تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 116 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1155

نام تاپيک: ||| راهنمایی و مشاوره خرید مناسبترین سرویس دهنده اینترنت |||

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام دوستان، من سوالی داشتم کسی میتونه راهنمایی کنه یا لینکی برای توضیح بده. میخوام بدونم اولا فرق FTTH و VDSL چیه؟
    من تهران هستم منطقه تهرانپارس، با 2020 تماس گرفتم گفتن منطقه پوشش تانوما نداره. آیا راهی هست من اینترنت پرسرعت بتونم داشته باشم؟ حجم بالا میخوام ماهی حدود 300 گیگ. راهی سراغ دارید با قیمت مناسب توی تهران؟ (وایرلس یا هرچیزی)
    ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن.
    احتمالا VDSL تو منطقه داری, 2020 زنگ بزن بپرس
    مخابرات VDSL سرعت 50مگ ماهی 300گیگ 120 تومان
    اینجا هم نگاه کن, بحث VDSL تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ا

2. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

احتمالا VDSL تو منطقه داری, 2020 زنگ بزن بپرس
    مخابرات VDSL سرعت 50مگ ماهی 300گیگ 120 تومان
    اینجا هم نگاه کن, بحث VDSL تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ا
    ممنون از پاسخگویی سریعتون، الان زنگ زدم گفتن باید اول خط ADSL رو تخلیه کنید بعد برید مخابرات درخواست بدید تازه ببینن میشه یا نه بزرگترین ریسک تاریخی اینه که تخلیه کنی دیگه معلوم نیس کی دوباره وصل بشی. حالا میرم مخابرات هم ببینم.
    غیر از این 120 تومن ماهی هزینه پنهان دیگه ای هم هست؟ راه اندازی؟ دستمزد؟ هزینه مودم؟ (اینجا خوندم که مودم دیگه رایگان نمیدن یا دوساله باید باشه)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

ممنون از پاسخگویی سریعتون، الان زنگ زدم گفتن باید اول خط ADSL رو تخلیه کنید بعد برید مخابرات درخواست بدید تازه ببینن میشه یا نه بزرگترین ریسک تاریخی اینه که تخلیه کنی دیگه معلوم نیس کی دوباره وصل بشی. حالا میرم مخابرات هم ببینم.
    غیر از این 120 تومن ماهی هزینه پنهان دیگه ای هم هست؟ راه اندازی؟ دستمزد؟ هزینه مودم؟ (اینجا خوندم که مودم دیگه رایگان نمیدن یا دوساله باید باشه)
    مختصر بگم منطقه منطقه فرق میکنه, چند صفحه آخر بحث vdsl تهران توضیحات میده
    مودم شاید رایگان یا کم هزینه بدن
    خودت نصب کنی هیچ هزینه پنهانی نداره
    قیمتها ماهیانه سالانه مشابه adsl
    اصولا کمبود کارت vdsl برای نصب تو کافو دارند, عملاً باید کارت adsl تو کافو با کارت vdsl عوض کنن, 30 ثانیه کار داره

5. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تو منطقه مخابراتی رجاییشهر کرج (منطقه جهانشهر) کدوم شرکت نت کیفیت خوبی داره؟

یکی ازدوستام کرج هست میخواد نت بگیره اونجا بهم گفته پرس و جو کنم براش که کدوم شرکت خوبه خودم های وب دارم رشت و راضی ام منتها نمیدونم اونجا چطوره حالا کسی اون منطقه احیانا adsl استفاده کرده ممنون میشم راهنمایی کنه

استریمر و دانلودر نیست و مصرف بالایی هم نداره و در حد تلگرام و اینستاگرام هست و مخابرات داشت قبلا قطعی زیاد بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یکی ازدوستام کرج هست میخواد نت بگیره اونجا بهم گفته پرس و جو کنم براش که کدوم شرکت خوبه خودم های وب دارم رشت و راضی ام منتها نمیدونم اونجا چطوره حالا کسی اون منطقه احیانا adsl استفاده کرده ممنون میشم راهنمایی کنه

استریمر و دانلودر نیست و مصرف بالایی هم نداره و در حد تلگرام و اینستاگرام هست و مخابرات داشت قبلا قطعی زیاد بود
    سلام آقا ساسان
    آقا های وب تو گیلان خوبه ؟ چه سرعتی داری چه حجمی با چه قیمتی؟ سرعت دانلودت چنده ؟
    من پیشگامان دارم چن وقتیه اینقد گرون کرده دیگه نمیصرفه
    فقط رشت داره یا شهرهای دیگم داره ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام آقا ساسان
    آقا های وب تو گیلان خوبه ؟ چه سرعتی داری چه حجمی با چه قیمتی؟ سرعت دانلودت چنده ؟
    من پیشگامان دارم چن وقتیه اینقد گرون کرده دیگه نمیصرفه
    فقط رشت داره یا شهرهای دیگم داره ؟
    سلام ارادت

من دو سال دارم و راضی ام و سرویس 8مگ 200گیگ 54تومن دارم و کشش خط من از 6مگ بیشتر نیست اما سرعت دانلود تا 700میره

شما کجا تشریف داری؟ شمارتو بزنی تو سایتش مشخص میکنه تحت پوششی یا خیر
    اکثر شرکت ها گرون کردن اما های وب هنوز نه

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون میشم یکی میدونه جواب بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام ارادت

من دو سال دارم و راضی ام و سرویس 8مگ 200گیگ 54تومن دارم و کشش خط من از 6مگ بیشتر نیست اما سرعت دانلود تا 700میره

شما کجا تشریف داری؟ شمارتو بزنی تو سایتش مشخص میکنه تحت پوششی یا خیر
    اکثر شرکت ها گرون کردن اما های وب هنوز نه
    من لاهیجانم شمارمو زدم نوشت ثبت نام شده است. فک کنم خودم اشتباهی قبلا ثبت نامم زده بودم
    مطمئنی خطط بیشتر کشش نداره ؟ چون قبل از غیرحجمی شدن نت همینو بهم میگفت پیششگامان یهو بعدش تا 14-15 مگم راحت کشش داشت خطم
    میترسم بیام های وب اون گرون کنه یهو

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من لاهیجانم شمارمو زدم نوشت ثبت نام شده است. فک کنم خودم اشتباهی قبلا ثبت نامم زده بودم
    مطمئنی خطط بیشتر کشش نداره ؟ چون قبل از غیرحجمی شدن نت همینو بهم میگفت پیششگامان یهو بعدش تا 14-15 مگم راحت کشش داشت خطم
    میترسم بیام های وب اون گرون کنه یهو

سیم کشی ساختمون مشکل داره و تست سرخط گرفته بودم راحت 8مگ بدون نویز گرفتم اما خب دگه بیخیال سیم کشی و این چیزا شدم و همینم کارمو راه میندازه
    ممکنه گرون بشه و بعید نیست اما فعلا که اوکی هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

49248000 شماره کجاست به من زنگ میزنه تبلیغ نت میکنه داخلی 1 میگه بزن میزنم قطع میشه از اینورم شماره میگیرم میگه اشتباه کسی میدونه کدوم شرکت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •