تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 88 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 872

نام تاپيک: Football Manager 2015

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این کادر پایین که زمین فوتبال رو نشون میده و کلا این قسمت رو چطور باید ازش استفاده کنیم یعنی چه اطلاعاتی میده

~[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG
    قسمت های سبز میگه پاس های گل(و یا شاید پاسهای کلیدی)آرسنال از چه نواحی بوده و قسمت قرمز میگه آرسنال بیشتر در چه نواحی به خطر افتاده(پاس های گل خورده شده) مثلاً از سمت راست خودش بیشتر خطر ساز شده(16) و احتمالاً به خاطر همینکه جناح راستش بیشتر نفوذ می کرده از همین قسمت زمین یعنی راست خودش و چپ حریف بیشتر به خطر افتاده(8) نکته جالب قدرت دفاع مرکزی آرسنال هست که از این قسمت فقط یک گل خورده

سایت زیر برای آشنایی کامل با این بازی خیلی به کار میاد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

می خواستم تا دو هفته دیگه که نقل و انتقالات اروپا تموم میشه بازی رو شروع نکنم اما شما نمی ذارید که از بس با این عکس ها و مطالبتون آدم رو ترغیب می کنید
    Last edited by وین رونی; 20-08-2015 at 11:32.

2. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه onlyroma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

فکر کنم بخش سبز میگه که از این نواحی گل زده یا حمله کرده و بخش قرمز میگه از این نواحی گل خورده یا تیمهای حریف بهش حمله کردن ولی کاملا مطمئن نیستم

4. 2 کاربر از onlyroma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

قسمت های سبز میگه پاس های گل(و یا شاید پاسهای کلیدی)آرسنال از چه نواحی بوده و قسمت قرمز میگه آرسنال بیشتر در چه نواحی به خطر افتاده(پاس های گل خورده شده) مثلاً از سمت راست خودش بیشتر خطر ساز شده(16) و احتمالاً به خاطر همینکه جناح راستش بیشتر نفوذ می کرده از همین قسمت زمین یعنی راست خودش و چپ حریف بیشتر به خطر افتاده(8) نکته جالب قدرت دفاع مرکزی آرسنال هست که از این قسمت فقط یک گل خورده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

می خواستم تا دو هفته دیگه که نقل و انتقالات اروپا تموم میشه بازی رو شروع نکنم اما شما نمی ذارید که از بس با این عکس ها و مطالبتون آدم رو ترغیب می کنید
    داداش به نظر من اگر میخوای شروع کنی بذار فرداشب که LFCMarshal آپدیت جدیدشو داد ولی هر جور راحتی و آپدیت های دیگه ای هم هست

6. 2 کاربر از onlyroma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه spirit's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بنظرم یه وبلاگ براش بزنیم بد نباشه مطالب توش بزاریم
    منم خیلی وقت بود بازیش نکرده بودم تعویض ویندوز به نسخه و ده و نصب این ورژن توی صفحه ۶۷ بدون لگ توی ویندوز اجرا شد وصوصه کرد منو ادامه بدم خیلی وقتی حوصله بازی‌ّا ماجرای رو ندارم بیشتر با این وقت میگذرونم و سیم‌سیتی

8. 2 کاربر از spirit's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بنظرم یه وبلاگ براش بزنیم بد نباشه مطالب توش بزاریم
    منم خیلی وقت بود بازیش نکرده بودم تعویض ویندوز به نسخه و ده و نصب این ورژن توی صفحه ۶۷ بدون لگ توی ویندوز اجرا شد وصوصه کرد منو ادامه بدم خیلی وقتی حوصله بازی‌ّا ماجرای رو ندارم بیشتر با این وقت میگذرونم و سیم‌سیتی
    میخوای من بزنم و ی کاری کنم گروهی شه تا همه بتونن مطلب بذارن؟‌

10. این کاربر از kraiof3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه spirit's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

این سایت blog.ir هم خوبه من توش بلاگ دارم نمیتونم یکی دیگه درست کنم ولی میتونم به عنوان نویسنده مهمان باشم

- - - Updated - - -

این سایت blog.ir هم خوبه من توش بلاگ دارم نمیتونم یکی دیگه درست کنم ولی میتونم به عنوان نویسنده مهمان باشم

12. این کاربر از spirit's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

تیم شدید رو فرمه و دارم برخلاف انتظارات اولیه برای سوم شدن تلاش میکنم ولی اگر بحران مصدومیت بازیکن های کلیدی بذاره

14. این کاربر از onlyroma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

در مورد وبلاگ هم میتونین رو کمک من حساب کنین

فقط برای راه اندازی و کارهای اولیه رو من حساب نکنین که زیاد وارد نیستم ولی تو مطلب گذاشتن چرا

هفته قبل هم یکی از بچه ها در مورد زدن یه سایت برای فوتبال منیجر ایده داد که چون اونوقت تاپیک خلوت بود اصلا کسی توجه نکرد

16. 2 کاربر از onlyroma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

وبلاگ نیاز نیست خب همینجا ادامه بدیم دیگه؟مگه تو وبلاگ چه میشه کرد تازه محدودیت نوشتن هم هست اینجا هرکی بیاد می تونه مطلب بذاره نکته بگه

18. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yakimura sanada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ueda castle

پيش فرض

در مورد وبلاگ هم میتونین رو کمک من حساب کنین

فقط برای راه اندازی و کارهای اولیه رو من حساب نکنین که زیاد وارد نیستم ولی تو مطلب گذاشتن چرا

هفته قبل هم یکی از بچه ها در مورد زدن یه سایت برای فوتبال منیجر ایده داد که چون اونوقت تاپیک خلوت بود اصلا کسی توجه نکرد
    من بودم کسی توجه نکرد رفتم سایت ماینکرفت زدم

20. 2 کاربر از yakimura sanada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •