اتفاقا من هم جایی خوندم کسی که زیاد بلاک بشه رو هم تلگرام بعد از مدتی ریپورت میکنه
اتفاقا من هم جایی خوندم کسی که زیاد بلاک بشه رو هم تلگرام بعد از مدتی ریپورت میکنه
تنها راه حل اساسی وم طمئن ظاهرا اینکه که اکانتو دیلیت کنید و بعد از چند روز دوباره یه اکانت بسازید
و گرنه من تو نظرات خوندم طرف 3 ماه هنوز ریپورته
من خودم الان شاید 1 ماه ریپورتم هنوز
دوستان چطوری میتونم به شماره هایی که سیو نکردم پیام بفرستم ؟
ممنون
يا شماره يا اي دي
يكي بايد باشه فكر كنم
باید ای دی طرفو داشته باشید هر چند اگر کسی آی دی برای خودش درست نکرده نمیتونید بهش در ارتباط باشید مگر اینکه ازش پیامی داشته باشید که اسمش هم روش باشه
یه بار دیلیت اکانت کردم دوباره ساختم درست نشد. البته بینش اونهمه ساعت فاصله نبود. در ضمن فک نکنم تلگرام به این اسونی کلاه سرش بره. چون وقتی ریپورت میشی شمارت ریپورت میشه و ربطی به اکانت نداره و عملا با دیلیت کردن اکانت کاری انجام نمیشه. دوستان دیگه ای هم دیدم با دیلیت اکانت درست نشده ایدیشون
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
به نظر من که شبیه اکانت یاهو و جی میل و فیسبوک
جی میل و ایمیل و فیسبوک تا چند ماه بعد از حذف اکانت هنوز اکانتتون رو حافظه های سیستمشون نگه میدارن ولی بعد از چند ماه خود به خود حذف میشه،احتمال میدم خود تلگرام هم مثل همینا باشه
دوستانی که گروه یا سو پر گروه دارند جواب بدن.
کسایی که Delete Account میکنند اسمشون تو لیست افراد گروه هست. چجوری میشه اینایی که حسابشون رو پاک کردن رو از گروه حذف کرد؟ روی اسمشون کلیک میکنمُ Remove رو میزنم ولی از گروه پاک نمیشن!
جالبه نه هیچ کدوم از ادمین ها و نه حتی Creator گروه میتونه این افراد رو که حساب کاربریشون رو پاک کردن از گروه حذف کنه!
راهی هست که بشه اینا رو از گروه پاک کرد ؟
باگ داره و نمیشه...
سلام .
از دیشب تلگرام روی connection... مونده،حتی وایبر و لاین هم برای من ارور سرویس میدن!
هم با ایرانسل تست کردم و هم با ای دی اس ال .
مشکل از خود این برنامه هاست یا جای دیگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)