟؟زیدان حتی نزدیک کونته هم نیست.زیدان هیچی بارش نیست عامل اصلی موفقیت ریال تو دو فصل گذشنه هر چیزی به جز زیذان بوده و به عبارت بهتر زیدان کمترین نقش رو تو این موفقیتها داشته.
    و البنه نظر شما هم کاملا محترمه ولی زمان به زودی همه چیز را نشان خواهد داد.

20. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •