فکر نمی کنم اما اطلاعات دقیقی ندارم طبیعتا باید خود مودم تبدیلات لازم رو انجام بده و یه تلفن معمولی کفایت می کنه اما احتمالا طرف مقابل هم باید این قابلیت رو داشته باشه
ضمنا فکر می کنم volte با voip فرق می کنه . شاید volte نسخه پیشرفته voip باشع
فکر نمی کنم اما اطلاعات دقیقی ندارم طبیعتا باید خود مودم تبدیلات لازم رو انجام بده و یه تلفن معمولی کفایت می کنه اما احتمالا طرف مقابل هم باید این قابلیت رو داشته باشه
ضمنا فکر می کنم volte با voip فرق می کنه . شاید volte نسخه پیشرفته voip باشع
دوستان آیا شما خرید این مودم Z6000 رو پیشنهاد میکنید ؟![]()
يك سوال واقعا مدل Z6000 با سيم كارت ٤جي معمولي ايرانسل كار نميكنه و كسي از دوستان تست كرده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
در مورد اینکه کدوم مودم ایرانسل بهتره حداقل اینجا در این فروم چیز قطعی نمیشه گفت چون فکر میکنم کسی نیست که هر سه مودم رو داشته باشه و توی شرایط یکسان تست کنه و اطلاعاتش رو در اختیار همه بگذاره و دوستانی هم که مودم های DT-350 یا ZW101 یا Z-6000 دارند هم اکثرا ترجیح دادند که اینجا فقط مطالب رو بخوانند تا اینکه خودشون هم مشارکتی در این مقایسه داشته باشند و یا اطلاعات کم و بیش ناقص منتقل میشه. اما به نظر بنده با در نظر گرفتن اینکه هر کالایی که توی این مملکت قیمت بالاتری داره لزوما کیفیت بالایی نداره ولی میشه گفت کالایی که قیمت پایینتری نسبت به کالاهای مشابهش داره حتما دارای کیفیت و کارایی پایینتری هست.
دوست گرامی این مودم روی سیمکارت 4G ایرانسل کار میکنه و مشکلی نداره فقط ظاهرا باید حتما توی شبکه TDD ایرانسل باشید. البته این دومی رو خودم تست نکردم که جای دیگه هم کار میکنه یا خیر.
ظاهرا ایرانسل این سرویس TD رو کاملا فرمالیته و از روی اهداف خاصی آورده چون نه بسته درست و حسابی واسش تعریف کرده نه آنتن دهی خوبی داره و نه سرعت و قیمتش بهتر از FD خودش هست و به نظرم همه جوره 4G معمولیش (FD) بهتر از اینه . حالا شاید در آینده قصد بهبود این سرویس رو داشته باشه ولی الان واقعا هیچ مزیتی نسبت به FD نداره . حتی مودم درست و حسابی واسش توی بازار پیدا نیمشه![]()
این مودم شما مدلش چیه ؟ برای بحرین هست ؟ مودم TD LTE هست . اگر مودم 4G هست یعنی شما یه گوشی رو به پورت تلفنش وصل کردید و می تونید از سیمکارتتون تماس بگیرید.
فعلا کیفیت و سرعت تی دی خیلی بهتر هست و قابل مقایسه نیستن، اصلا نمیشه گفت ۴جی همراه بهتره از تی دی چون نیست
مزیت تی دی هم پینگ و سرعت بهتر، نبود پکت لاست (حداقل در حال حاضر برای من که اینطوره، بقیه رو نمیدونم)
بسته هم خیلی زیاد داره نمیدونم چرا میگید بسته نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها مورد اینکه یادمه ۴جی همراه هم اوایل خوب بود الان که شلوغ شده طرف ما روزا (تقریبا از ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب) سرعت بالای ۲۰۰ ۳۰۰ کیلوبایت نمیره با ۴جی... شبا میره تا ۲ مگابایت
حالا TD هم فعلا زیاد کاربر نداره ممکنه بعدا خراب شه، امیدوارم همین کیفیت بمونه، من واقعا راضیم از وضعیت فعلیش
Last edited by bzr350; 03-01-2017 at 16:36.
ببخشید میشه بگین از چه مودمی استفادا می کنین مودم بیرونی یا نه؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)