تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 121 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سعید خان عالی بود..

عرض شود من متوجه زاویه دید نمیشم..یعنی چقدر اگه از بغل نگاه کنی تصویر تیره تر میشه..؟
    و اینکه وخامت اوضاع قابل تحمل هست یا نه؟

بین تی وی خودت و سونی w800c کدومش بهتره؟

قیمت 58 تی وی شما که عالیه..

یه مقداری در مورد سرعتش و بقیع چیزاش توضیح می فرمایید؟
    سلام.با توجه به سایز بزرگ این ست حتی اگه از نزدیک هم بهش نگاه کنید گوشه های تصویر کدرتر از وسط اونه!!.باید حتما یه فاصله ی تقریبی 3 متری ازش داشته باشید و در این فاصله میتونید یکم به زوایا هم حرکت کنید.به نظر من زاویه دیدش از پنلهای va دیگه هم کمتر و شاید حدودا 10 درجه بشه.برای من فقط این مورده که آزاردهندست.اگر روشنایی کم و کنترل معمولی w800 آزاردهنده نیست براتون من پیشنهادم w800هست به چند دلیل!.کیفیت قطعات بهتر،انکودر تصویر بهتر،سایز معقول،فراوانی قطعات و بردها(در صورت خرابی).البته صدای سونی معمولا بی کیفیت تر از بقیه برند ها هست اما به شخصه با کنترل و پلتفرم ال جی خیلی ارتباط برقرار میکنم.ضمن اینکه صدای خوبی داره.
    در مورد قیمت هم بگم وقتی داشتم از بانه میخریدم طرف گفت اولین فروش ما در این مدل هست!.در صورتی که مثلا 400 تا uh850 فروختیم بیا و نگیر این مدلو!.من به قیمت بیشتری خریدم(3930000) خریدم و چون سایزش بزرگ بود به یک باره قیمت کرایه اش بالا رفت(دقیقا 10سانت از ماشین میزنه بیرون!)مجبور شدن با کامیونت حمل مرغ بیارنش . ولی خوب من ترسم از eg910 بخاطر abl و عمر پنل بود وگرنه میخریدمش.بازم امری بود درخدمتم

2. 2 کاربر از elesaeid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام.با توجه به سایز بزرگ این ست حتی اگه از نزدیک هم بهش نگاه کنید گوشه های تصویر کدرتر از وسط اونه!!.باید حتما یه فاصله ی تقریبی 3 متری ازش داشته باشید و در این فاصله میتونید یکم به زوایا هم حرکت کنید.به نظر من زاویه دیدش از پنلهای va دیگه هم کمتر و شاید حدودا 10 درجه بشه.برای من فقط این مورده که آزاردهندست.اگر روشنایی کم و کنترل معمولی w800 آزاردهنده نیست براتون من پیشنهادم w800هست به چند دلیل!.کیفیت قطعات بهتر،انکودر تصویر بهتر،سایز معقول،فراوانی قطعات و بردها(در صورت خرابی).البته صدای سونی معمولا بی کیفیت تر از بقیه برند ها هست اما به شخصه با کنترل و پلتفرم ال جی خیلی ارتباط برقرار میکنم.ضمن اینکه صدای خوبی داره.
    در مورد قیمت هم بگم وقتی داشتم از بانه میخریدم طرف گفت اولین فروش ما در این مدل هست!.در صورتی که مثلا 400 تا uh850 فروختیم بیا و نگیر این مدلو!.من به قیمت بیشتری خریدم(3930000) خریدم و چون سایزش بزرگ بود به یک باره قیمت کرایه اش بالا رفت(دقیقا 10سانت از ماشین میزنه بیرون!)مجبور شدن با کامیونت حمل مرغ بیارنش . ولی خوب من ترسم از eg910 بخاطر abl و عمر پنل بود وگرنه میخریدمش.بازم امری بود درخدمتم
    ضمن تشکر از شما دوست عزیز که اطلاعات خودتون رو در اختیار میزارین در مورد نور کم W800 ملاکت سایت rtings یا تجربه خودت؟من قبل ازخرید این مدل از چند تا مغازه دار که مدلهای مختلف رو داشتند.سئوال میکردم همه نه تنها این اشکالو قبول نداشتن بلکه میگفتن بهتر از سامسونگ و الجی هست.به نظر خودم البته وقتی که کنتراست و روشنایی حداکثر باشه روشنایی خوبه و حتی گاها زننده هم هست وباید کمتر بشه.ممنون میشم توضیح بدین!

4. این کاربر از reza1348_rezareza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

ممنون سعید خان بابت توضیحات..

