تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 77 از 218 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

الان بری نظرات اقایون رو بخونی تقریبا همگی متفق القول دارن یکسره از این حرفا میزنن که :
    فدراسیون نباید به کی روش بها بده
    تعطیلی لیگ به ضرر همه است
    کی روش حق دخالت توی لیگ رو نداره
    و ...

معلومه دیگه چرا این حرفا رو سر میدن . جالبه که تو برنامه های رسانه ملی هم میان این مطالب رو میگن . رسانه اگه میخواد حمایت کنه این بحث های حاشیه ای رو از دور تیم ملی جمع کنه و این افراد رو دعوت نکنه که فقط یاد دارن گیر بدن به تیم ملی .
    من برخلاف اونها معتقدم سرمربي تيم ملي بايد در همه اركان اين فوتبال رخنه كنه.

35 سال بعد از انقلاب مهمترين مقام آسيايي مون سوم شدن و در جام جهاني هم فقط برتري مقابل آمريكا بوده.

اگر قرار بود با اين مديريت ها كار بهتري انجام بشه تا حالا شده بود و صرفاً امسال برگزاري بي وقفه و منظم ليگ و جام حذفي و حضور در جام باشگاههاي آسيا اون هم با منظور ضربه زدن به شخص كي روش مطرح شده كه واقعاً باعث تاسفه. اگر هم بگيم مثلاً ليگ تعطيل بشه يا تيم هاي راه يافته به جام باشگاههاي آسيا با بازيكن هاي اصليشون به ميدان نرن جرمي نا بخشودني مرتكب شديم.

اگر برنامه توسعه و پيشرفتي در كار باشه زمانش فرداي بعد از جام جهانيه نه امروز! اگر واقعاً ميخوايم برنامه ريزي مدوني داشته باشيم بايد اون موقع اقدام كنيم. همه ميدونيم كه جام جهاني محل برداشت كاشته ها در 4 سال گذشته است مطمئناً آماده سازي تيم ملي دو هفته مونده به جام جهاني هيچ فايده اي برامون نداره.

2. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

الان چند سال دستيار فرگوسن منت گذاشته و ايران و ايراني رو (چه فوتبالي چه غير فوتبالي) مديون خودش كرده! به يه تيم يك دست هنوز دست نيافته
    فكر كنم تا زماني كه كيروش تو اين مملكت هست ما يك تيم نخواهيم داشت! ميدان دادن به جوانان كار تيمايي هست كه يكي دو روز بعدش ميخوان با

ارژانتين بازي كنن يا كرواسي نه گينه بي صاحاب() خلاصه كلام من نفهميدم ما دنبال چي هستيم؟ الكي بلبشو راه انداختن كه چي مثلا؟! بازيكن
    تو اردو باشه يكسال! وقتي قرار نيست جلوي يه تيم خوب مثل كويت بازي نكنه به چه كار مياد؟ ما انقدر اين نسل اون نسل ميكنيم

كه چي مثلا؟! يعني هركس در محدود كشور جمهوري اسلامي فوتبال بازي ميكنه به درد نخوره ولي پرورش يافته گان بلاد كفر فقط ميدونن فوتبال چيه؟
    كجاي دنيا همچين شكليه كه اينجا؟

4. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من برخلاف اونها معتقدم سرمربي تيم ملي بايد در همه اركان اين فوتبال رخنه كنه.

35 سال بعد از انقلاب مهمترين مقام آسيايي مون سوم شدن و در جام جهاني هم فقط برتري مقابل آمريكا بوده.

اگر قرار بود با اين مديريت ها كار بهتري انجام بشه تا حالا شده بود و صرفاً امسال برگزاري بي وقفه و منظم ليگ و جام حذفي و حضور در جام باشگاههاي آسيا اون هم با منظور ضربه زدن به شخص كي روش مطرح شده كه واقعاً باعث تاسفه. اگر هم بگيم مثلاً ليگ تعطيل بشه يا تيم هاي راه يافته به جام باشگاههاي آسيا با بازيكن هاي اصليشون به ميدان نرن جرمي نا بخشودني مرتكب شديم.

اگر برنامه توسعه و پيشرفتي در كار باشه زمانش فرداي بعد از جام جهانيه نه امروز! اگر واقعاً ميخوايم برنامه ريزي مدوني داشته باشيم بايد اون موقع اقدام كنيم. همه ميدونيم كه جام جهاني محل برداشت كاشته ها در 4 سال گذشته است مطمئناً آماده سازي تيم ملي دو هفته مونده به جام جهاني هيچ فايده اي برامون نداره.
    یادمه یک بزرگواری اعصابش خورد شده بود بهم گفت اگه به من باشه در این لیگ رو یه چند سال گل میگیرم و کلا لیگ رو تعطیل میکنم .
    بعدش میام لیگ جدیدی از اول میزارم که هر تیمی که بخواد توش شرکت کنه باید یک تیم اکادمیک باشه و دارای اکادمی قوی باشه و همچنین نظارت قوی بشه روی این اکادمی ها . میگفت به من باشه لیگ رو کاملا جوون میکنم .

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

الان چند سال دستيار فرگوسن منت گذاشته و ايران و ايراني رو (چه فوتبالي چه غير فوتبالي) مديون خودش كرده! به يه تيم يك دست هنوز دست نيافته
    فكر كنم تا زماني كه كيروش تو اين مملكت هست ما يك تيم نخواهيم داشت! ميدان دادن به جوانان كار تيمايي هست كه يكي دو روز بعدش ميخوان با

ارژانتين بازي كنن يا كرواسي نه گينه بي صاحاب() خلاصه كلام من نفهميدم ما دنبال چي هستيم؟ الكي بلبشو راه انداختن كه چي مثلا؟! بازيكن
    تو اردو باشه يكسال! وقتي قرار نيست جلوي يه تيم خوب مثل كويت بازي نكنه به چه كار مياد؟ ما انقدر اين نسل اون نسل ميكنيم

كه چي مثلا؟! يعني هركس در محدود كشور جمهوري اسلامي فوتبال بازي ميكنه به درد نخوره ولي پرورش يافته گان بلاد كفر فقط ميدونن فوتبال چيه؟
    كجاي دنيا همچين شكليه كه اينجا؟
    تعداد قابل توجهي از همين بچه هاي به قول شما جمهوري اسلامي با انواع و اقسام رشوه و پارتي بازي و البته باند بازي به اينجا رسيدن و چه بسا بچه هاي شايسته تري بودن كه به دليل نداشتن بند پ نتونستن رشد كنن و قيد فوتبال رو زدن حتي چند وقت پيش كه وضعيت صعود تيم ملي به جام جهاني در هاله اي از ابهام بود و واليباليست ها و بسكتباليست ها با دستمزد هاي پايين تونستن افتخارات بزرگ كسب كن از طرف عمده مردم متهم به بي غيرتي و پول پرستي شده بودن.

اون بچه هاي بلاد كفر هم هيچكدومشون نميدونستن روزي در تيم ملي بازي ميكنن و با تربيت اروپايي فوتبال ياد گرفتن و از امكانات عادلانه اونجا استفاده كردن و توستن خودشونو بالا بكشن. پس 100درصد حرفه اي تر هستن و در اين زمينه شكي وجود نداره. اون دسته از ايراني هايي هم كه در داخل تونستن خودشونو نشون بدن الآن دارن در اروپا بازي ميكنن ولي به مدد همين اروپا بازي كردنشون تونستن به تيم ملي راه پيدا كنن وگرنه در داخل ديده نميشدن. البته وظيفه كادر فني تيم ملي هستش كه اينها رو كشف كنه ولي حتي خود باشگاهشون هم بهشون بها نميده!

