Nano station m5
رو بگیر
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Nano station m5
رو بگیر
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
آرش جان بنظرت اگر بخوای به درصد بگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل 22db چند درصد از نانو ام 5 قویتره چه عددی رو میدی ؟
قبل از عید می خواستم بگیرمش یه فروشنده بهم گفت که تو عمل استفاده کرده و تفاوتی ندیده. خودم امتحان نکردم.
البته اون موقع قیمت اش در حد sxt بود با یه اختلاف 20-30 تومنی.
آرش جان این Noise Floor که مقدارش واسم -88 db است
این -88 باید چند باشه که خوب باشه ؟ نویز در بهترین حالت منهای چند است؟
نویز فلور مقدار نویز ایجاد شده از منابع نویز و سیگنال های نامطلوب هست که تو هر سیستم الکتریکی وجود داره پس هرچی کمتر باشه بهتره و از اونچا که علامتش منفی هست بهتره قدر مطلق عددش بزرگتر باشه
اینم بخون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آرش جان بنظرت بین این دو تا رادیویی nano beam 400 m5 or nano bridge m5 کدوم قدرت دریافت بهتری داره ؟ واسه اینترنت
بنظرم نانو بیم چون قدرت خروجیش بیشتره. البته قدرت انتن هردوشون یکیه
Last edited by arash59b; 30-08-2014 at 07:37.
یه سوال :
شما مگه نگفتی فرکانس کاریه وایرلس 5 گیگاهرتزه ؟ و فرکانس کاریه وای فای 2.4 گیگاس ؟
پس چطور من میتونم فرکانسهای وایرلس 5 گیگایی رو با کارت شبکه رویت کنم ؟
فرکانس 2.4 گیگاهرتزی واسه وایرلس یه جورایی منسوخ شدست.
الان 80 درصد دکل های وایرلس دارن توی فرکانس بین 5 تا 5.9 دهم گیگاهرتز کار میکنن. اون 20 درصد دیگه دارن تو فرکانس 2.5 کار میکنن که علتش فکر کنم این باشه که بعضی از تجهیزات دریافت قدیمی هنوز به جدید ارتقا پیدا نکردن.
چه تجهیزات مشترکین چه تجهیزات خودشون.
بازم میگم فکر کنم 10 تا 20 درصد کل دکل ها توی فرکانس 2.5 کار کنن.
مثلا شما این نانو رو نگاه کن که لینکش رو میزارم :
همونطور که مشاهده میکنی نانو استیشن 2 هستش که بسیار قدیمیه و توی فرکانس 2.5 کار میکنه و نمیتونه 80 درصد دکل ها رو پیدا کنه . فقط اون 20 درصد رو با نویز بالا پیدا میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)