[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دروازه بان بلژیکی چلسی دوباره از تمایل به بازگشت به اسپانیا و زندگی با خانواده اش می گوید.
طرفداری- مصاحبه تیبو کورتوا با مجله بلژیکی اسپرت/فوت جنجالی شده است. دروازه بان بلژیکی که تا سال ۲۰۱۹ با چلسی قرارداد دارد، هنوز قراردادش را
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
. او پنهان نمی کند که متمایل است روزی به مادرید برگردد:وضعیت زندگی شخصی من کاملا به شهر مادرید مربوط می شود. ۲ فرزند من همراه با مادرشان در مادرید زندگی می کنند. هر روز با دخترم از طریق تماس تصویری در ارتباطم و او اغلب به من می گوید دلش تنگ شده است. پسرم هنوز خیلی کوچک است که بخواهد چنین رفتاری داشته باشد. هر زمان که فرصتش باشد، به اسپانیا باز خواهم گشت. آسان نیست. بله، منطقی و قابل درک است که قلب من در مادرید است. اگر آنها من را می خواهند باید با چلسی تماس بگیرند. خواهیم دید چه می شود. اما آنها چنین کاری نکرده اند. چیزی که قطعی است این است که من روزی به مادرید برمی گردم. من عاشق اسپانیا و شهر مادرید هستم. ۳ سال فوق العاده در اتلتیکومادرید داشته ام. در مادرید بود که بالغ شدم.
کورتوا ادامه می دهد:اتلتیکو گروهی از دوستان واقعی بود. ما با هم بیرون می رفتیم و آنها به من زبانی را یاد دادند که به هیچ وجه بلد نبودم. وقتی اتلتیکو مادرید را ترک کردم، گریه کردم. روزهای اولم در انگلیس اصلا آسان نبود. همه چیز سردتر و تجاری تر بود. حالا اینجا در لندن حس راحتی دارم. شایعات به وجود آمده را درک می کنم زیرا در حال صحبت در مورد یک دروازه بان جدید در رئال مادرید هستیم اما این قضیه برایم آنچنان اهمیتی ندارد و تمام تمرکز من روی چلسی است. اگر رئال مادرید واقعا به من علاقه داشته باشد، زندگی شخصیم شاید تاثیر گذار باشد. جنبه خانواده، قابل ارزش گذاری نیست. اما تکرار می کنم که در حال حاضر، در حال صحبت با چلسی بر سر تمدید قرارداد هستم. ما قرار گذاشتیم که در فوریه با هم مذاکره کنیم، زیرا باشگاه در ژانویه درگیر کارهای مهمتری بود. هیچ عجله ای وجود ندارد. من تا سال ۲۰۱۹ قرارداد دارم. معمولا قراردادم را با چلسی تمدید می کنم، مشکلی وجود ندارد. من اینجا خوشحال هستم، زیرا باشگاهی را می بینم که می خواهد جام های زیادی را ببرد. نشانه ها مثبت هستند. اشتیاق باشگاه برای تمدید قرارداد هازارد، من را مطمئن تر هم می کند. پ
پ . ن : داداش فقط اگر ميخواي سريعتر برو كه اولا ازت هيچ وقت خوشم نيومده ! دوم همچين مالي هم نيستي اوبلاك خيلي خيلي از تو بهتره ! سوم رفتني دست كيهيل و فابرگاس و ازپيلي و باكايوكو و ويليان و ... رو هم بگير ببر !
به هازارد هم بگو اونم شاخ بازي در بياره بايد دكمه رو بزنه !