نه این کارو نکن
اگه کنسول میخوای حتما ps4 بگیر
نه این کارو نکن
اگه کنسول میخوای حتما ps4 بگیر
کاملا موافقم. این بازی قدم های بزرگی رو به جلو برداشته به خصوص از جنبه های بصری و لذت دو چندانی رو به گیمر منتقل می کنه. اما گیم پلی بازی به طور کلی میشه گفت نمره کمتری از نسخه قبل می گیره که به دلیل یکی دو پاشنه آشیل ناجورشه که امیدوارم در اسرع وقت با یه آپدیت حل بشه.
اين ps4 هم تا زماني كه كپي خور نشه ارزش خريد نداره مگر اينكه طرف مايه دار باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان عزیز باور کنید من دشمن خونی شرکت نیستم نه پیس باز هستم بیام الکی جو بدم -اصلا با حرف من یا شما نه شرکت فروشش کم مشه نه زیاد
من چیزی که بنظرم میاد رو میگم نمی گم حرف من کاملا درسته ولی چیزی رو که می بینم صادقانه بدون غرض و اغراق میگم
حرف من اینه بازی به این قشنگی از هر لحاظ گرافیک افکتها انیمشن تماشاگرا چمن و حاشیه و ... خیلی عالی هست دست شکت درد نکنه استثنائی هست مخصوصا لیگ برتر حس واقعی به آدم میده
ولی مشکل من با گیم پلی بازی هست ...
درسته از خیلی جهات واقعی تر شده مثلا دیگه اکثر کرنرها گل نمیشه - دروازبان شوت گیریش خوبه در کنارش سوتی هم میدن که البته تعداد این سوتی ها کاش کمتر بود - پاس ها خیلی بهتر شده مخصوصا عمقی ها که حس طبیعی دارن و در عوض پاس قطری درصد صحیحش خیلی کمتر شده در 14 هرکسی میتونست راحت از این روش و کرنر گل بزنه که تو این ورژن فقط باید حرفه ای باشی بتونی این شکلی گل بزنی همچنین سانتر از جناحین هم خیلی عالی شده
اما همون مشکل که اعصاب من رو خورد کرده همین دریبل در سرعته اصلا هم طبیعی نیست نمدونم شما چطور میگید واقعی ؟؟؟
اصلا مدافع رو بزار کنار ( اصلا حرف شما درست اکثر گیمرا دفاع بلد نیستن ) من حرفم مهاجم هاست
آخه یکم فکر کنید مگه میشه بازیکن با سرعت حرکت کنه بعد بتونه هرجهت دوست داره بچرخه ؟؟ بگیم گیم هستش خواستن جذابیت بیشتر بشه خب آخه این ویژگی رو باید لا اقل محدود می کردن به چند بازیکن خاص مثل مسی رونالدو روبن
شما فوتبال واقعی رو ببینید بیل سرعتش خیلی بالاست ولی چون فیزیکش اجازه نمیده نمیتونه در سرعت دریبل بزنه بچرخه معمولا اگه فضا نداشته باشه میشه یک بازیکن معمولی
حالا اون بیل هستش که همه قبول دارن سرعتی و کمی تکنیکی هست آخه دروگبا چی میگه این وسط یا ادین ژکو ؟؟ یا موراتا یا لورنته ؟؟؟
یک نکته دیگه هست نمیدونم امتحان کردید یا نه همین که در سرعت حرکت میکنید یک میلی ثانیه سرعت رو ول کنید خیلی سریع دوباره همزمان تغییر جهت +سرعت رو فشار بدید بازیکن سرعتش دوبرابر میشه مدافع هم کاری از دستش ساخته نیست
این روش رو چه تو دو نفره چه تو تک نفره امتحان کردم اصلا اوضاعی هست
نکته بعدی همین مدافع و دروازبان هست در مقابل تغییر جهت هیچ کاری نمی تونن بکنن نمیدونم شما چطوری دفاع میکنید ولی من با خیلی ها بازی کردم هیچ کس رو ندیدم بتونه دفاع درست حسابی داشته باشه
اینشاله این ایرادات رفع بشه همه از گیم امسال لذت ببرن این شکلی واسه من جذابیتی نداره که بتون با هرکسی گل انفرادی بزنم
ایرادات جزئی اصلا مهم نیست واسم مثلا نوع راه رفتن یا دست دادن و انیمشن های اونا رو میشه بیخیال شد ولی هیچ جوره این مورد دریبل و چرخش سرعتی واسم قابل تحمل نیست
برای اضافه شدن لیگ ایران به فیفا 16 در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به لیگ ایران رای بدید.لطفا به اشتراک بزارید
دوست عزیز اولا این سایت رسمی شرکن نیست دوما شرکت لیگ کشورایی رو لاینس می کنه که قانون کپی رایت دارن
بنظرت بیاد هزینه کنه لیگ برتر ایران !!!!!!!!!!!!! رو لاینسش رو بگیره اصلا چقدر میتونه از ایران درامد داشته باشه ؟؟؟
در ضمن این فوتبال مسخره وطنی هنوز خودش نمیتونه حث پخش بازیهاش رو از صداوسیما بگیره بعد بچطور میتونه لاینس لیگ رو بفروشه به پشرکت EA ؟؟
در ضمن دوستانی که میگن با آپدیتا مشکل گیم پلی حل میشه
مگه تو 14 آپدیت اومد ایرادات گیم پلی رفع شد ؟؟؟ پاس عمقی ضعیف + سانتر+پاس هوایی + حرکت توپ در زمین که بدون افت سرعت همراه بود از این ور زمین میرفت اون ور زمین هم با همون سرعت بیرون میرفت![]()
چرا آپدیت رسمی که میاد مشکل ها رو برطرف میکنه دوست عزیز معمولا میتونی اط سایت fifa-infinity.com دانلود کنی
دوست عزیز من پچ های مودینگ وی نصب کردم این آپدیت مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟؟
در ضمن میشه لینک آپدیت درست حسابی رو بدی ممنون
سلام بچه ها. از بیکاری اومدم دمو رو ریختم. حتما برای اجرا شدنش باید با اورجین لاگین شد؟ چون سیستمم اینترنت نداره. الان اجرا نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)