در مورد كي روش هم بايد متذكر شد كه تو اين مدت سه سال آرامش رواني بر تيم حاكم نبوده و حتي امكان بركناريش هم وجود داشته و به درخواست هاي كي روش هم ترتيب اثر داده نميشده يا كم توجهي ميشده و حتي بهش گفته شد كه تو چه كاره هستي كه در كار باشگاه ما دخالت ميكني. در حاليكه سرمربي تيم ملي يكي از وظايفش تعيين خط مشي تيم ملي و درخواست از باشگاهها براي تربيت بازيكن مورد نيازش در پست مورد نظره كه بارها و بارها با بي احترامي سرمربيان باشگاهها مواجه شد و عمداً با خواسته اش مخالفت ميكردن.
    و اين طوري شد كه گفت من اومدم فوتبال شما رو اصلاح كنم ولي خودم ايراني شدم! پس خواهش ميكنم اين حرف كليشه اي را تكرار نكنين كه سه سال سرمربي بوده و تغييري در تاكتيك داده نشده و ... . اما هر چي كه بود به نظر من از يك تيم مرده تونست مسافر جام جهاني بسازه.
    كلاً كار كردن در ايران بسيار سخته. هر كسي در حوزه استحفاظي خودش امپراطوري تأسيس كرده كه ورود به اون اعصاب آهنين و روحيه جنگ طلب ميخواد.

7. 4 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

یادمه یک بزرگواری اعصابش خورد شده بود بهم گفت اگه به من باشه در این لیگ رو یه چند سال گل میگیرم و کلا لیگ رو تعطیل میکنم .
    بعدش میام لیگ جدیدی از اول میزارم که هر تیمی که بخواد توش شرکت کنه باید یک تیم اکادمیک باشه و دارای اکادمی قوی باشه و همچنین نظارت قوی بشه روی این اکادمی ها . میگفت به من باشه لیگ رو کاملا جوون میکنم .
    مي بخشيد. متوجه منظور شما نشدم. ميشه توضيح بديد؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

مي بخشيد. متوجه منظور شما نشدم. ميشه توضيح بديد؟
    هیچی
    کلا منظور اون بزرگوار این بود که باید هر تیمی که توی لیگ هست اکادمیک باشه و بازیکنهای پیر رو کلا بریزن بیرون و همه تیم ها دوباره با تاسیس اکادمی و با نظارت صحیح بر اونها بازیکنهای جوون و با استعداد تربیت کنن .
    میگفت که باید لیگ چند سالی تعطیل بشه تا این سمی که تو فوتبال هست خارج بشه و پس از چند سال با یک مدیریت درست حسابی خون تازه بهش تزریق بشه .
    هر چند کلا به شوخی میگفت اما این قضیه اکادمیک کردن تیمهامون واقعا باید اجرا بشه و اولین شرط واسه برنامه ریزی چندساله برای تیم ملیه .
    الان هم که فکر کنم میخوان قانون بزارن که لیگ دسته یک بازیکن بالای 23 سال نداشته باشه . درسته که ممکنه کمی به جوون شدن لیگ کمک کنه اما واقعا الان هدف اینا از این کار چیه ؟ تیم های لیگ یکیمون که سرمایه درست حسابی ندارن بشن مثلا کارخانه بازیکنسازی ؟
    اینا به جای اینکه جلوی فساد توی لیگ برتر رو بگیرن و نظارت روی اون تیمها داشته باشن اومدن دست گذاشتن روی لیگ دسته یک بیچاره . با این قانون عملا بازیکنها متوسطی که پا به سن میزارن دیگه نمیتونن تو لیگ دسته یک یا لیگ برتر بازی کنن .

به نظر من این کی روش نیست که فدراسیون رو تحت اختیار داره . بلکه تیمها هستن که از طریق سازمان لیگ دارن پاشون رو از گلیمشون بلندتر میکنن .

10. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

هیچی
    کلا منظور اون بزرگوار این بود که باید هر تیمی که توی لیگ هست اکادمیک باشه و بازیکنهای پیر رو کلا بریزن بیرون و همه تیم ها دوباره با تاسیس اکادمی و با نظارت صحیح بر اونها بازیکنهای جوون و با استعداد تربیت کنن .
    میگفت که باید لیگ چند سالی تعطیل بشه تا این سمی که تو فوتبال هست خارج بشه و پس از چند سال با یک مدیریت درست حسابی خون تازه بهش تزریق بشه .
    هر چند کلا به شوخی میگفت اما این قضیه اکادمیک کردن تیمهامون واقعا باید اجرا بشه و اولین شرط واسه برنامه ریزی چندساله برای تیم ملیه .
    الان هم که فکر کنم میخوان قانون بزارن که لیگ دسته یک بازیکن بالای 23 سال نداشته باشه . درسته که ممکنه کمی به جوون شدن لیگ کمک کنه اما واقعا الان هدف اینا از این کار چیه ؟ تیم های لیگ یکیمون که سرمایه درست حسابی ندارن بشن مثلا کارخانه بازیکنسازی ؟
    اینا به جای اینکه جلوی فساد توی لیگ برتر رو بگیرن و نظارت روی اون تیمها داشته باشن اومدن دست گذاشتن روی لیگ دسته یک بیچاره . با این قانون عملا بازیکنها متوسطی که پا به سن میزارن دیگه نمیتونن تو لیگ دسته یک یا لیگ برتر بازی کنن .

به نظر من این کی روش نیست که فدراسیون رو تحت اختیار داره . بلکه تیمها هستن که از طریق سازمان لیگ دارن پاشون رو از گلیمشون بلندتر میکنن .
    جالبه كه من با نظر اون بزرگوار موافقم. شايد هم اون بزرگوار خودم هستم و خبر ندارم

جز چند تا استثناء واقعاً ليگ ما خروجي مناسبي نداره و پر بيراه هم نگفته اون بزرگوار البته اگر واقعاً عزمي براي توسعه در فوتبال در بين مديرانش وجود داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

جالبه كه من با نظر اون بزرگوار موافقم. شايد هم اون بزرگوار خودم هستم و خبر ندارم

جز چند تا استثناء واقعاً ليگ ما خروجي مناسبي نداره و پر بيراه هم نگفته اون بزرگوار البته اگر واقعاً عزمي براي توسعه در فوتبال در بين مديرانش وجود داشته باشه.
    واقعا هم تنها راهش همینه و نیاز هست کلا فوتبال مملکت یه چند سالی تعطیل بشه . واسه همین میگم تقریبا غیرممکنه همچین کاری .
    مگه اینکه خود باشگاه ها تمایل به ایجاد و تاسیس اکادمی قوی بکنن و برن به سمت جوون گرایی تا اصلا احتیاج به این نظارت ها و اقا بالای سری ها نباشه .

واقعا قانون بدیه که لیگ دسته یک نتونه بازیکن بالای 23 سال داشته باشه . اینطوری لیگ برتر میشه فقط تجمع بازیکنهای پا به سن گذاشته .
    چون از یه طرف نمیتونن تو لیگ دسته یک بازی کنن و از طرف دیگه به خاطر قضایای مالی و غرور نمیرن تو دسته های پایین تر . پس حاضرن حتی با حقوق اندکی هم تو لیگ برتر بمونن .
    این قضیه فقط سواستفاده باشگاه ها رو بیشتر میکنه که بازیکنهای پا به سن گذاشته رو با حقوق کمتر بخره . که نتیجه اش چی میشه ؟ پیر گرایی

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دو تا گل مفت خوردیم 25 متری و 35 متری

داره خودمونی میشه BestDev's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

باز هم شجاعی توپ لو داد و باعث شد گل مفت بخوریم. نمیدونم چه اصراری برای بودن این نابازیکن اعصاب خورد کن در تیم ملی دارن !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •