تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 266 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یعنی هارد معمولی با بقیه قطعات این لپتاپ سازگار نیست؟!؟
    اگر منظورتون همینه که باید بگم کاملا حرفتون اشتباه هست. این ارور هارد فقط مال خودش هست و هیچ ربطی به بقیه قطعات لپتاپ نداره. یعنی اگر هارد در بیارین و با باکس اکسترنال به یه سیستم دیگه وصا کنین میبینین همین ارور وجود داره.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
    من اشتباه نمیکنم این حرفایی که زدم از یه نفر شنیدم هم خوندم اگر اشتباه نکنم در همین تاپیک یا تاپیک دیگر بود حتی در سایت های دیگر
    این هارد هیبریدی فقط روی سرعت بوت تاثیر داره دوما خودتون هم میگید این هارد فقط برای خودش است یعنی مشکل داره پس هیچ ربطی به هارد هیبریدی نداره ببخشید اگر جسارت کردم
    Last edited by مهندس معماری; 11-04-2014 at 23:17.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من اشتباه نمیکنم این حرفایی که زدم از یه نفر شنیدم هم خوندم در همین تاپیک یا تاپیک دیگر حتی در سایت های دیگر
    این هارد هیبریدی فقط روی سرعت بوت تاثیر داره دوما خودتون هم میگید این هارد فقط برای خودش است یعنی مشکل داره پس هیچ ربطی به هارد هیبریدی نداره ببخشید اگر جسارت کردم
    ببخشید من متوجه حرفاتون نمیشم
    شما میگید مشکل از چیه؟
    من گفتم اگر هارد مشکلی داره، فقط مشکل هارده و هیچ ربطی به سازگاری با بقیه قطعات نداره. اگه شما غیر این جایی دیدید ممنون میشم منبعش رو بهم بدین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ببخشید من متوجه حرفاتون نمیشم
    شما میگید مشکل از چیه؟
    من گفتم اگر هارد مشکلی داره، فقط مشکل هارده و هیچ ربطی به سازگاری با بقیه قطعات نداره. اگه شما غیر این جایی دیدید ممنون میشم منبعش رو بهم بدین.

شما میگید منبع رو بگید من همه سایت ها رو میگردم نمیدونم کجا بود ولی توی گوگل سرچ کنید حتما پیدا میکنید
    منظورم تاثیر هارد هیبریدی فقط روی بوت ویندوز است مثل سرعت خاموش کردن و روشن کردن لب تاب رو میبره بالا همین
    اگر فقط هارد مشکل داشته باشه به چه درد مردم میخوره ؟؟؟؟
    اخه مگه میشه هاردی که مشکل داره بذارند روی سیستم قوی و به مردم بفروشند پس اینجوری نیست حتما یه چیزی هست که به هارد آسیب میزنه
    Last edited by مهندس معماری; 11-04-2014 at 23:29.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

شما میگید منبع رو بگید من همه سایت ها رو میگردم نمیدونم کجا بود ولی توی گوگل سرچ کنید حتما پیدا میکنید
    منظورم تاثیر هارد هیبریدی فقط روی بوت ویندوز است نه سایر دیگر مثل سرعت خاموش کردن و روشن کردن لب تاب رو میبره بالا همین
    اگر فقط هارد مشکل داشته باشه به چه درد مردم میخوره ؟؟؟؟
    عزیز من چی پیدا کنم؟ پیدا کنم که هارد معمولی با این لپتاپ سازگار نیست؟!؟
    خب شما انتظار دارید هارد خوب چه تاثیری روی سیستم بذاره. همین که سرعت لود ها رو میبره بالا بس نیست.
    من نگفتم بدرد مردم میخوره یا نه. من میگم اگر فقط بخاطر مشکل ارور calibration retry count هارد، از خرید این لپتاپ منصرف شدید، بهتره با هارد هیبریدی تهیه کنین که اون ارور رو نداره و هم سرعت بالاتری داره.

5. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خب شما انتظار دارید هارد خوب چه تاثیری روی سیستم بذاره. همین که سرعت لود ها رو میبره بالا بس نیست.
    من نگفتم بدرد مردم میخوره یا نه. من میگم اگر فقط بخاطر مشکل ارور calibration retry count هارد، از خرید این لپتاپ منصرف شدید، بهتره با هارد هیبریدی تهیه کنین که اون ارور رو نداره و هم سرعت بالاتری داره.

حالا یه سوال چرا این ارور میده ؟؟؟ فکر کن هارد هیبریدی نداریم لب تاب های دیگر چرا این ارور رو نداره؟؟؟ یعنی هارد هیبریدی روی این لب تاب به صورت عمدی نذاشته؟؟؟؟
    اخه مگه میشه هاردی که مشکل داره بذارند روی سیستم قوی و به مردم بفروشند پس اینجوری نیست حتما یه چیزی هست که به هارد آسیب میزنه یا با سیستم جور در نمیاد باید از هارد هیبریدی استفاده کرد که مشکل برطرف بشه
    نمیگم که شما گفتید به چه درد مردم میخوره میگم وقتی هارد مشکل داشته باشه بدرد نمیخوره
    Last edited by مهندس معماری; 11-04-2014 at 23:37.

داره خودمونی میشه onlinefarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تو نرم افزار hd tune باید عدد calibration retry count تو کدوم ستون چه عددی باشه تا مساعد باشه
    الا ماله من اینطوریه بقیه قسمتاش مشکلی نداره ؟!
    یکی مارو روشن کنه ؟!

داره خودمونی میشه onlinefarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اقا تو بعضی از لب تاب بچه ها یه ارور زرد داده بود قابل چشم بستن هستش؟
    نه
    با این مسائلی که بچه ها مطرح کردن مثه اینکه اصلا قابل چشم پوشی نیس

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

حالا یه سوال چرا این ارور میده ؟؟؟ فکر کن هارد هیبریدی نداریم لب تاب های دیگر چرا این ارور رو نداره؟؟؟ یعنی هارد هیبریدی روی این لب تاب به صورت عمدی نذاشته؟؟؟؟
    اخه مگه میشه هاردی که مشکل داره بذارند روی سیستم قوی و به مردم بفروشند پس اینجوری نیست حتما یه چیزی هست که به هارد آسیب میزنه یا با سیستم جور در نمیاد
    عزیز شما میدونید چندین مدل هارد یه ترا معمولی برای لپتاپ ها استفاده میشه؟
    هاردی که برای این لپتاپ استفاده شده معمولا این مدل هست
    ST1000LM024
    این هارد سیگیت (در واقع سامسونگ) معمولا این ارور رو داره. شما کافیه با این اسم هارد و اون ارور کمی توی نت سرچ کنین. درضمن این مشکل اونقدری هم که دوستان میگن جدی و خطرناک نیست.
    اینکه لپتاپ های دیگه چرا ارور ندارن (که البته من مطمئن نیستم همه بدون ارور باشن) برای اینه که از این مدل هارد استفاده نمیکنن.
    بصورت عمدی نذاشته یعنی چی؟! مگه تصادفی هارد میزارن رو لپتاپ؟! در کشورهای پیشرفته یه لپتاپ با چند کانفیگ ارایه میشه. یه کانفیگ با هارد هیبریدی هست مثلا.
    مشکل این هارد زیاد جدی نیست.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

تو نرم افزار hd tune باید عدد calibration retry count تو کدوم ستون چه عددی باشه تا مساعد باشه
    یکی مارو روشن کنه ؟!
    هارد لپتاپ شما وسترنه و اون مشکل رو نداره. عدد در ستون data ملاک هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یکی مارو روشن کنه ؟!
    لب تاب شما شاید هارد هیبریدی داره که مشکل نداره حالا ایشون که به مردم گفته هارد مشکل داره نمیدونم بدون هارد هیبریدی رو گفته یا با هارد هیبریدی ولی من تا جایی که میدونم حتما یه چیزایی مشکل داره باید صبر کنیم تا چند ماه دیگر ببنییم آیا هارد مشکل داره یا نه
    اگر هم هارد مشکل نداشت باز این مدل رو نمیخریدم چون من از این مدل خوشم نمیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •