تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 108 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

داره خودمونی میشه s.k.y's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دوستان یه چیزی که مدت ها ذهنم رو به خودش درگیر کرده اینه که وقتی کسی رشته کامپیوتر درس خونده باشه کل ملت فکر میکنن این طرف حتما باید همه چی کامپیوتر رو بدونه

به عبارت دیگه هر وقت کامپیوتر طرف یا آشنا خراب میشه زودی زنگ میزنه میگه بیا درستش کن .

ملت نمیدونن که دروس دانشگاهی اصلا ربطی به تعمیر و .. کامپیوتر نداره .

2. 2 کاربر از s.k.y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lifealley's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان یه چیزی که مدت ها ذهنم رو به خودش درگیر کرده اینه که وقتی کسی رشته کامپیوتر درس خونده باشه کل ملت فکر میکنن این طرف حتما باید همه چی کامپیوتر رو بدونه

به عبارت دیگه هر وقت کامپیوتر طرف یا آشنا خراب میشه زودی زنگ میزنه میگه بیا درستش کن .

برای همینه الان هرجا بری دنبال کار بگی لیسانس فولان رشته رو دارم به قول دوستمون بهت میخندن .
    میگن سابقه کار !!!
    Last edited by lifealley; 11-05-2015 at 16:29.

4. این کاربر از lifealley بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یه مسئله‌ای هم هست.....

وقتی شما لیسانس کامپیوتر میگیری، باید واقعا همه چیز رو بلد باشی!!!!
    نه اینکه مثلا طرف هاردش سوخته بلد باشی درست کنی!!!! یا مثلا سیستمش فلان ایراد رو داره، یا فلان برنامه رو نصب کرده و ارور میگیره بلد باشی درستش کنی...
    ولی از یه لیسانسه انتظار میره که سطح علمیش به صورتی باشه که بتونه تشخیص بده!! مثلا بتونه بگه عاره! این مشکل به خاطر بدسکتور حاردته! یا مثلا بگی باو! برا رفع این مشکل لزومی نداره ویندوز رو عوض کنی! و براش ریکاور کنی...
    یا چه میدونم مثلا بتونی به صورت خیلی کلی یه نرم‌افزار رو تحلیل کنی روش کارش رو و توضیحش بدی...( مثلا عاره! گارنا یه شبکه‌ی مجازی لن درست میکنه و همه‌ی ادمای توی گروه رو به هم وصل میکنه و نرم‌افزار با این ای‌پی مجازیه به این نتیجه میرسه که کامپیوترا شبکه هستن و فلان رفتار رو نشون میده...)

یا مثلا مباحث اولیه‌ی سیستم عامل و غیره و ذلک....

قطعا بلد بودن و حرف زدن و یا شنیدن و متوجه شدن این چیزها، ربطی به تخصص در این موارد نداره... و نیازی نیست که شما متخصص باشی!!

همین من، از برنامه نویسی پول در اوردم، ولی صد میلیارد بهم بده نمیتونم یه رابط کاربری ساده‌ی ساده‌ی ساده با HTML برات درست بکنم!! اما عین بلبل میتونم بخونم و در صورت نیاز ویرایشش کنم...
    همین مسئله رو با سایر زبان های برنامه نویسی هم دارم..
    در مورد مسایل سخت افزاری که اصلا کاملا شوت هستم!! ولی حداقل میدونم فلان جا میخوام بهتر باشم باید رم داشته باشم یا گرافیک یا هارد!!
    یا وقتی مثلا میرم یه اداره‌ای و کارمند مربوطه بهم میگه سیستم بهم اجازه رو نمیده و یه صفحه‌ی Connection Error بهم نشون میده لااقل می‌فهمم داره منو خر فرض میکنه...

اما روش کار سیستم های مختلف کامپیوتری رو در چند لحظه میتونم حدس بزنم یا با یه توضیح اولیه تا اخرش رو برم!
    و غیره... اما از هیچ کدوم از این چیزا نمیتونم پول در بیارم!!

البته نمیدونم این یه الزامه یا صرفا همون گیک بودن، ولی به نظرم الزامه که دانش عمومی داشته باشیم ولی تخصصی نه!

6. 4 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

یه مسئله‌ای هم هست.....

وقتی شما لیسانس کامپیوتر میگیری، باید واقعا همه چیز رو بلد باشی!!!!
    نه اینکه مثلا طرف هاردش سوخته بلد باشی درست کنی!!!! یا مثلا سیستمش فلان ایراد رو داره، یا فلان برنامه رو نصب کرده و ارور میگیره بلد باشی درستش کنی...
    ولی از یه لیسانسه انتظار میره که سطح علمیش به صورتی باشه که بتونه تشخیص بده!! مثلا بتونه بگه عاره! این مشکل به خاطر بدسکتور حاردته! یا مثلا بگی باو! برا رفع این مشکل لزومی نداره ویندوز رو عوض کنی! و براش ریکاور کنی...
    یا چه میدونم مثلا بتونی به صورت خیلی کلی یه نرم‌افزار رو تحلیل کنی روش کارش رو و توضیحش بدی...( مثلا عاره! گارنا یه شبکه‌ی مجازی لن درست میکنه و همه‌ی ادمای توی گروه رو به هم وصل میکنه و نرم‌افزار با این ای‌پی مجازیه به این نتیجه میرسه که کامپیوترا شبکه هستن و فلان رفتار رو نشون میده...)

یا مثلا مباحث اولیه‌ی سیستم عامل و غیره و ذلک....

قطعا بلد بودن و حرف زدن و یا شنیدن و متوجه شدن این چیزها، ربطی به تخصص در این موارد نداره... و نیازی نیست که شما متخصص باشی!!

همین من، از برنامه نویسی پول در اوردم، ولی صد میلیارد بهم بده نمیتونم یه رابط کاربری ساده‌ی ساده‌ی ساده با HTML برات درست بکنم!! اما عین بلبل میتونم بخونم و در صورت نیاز ویرایشش کنم...
    همین مسئله رو با سایر زبان های برنامه نویسی هم دارم..
    در مورد مسایل سخت افزاری که اصلا کاملا شوت هستم!! ولی حداقل میدونم فلان جا میخوام بهتر باشم باید رم داشته باشم یا گرافیک یا هارد!!
    یا وقتی مثلا میرم یه اداره‌ای و کارمند مربوطه بهم میگه سیستم بهم اجازه رو نمیده و یه صفحه‌ی Connection Error بهم نشون میده لااقل می‌فهمم داره منو خر فرض میکنه...

اما روش کار سیستم های مختلف کامپیوتری رو در چند لحظه میتونم حدس بزنم یا با یه توضیح اولیه تا اخرش رو برم!
    و غیره... اما از هیچ کدوم از این چیزا نمیتونم پول در بیارم!!

البته نمیدونم این یه الزامه یا صرفا همون گیک بودن، ولی به نظرم الزامه که دانش عمومی داشته باشیم ولی تخصصی نه!

به نظرم دانشگاه ها خیلی کم کاری میکنند . تخصص درست و حسابی یاد نمیدن . من کم مونده درسم تموم شه . بیشتر دروسمون انقلاب اسلامی ، اخلاق حرفه ای ، قانون اساسی ، تاریخ اسلام ، اندیشه سیاسی امام خمینی و ...

بوده . در کنار 1 درس تخصص نگذروندیم که واقعا به کارمون بیاد .
    Last edited by s.k.y; 11-05-2015 at 18:08.

8. 2 کاربر از s.k.y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVGroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

الان که وارد سایت شدم حدود 20 پاپ آپ بالا اومد هموشن هم دانلود پی سی ورلد .

ادم کلافه میشه
    سلام.
    من از فایرفاکس استفاده می‌کنم. برای غیرفعّال کردن پاپ‌آپ از روش زیر استفاده می‌کنم:
    در قسمت آدرس بنویس about:config و اینتر کن. پنجره‌ای که باز می‌شه رو تأیید کن. (!I'll be careful, I promise)
    در قسمت Search بنویس dom.popup_allowed_events و روی گزینه‌ای که میاد دو بار کلیک کن.
    محتویات پنجره‌ای که باز می‌شه (Events) رو پاک کن و OK کن.
    با این کار از باز شدن تمام پاپ‌آپ‌ها جلوگیری می‌شه. فقط یه مشکلی داره اونم این‌که وقتی شما بخوای فایلی رو آپلود کنی، موقع انتخاب فایل یک پنجره باز می‌شه تا فایل مورد نظرتون رو انتخاب کنین. با این کار این‌جور پنجره‌ها باز نمی‌شن، چون این‌ها رو هم پاپ‌آپ به‌حساب میاره. برای حلّ این مشکل یک آیکون «کره‌ی زمین» کنار آدرس اون سایت در بالای مرورگر وجود داره. روش کلیک کن، ...More Information رو بزن. از سربرگ Permissions، گزینه‌ی Open Pop-up Windows رو Allow کن.

10. 2 کاربر از MVGroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مهندسی کامپیوتر که تو دانشگاه خبری نمیشه ادم حسابی کامپیوتر رو باید خودت بری دنبالش باید علاقه داشته باشی تا ازش پول در بیاد باید واقعا مثلا با سخت افزار عشق کنی و دنبالش باشی تا بتونی ایده بدی و یه سخت افزار جدید بخواهی درست کنی واقعا باید اهلش باشی تا بتونی بفهمی خود تو این مرحله اگ چی اضافه میشد بهتر بود یا چی کم میشد یا اگر فلان چیز بهینه میشد یا نمیدونم این چیزا تا نری دنبال کلاس ها و مدارک خارج از دانشگاه هیچی نمیشی تو کامپیوتر کامپیوتر رشته فوق العاده سخت و با عرض معذرت زهر ماریه همه میشنون که اره کامپیوتر ازگ برنامه نویسی کنی خوب پول درمیاری خوب باشه قبول ولی تو میدونی برنامه نویسی شب بیدار موندن برای رفع یه اشکال مزخرف بیمزه سر مثلا فلان نکته فوق العاده ریز و کوچیک داره و باید گاها چند هزار خط رو بررسی کنی تا بفهمی کجا مشکل داره و فردا که موقع تحویل برنامه هست اگر کامل نباشه و کارت درست نباشه پولت رو که نمیدن هیچی میتونن ازت شکایتم بکنن که به شرکتشون مثلا ضرر زدی با بد قولیت میدونه تو برنامه نویسی باید حرفش حرف باشه
    خوب اینا رو نمیدوننن معمولا اگر مثلا مهندسی نرم افزار خوند فقط یه سری چیز الکترونیکی بود که خوند حالا باید چطوری باید اون سخت افزار رو طراحی کرد و برای یه اشتباه کوچیک یه سیستم بزرگ رو بسوزونه و هزینه بده دوباره بسازه و طراحی کنه تا به نتیچه برسه میدونه باید بشینه ریز ریز اینا رو کنار هم بچینه و ... تا این سخت افزار ساخته بشه
    میدونه کار کامپیوتری تنهایی نمیشه وباید ارتباطش قوی باشه تا بتونه همکاری بکنه و ارتباط بر قرار کنه میدونه میدونه این کار گروهی هست باید بتونه سر وقت و دقیق باشه میدونه که یهو باید با ۲۰-۳۰ نفر هر روز تو یه روز مدام ارتباط داشته باشه
    خوب ۱۰۰٪ خیلیاش رو نمیدونه

12. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام.
    من از فایرفاکس استفاده می‌کنم. برای غیرفعّال کردن پاپ‌آپ از روش زیر استفاده می‌کنم:
    در قسمت آدرس بنویس about:config و اینتر کن. پنجره‌ای که باز می‌شه رو تأیید کن. (!I'll be careful, I promise)
    در قسمت Search بنویس dom.popup_allowed_events و روی گزینه‌ای که میاد دو بار کلیک کن.
    محتویات پنجره‌ای که باز می‌شه (Events) رو پاک کن و OK کن.
    با این کار از باز شدن تمام پاپ‌آپ‌ها جلوگیری می‌شه. فقط یه مشکلی داره اونم این‌که وقتی شما بخوای فایلی رو آپلود کنی، موقع انتخاب فایل یک پنجره باز می‌شه تا فایل مورد نظرتون رو انتخاب کنین. با این کار این‌جور پنجره‌ها باز نمی‌شن، چون این‌ها رو هم پاپ‌آپ به‌حساب میاره. برای حلّ این مشکل یک آیکون «کره‌ی زمین» کنار آدرس اون سایت در بالای مرورگر وجود داره. روش کلیک کن، ...More Information رو بزن. از سربرگ Permissions، گزینه‌ی Open Pop-up Windows رو Allow کن.
    افزونه add block puls رو دانلود کنید و تمام !

14. این کاربر از s.k.y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عاقا ، من هارد دیسک را از باکسش جدا کردم با SATA به سیستم وصل کردم بالا اومد مثل اینکه اشکال از برد SATA to USB بوده و خود هارد دیسک هیچ مشکلی نداشت .

ولی خب بازهم نمیشه به اطلاعات دسترسی داشت که علتشو قبلاً تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته بودم . باید یه برد SATA to USB سالم روی این هارد دیسک بندازم تا بتونم به اطلاعات دسترسی داشته باشم . یکی دیگه از هاردهای اکسترنال دیگه که سالم هست رو باز میکنم برای اینکار ...

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من خودم ترم اخر نرم افزارم . یعنی 4 سال مطلق وقتمو تلف کردم من خودم قبل از اینکه برم دانشگاه تو مغازه کامپیوتری کار میکردم . کلا صاحب کار کلید داده بود بهم و میرفت مسافرت . بعد تصورم از رشته کامپیوتر این بود که میریم اطلاعات دیگه در حد فول میشه و همش با کامپیوتریم و اموزش میدن و ... بعد رفتیم دیدیم تصورمون چی بود و چی شد . همش در حال پاس کردن اندیشه 1و2و3 و 4 و n و وصایا و ... بودیم 4-5 واحد الکی برنامه نویسی که دو تا عدد با هم جمع کنن و از این چرت و پرتا هم وسطش گفتن که کلا من علاقه ای به برنامه نویسی ندارم . کلا حوصله ندارم مثلا بشینم برنامه بنویسم بعد 70 خطش درست باشه سر یه خط اشتباه دو ساعت اعصابمو خرد کنم که پیداش کنم ایرادشو
    ولی خوب خودم اچار فرانسه ام تو کامپیوتر . هر خرابی سخت افزار نرم افزار باشه سریع تشخیص میدم و درست میکنم . البته به جز تعمیرات سخت افزار که اون دیگه نیاز به تخصص داره .
    عموما کسایی که لیسانس نرم افزار میگیرن 90 درصد جز این دو دسته هستند : 1- کسانی که نه برنامه نویسی یاد میگیرن نه کارهای مربوط به کامپیوتر حتی در حد ویندوز عوض کردن ! 2- کسانی که فقط برنامه نویسی یاد نمیگیرن

کلا من یه ماه دیگه امتحانا رو بدم تمومه ولی کلا رشته بیخودی هست حداقل تو ایران که اینطوره من کاره ای بودم کلا بنیان این رشته رو از بیخ تغییر میدم . یه سری واحدای مسخره حذف میکردم همه واحدا رو عملی میکردم . مثلا درس گرافیک من برداشتم گفتم میریم فوتوشاپ درس میدن رفتیم دیدیم همش ریاضیات بود!
    Last edited by Greedy; 11-05-2015 at 19:01.

17. 3 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

هرچند این بحث مشاوره رشته تحصیلی و اینجور چیزا نیست اما یه چیزی رو بگم

متاسفانه رشته کامپیوتر بعضی جاها داره میشه پایین ترین مدرک قابل دسترسی !

بیشتر افرادی که میرن رشته کامپیوتر یا دوست دارن برن رشته کامپیوتر:
    - یا از بس با کامپیوتر کار کردن این تصور بهشون دست داده تو رشته کامپیوتر درس بخونن
    - یا دوست داشتن بازی ساز بشن !
    - یا فکر کردن با رفتن به رشته کامپیوتر می تونن از درس ریاضی فرار کنن !
    - یا مثل دخترا آنچنان اطلاعات کاملی راجع به رشتشون نداشتن و طبق نظر مشاور اومدن

یکی از دوستام رشته IT ترم پنج اومده بود پیشم گفته بود استاد یک ماهه ! بهمون یه پروژه برنامه نویسی داده بلد نیستم بنویسمش کمکم می کنی ؟ پروژه یه بازی ماز با C بود . من گفتم باش یه نگاهی می کنم ولی یه کتاب برنامه نویسی جور کن من از دوم دبیرستان تا حالا با C کار نکردم ( توی دانشگاه هم با ما matlab کار کردن و آموزش دادن ) . حال در واقع چیزی مهمی هم تو دبیرستان در ارتباط با زبان C بهمون یاد نداده بودن . بنده کتاب رو ازشون گرفتم شب سه چهار فصلیش رو مطالعه کردم و توی فکرم یه سری طرج برای بازی ماز با C ریختم . ظهر که شد ، لپ تاپ دوستم رو گرفتم شروع کردم به نوشتن در عرض 1 ساعت و نیم برنامه رو نوشتم . دوستم برد پیش استاد ، استاد بهش نمره اضافی به خاطر خلاقیت هم داده بود !
    جالب اینجاست آخر ترم دوستم اومد گفت هیچکس جز من پروژه رو تحویل استاد نداده !

یه سوال ! واقعا زشت نیست بنده که رشتم برقه بیام مسایل درسی کسی که رشته کامپیوتر هستش و دانش برنامه نویسی جزو ملزوماتش هست رو حل کنم ؟

همونطور برای بنده زشت هستش که یکی که مثلا رشتش شیمی هستش بیاد قوانین KVL و KCL رو به بنده یاد بده و برام مساله حل کنه

شاید بنده بلد نباشم برق کشی ساختمون انجام بدم ، یا بلد نباشم موتور رو تعمیر کنم . اما مجبورم با توجه به اطلاعات اکادمیک که به بنده دادن ، اگر نقشه مدار یک موتور یا کولر رو به بنده بدم ، بدونم کدوم سیم پیچی مال کجاست و علامت و نماد ها نشانگر چی هستن .

19. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •