سلام.با توجه به سایز بزرگ این ست حتی اگه از نزدیک هم بهش نگاه کنید گوشه های تصویر کدرتر از وسط اونه!!.باید حتما یه فاصله ی تقریبی 3 متری ازش داشته باشید و در این فاصله میتونید یکم به زوایا هم حرکت کنید.به نظر من زاویه دیدش از پنلهای va دیگه هم کمتر و شاید حدودا 10 درجه بشه.برای من فقط این مورده که آزاردهندست.اگر روشنایی کم و کنترل معمولی w800 آزاردهنده نیست براتون من پیشنهادم w800هست به چند دلیل!.کیفیت قطعات بهتر،انکودر تصویر بهتر،سایز معقول،فراوانی قطعات و بردها(در صورت خرابی).البته صدای سونی معمولا بی کیفیت تر از بقیه برند ها هست اما به شخصه با کنترل و پلتفرم ال جی خیلی ارتباط برقرار میکنم.ضمن اینکه صدای خوبی داره.
در مورد قیمت هم بگم وقتی داشتم از بانه میخریدم طرف گفت اولین فروش ما در این مدل هست!.در صورتی که مثلا 400 تا uh850 فروختیم بیا و نگیر این مدلو!.من به قیمت بیشتری خریدم(3930000) خریدم و چون سایزش بزرگ بود به یک باره قیمت کرایه اش بالا رفت(دقیقا 10سانت از ماشین میزنه بیرون!)مجبور شدن با کامیونت حمل مرغ بیارنش

. ولی خوب من ترسم از eg910 بخاطر abl و عمر پنل بود وگرنه میخریدمش.بازم امری بود درخدمتم