تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 91 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 909

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 96 - 1395

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

اقای طارمی پنالتی هایی که پارسال گل نکردی و قهرمانی رو پروندی کافی نبود؟! حذف از اسیا مقصر صد در صدش این بی شعوره! واقعا کلمه بی شعور کمترین توصیفیه که می شه ازش داشت وقتی در چنین مسابقه حساسی میلیون ها پرسپولیسی رو به ... هم نیس! مطمئن باشین الان هم راحت خوابیده!
    از اول لیگ گفتیم این نیمکت و خط حمله تو اسیا بدرد نخواهد خورد! چرا ما هر سال در اسیا هستیم نیمکتمون داغونه؟ بخدا واضح و مشخص بود تو گروه به این سختی به مشکل برمیخوریم...عملا هم حذف شدیم...فقط باید الهلال رو ببریم...تیمی که از الریان ده برابر قدرتمند تره اونم بدون سیدجلال و سروش!
    ارزوهای میلیون ها نفر رو وقتی می سپری به انسان بی کفایتی مثل طارمی نتیجه ش میشه این...اقا جان تو پنالتی زن نیستی! چندتا پنالتی رو باید خراب کنی؟ برو قهر کن موقع پنالتی ها باز! نادان!
    یه زمانی هست مثه لیگ 30 تامسابقه س اشتباهات بزرگ زباد به چشم نمیان و میگی اشکال نداره بازی بعد جبران می کنن...ولی بازی های بین المللی جای اینگونه بی شعوری هاست؟ به خدا اگه حتی عادی می زد اوت باز دلم نمی سوخت! مردک انگار نه انگار ارزو های میلیون ها نفر رو به باد داده...کی میخوای جبران کنی؟! دیگه وقتی هم واسه جبران مونده؟ هر فحشی که ملت بهش بدن حقشه...متاسفانه 4 تا طرفدار بچه سال ازینا تو اینستا بت می سازن فک میکنن کی هستن!
    Last edited by Amir faz; 11-04-2017 at 02:58.

2. این کاربر از Amir faz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من دیشب نتونستم بازیو ببینم الان خلاصه رو دیدم

یه نکته اول اینکه حس میکنم طرفدارامون یکم بخاطر عدم نتیجه گیری احساساتی شدن

من شمردم حدود 15موقعیت گل صد در صد داشتیم تا خود دقیقه نود توپ و بازی و پرسپولیس رو دروازه الریان بود

واقعا واقعا واقعا بدشانس بودیم توپا گل نشد هرچی زدیم به در بسته خورد
    حداقل میتونستیم این بازی هیچی نزنیم هیچی نزنیم 3تا بزنیم بهشون ولی خب نشد فوتبالم همینه

اما در مورد طارمی
    من خودم از مخالفای سرسختش هستم اعتقاد دارم از هر 10تا توپ یکیشو گل میکنه
    پیش رفقا همیشه میگم این باید به جای کری خونی و فضا مجازی بره تمرین کنه بهتر بشه
    خیلی مهاجم خوبیه خوب موقعیت ایجاد میکنه سرعتیه سر زنه ولی دقتش کمه

و اما اون پنالتی, به نظر منم گند زد
    و من مقصر رو تو این مورد برانکو میدونم این بازیکن از قبل هم نشون داده پنالتی زن نیست
    70 80 درصد پنالتیاشو تا حالا خراب کرده دیگه نباید بهش فرصت میداد اونم تو این بازی فوق حساس

نمیخوام بهش توهین کنم ولی خیلی بچگی کرد
    میلیونها ادم منتظر این گل و برد بودن ولی اخه چه جای چیپ زدن بود؟

اگه نریم مرحله بعد من واقعا نمیبخشمش
    چون پارسالم سر موقعیت سوزیایی که این بچه کرد ما قهرمان نشدیم

از داوری هم نباید بگذریم که پنالتی صد در صد رو علیپور رو نگرفت, دیگه واضح تر از این صحنه مگه داریم؟

به هرحال هرچی که بود گذشت و چیزی جز حسرت و اعصاب خرابی واسه ما هوادارا نموند

یه نکته هم درباره بزرگ تیممون بگم اقای جلال حسینی
    واقعا با این سن و سال و این همه تجربه این چه کارایی که این ادم میکنه؟
    درگیری درست کردی کارتو گرفتی محروم شدی به تیم ضربه زدی, تازه مصاحبه کرده گفته باید سوریا رو بیشتر میزدم!
    یکی نیست بگه اخه ادم, میلیونها طرفدار چشم و امیدشون به شماهاست مخصوصا تو
    که تو این وضعیت سخت تیمو مدیریت کنی اونوقت این حرکاتو میکنی و بهشم افتخار میکنی؟!

حرف اخر
    اگه بتونیم الهلال رو ببریم 100درصد صعودمون قطعیه

طارمی و بقیه بازیکنا فرصت دارن تا دوباره دل هوادارا رو بدست بیارن و شادشون کنن
    کار خیلی سختیه ولی این وضعیت نتیجه بی تجربگی طارمی و بقیه بازیکنا و البته بدشانسیمونه

اگه بتونیم این کار بزرگو انجام بدیم اونوقت دیگه مدیرا و برانکو باید دست بکار بشن
    تا دیگه فصل بعد نیمکت ذخیرمون خالی نباشه و وقتی بازی گره خورد یه کسیو داشته باشیم تا بیاد بازی تغییر بده

به امید جشن صعود توی همین تاپیک

4. 7 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبول دارم که در نهایت اون نتیجه ای که آخر نود دقیقه روی اسکوربورد نقش میبنده اصل قضیه ست
    اما بی انصاف نباشیم و ببینین که پرسپولیس واقعا عالی بازی کرد
    بی انصاف نباشین و ببینین که داور پنالتی پرسپولیس رو نگرفت
    ببینیم که این تیم 90 دقیقه دوید و بدنی کم نیاورد
    من قبول دارم که طارمی خوب نیست
    اما خب این دلیل میشه که هیچ کدوم از مهاجمهای پرپولیس خودشون رو تو موقعیت گل قرار ندن دیگه؟؟؟
    اگر میخاین این رو به بازی سازی هافبک ها ربط بدین، سوال من اینه، چرا هیچ کس جز طارمی برای گل کردن ضربات کاشته نمیره پس؟؟

حسن انصاری فرد یه حرف خیلی خوبی بعد از بازی گفت، اون هم اینکه بازیکنهای پرسپولیس همه امیدشون رو به طارمی بستن
    و این بزرگترین اشتباه و خرابکاریه

6. 3 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

شانسمون برای صعود تقریبا نزدیک به صفره ، گرچه اغلب ما ایرانی ها ثابت کردیم تو شرایط غیر ممکن کارهای غیر ممکن انجام می دیم ! یعنی همه دقیقه نودی هستیم و تا کارمون به اما و اگر نکشه ، روزمون شب نمیشه ! اگه ماشین سازی رو ببریم و قهرمانی رو قطعی کنیم، میتونیم با خیال راحت بهترین بازیمون رو انجام بدیم و از بازی لذت ببریم،حالا یا صعود میکنیم یا خیر که بستگی به خودمون داره همونطور که سرنوشت بازی با الریان دست خودمون بود

تساوی با الریان و اینکه بردن الهلال تنها فرصت صعود و کلید طلایی هست، یه نکته مثبته چون بچه ها همه تمام تلاششون رو انجام میدن .

برای بازی دوشنبه با الهلال امیدوارم دو نفر روز خوبشون باشه،یکی ربیع خواه و یکی هم طارمی ، و برای کل تیم هم آرزوی موفقیت دارم
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 12-04-2017 at 09:33.

8. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

دوستان توجه کنید 3 تیم به مرحله بعد میرن. ما هنوز 6 امتیاز دیگه داریم. بازی با الهلال نه میهمانیم و نه میزبان. من که میگم به عنوان تیم اول که نه. اما به عنوان تیم دوم صعود میکنیم. توی هر 4 تا بازی کنترل بازی دست ما بوده.

10. 3 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان توجه کنید 3 تیم به مرحله بعد میرن. ما هنوز 6 امتیاز دیگه داریم. بازی با الهلال نه میهمانیم و نه میزبان. من که میگم به عنوان تیم اول که نه. اما به عنوان تیم دوم صعود میکنیم. توی هر 4 تا بازی کنترل بازی دست ما بوده.
    سلام. سه تیم ؟ یا دوتا ؟

به هر حال حرف شما کاملا درسته شرایط مسابقه نه به نفع ما هست نه به ضرر ما ، بازی رفت هم دیدیم الهلال تیمی هست که بردش کاملا ممکن و در دسترسه،منتها نبود سید جلال و سروش کار رو یکمی سخت تر کرده
    مهم صعود کردنه چون تیم های گروه B به نظرم همشون یه لول پایین تر از هم گروهای ما هستند،پس به تیم اولشون هم بخوریم مهم نیست.

12. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

باید جفت بازیهامون رو ببریم، تا با اما و اگر بریم بالا!
    بهترین حالتش مساوی شدن الریان- الهلال هستش و برد در جفت بازیهای ما!

14. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سلام. سه تیم ؟ یا دوتا ؟

به هر حال حرف شما کاملا درسته شرایط مسابقه نه به نفع ما هست نه به ضرر ما ، بازی رفت هم دیدیم الهلال تیمی هست که بردش کاملا ممکن و در دسترسه،منتها نبود سید جلال و سروش کار رو یکمی سخت تر کرده
    مهم صعود کردنه چون تیم های گروه B به نظرم همشون یه لول پایین تر از هم گروهای ما هستند،پس به تیم اولشون هم بخوریم مهم نیست.
    ببخشید منظورم دو تیم بود
    چون توی پست قبلیتون گفته بودین شانس صعودمون صفر شده. حس کردم باید بهمون بر بخوره ما خوب بازی میکنیم هنوز شانس اول شدن هم داریم چه برسه به اینکه بخواهیم صعود کنیم

16. 3 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تبریک به همه پرسپولیسی‌های عزیز من جمله خودم
    مبارک همه هواداران باشه
    ایشالله بریم برا قهرمانی تو آسیا

اما اینقدر عصبانی شدم طارمی پنالتی رو زد، کاش بازی یک هیچ تموم می‌شد اما طارمی پنالتی نمی‌زد، این نشون می‌ده برانکو چس مثقال سیاست نداره و این خیلی خطرناکه
    Last edited by puya2010; 15-04-2017 at 20:27.

18. این کاربر از puya2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تبریک...

بعد از بازی بایرن و رئال، همه بازیکن‌ها جمع شدن هم رو بغل کردن و همه چیز...
    اونوقت بازیکن ۱۷ ساله ما، در شرایطی که تیمش برده و قهرمان شده و ۲ دقیقس اومده تو بازی، اون جوری دست بازیکن ماشین سازی رو پس میزنه؟؟؟؟ همه براشون جالبه سن و سال و قد و وزنش... بی‌احترامیی بهش نشد ولی اون رفتار؟
    چرا انقدر غرور؟ چرا این رفتار؟ حقش همون سیلی نرمی بود که خورد...

تبریک تبریک تبریک....
    خوب بود، فقط چرا بازیکن‌ها انقدر الکی کارت گرفتن :|

20. 7 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •