سلام
آقا به راحتی بایوس رو آپدیت کردیم به ورژن جدید
![]()
سلام
آقا به راحتی بایوس رو آپدیت کردیم به ورژن جدید
![]()
با سلام و عرض ادب
من چند ماهي هست كه اين مدل probook 450 g1 رو خريدم!
متاسفانه مشكلي كه دارم نميتونم اثر انگشتش رو فعال و ازش استفاده كنم !
اگه ميتونيد راهنمايي و يا اموزش نصبش رو بهم بگيد . سپاسگذارم
سلام
اصلا سخت نیست!
من برای لپ تاپ خودم اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصبیدم بعدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کردم ، تمام![]()
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
من حدود دو ماهی میشه که این مدل رو گرفتم و مشکل جدی در اون مشاهده نکردم و تا الانم راضی هستم فقط هر وقت که میخام چند ساعتی با لپ تاپ کار کنم باطری اونو در میارم و وقتی ک کارم تموم میشه باطری رو دوباره روش میزارم،مشکل این جاست ک وقتی دوباره روشنش میکنم با باطری ی چند دقیقه ای طول میکشه که ویندوز بالا بیاد(حدود 3-4 دقیقه یا بیشتر ) ولی وقتی ک باطری رو روش نمیزارم و دوباره مستقیم به برق میزنم این مشکل نیست فست استارت قشنگ کار میکنه،،،به نظرتون مشکل کجاست؟؟؟؟؟![]()
سلام
نمیدونم من که همچین مشکلی تا بحال ( 14 ماهه این لپ تاپ رو دارم ) نداشتم !!
اصلا چه کاریه که باتری رو دوباره بزاری روش ؟ وقتی در اوردی بزار یه گوشه که خاک نخوره الکی![]()
خب وقتی ک بخام جایی ببرمش باید باطری روش بزارم اونوقتم ک همین مشکلو که عرض کردم دارم باهاش...
سلام
اگر وقتی باتری رو میزاری روش فست استارتاپ می پره ، برو رو سایت اچ پی ببین برای بایوس آپدیتی اومده یا نه و اگر درست نشد به نظرم از ویندوزی که نصبیدی هست ویندوز رو عوض کن!
سلام
گزینه Fast start تو تنظیمات BIOS غیر فعاله مشکل به خاطر این نیست؟؟؟؟
نوشته:Enabling driver lock password or enrolling bios user/protect tools users will disable fast boot
داداش از اینی که گفتی سر در نمیارم و تو بایوس لپ تاپ خودم چنین چیزی ندیدم!
من فقط فست استارتاپ که تو خود ویندوز هست رو فعال کردم و داخل بایوس چیزی رو دستکاری نکردم.
از وقتی ویندوز 8.1 نصب کردم، بلوتوثش یه خط در میون کار میکرد. الان که کلاً ناپدید شده! درایور هاش رو هم مجدد نصب کردم اما افاقه نکرد. توی device manager هم نه بلوتوث شناخته شده ای هست و نه device ناشناخته ای.
Last edited by vahidbaq; 31-03-2015 at 12:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)