سلام آقا مهدی
به نظرم مشکلت متاسفانه از کارت گرافیکته چون میگی وقتی Print Screen میگیری باز همون مشکله داری در حالی که من وقتی از سیستم خودم Print Screen میگیرم مشکل گشیدگی که تو تصویرم دارمو ندارم
سلام آقا مهدی
به نظرم مشکلت متاسفانه از کارت گرافیکته چون میگی وقتی Print Screen میگیری باز همون مشکله داری در حالی که من وقتی از سیستم خودم Print Screen میگیرم مشکل گشیدگی که تو تصویرم دارمو ندارم
سلام خسته نباشید من مانیتورم سامسونگه مدل (SyncMaster 753dfx)و حدود 4 ماهه که رنگش رفته یعنی رنگ قرمزش سیاه شده و رنگ ابیش سبز و ... به عبارتی خیلی بهم ریخته نمی دونم از چی اینجوری شده حتی پورت مانیتور به کیس رو هم کشیدم نو سیگنالی که رو صفحه میاد هم رنگش همینطوره منظورم اینه که از کیس و مخلفاتش نیست حتی پینهای رو پورت رو هم نگاه کردم همشون سالمن کسی می دونه مشکله مانیتور من چیه
با سلام
من يه مونيتور lg 575c دارم ... وقتی که تازه شروع به کار می کنه تصويرش جمع ميشه که با جابجا کردن کابل های پشت مونيتور درست ميشه . مشکلش از چی ميتونه باشه؟ آيا خودم ميتونم درستش کنم؟ ممنون ميشم راهنمائیم کنید.
سلام. من دیروز رفتم برای همسایمون ویندوز نصب کنم وسط نصب اونجایی که مانیتور روشن خاموش میشه مانیتور یدفعه خاموش شد حالا هم هرکاری می کنیم روشن نمیشه گفتم شاید از سیستمش باشه از سیستم هم جداش کردم تا روشن بشه ولی اصلا جواب نمیده.
دوستان خواهشا یکم سریع جواب بدید آبروم در خطره.
راستی مانیتورش هم Samsung dfx1793 هست.
یعنی اصلا مانیتور با دکمه روشن/خاموش هم مشکل داره ؟ دوباره سعی کنید .
کابلهارو چک کنید
سلام دوست عزیز
والا نه با دکمه روشن می شه و نه با قطع و وصل کردن برق. همونطور که گفتم موقع نصب ویندوز تو قسمت شناسایی قطعات، ویندوز مانیتورو تست می کرد که دفعه ی اول مانیتور رفت رو استندبای و برگشت اما تو تست دوم مانیتور دیگه از استندبای برنگشت و مانیتور بکل خاموش شد، منتها من فکر کردم شاید ویندوز نتونسته کارت گرافیکو درست شناسایی کنه و گذاشتم همونطور مانیتور خاموش ویندوز نصب بشه منتها نصبش بیشتر از نیم ساعت طول کشید ولی چراغ هارد فعالیت داشت، دیگه حوصلم سر رفت و سیستمو رستارت کردم ولی بعدش با کمال تعجب دیدم که مانیتور بهیچ عنوان روشن نمیشه، حتی مانیتور رو رو یه سیستم دیگه و با یه کابل دیگه امتحان کردم ولی جواب نداد.
ویندزش DanceXP SP3 بود.
گفتم شاید از ویندوز باشه چون تازه از اینترنت گرفته بودم و جایی نصب نکرده بودم اما بعد رو سیستم خودم نصبش کردم مشکلی پیش نیومد.
Last edited by Qubit; 26-12-2008 at 23:56.
پس مانیتور روی سیستم دیگه هم اصلا جواب نمیده و روشن نمیشه ! ؟
اگر اینطور باشه هنگام تغییر رزولوشن برای تست گرافیک نصب ویندوز مشکل پیدا کرده !
سلام دوستان
من مانیوتورم چند وقتی هست که تصویرش مشکل پیدا کرده یکم
هر چیزی که رو تصویر هست سمت راست اون به اندازه یک سانت رنگ کشیده شده انگار سایه انداخته
زیاد محسوس نیست ولی برای جاهایی که زیاد object تو تصویر باشه اذیت میکنه یکم
برای مثال این + یک شی هست تو تصویر مثل یک جمله یا نوشته که اینجوری نشون داده میشه
---+
که این 3تا - اون امتداد رنگی هست که تو بالا و پایین نوشته است و کامل نیست و به صورت Fade out هست
همه چیز رو تست کردم
مانیتور هم samsung syncmaster MB 17940
هنوز 2 ماهی از گارانتیش مونده به نظرتون می ارزه بدم گارانتی ؟
اصلا درست میکنن ؟
اخه شدیدا هم لازم دارم مانیتور رو
سلام من مانیتور LG FLAT t710bh دارم بعضی مواقع سوت میکشه : فش فش
فکر میکنم از فرکانسش باشه چه فرکانسی باید داشته باشه؟
پیشاپیش ممنون
با سلام
مانیتور من مدل sync master dfx 1793 سامسونگ هستش از روزی که خریدیم یه سری خط های مشکی در زمان های مختلفش رد میشه . بردیم نمایندگی یه روز اونجا بود و اصلا همچنین اتفاقی رخ نداد.
اطرافشم چک کردم که انواج مغناطیسی نباشه.
میتونید من و راهنمایی کنید مشکل از چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)