احتمالا VDSL تو منطقه داری, 2020 زنگ بزن بپرس
مخابرات VDSL سرعت 50مگ ماهی 300گیگ 120 تومان
اینجا هم نگاه کن, بحث VDSL تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ا
احتمالا VDSL تو منطقه داری, 2020 زنگ بزن بپرس
مخابرات VDSL سرعت 50مگ ماهی 300گیگ 120 تومان
اینجا هم نگاه کن, بحث VDSL تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ا
ممنون از پاسخگویی سریعتون، الان زنگ زدم گفتن باید اول خط ADSL رو تخلیه کنید بعد برید مخابرات درخواست بدید تازه ببینن میشه یا نهبزرگترین ریسک تاریخی اینه که تخلیه کنی دیگه معلوم نیس کی دوباره وصل بشی. حالا میرم مخابرات هم ببینم.
غیر از این 120 تومن ماهی هزینه پنهان دیگه ای هم هست؟ راه اندازی؟ دستمزد؟ هزینه مودم؟ (اینجا خوندم که مودم دیگه رایگان نمیدن یا دوساله باید باشه)
مختصر بگم منطقه منطقه فرق میکنه, چند صفحه آخر بحث vdsl تهران توضیحات میده
مودم شاید رایگان یا کم هزینه بدن
خودت نصب کنی هیچ هزینه پنهانی نداره
قیمتها ماهیانه سالانه مشابه adsl
اصولا کمبود کارت vdsl برای نصب تو کافو دارند, عملاً باید کارت adsl تو کافو با کارت vdsl عوض کنن, 30 ثانیه کار داره
تو منطقه مخابراتی رجاییشهر کرج (منطقه جهانشهر) کدوم شرکت نت کیفیت خوبی داره؟
یکی ازدوستام کرج هست میخواد نت بگیره اونجا بهم گفته پرس و جو کنم براش که کدوم شرکت خوبه خودم های وب دارم رشت و راضی ام منتها نمیدونم اونجا چطوره حالا کسی اون منطقه احیانا adsl استفاده کرده ممنون میشم راهنمایی کنه
استریمر و دانلودر نیست و مصرف بالایی هم نداره و در حد تلگرام و اینستاگرام هست و مخابرات داشت قبلا قطعی زیاد بود
سلام آقا ساسان
آقا های وب تو گیلان خوبه ؟ چه سرعتی داری چه حجمی با چه قیمتی؟ سرعت دانلودت چنده ؟
من پیشگامان دارم چن وقتیه اینقد گرون کرده دیگه نمیصرفه
فقط رشت داره یا شهرهای دیگم داره ؟
سلام ارادت
من دو سال دارم و راضی ام و سرویس 8مگ 200گیگ 54تومن دارم و کشش خط من از 6مگ بیشتر نیست اما سرعت دانلود تا 700میره
شما کجا تشریف داری؟ شمارتو بزنی تو سایتش مشخص میکنه تحت پوششی یا خیر
اکثر شرکت ها گرون کردن اما های وب هنوز نه
ممنون میشم یکی میدونه جواب بده
من لاهیجانم شمارمو زدم نوشت ثبت نام شده است. فک کنم خودم اشتباهی قبلا ثبت نامم زده بودم
مطمئنی خطط بیشتر کشش نداره ؟ چون قبل از غیرحجمی شدن نت همینو بهم میگفت پیششگامان یهو بعدش تا 14-15 مگم راحت کشش داشت خطم
میترسم بیام های وب اون گرون کنه یهو![]()
سیم کشی ساختمون مشکل داره و تست سرخط گرفته بودم راحت 8مگ بدون نویز گرفتم اما خب دگه بیخیال سیم کشی و این چیزا شدم و همینم کارمو راه میندازه
ممکنه گرون بشه و بعید نیست اما فعلا که اوکی هست
49248000 شماره کجاست به من زنگ میزنه تبلیغ نت میکنه داخلی 1 میگه بزن میزنم قطع میشه از اینورم شماره میگیرم میگه اشتباه کسی میدونه کدوم شرکت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)