عرض شود
    - من با توجه به اینکه استفاده اصلیم دیدن فیلم هست و معمولا جلو تلویزیون و تو تاریکی کامل , دراز میکشم پس خرید این تی وی منو راضی نخواهد کرد..

- صدای خود تی وی اصلا مهم نیست..چون اسپیکر دارم..

- ریموت هم اگر ساده باشه بازم برام فرقی نمی کنه..

- مهمترین فاکتورهایی که مورد نظرم هست کیفیت تصویر و پرفورمنس تی وی هست..

- هیچ علاقه ای به 3D ندارم..

با این اوصاف پیشنهاد شما چیه؟

داره خودمونی میشه farshid_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

پيش فرض

سلام شب خوش دوستان اهل فن من تلویزیون رو تهیه کردم تازه بعد یه ایراد داره اوئنم اینه رو کانالایی که اچ دی نیست یه نور سفید رنگ پایین پایین تلویزیون تکون میخوره هی هی میره هی میاد بعضی وقتا هم رنگی میشه بالی بالی صفحه یه خط در حد یه میل هست یا کمتر هی بازی میکنه رو صفحه رو اعصابه به نظرتون مشکل داره؟چه راه حلی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام شب خوش دوستان اهل فن من تلویزیون رو تهیه کردم تازه بعد یه ایراد داره اوئنم اینه رو کانالایی که اچ دی نیست یه نور سفید رنگ پایین پایین تلویزیون تکون میخوره هی هی میره هی میاد بعضی وقتا هم رنگی میشه بالی بالی صفحه یه خط در حد یه میل هست یا کمتر هی بازی میکنه رو صفحه رو اعصابه به نظرتون مشکل داره؟چه راه حلی هست؟
    سلام
    مبارک باشه و امیدوارم حسابی ازش لذت ببری.
    با نوجه به قیمت و کیفیت تصویر و امکانات تلوزیون خوبی خریدی.
    نه اقا مشکلی نیست و این موارد تقریبا توی همه تلوزیونهایی که Edge Led هستند کم و بیش و جود داره و پیش میاد.

شما این دو کار رو امتحان کن ببین مشکل حل یا کمتر میشه:
    1-برو به مسیر زیر و این تنظیمات رو انجام بده:
    Menu->All Settings->Picture->Picture Mode Settings->Picture Options->LED Local Dimming
    توی این قسمت میتونید از گزینه High یا Medium استفاده کنید که اون نوری که گفتید میاد میره کمتر بشه.

2-Menu->All Settings->Picture->Aspect Ratio
    توی این گزینه شما تنظیمات رو بزار روی 16:9 و اگه گزینه Aspect Ratio روشنه میتونی خاموش کنی که اون خط رنگی که بیشتر موقع تبلیغات توی کانالهای HD دیده میشه حذف بشه اما درکل روی این گزینه شما تصویز بهتری خواهی داشت.
    البته این گزینه Aspect Ratio رو فقط روی کانالهای HD میتونی روشن یا خاموشش کنید.

اگر تونستی یه عکس هم از مشکل اون نوره که میگی هی میاد و میره بذار.

8. این کاربر از masy222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

پيش فرض

سلام
    مبارک باشه و امیدوارم حسابی ازش لذت ببری.
    با نوجه به قیمت و کیفیت تصویر و امکانات تلوزیون خوبی خریدی.
    نه اقا مشکلی نیست و این موارد تقریبا توی همه تلوزیونهایی که Edge Led هستند کم و بیش و جود داره و پیش میاد.

شما این دو کار رو امتحان کن ببین مشکل حل یا کمتر میشه:
    1-برو به مسیر زیر و این تنظیمات رو انجام بده:
    Menu->All Settings->Picture->Picture Mode Settings->Picture Options->LED Local Dimming
    توی این قسمت میتونید از گزینه High یا Medium استفاده کنید که اون نوری که گفتید میاد میره کمتر بشه.

2-Menu->All Settings->Picture->Aspect Ratio
    توی این گزینه شما تنظیمات رو بزار روی 16:9 و اگه گزینه Aspect Ratio روشنه میتونی خاموش کنی که اون خط رنگی که بیشتر موقع تبلیغات توی کانالهای HD دیده میشه حذف بشه اما درکل روی این گزینه شما تصویز بهتری خواهی داشت.
    البته این گزینه Aspect Ratio رو فقط روی کانالهای HD میتونی روشن یا خاموشش کنید.

اگر تونستی یه عکس هم از مشکل اون نوره که میگی هی میاد و میره بذار.
    سلام ممنون از راهنماییت دوست عزیز این تلویزیون کیفیت کانالای اچ دیش خیلی خوبه ولی اس دی ها افتضاحه متاسفانه.بعدم که تو کانالای اس دی این نور مسخره میاد قشنگ میره رو اعصاب بیننده بس که هی مثل پارازیت میره میاد.این کارایی که گفتین رو کردم ولی نرفت. این نور که میگم اینه .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هی میاد و هی میره. بعضی صحنه ها نمیاد بعضیا میاد اصن اوضاعیه. ممنون میشم اگه راهیی بلده کسی کمک کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام ممنون از راهنماییت دوست عزیز این تلویزیون کیفیت کانالای اچ دیش خیلی خوبه ولی اس دی ها افتضاحه متاسفانه.بعدم که تو کانالای اس دی این نور مسخره میاد قشنگ میره رو اعصاب بیننده بس که هی مثل پارازیت میره میاد.این کارایی که گفتین رو کردم ولی نرفت. این نور که میگم اینه .
    هی میاد و هی میره. بعضی صحنه ها نمیاد بعضیا میاد اصن اوضاعیه. ممنون میشم اگه راهیی بلده کسی کمک کنه.
    دوست عزیز کیفیت پایین شبکه های داخلی و sd یه مورد فراگیر در اغلب تلویزیونهای جدید و 4k میباشد ، اون نوری که شما میفرمایید احتمالا بشه با تغییر تنظیمات لوکال دیمینگ بهترش کرد ولی مهمترین و اصلی ترین ضعف این تلویزیون کثیفی پنل میباشد که در زمان تماشای فوتبال خیلی مشخص و اذیت کنندست . در کل بنظرم اگه این مشکل Dirty Screen رو نداشت عالی بود .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

بهترین راه حل بفروشش!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

اول از همه مبارکت باشه، کلا هر مدلی و هر برندی که بخری یجای کارش اشکال پیدا میکنی،خودت بد دل نکن نسبت بهش.اگر قبل از خرید کمی تحقیق میکردی میدیدی که این نور ( نشت نور ) که بخاطر سیستم Edge LED بودنش هست وجود داره حتی در مدل هایی که در بازار اروپا و آمریکا ارائه شده. تنها راه حلشم برای اینکه این اتفاق نیافته اینه که Local Dim را به کل خاموش کنیش !
    یه مورد دیگه اینکه چندتا از دارندگان این تلوزیون که از گیرندش استفاده کردن کلا برد تلوزیونشون مشکل پیدا کرده اگر از گیرندش استفاده میکنی مطمعن شو که از کابل و کانکتور های استاندارد استفاده کنی و هیچ گونه اتصال کوتاهی در مسیرش نداشته باشه.
    بغیر از این موارد تلوزیون خوبیه و نسبت به پولی که دادی کیفیت تصویر و امکاناتش بسیار عالیه . بغیر از سری OLED این تلوزیون پرچم داره ال جی در سال 2016 بود.

13. این کاربر از solsoln بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

پيش فرض

اول از همه مبارکت باشه، کلا هر مدلی و هر برندی که بخری یجای کارش اشکال پیدا میکنی،خودت بد دل نکن نسبت بهش.اگر قبل از خرید کمی تحقیق میکردی میدیدی که این نور ( نشت نور ) که بخاطر سیستم Edge LED بودنش هست وجود داره حتی در مدل هایی که در بازار اروپا و آمریکا ارائه شده. تنها راه حلشم برای اینکه این اتفاق نیافته اینه که Local Dim را به کل خاموش کنیش !
    یه مورد دیگه اینکه چندتا از دارندگان این تلوزیون که از گیرندش استفاده کردن کلا برد تلوزیونشون مشکل پیدا کرده اگر از گیرندش استفاده میکنی مطمعن شو که از کابل و کانکتور های استاندارد استفاده کنی و هیچ گونه اتصال کوتاهی در مسیرش نداشته باشه.
    بغیر از این موارد تلوزیون خوبیه و نسبت به پولی که دادی کیفیت تصویر و امکاناتش بسیار عالیه . بغیر از سری OLED این تلوزیون پرچم داره ال جی در سال 2016 بود.
    ممنون دوست عزیز از راهننماییت مشکلم حل شد اون نوره دیگه رفت.نه من استفاده نمیکنم خودم ریسور دارم با اچ دی ام ای وصلش کردم.من این تلویزیونو واسه گیم خریدم و واقعا هم تصویرش تو گیم و کانالای اچ دی خیلی خوبه.امیدوارم مشکل این دوستامونم حل شه خیلی عذاب اوره تلویزیون خدا تومن بخری بعد یا ایراد داشته باشه یا خدای نکرده بسوزه.
    بازم ممنون از راهنماییت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •