تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 827 اولاول ... 276773747576777879808187127177577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آلتينتوپ مصدوم است
    --------------------------------
    هليل آلتينتوپ ملي پوش ترك تيم كايزرسلاترن به دليل مصدوميت از ناحيه زانو نمي تواند تيم ملي كشورش را در ديدار دوستانه مقابل بلغارستان همراهي كند.
    اين بازيكن ترك در ديدار شنبه شب مقابل دويسبورگ 3 بار دروازه حريف را گشود، اما در اواخر بازي با مصدوميت مواجه شد.
    وي روز دوشنبه تحت درمان پزشكان باشگاه قرار گرفت، اما هنوز مشخص نيست كه اين بازيكن چند روز بايد استراحت كند.
    شايان ذكر است هليل 22 ساله تاکنون در دو بازي بوندس ليگا 4 گل به ثمر رسانده است.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جرارد، اوون را دوست دارد
    ----------------------------------
    استيون جرارد كاپيتان تيم ليورپول اميدوار است دوست صميمي اش مايكل اوون پس از ترك رئال مادريد به آنفيلد بازگردد.
    جرارد در حالي اين مطالب را اظهار داشت كه ريك پري مدير اجرايي ليورپول اعلام كرده اين باشگاه حاضر است براي جذب اوون 12 ميليون پوند هزينه كند.
    کاپيتان ليورپول گفت: "علاقه بسياري به اوون دارم و اميدوارم او به زودي به آنفيلد بازگردد و فكر مي كنم كه اين آرزوي تمامي بازيكنان و مسئولان ليورپول است.
    مايكل از حضور در رئال زياد راضي نيست و من در ملاقات هفته جاري با او متوجه اين مساله شدم و فكر مي كنم كه او خود نيز علاقه زيادي براي بازگشت دارد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خووانفران قرضي به اسپانيول پيوست
    ----------------------------------------------
    اسپانيول كه اميدوار بود خاوير ساويولا را از تيم هم استاني خود به صورت قرضي در اختيار بگيرد پس از بي مهري لاپورتا در اين مورد، مجبور شد از رئال مادريد بازيكن قرض بگيرد. اين اقدام با اعتراض هواداران دو آتشه اسپانيول همراه بود، اما در هر حال و خارج از دنياي احساسي تماشاگران خووانفران ستاره رئال مادريد B طي قراردادي قرضي و براي يك فصل راهي اسپانيول شد. وي كه عضو تيم ملي زير 21 سال اسپانيا نيز است به هواداران اسپانيول قول 25 گل در فصل جديد را داده است!

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاتنهام رابي كين را به نيوكاسل مي دهد
    -------------------------------------------------
    باشگاه تاتنهام براي جذب جرمن جناس هافبك باشگاه نيوكاسل حاضر است رابي كين مهاجم ايرلندي خود راه راهي سنت جيمز پارك كند.
    تاتنهام در حالي اين پيشنهاد را ارائه داده است كه تا پيش از اين قصد داشت فردي كانوت را به همراه مبلغ 5 ميليون پوند به سونس واگذار كند، ولي حالا قصد دارد رابي كين را جانشين كاسانو كند.
    اين پيشنهاد در حالي به مسئولان نيوكاسل ارائه شده است كه رابي كين ايرلندي به خاطر كم شدن حقوق هفتگي اش تا مبلغ 40 هزار پوند ناراضي است و اعلام كرده كه قصد ترك وايت هارت لين را دارد و اين بهترين فرصت براي دانيل لوي رئيس تاتنهام است كه از شر اين مهاجم دردسرساز خلاص شود

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كاپاروش قراردادش را تمديد مي كند
    ------------------------------------------
    اين موافقت نامه بين دو طرف در حالي به امضا مي رسد كه خوواكين كاپاروش همچنان تا يك سال ديگر با لاكرونيا قرارداد رسمي داشته و از هيچ باشگاه ديگري پيشنهاد دريافت نكرده است.
    كاپاروش در كنفرانس مطبوعاتي ضمن تشكر از روساي باشگاه دپورتيوولاكرونيا گفت: "به اينجا آمده ام تا لاكرونيا را دوباره به روزهاي اوج درخشان خود بازگردانم. دليلي هم براي تمديد قرارداد وجود ندارد و كسي نبايد نگران رفتن من از اينجا باشد در هر حال اين كار حسن نيت مقامات باشگاه را نشان مي دهد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لاپورتا به دنبال آلوس
    ----------------------------
    لاپورتا از آلوس به عنوان يك مدافع تمام عيار ياد كرد و گفت: "تمديد قرارداد او با سويا هيچ ارتباطي به روند مذاكرات ما با سويا نخواهد داشت و من اطمينان دارم كه مسئولين سويا در اين مورد نهايت همكاري را با ما خواهند داشت. ما ساويولا را به آنها قرض داده ايم. در حالي كه قرار بود اين انتقال قرضي در مورد اسپانيول صورت بگيرد، بنابراين بهتر است آنها نيز در ادامه همكاري متقابل قدمي به سمت ما بردارند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشريح مفهوم علامت "T"
    ---------------------------------
    آنري پس از به ثمر رساندن گل خود از روي نقطه پنالتي با دستانش رو به هواداران علامت T را به نمايش كشيد.
    وي در اين خصوص اظهار داشت: "علامت T رمزي است كه ميان من و دخترم "تي" برقرار است. يكشنبه نخستين باري بود كه دخترم براي ديدن بازي من به استاديوم آمده بود. مسلماً آن روز، روز قشنگي براي من بود، چرا كه دخترم براي مشاهده بازي پدرش راهي استاديوم شده بود.
    در سال هاي اخير، استمفوردبريج صاحب كارنامه و ركورد درخشاني شده است. به آنجا مي رويم و اميدوارم پيروزيمان را جشن بگيريم و مطمئناً پيروز خواهيم شد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مقامات ساراگوسا در جنوا
    -----------------------------------
    رئال ساراگوسا قصد دارد برادر گابي ميليتو را نيز از جنوا بخرد تا زوج تشكيل شده از اين دو برادر در خط حمله مثمرثمر واقع گردد.
    انريكو پرسيوسي رئيس باشگاه جنوا و وكيل ميليتو در كنفرانس مطبوعاتي تاكيد كردند كه هيچ مشكلي با انتقال ميليتو به رئال ساراگوسا ندارند و اگر مسائل مالي حل شوند اين انتقال صورت خواهد گرفت.
    رئال ساراگوسا مبلغ 2 ميليون پوند براي خريد اين مهاجم از جنوا ايتاليا در نظر گرفته است.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ليپي:
    كاسانو به تيم ملي باز مي گردد
    ---------------------------------------
    تيم ملي ايتاليا تمرينات خود را از روز دوشنبه با حضور 22 بازيكن در كودرچانو آغاز كرد تا در ديدار چهارشنبه شب مقابل ايرلند در دوبلين نفرات اصلي تيمش را شناخته باشد.
    مارچلو ليپي سرمربي آتزوري ها در اولين روز فشار سنگيني به بازيكنان وارد كرد، زيرا عقيده دارد بازي دوستانه با ايرلند تيم او را براي بازي هاي آينده در سري رقابت هاي انتخابي جام جهاني 2006 آلمان آماده خواهد كرد. ليپي ايده هاي خوبي براي آينده دارد.
    او مي گويد: "در اين زمان ما فضاي زيادي براي كار كردن نداريم و تنها فكر من به تيمي است كه هم اكنون در اختيار دارم. به همين خاطر نمي توانم جانشيني براي توتي سرماخورده، دعوت كنم."
    ليپي با اشاره به عدم دعوت از آنتونيو كاسانو گفت: "فعلاً خوب نيست و در آمادگي قرار ندارد، اما او از ليست من خارج نشده و مطمئن باشيد براي مسابقات آينده به تيم ملي باز مي گردد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اسكولز:
    تا آخر با يونايتد خواهم بود
    ---------------------------------
    ستاره سابق تيم ملي انگلستان روز جمعه قرادادش را 4 سال ديگر تمديد كرد و بر همين اساس تا 34 سالگي در خدمت شياطين سرخ خواهد بود و ركوردي 20 ساله را در كنار اين تيم به ثبت خواهد رساند.
    اسكولز در اين خصوص گفت: "بازي براي هر باشگاهي غير از يونايتد در ذهنم نمي گنجد. به نظرم فيل نويل 12 ماه پيش همين حرف من را به زبان آورده بود، اما من با او تفاوت دارم و قصد دارم فوتبالم را در اولترافورد به پايان برسانم. تمديد قراردادم مدتي به طول انجاميد. نمي خواستم بيش از اين طول بكشد و از وضعيت موجود راضي ام و حالا مي توانم تمام تمركزم را بر فوتبال حرفه ايم قرار دهم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •