مدل چاپگر 1280 hp كارتريج مشكي رو شارژ كردم ولي در موقع پرينت صفحه رو خالي بيرون مي ده
در ضمن كارتريج رنگي هم نشتي مي ده يعني اينكه داخا پرينتر رنگ خالي مي كنه
مدل چاپگر 1280 hp كارتريج مشكي رو شارژ كردم ولي در موقع پرينت صفحه رو خالي بيرون مي ده
در ضمن كارتريج رنگي هم نشتي مي ده يعني اينكه داخا پرينتر رنگ خالي مي كنه
سلام دوستان
پرینتر من clp300 ده قبلا بعضی از فایل ها رو نمی زد(eror میداد که این فایل ها خرابند)حالا یک مشکل دیگه پیدا شده وقتی روشن می کنم کلی طول می کشه گرم بشه
اگه کمک کنید ممنون می شم
سلام
من يك پرينتر جوهر افشان براي مصرف خانگي مي خوام بخرم بودجم حدود 150000 تومان اپسون بگيرم يا كنون؟
چه مدلي را پيشنهاد مي كنيد لطف كنيد توضيح كامل بدهيد؟
سلام. من یه پرینتر اپسون c79 دارم که مدتی به خاطر اینکه کارتریج زرد نداشتم ازش استفاده نکردم. ولی الان که کارتریج رو گذاشتم، پرینترم رنگ آبی رو پرینت نمیگیره و به جاش قرمز میگیره. یعنی کلا به جای جایگاه کارتریج آبی از جایگاه کارتریج قرمز استفاده میکنه، حالا فرقی هم نداره چه رنگی توی اون جایگاه ها باشه! nozzle check هم که گرفتم همه ی رنگهاش درست بود به جز رنگ آبی که اصلا پرینت نگرفته بود آبی رو. خواهشا یکی مشکل من رو حل کنه![]()
سلام...
از این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید:
Hp C5283 یا Hp C4283 - اولی حدود 130 و دومی حدود 90 تومن قیمتشه. به نظر شما کدومش نسبت امکانات به قیمتش بهتره؟
سري C از پرينتر هاي EPSON اين مشكل را دارند،بهترين كار اين است كه شما HEAD هاي پرينتر را سرويس كامل كنيد كه حدود 10 تومان براتون آب ميخوره........
تفاوت اين دو پرينتر در:
1-سرعت
2-كيفيت پرينت
3-كيفيت اسكنر
كه HP C5283 بهتر هست........
كلا دستگاه چند كاره پيشنهاد نميشه،اما اگر واقعا قصد خريد داريد به نظر من چند كاره EPSON بگيريد بهتر هست
EPSON مدل R290 با اين بودجه و كارايي كه شما ميخواهيد بهترين گزينه هست
آيا كارتريج مشكي را چيپستش را عوض كرديد؟موقع تعويض زير 10% بود؟؟؟؟؟
كارتريج رنگي را هم كلا عوض كنيد
سلام به همه دوستان اگه کسي مقاله در باره چگونگي شارژ کارتريج سامسونگ Ml2510 داره براي من بذاره يا اگه کسي بلده و برايش ممکنه به صورت تصويري برايم توضيح بده ممنون مي شوم.
در ضمن آيا کسي قيمت شارژ آن را مي داند ؟ قيمت جوهرش را چي؟ کدومش به صرفه است خودم شارژ کنم يا بدم به مغازه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)