تویوتا اریون مدل 2011 قیمت حدود 145 میلیون تومان
تویوتا اریون مدل 2011 قیمت حدود 145 میلیون تومان
سلام.
تا وقتی خودروهایی مثل کمری - آزرا یا سوناتا هستن پژو 407 زیاد شانسی
برای انتخاب نداره.
اگر بخوایم به کارکرد ماشین توجه داشته باشیم که انتخاب 100% با کمری هست.
اما اگر بخوایم از نظر آپشن و فنی نگاه کنیم :
اگر خودرویی خانوادگی با امکانات و تجهیزات و قدرت و شتاب بالا بخوای آزرا
اگر خودرویی کم مصرف - خانوادگی جادار و راحت با عمر مفید طلانی بخوای کمری
دوستان سلام
قصد خرید گل دارم ولی تجربه ای در مورد این ماشین ندارم ولی کلا از این ماشین خوشم میاد الان میشه تمیزشو پیدا کرد ؟؟ رنج قیمتش چطوره ؟؟ از دوستان اینچا کسی این ماشینو داره؟؟ مصرفش چطوره ؟؟ چون برام مهمه
گل خودرویی پر استهلاک اما چابک و ایمن هست
برای خانواده 2 یا 3 نفری مناسبه
مصرف سوختش متوسط هست
قیمت قطعاطش بالاست و لوازم یدکیش به راحتی گیر نمیاد اما پیدا میشه.
سواری نسبتا خشکی داره و کیفیت ادوات داخلش هم در سطح متوسط هست
فولکس گل آخرین مدلش برای سال 88 بوده که الان تو رنج حدود 31 یا 32 میلیون تومان هست
دوست من
وقتي گيرباكس تيپ ترونيك دم دست هست ديگه نبايد لذت رانندگي رو فقط تو دنده دستي ديد
الان ديگه اغلب ماشيناي گيرباكس اتومات از سيستم تيپ ترونيك يا شيفت ترونيك ( دنده پشت فرمان) بهره ميبرن
يه موقعي يا الان يه ماشيناي گيرباكس اتوماتشون اين مدلي بود و هست كه دنده يا ميزاري فقط 1 يا فقط 1 و2 ( اونم تعويض اتومات) يا نهايتا 3 دنده، و بعد كلا D
ولي گيرباكسهاي تيپ ترونيك و شيفت ترونيك تمام دنده ها رو هر وقت بخواي عوض ميكني حتي تا Red Line و در نهايت كامل اتو D پس لذت رانندگي با تيپ ترونيك رو فداي ماشينهاي خاك خورده چنديد دهه پيش نكن و دنده دستي نخر كه بازار دست دوم رو هم از دست ندي
گيرباكسهاي تيپ ترونيك مخلوطي از دستي و اتومات هستن
دوست من
فكر كرديد چرا 407 يا مثلا سيتروئن C5 با اين همه امكانات و تيپي كه دارن تو قيمت از ماشيناي كرهاي جا موندن؟
چون عمومي نيستن، چون زياد نيستن. ماشيني كه عمومي ميشه چه تو رنج ارزون قيمت چه گرون قيمت، بيشتر طالب داره و قيمتش هم بالاتر از رقباي كم تعداد ميشه، خيلي ماشيناي خوبي هستند كه ميبيني صاحبش براي فروختن مجبوره ارزونتر از حد بفروشه تا كسي راضي بشه بخره
پيشنهاد من اول كمري، يعد سوناتا، بعد آزرا
سوناتا چون 4 سيلندر هم داره مصرفش پايين تر از آزراست و امكانات رفاهي و ايمني بالايي داره مخصوصا مدلهاي فول، و با اين قابليتها تبديل شده به ماشين خوش رخي كه كم نمياره و همه كس پسنده و مشكل پسندها هم دوستش دران، تو بحث قيمت ميشه سوناتا هاي كم كار و تميز رو با مدل بالاتر نسبت به كمري يا آزرا خريد در يك قيمت فروش خوبي هم داره
سوناتا هم دیدم...ماشین خوبیه مخصوصا مدل های 2009 اش...اما یه کم گرونتره (نزدیک 100 تومن)...اما نظرم روی کمری هست...خب قشنگتر و هماهنگتره طراحیش و یه حالت خوابیدگی و پهن بودن داره که خوشم میاد
از نظر امکانات سوناتای فول 2009 به جز 4 تا ایربگ بیشتر نسبت به کمری glx چیز بیشتری نداره.
با این وضعیت فکر کنم 206 برای من مناسب تر هستش ... با اینکه ته دلم میگه گل![]()
206 ماشین دونسته تریه
اما باید خیلی دقت کنی تا موردی رو پیدا کنی که از نظر فنی سالم باشه
206 اگه از نظر فنی و نتعمیرات مشکل داشته باشه واقعا کلافه کننده میشه
اینم بگم قیمت لوازم یدکیش هم کمتر از گل نیست و در سطح هم هستن.پس دقت کنید
حرف شما رو قبول دارم ولی دنده پیکانی یه حال دیگست _ اصلا به این دنده های پله ای عادت ندارمولی حرفتون رو کامل قبول دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)