لباس رویس رو یه لحظه زمین نمیذارن
این شورله عالی بود تو این مسابقات. واقعا مورینیو عجب بازیکنی ساخته از شورله. بر عکسش هم اوزیل که هنرش لخت شدن موقع اهدای جام بود.
خیلی از مدل جام گرفتن نویر خوشم اومد... یه جورایی نو بود.![]()
نویر در عین غرور و افتخار، حالت کودکانه ای هم داشت.
تبریک میگم این قهرمانی رو. سخت بدست اومد اما خیلی چسبید.
پسر طلایی خودم (حالا که دورتموندی ها اسمش هم نمیارن) گل قهرمانی رو زد. واقعا هم زیبا کار کرد. هرچی تو این جام طرفدارها تو همین تاپیک ازش انتفاد میکردن، میخواستم جواب بدم اما گفتم بذار اتحاد حفظ بشه (اصلا فکر نکنید جوابی نداشتم)
حالا خودش حسابی جواب همه رو داد. جای
رویس
رو هم خالی کرد با بلندکردن پیراهنش
نمیدونم دوستان چقدر با من هم نظر هستن اما آرژانتین نشون داد بعد از آلمان واقعا بهترین تیم جام بود و خودش رو به خوبی برای به فینال رسیدن آماده کرده بود. این کار بزرگ آلمان رو نشون میده که در مقابل همچین تیم سخت جونی تا آخر تلاش کرد و به پیروزی مطمئن بود. خیلی سخته در مقابل تیمی که به وقت اضافه و برد در پایان 120 دقیقه عادت کرده، پیروز بشی که آلمان با شایستگی موفق بود.
پ.ن: موقعیتهایی که آرژانتینی ها از دست دادن مهم ترین دلیلش این بود که سعی کردن ضربه ای به توپ بزنن که از نویر رد بشه. در واقع بخاطر حضور نویر در دروازه، کار رو زیادی واسه خودشون سخت کردن. واقعا نویر نعمتی برای تیم بود در این جام
Last edited by romantic; 14-07-2014 at 02:02.
آقا تبریک فراوان..................
بلاخره آلمان به حق خودش رسید..........
و در آخر عشق است مانویل نویر.............
اوزیل به عنوان یه بازیساز موقعیت های خوبی فراهم کرد که از چشم هیچکس پنهون نیست.
الان برزیلی ها باید آلمان رو بپرستن که نذاشتن دشمنشون تو.ی خاکشون قهرمان بشه![]()
داشتم حال می کردم ، سره اینکه شبکه HD داشت قشنگ
بدون سانسور همه چیو نشون میداد !
ما بدبخت هم که همیشه پیش خانواده ایم و نمی تونیم عکس و العملی نشون بدیم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)