الچه 0 - 6 بارسلونا
مسی 2 گل 2 پاس گل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 برد پیاپی
با نتیجه 23 بر 1
امیدوارم مقابل اتلتیکو هم خوب ظاهر بشیم و حداقل جام حذفی رو بگیریم.
بعد از بازی با سوسیداد یه زنگ خطر واسه انریکه و تیم زده شد و بعد از اون ماجراهای رفتن مسی و اخراج حالا تیم انسجام بهتری به خودش گرفته که اسمشو بذارین یک شوک بهتره باشه
انریکه رو تیم بعد از اون ماجراها تاثیر زیادی داشته به خصوص اینکه بازیکن ها میدونن باید تلاش کنن تا بهشون بازی برسه مثل پیکه که خیلی خوب شده و بعد از تنبیه ش معلومه بیشتر به فکر فوتبالش شده
دفاع وسط ها امشب عالی بودند (بارترا و پیکه)..واقعا نمیشه از بازی خوب نیمار و مخصوصا مسی که امشب باز هم نشون داد می تونه یه تنه تیم حریفو نابود کنه..فقط جای خالی سوارز خالی بود که تو جشن امشب جاش خالی بود
الچه بازی رو خوب شروع کرد و چند موقعیت خطرناک داشتند ولی ما با داشتن دروازبانی مثله براوو خیالمون راحت بود..بعد از گل و به خصوص نیمه دوم با گل دوممون الچه از هم پاشید و بارسا هم همینو میخواست تا گلهایی بیشتری به این تیم بزنه
با همین روند بازی کنیم خیلی به من سیتی امیدوارم..! سه بازی که من سیتی اصلا خوب بازی نمیکنه و در نبود یایا توره دارند بد بیاری میارند..اگه بتونیم تو اون بازی توره رو مهار کنیم و فضایی برای حرکت های انفجاری آگوئرو نذاریم مطمئنا با شایستگی میریم مرحله بعد
شبکه ورزش هم بجای پخش که مشتری زیادی داشت تنیس ضبط شده واشمون گذاشت!
سوارز به نظرم تا اینجا نا امیدکننده بوده،واقعا اگه 85 میلیون میارزه الکسیس باید 100 میلیون باشه!!فقط جای خالی سوارز خالی بود که تو جشن امشب جاش خالی بود
تو بازی قبلی که دو سه تا یک و دو رو نتونست با نیمار کامل کنه و پاس راکیتیچ و مسی رو خراب کرد توی بازی لیگ با اتلتیکو هم خیلی جالب نبود فقط یه موقعیت حتمی رو کل کرد.
جدایی از اینا وافعا چرا انقد بی تعادله؟ سریعا لیز میخوره ،توپ رو گم میکنه...موقع دویدن هم ادم فک میکنه یه چیزی رو شونه هاش گذاشتن و بدون توپ هم انگاره میخاد بخوره زمین
در بازی رفت که یایا بخاطر محرومیت نمیتونه بازی کنه.
در نبود یایا بنظرم خطرناک ترین بازیکنشون سمیرنصریه. تنها کسیه که میتونه از ضعف هافبک بارسا استفاده کنه و موقعیت بسازه.
داوید سیلوا هم در بازیهای سخت و مهم آنچنان کلاس و تاثیری نداره.
Last edited by romantic; 25-01-2015 at 02:49.
Last edited by runner; 25-01-2015 at 11:05.
آمار Neymar Jr. فصل پیش و این فصل!!!
پایگاه خبری اسپورت اسپانیا گزارش داد ، لیونل مسی با دو گلی که برابر الچه به ثمر رساند دوباره تاریخ سازی کرد . مسی با دو گل خود موفق شد به اولین بازیکنی تبدیل شود که توانسته است برای هفت فصل متوالی بیش از 20 گل در لالیگا به ثبت برساند.
در سال 1964 پوشکاش موفق شده بود برای شش فصل متوالی این رکورد را از آن خود کند و این در حالی است که فوق ستاره آرژانتینی این بار رکوردی از پوشکاش را هدف قرار داد و موفق شد تا با انجام این مهم برای هفتمین فصل متوالی بالاتر از پوشکاش قرار گیرد و رکوردی دیگر را بنام خود ثبت کند .
لئو اکنون با 21 گل در جایگاه دوم برترین گلزنان لالیگا قرار دارد . رونالدو نیز 28 گل به ثمر رسانده که اگر 8 پنالتی او را از گل های این فصل وی کم کنیم این دو دقیقا با 20 گل ، برابر با یکدیگر گلزنی کرده اند . رونالدو در بازی برابر کوردوبا از زمین مسابقه اخراج شد .
مسی اکنون با دادن 10 پاس گل به هم تیمی های خود برترین پاسور گل لالیگا نیز به حساب می آید .
نیمار:بازی کردن درکنار بهترین بازیکن جهان کار را برای من آسان میکند.
اینکه من با لیونل مسی در یک تیم بازی میکنم برای من افتخار است چرا که او الگوی من است.
الچه امروز بازی را خوب آغاز کرد، آنها یک تیم خوب دارند اما در نهایت برنده بازی ما شدیم.
مسی با یه دو گله دیگه رکورد 76 دوگله تلمو زارا را شکست
مسی 77 بار در لالیگا دو گله داشته.
پیکه به باشگاه 200 تایی ها پیوست
Last edited by runner; 25-01-2015 at 12:21.
Ter Stegen girlfriend Daniela going to Milan Pique party
Ter Stegen with Barcelona
(28) Happy Birthday, Luis Suárez!
King
همه ما میدونیم که ظرفیت و کلاس بالای سوارز بسیار بالاست؛اگه یادتون باشه و یک نگاه به این عکس که روح الله عزیز همین صفحه گذاشتند بیندازین تفاوت گلزنی و کلا تاثیر گذاری نیمار پارسال و امسال کاملا مشهوده که نیمار یه سیر صعودی عالی رو داشته و داره حالا باید به سوارزی زمان بدیم که بتونه با سبک کاملا متفاوت با تیم قبلیش یعنی لیورپول داشته باشه..پاسهای گاها اشتباه یا جایگیری بد اون واسه کیفیت سطح فوتبالیش نیست بلکه فقط واسه شرایط متفاوتشه که باید زمان بهش بدیم که با تیم جدیدش آداپته بشه..پارسال خیلی از لاس زدنهای بی مورد نیمار و پاس ندادن هایش شاکی میشدیم و به باد انتقاد میکشیوندیمش ولی حالا با مسی شدن یکی از بهترین زوج های حال حاضر دنیا..بنظرم این سوارز خیلی زودتر از نیمار با مسی تبدیل میشند به یکی از خطرناکترین مهاجمهای جهان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)