تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 752 اولاول ... 276773747576777879808187127177577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان قصد خرید یه هدفون بلوتوث برای ipod touch 2g داشتم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید..
    من هدفون بیسیم (حالا بلوتوث یا RF یا IR) تک و توک دیده ام و معمولاً هم اگه ارزون بوده (20-25 تومن به پایین) کیفیت چندانی نداشته و اگه معتبر و باکیفیت به نظر می رسیده هم گرون بوده (60-70 به بالا) ...

با این حال به نظرم میاد پاساژ پایتخت باید حرفهایی برای گفتن داشته باشه! ... سر زدی؟ (اگه تهران هستی) ...

اگه دوستان دیگه مدل خاصی رو می شناسن که گیر میاد معرفی کنن، خوب میشه ..

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

در مورد نمایندگی : نه - الزامی نیست که هرچیزی که شرکت میگه ، نمایندگی هاش داشته باشن ... شاید هم نداشته باشن ... حتی بعضی وقتا خود شرکت همکاری می کنه و بهت میگه که دقیقا کدوم نمایندگی هاش یه محصول خاص رو دارن یا نه ... اینو پرسیدی دقیقا؟

//

در مورد Crystalizer: بله - یه همچین فن آوری ای تبلیغ شده که صدای 16 بیت رو 24 بیت (مشابه کیفیت صدای DVD-Audio) تبدیل می کنه ... اینکه دقیقا چطور این کار رو میکنه یه سری الگوریتم واسه دستکاری/اصلاح فرکانس های صوتی داره که قراره نهایتا منجر به وضوح بیشتر و کیفیت بهتر صدا بشه ...

صدایی که در اغلب mp3 ها موجوده 16 بیتیه ... (حتما توی properties فایل های صوتی عبارت 44.1 kHz رو دیدین که به همین قضیه 16 بیت بودن مربوطه) ... این میاد و میانگیری میکنه از فرکانس ها و دامنه شون رو گسترش میده ... (و ضمنا بلندترشون میکنه یه مقدار)

حکم نهایی اینکه کاملا به تجربه موسیقیایی شنونده ، نوع موسیقی ای که در پخش میشه و هدفونی که داره استفاده میشه بستگی داره ... خیلی ها استفاده از این فن آوری رو "متفاوت" و نه لزوما بهتر یا بدتر ارزیابی کردن ...

//

در مورد استفاده این فن آوری ها از باتری: چرا دیگه- اونها هم از باتری استفاده می کنن ... پس فکر کردی انرژی لازم واسه این کارها از کجا باید تامین بشه ؟ ... من این رو قبلاً هم در پاسخ به سوال دیگه ای از شما گفته بودم :

سلام دوستان داشتم این پست ها رو میدیم دیدم به این یه سوالی پیش اومد برام !! ...
    اون 128 kb/s و ... مربوط به مقدار ذخیره فایل صوتی دیجیتال در ثانیه هست که هرچی بالاتر باشه کیفیت بالاتر میره البته تو استودیو با فرمت مادر یا همون flac ذخیره میشه !!! ...
    حالا این داستان 16 بیت رو من دقیق نفهمیدم که منظورش چیه اونم یکی دیگه از فاکتورهای کیفیت فایل صوتی هست ولی داستانش چیه مثل kb/s رو نمیدونم ممنون میشم بگید ...
    یکی هم مقدار khz مربوط به فایل صوتی هست مثلا تو اطلاعات اهنگ زده مثلا صدا 24 بیت بعدش 94khz زده (این همون نرخ نمونه برداری بود یا اون kb/s بود؟)
    اونم توضیحی دربارش بدید ممنون میشم خودم یکسری اطلاعات دارم ولی کامل و کافی نیست .. یعنی اطلاعتم جابه جایی هست
    ممنون ...
    Last edited by a.z.p.z; 03-12-2009 at 16:58.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا این داستان 16 بیت رو من دقیق نفهمیدم که منظورش چیه اونم یکی دیگه از فاکتورهای کیفیت فایل صوتی هست ولی داستانش چیه مثل kb/s رو نمیدونم ممنون میشم بگید ...
    یکی هم مقدار khz مربوط به فایل صوتی هست مثلا تو اطلاعات اهنگ زده مثلا صدا 24 بیت بعدش 94khz زده (این همون نرخ نمونه برداری بود یا اون kb/s بود؟)
    اونم توضیحی دربارش بدید ممنون میشم خودم یکسری اطلاعات دارم ولی کامل و کافی نیست .. یعنی اطلاعتم جابه جایی هست
    ممنون ...

اون چیزی که به نام 16 بیت (یا در حالات بالاتر مثل 18 و 20 و 24 بیت) مطرح میشه ، رو میشه اصطلاحاً "عمق بیتی" نامید .. یعنی اینکه واسه ذخیره کردن اطلاعات موسیقی در یک لحظه چه مقدار فضا در اختیار داریم ... 16 بیت یعنی اینکه برای ذخیره موسیقی در یک لحظه، 2 بایت (2*8 بیت) داریم ... اگه برای ساده سازی، اینطور بگیم که "موسیقی صرفاً یکسری سطوح مختلف انرژی صوتیه" ... بنابراین وقتی عمق بیتی ما 16 باشه می تونیم با دقتِ 65000 سطح مختلف این انرژی صوتی (=موسیقی) رو ثبت کنیم.

//

اون چیزی که به اسم نرخ نمونه برداری (sample rate) بهش اشاره کردی با این قدری فرق داره و در حالتی هستش که عنصر "زمان" رو هم وارد معادله کرده باشیم .. یعنی چی؟ .. یعنی "نرخ نمونه برداری" میگه در هر ثانیه ، چند بار داریم اون سطح موسیقی رو اندازه گیری و ثبت می کنیم ... استانداردش 44.1 khz هستش که یعنی در هر ثانیه 44100 بار نمونه برداری می کنیم ... (فارغ از اینکه اون نمونه ی ما چه اندازه ای داره - نمونه برداری بیشتر ، یعنی ثبت دقیق تر موسیقی)

*با این حساب اون اعدادی که اشاره کردی (24 بیت - 94 khz ) داره میگه هر ثانیه 94 هزار نمونه ثبت شده که هر نمونه 24 بیت حجم داره .. مثالی که زدی نزدیک به استاندارد DVD هستش که 24 بیت و 96 khz هستش.

//

اما Bit Rate هم (که از نظر مفهومی ارتباط تنگاتنگی با sample rate داره) : گفتیم که مثلاً در هر ثانیه، 44 هزار بار نمونه های 16 بیتی رو ثبت می کنم .. و چون نمونه ها در حالت استریو واسه دو کانال جدا ضبط میشن .. میشه همه اینا رو ضربدر هم کرد تا بیت ریت بدست بیاد.. (مثلا در این حالت 1411 kbps) .. فرایند فشرده سازی (که توسط نرم افزارهای مختلف قابل انجامه) بعداً میاد و این بیت ریت رو به شکل قابل توجهی (مثلاً تا یک دهم اندازه اولیه) کاهش میده که مثلاً میشه 128 kbps که یه حالت استانداردی داره...(هرچند کم کم همه دارن روی میارن به 320 که دیگه فرقش با نسخه اصلی ای که مثلا روی Audio CD هست بسیار اندکه)
    Last edited by seymour; 03-12-2009 at 19:28.

5. 13 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ممنون محمد جان فقط یک چیز مثالی که زدی مثلا 44Khz =44000hz اندازه گیری میشه که اندازه هر کدومشون هم برای مثال 24 بیت هست به کل این(باهم) میگیم بیت ریت ؟ که بعد میان اون رو فشرده میکنن که میشه 128kb/s یا 329kb/s ؟ که همین 128 kb/s
    یعنی تو هر ثانیه 128 kb از اون فایل صوتی ضبط شده یا پخش میشه ؟ از نظر ضبط شدن که همون sample rate رو مدنظر باید بگیریم ظاهرا ...
    ممنون ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    امروز پایتخت بودم یه akg دیدم 90 تومن میخواستم بدونم چه جوریه خوبه بده ؟

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

...البته تو استودیو با فرمت مادر یا همون flac ذخیره میشه !!! ...
    ...اونم توضیحی دربارش بدید ممنون میشم خودم یکسری اطلاعات دارم ولی کامل و کافی نیست .. یعنی اطلاعتم جابه جایی هست
    البته اگر بخوایم به چیزی لقب فرمت مادر بدیم، فرمت Wav هست. فرمت flac با اینکه بصورت Lossless صدا را ذخیره می کنه ولی با توجه به فشرده بودن، فرمت ایده آلی برای کار استودیو نیست. (مگر برای آرشیو بایگانی)

9. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام

AKG جز برند های حرفه ای در ضمینه ی هدفون هست و سطح کاراش همچون سنهایزر بالا و حرفه ای هست ...
    سبک های in ear on ear full size هم داره ... حالا اون هدفونی که شما دیدی فهمیدی کدوم مدلش هست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    کلاً خیلی خوب شد که AKG هم بعد از مدتی دوباره به بازار ایران برگشت .. در مورد قیمت هم حواست باشه که قیمت پایتخت رو به پاساژ ایران مقایسه کنی که مثلاً نکنه بخواد خیلی گرونتر بده ..

بخصوص برای سبک های جدی تر موسیقی غربی (راک و متال) مارک خیلی مناسبیه.
    ممنون محمد جان فقط یک چیز مثالی که زدی مثلا 44Khz =44000hz اندازه گیری میشه که اندازه هر کدومشون هم برای مثال 24 بیت هست به کل این(باهم) میگیم بیت ریت ؟ که بعد میان اون رو فشرده میکنن که میشه 128kb/s یا 329kb/s ؟ که همین 128 kb/s
    یعنی تو هر ثانیه 128 kb از اون فایل صوتی ضبط شده یا پخش میشه ؟ از نظر ضبط شدن که همون sample rate رو مدنظر باید بگیریم ظاهرا ...
    ممنون ...
    برداشتی که داشتی تقریبا درسته ... یعنی بیت ریت از طریق ضرب اون khz در عمق بیت (در تعداد کانال) بدست میاد ...

//

بله فرضاً 128 kbps یعنی در هر ثانیه 128 کیلوبیت data داره تبادل میشه.

12. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه samira065's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من یه هدفونی میخوام که شبیه هندزفری موبایل باشه ، برای لپتاپ
    یعنی از این گنده ها که میان رو گوش نداشته باشه
    کیفیت صداشم میخوام خیلی عالی باشه چون زیاد استفاده میکنم ازش
    سیمشم بلند باشه

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام
    من یه هدفونی میخوام که شبیه هندزفری موبایل باشه ، برای لپتاپ
    یعنی از این گنده ها که میان رو گوش نداشته باشه
    کیفیت صداشم میخوام خیلی عالی باشه چون زیاد استفاده میکنم ازش
    سیمشم بلند باشه
    چه قیمتی میخواین؟ تا 20-15 تومن ep-630 از کریتیو هست که کیفیتش به نسبت قیمتش خیلی خوبه.

15. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •