تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 103 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من طی یک حرکت انتحاری اول Angel beats و بعد Clannad رو دیدم...
    cried like a b!tch
    مجبوری اینارو نگاه کنی که اینجوری بشی

ولی خدایش دو تا از بهترین انیمه هارو دیدی - مخصوصا clanned ( و امیدوارم clanned after story رو هم دیده باشی )

یکی از top 10 های منه

درود

بشین گینتاما, گُلدن بوی, Kyou kara Ore wa رو ببین
    Crying like a b**ch VS. Laughing like a crazya bi*ch
    بعد نتیجه اش رو بیا بگو !

بزودی تاپ تن مضخرف ترین انیمه هایی که دیدم رو میزارم ... بعد از اینکه عطا جان افتخار دادن و آخرین تاپ تن رو گذاشتن البته اولتیماتوم تا فرداشب
    همون نفرات قبل همون شیوه همون صمیمت و مشخصا همون تیکه های ناجوری که مجتبی و بهزاد بهم انداختن نامردا I'll give it back to u bi*ches
    (گزیدن مضخرف ترین انیمه ها واسم سخت تره از بهترین انیمه ها جدنی میگم )

و من الله توفیق /

به این جون رحم کن
    درود

خودت چرا نگفتی ؟ نه والـا دل سنگـ میخواد اینُ مضخرف بدونی که من ندارم انیمه خوبی بود مرتضی بشین دوباره ببین بالخـره کار استاد هیرویوکی ــه
    البته انیمه مضخرف بالقوه زیاد دیدم مثل FSN , Tokyo ESP , Sorcerer Hunters و ... یعنی امکانش بوده بالـخره با تسبیح و صلوات و توسل به ائمه ختمش کرد ولی اونایی که گفتم بالفعل لـامصبا غیرقابل تحمل ــند !

و من الله توفیق /
    tokyo ESP.....

گرچه حق می دم - انتظارات من هم ازش خیلی بود نسبت به مانگاش که براورده نشد - بیشتر یک کپی ساده از مانگا بود تا اینکه خودش اثر باشه.....

+

Zankyou no Terror هم خیلی خوب شروع شد ولی بد تمومش کردن.... انگار به تیم گفتن اول 26 قسمتی بوده ولی بعد از قسمت 10 گفتن بسه جمع کنین تو 13 قسمت بدین بیرون ... خیلی ضد حال شد

2. 5 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

مجبوری اینارو نگاه کنی که اینجوری بشی

Click here to view the original image of 640x480px.

ولی خدایش دو تا از بهترین انیمه هارو دیدی - مخصوصا clanned ( و امیدوارم clanned after story رو هم دیده باشی )

Click here to view the original image of 940x870px.

یکی از top 10 های منه

Click here to view the original image of 640x480px.
    کلا این 2 تا رو یه مدت بود دانلود کرده بودم ولی وقت نمیشد ببینم،بعد گفتم پشت سر هم ببینمشون
    اتفاقا after story رو بیشتر از فصلش اولش دوست داشتم،و کلا سریع رفت توی لیست Top 10 انیمه هایی که دیدم

4. 3 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

به به، بالاخره پایان ناروتو معلوم شد کی هست. فقط 5 چپتر مونده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 8 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    در مورد انیمه دیجیمون ها (Digimon) ی سوال داشتم!
    تا جایی که خبر دارم مثل اینکه تا به حال 4 مورد ازش اومده،اگه میشه راهنمایی کنید و ترتیبشون رو بگید.
    Digimon Adventure I و Digimon Adventure II دوتای اولی هستن؟اسم دوتا فصل دیگه چیه؟اصلا ربطی به هم دارن؟
    ب نظرتون 720ـش پیدا میشه؟سایت های ایرانی که نبود اگه سایت خارجی میشناسید معرفی کنید لطفا.
    با تشکر

8. 2 کاربر از Reza R"ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

درود

@مجتبی

درهرحال نه از پایانش خوشحال شدم نه ناراحت . بالخـره یکی از اون انیمه هایی بود که حتی تا این اواخر انیمه خوب به بالـا بود . و یه عده باهاش زندگی کردن .
    هرچند ناروتو سر دراز دارد ! ممکنه سری سومش تایید بشه یا سری جانبی از کنارش در بیارن
    میتونه خیلی اسپین آف (اگه سری سوم اصلی نیاد بیرون) زد ... مثل این اسپین آف از راکـ لی که فان هست در مورد ساسکه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    مثلـا چند وقت دیگه میتونه واسه Akatsuki هم اسپین آف بدن بیرون !

سلام
    در مورد انیمه دیجیمون ها (Digimon) ی سوال داشتم!
    تا جایی که خبر دارم مثل اینکه تا به حال 4 مورد ازش اومده،اگه میشه راهنمایی کنید و ترتیبشون رو بگید.
    Digimon Adventure I و Digimon Adventure II دوتای اولی هستن؟اسم دوتا فصل دیگه چیه؟اصلا ربطی به هم دارن؟
    ب نظرتون 720ـش پیدا میشه؟سایت های ایرانی که نبود اگه سایت خارجی میشناسید معرفی کنید لطفا.
    با تشکر
    کلـا پیشنهاد نمیشه واچیدن دیجیمون وقت تلف کردنه همونطور که خودم سرِ سری اولش وقتم تلف شد
    اما
    دیجیمون کلـا 3 تا سری تلویزیونی داره ... دیجیمون 1 دیجیمون 2 دیجیمون Savers ... یه سری جدید درحال ساخت واسه بهار 2015 (مووی ها رو فاکتور گرفتم)
    ربط که چه عرض کنم ... فقط کافیه با موضوعات پایه دیجیمون آشنا شی (10-15 قسمت اول دیجیمون 1) بعد میتونی بری دیجیمون 2 رو شروع کنی ربطش اینقده یعنی ربطی ندارن به هم چون اپیزودیی و ماجراجویی هستن . البت من خودم دیجی 2 رو ندیدم بر حسب تجربه گفتم : دی
    واسه لینکـ هم اول برو فکرات رو بکن وقتت رو به بطالت نگذرون بعد بهم بگو تا کمکـ ــت کنم ... شبکه پویا داره نشون میده واسه آشنایی با دنیای دیجیمون ها میتونی نیگاه کنی

و من الله توفیق /

10. 6 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درود

@مجتبی

درهرحال نه از پایانش خوشحال شدم نه ناراحت . بالخـره یکی از اون انیمه هایی بود که حتی تا این اواخر انیمه خوب به بالـا بود . و یه عده باهاش زندگی کردن .
    هرچند ناروتو سر دراز دارد ! ممکنه سری سومش تایید بشه یا سری جانبی از کنارش در بیارن
    میتونه خیلی اسپین آف (اگه سری سوم اصلی نیاد بیرون) زد ... مثل این اسپین آف از راکـ لی که فان هست در مورد ساسکه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    مثلـا چند وقت دیگه میتونه واسه Akatsuki هم اسپین آف بدن بیرون !

کلـا پیشنهاد نمیشه واچیدن دیجیمون وقت تلف کردنه همونطور که خودم سرِ سری اولش وقتم تلف شد
    اما
    دیجیمون کلـا 3 تا سری تلویزیونی داره ... دیجیمون 1 دیجیمون 2 دیجیمون Savers ... یه سری جدید درحال ساخت واسه بهار 2015 (مووی ها رو فاکتور گرفتم)
    ربط که چه عرض کنم ... فقط کافیه با موضوعات پایه دیجیمون آشنا شی (10-15 قسمت اول دیجیمون 1) بعد میتونی بری دیجیمون 2 رو شروع کنی ربطش اینقده یعنی ربطی ندارن به هم چون اپیزودیی و ماجراجویی هستن . البت من خودم دیجی 2 رو ندیدم بر حسب تجربه گفتم : دی
    واسه لینکـ هم اول برو فکرات رو بکن وقتت رو به بطالت نگذرون بعد بهم بگو تا کمکـ ــت کنم ... شبکه پویا داره نشون میده واسه آشنایی با دنیای دیجیمون ها میتونی نیگاه کنی

و من الله توفیق /

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به ترتیب تاریخ انتشار ( انهایی که ارتباط دارن از لحاظ داستانی رو با رنگ مشخص کردم)

Digimon Adventure Movie
    Digimon Adventure
    Digimon Adventure: Bokura no War Game

Digimon Adventure 02
    Digimon Adventure 02: Diablomon no Gyakushuu
    Digimon Adventure 02: Digimon Hurricane Jouriku!! / Chouzetsu Shinka!! Ougon no Digimental

Digimon Tamers
    Digimon Tamers: Boukensha-tachi no Tatakai
    Digimon Tamers: Bousou Digimon Tokkyuu

Digimon Frontier: Ornismon Fukkatsu!!
    Digimon Frontier

Digimon X-Evolution
    Digimon Savers
    Digimon Savers the Movie: Kyuukyoku Power! Burst Mode Hatsudou!!
    Digimon Savers: Agumon! Gaomon! Lalamon! Bakuretsu! Jougai Last Battle!
    Digimon Xros Wars
    Digimon Xros Wars: Aku no Death General to Nanatsu no Oukoku
    Digimon Xros Wars: Toki wo Kakeru Shounen Hunter-tachi

پ ن:
    خاطرات زنده می کنی ها

یاد دوران دایل اپ و 128 می اقتم وقتی اینارو یادم میاد .... یادش بخیر هنوز فرق انیمه و کارتون رو انموقع درک نکرده بودم .... اولین نسخه رو هم مال کارتون نتورک بود گرفتم....
    چه دورانی رو ما گذراندیم.....

13. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه black beetle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بندرانزلي

پيش فرض

سلام بچه ها يه سوال دارم كسي ميدونه چرا انيمه هاي مثل بليچ ، كليمور و يا حمله به تايتان انميه هاش نصفه و نيمه قطع شده . ناروتو داره انيمه پشت به پشت مانگا مياد ولي برا اينها ديگه از انيمه خبري نيست چرااااااا؟ الان دارم اينها رو دنبال ميكنم بد نيستن

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

درود

فیت استی شروع شداا ... هیچ نظری نیست ؟

و من الله توفیق /

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

درود

سلام بچه ها يه سوال دارم كسي ميدونه چرا انيمه هاي مثل بليچ ، كليمور و يا حمله به تايتان انميه هاش نصفه و نيمه قطع شده . ناروتو داره انيمه پشت به پشت مانگا مياد ولي برا اينها ديگه از انيمه خبري نيست چرااااااا؟ الان دارم اينها رو دنبال ميكنم بد نيستن
    ببین اصولاً 95% انیمه‌هایی که هر فصل پخش میشن اقتباسی هستن ... یعنی منبع اصلی داستان چیز دیگه‌ای هست و انیمه‌ای که ساخته شده اقتباس از روی اون بوده .
    حالا این منبع اصلی یا مانگا بوده یا رمان بوده یا بازی بوده یا هر چیز دیگه‌ای .
    این از این .

روند تولید انیمه‎‌های اقتباسی به این صورتِ که وقتی منبع مورد اقتباس معروف و محبوب میشه چراغ سبز برای تولید انیمه‌اش داده میشه .
    مثلاً مانگا Tokyo Ghoul چند وقتی هست که محبوب و معروف شده ... برای همین یه فصل انیمه ازش ساختن که همین دو هفته پیش قسمت آخرش پخش شد ... فصل دومش هم قراره 3 ماه دیگه پخش بشه .
    پس هر داستانی (مانگا، رمان، بازی و...) که معروف و محبوب میشه و از نظر اقتصادی صرف مالی داشته باشه و پتانسیلش هم موجود باشه تبدیل به انیمه میشه .
    اینم از این .

حالا اینکه چرا بعضی از انیمه‌ها نصفه نیمه میمونن ... دلیل اصلی این قضیه اینه که منبع اصلی داستان هنوز تموم نشده .
    این نکته خیلی مهمه که اکثر منابع مورد اقتباس در حالت OnGoing هستن ، یعنی هنوز دارن پخش میشن ... مثلاً اگه مانگا باشه هر هفته شماره جدیدش میاد یا اگه رمان باشه هنوز چند جلد از داستان مونده که منتشر نشده .
    مثلاً انیمه TokyoESP که فصل تابستون پخش شد داستانش نصفه نیمه میمونه ... برای اینکه انیمه اقتباس از روی مانگا هست و داستان مانگا هم هنوز تموم نشده .

حالا این وسط چند تا تبصره وجود داره ...

اگه منبع مورد اقتباسِ داستان و انیمه‌ای که ازش ساختن محبوبیت لازم رو بدست بیاره و از لحاظ اقتصادی هم خوب فروش کنه ادامه داستان ساخته میشه .
    مثلاً مانگا Kuroko no Baske یک داستان بسکتبالی هست که خیلی معروف و محبوبه ...
    فصل اول این انیمه سال 2012 پخش شد و 26 قسمت بود ... ولی داستان ناقص موند چون داستان مانگا هنوز تموم نشده بود و هر هفته داشت شماره جدیدش میومد ... پس یکسال صبر کردن تا داستان مانگا جلوتر بره و بشه دوباره ازش انیمه ساخت .
    وقتی اندازه کافی داستان تو مانگا پیشروی کرد فصل دوم انیمه شروع به ساخت شد و سال 2013 پخش شد اونم 26 قسمت .

ولی هنوز داستان مانگا تموم نشده بود پس داستان انیمه بازم نصفه نیمه موند و منتظر شدن تا داستان مانگا اندازه کافی پیشروی داشته باشه ... یکی دو ماه پیش مانگا به طور کامل تموم شد رفت پی کارش .
    همین روزها است که فصل سوم انیمه تایید بشه و داستان انیمه هم تموم بشه ...
    پس میبینی که تموم شدن یا نشدن انیمه خیلی خیلی وابسته به منبع مورد اقتباسش هست که تموم شده یا نه .

یه موضوع دیگه وجود داره که بعضی وقت‌ها انیمه از وسطهای راه مسیر متفاوتی رو دنبال میکنه و دیگه کاری به منبع مورد اقتباسش نداره .
    مثل انیمه FullMetal Alchemist ... این انیمه وقتی شروع به پخش شد مانگا هنوز داشت به صورت هفتگی چاپ میشد و داستانش تموم نشده بود ... وسطهای انیمه داستان رسیده بود به پخش هفتگی مانگا ... حالا سازندگان دو تا راه داشتن .
    یا باید انیمه رو برای یکی دو سال متوقف میکردن تا داستان مانگا به اندازه لازم پیشروی داشته باشه یا باید یه داستان از خودشون در می‌آوردن و انیمه رو ادامه میدادن .
    سازنده‌ها راه دوم رو انتخاب کردن و ادامه داستان رو همونجوری که خودشون میخواستن نوشتن و داستان انیمه رو تو 51 قسمت تموم کردن .
    نکته اینه که داستان انیمه از وسطهاش به بعد هیچ ربطی به مانگا نداره و تراوشات ذهن سازندگان انیمه هست نه نویسنده اصلی داستان .
    یکـ سال بعد از تموم شدن انیمه مانگا هم تموم شد ... برای اینکه خیلی معروف بود تصمیم گرفتن یکبار دیگه از روی مانگا انیمه بسازن ولی اینبار چون داستان مانگا تموم شده بود دیگه نیازی نبود که از خودشون داستان سرهم کنن و همون داستان مانگا رو از اول تا آخر تبدیل به یه انیمه جدید کردن به نام FullMetal Alchemist: Brotherhood که 64 قسمت بود و کاملاً وفادار به مانگا و داستان اصلی هست ... برای دیدنش هم نیازی به دیدن انیمه قبلی نیست برای اینکه از اول تا آخر مانگا رو دوباره انیمه کردن و همه چی کامله .

یک نوع دیگه هم اینه که یه داستان جدید (مانگا ، رمان ، بازی یا ...) معروف و محبوب میشه و میان از روش انیمه میسازن ولی فقط یه فصل ساخته میشه و یه پایان الکی براش سرهم میکنن و داستان نصفه نیمه میمونه و هیچ وقت ادامه‌ای براش نمیاد .

این مدل انیمه‌ها خیلی زیاد هستن و بیشتر انیمه‌های فصلی تو این دسته قرار میگیرن ... دلیل اصلیش هم اینه که خیلی خیلی پرطرفدار نیستن و سود کلانی برای سازنده ندارن پس دلیلی برای ساخت فصلهای بعدی و تموم کردن داستان وجود نداره ... البته اینو بگم که اصولاً اکثر انیمه‌هایی که ساخته میشن سود‌آورن ولی تا وقتی که خیلی زیاد معروف نشن بعیده که فصلهای بعدیشون تولید بشه .

یکی دیگه از دلایل اصلی انیمه ساختن کمک به فروش بیشتر منبع مورد اقتباس هست ... برای مثال وقتی انیمه Nurarihyon no Mago پخش شد باعث شد که فروش مانگا چندین برابر بشه ... برای اینکه ملت دوست دارن بدونن بقیه داستان چی میشه .
    کلاً انیمه به فروش منبع مورد اقتباسش خیلی کمک میکنه حالا میخواد مانگا باشه یا رمان و بازی ... اینجوری که تو انیمه رو میبینی ، خوشت میاد و جو گیر میشی میری مانگا یا کتابش هم میخری و میخونی .

اون انیمه‌هایی هم که مثال زدی همین وضعیت رو دارن ... Claymore در اصل یه مانگا هست که چون داستانش تموم نشده بود پس انیمه هم نصفه نیمه موند ... بلیچ هم همین وضعیت رو داره و داستان مانگا هنوز تموم نشده بود ، البته بلیچ این اواخر خیلی از طرفدارهای خودش رو از دست داده بود و یکی از دلایل تموم شدن انیمه‌اش هم همین بود ... حالا هر وقت مانگا تموم بشه ممکنه که ادامه انیمه رو هم بسازن (البته احتمالش کمه)
    خبر خوب هم اینه که مانگا کلیمور داره تموم میشه اگه اشتباه نکنم ... ممکنه که در آینده بیان دوباره یه انیمه ازش بسازن و از اول تا آخر داستان رو تبدیل به انیمه کنن درست مثل همون کاری که با FullMetal Alchemist کردن .

بحث اینم که یکسری از مانگاها نصفه نیمه میمونه دیگه مربوط به مانگاکا (نویسنده داستان) هست ...
    این نویسنده مانگا هانتر مدت مدیدی مانگا رو گذاشته بود کنار و داشت استراحت میکرد ... دلیل خاصی هم نداشت ، دوست داشت فعلاً کار نکنه و کاریش هم نمیشد کرد ... البته الان دوباره مانگا رو شروع کرده ولی بعد از 6-7 قسمت دوباره یه چند هفته‌ای هست که بیخیالش شده .
    البته مطمئناً مانگا رو ادامه میده ولی اینکه چقدر طول بکشه که تموم بشه اصلاً مشخص نیست .

مانگاهای این مدلی که داستانش نصفه مونده باشه و طرفدارهارو تو کف گذاشته باشه خیلی زیاده ... مثلاً مانگای D.Gray-Man نصفه نیمه مونده و الان دو ساله که ادامه‌ای براش نیومده ... دلیل اصلیش هم مریض بودن (مریض واقعی منظورمه) مانگاکا هست و کسی هم نمیتونه کاریش کنه .
    یا مانگا برسرک که 3 سال بیشتره که نصفه نیمه ول شده و نویسنده‌اش حتی رفته سراغ نوشتن یه مانگای جدید ولی ادامه‌ای برای این مانگا نداده ... دلیلش هم اینه که احتمالاً نمیدونه داستان رو چه جوری ادامه بده حالا ممکنه یه روزی دوباره بره سراغش و تمومش کنه .

در کل این وضعیت مانگا و انیمه‌های نصفه نیمه پیچیده است ولی برای طرفدارها یه مقوله‌ کاملاً عادی حساب میشه و دیگه همه بهش عادت کردن و کسی باهاش چندان مشکلی نداره ... حالا یه مدت تو این وادی انیمه و مانگا بچرخی خودت متوجه وضعیت میشی .

موفق باشی

و من الله توفیق /

17. 10 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •