تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 269 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

من حالا فقط منتظر بازی برگشت هستم تا ببینم اونجا استقلال چطوری بازی میکنه .. اگه همین بازی رو اونجا به نمایش گذاشتیم مسلما به کادر فنی و تیم باید انتقاد کنیم .. ولی اگه بازی رو به جلو به نمایش بزاریم همه باید این پختگی قلعه نوعی رو ستایش کنیم ..
    پس من پیشنهاد میکنم کاربرا یه کم صبر کنن تا بازی بعد توی آسیا ..
    سلام

استقلال در بازی برگشت کار سختی در پیش داره... البته که اونجا ما به دلیل استرس کمتر در گل نخوردن میتونیم کمی هجومی تر بازی کنیم ولی فکر نکنید میره اونجا و با یه بازی هجومی بوریرام را له و لورده میکنه....نه!؛؛ از این خبرها نیست. این حرف را برای این میزنم که توان فوتبال ما در اون حد نیست. بوریرام به لحاظ تاکتیکی و کارگروهی و هماهنگی از ما سرتره... از این حیث ما زورمون به اونها نمیرسه.... ما زورمون از این حیث به هیچ تیم خوب شرقی نمیرسه.... به فوتبال تیم ملی نگاه کنید... معمولا بردهای ما در برابر این تیمها بر اساس فاکتورهای دیگری بوده... غیرت..تجربه... مسائل روحی روانی.. زیرکی...میل به پیروزی در تیم.... کار ها و تواناییهای فردی... و نه کار تیمی منسجم و یک بازی زیبا؛ حتی بهترین تیم ملی تاریخ ایران هم همین شاخص ها را داشت.... ما روی پایه هامون نونهالان/نوجوانان کار نکردیم...ما از فوتبال شرق اسیا سالهاست که عقب افتادیم. پس واقعاً انتظار چه چیزی را دارید؟؟

منتظر بازی برگشت باشید... و ببینید که چی از اب درمیاد!.... فقط امیدوارم مثل دفعاتی که بر اساس همان فاکتورهایی که ذکرش رفت... و سابقاً ما بر اساس اونها تیمهای خوب شرقی را شکست دادیم، یکبار دیگه به کمک ما بیاد..... چشم امیدوم به هوش ذاتی قلعه نوعی و توان فردی بازیکنانی مثل خسرو و فرهاد و آنده ....است.

باید هجمومی بازی میکردیم؟..باید هجومی بازی کنیم؟ آیا توانشون داریم.....شما مگر خودتون فوتبال بازی نکردید؟ میخواهید حمله کنید، اما نمیتونید!
    اصلا فوتبال الان ایران میتونه این سبک بازی را در پیش بگیره، به بازی تیم ملی در برابر کره و ... توجه کنید. به کیفیت لیگ ایران توجه کنید، دریغ از پاسهای پیاپی و با ارزش...این لیگ کیفیتش پایینه...فوتبال ما برآیند همین لیگ هست.

2. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

کرانچار: جباری در کنار رنگ زیبای طلایی !! نیست من هم به او استراحت دادم!

به گزارش ایمنا، زلاتکو کرانچار در نشست خبری پیش از دیدار برابر صبای قم در پاسخ به سوال خبرنگار ایمنا در خصوص مشکلاتی که پیرامون مجتبی جباری در تیم به وجود آمده است گفت: از جانب کادرفنی و نه فقط من به جباری اعتماد کردیم منتها جباری اعتمادی که به او شد را نتوانست موجه کند همچنین با اظهارات مستقیم و غیر مستقیم خودش اینطور تداعی کرد که از حضور خودش در سپاهان بزرگ ناراضی است. من و باشگاه هم به او برای هماهنگ تر شدن با جو اصفهان کمک کردیم.

سرمربی کروات سپاهان افزود: مشروط بر اینکه اوضاع تغییر نکند فعلاً جباری در بازی‌ها نیست، من به او استراحت دادم تا فکر کند، چون اگر او را بخواهم، با صد در صد توانایی‌ و ۶ دانگ او را می‌خواهم. او نشان داد در کنار این رنگ زیبای طلایی نیست من هم به او استراحت دادم پس اگر میل بازی کردن با رنگ طلایی ندارد باشگاه در مورد او تصمیم می‌گیرد. من به عنوان سرمربی اجازه نخواهم داد بازیکنی اخلالی در تیم وارد کند.

وي در پاسخ به سئوالي پيرامون دليل کنار گذاشته شدن جباري از تيم سپاهان گفت: از طرف کادر فني اعتماد بزرگي به جباري شد، اما اين بازيکن نتوانست به اعتمادي که به او شده بود را به خوبي جبران کند و با اظهارات مستقيم و غير مستقيم خود گفته است که از حضور در سپاهان بزرگ ناراضي است، در صورتي که ما به او کمک کرديم که با بازي در جو اصفهان کنار بيايد، اما در حال حاضر اين بازيکن در تيم حضور ندارد و به آن استراحت داده‌ام تا بتوانم در مورد همه موارد و شرايط اين بازيکن خوب فکر کنم.

کرانچار افزود: ما در تيم بازيکن صد در صد و شش دانگ مي خواهيم، اما جباري با اظهارات علني و غير علني خود در رسانه ها گفته است که در کنار اين رنگ زرد نيست بنابراين من با تجربه‌اي که دارم، اجازه نمي‌دهم که او با جوي که در تيم ايجاد مي کند به تيم خدشه‌اي وارد کند.

به گزارش ایمنا

پ .ن : آقا دلش با زرد قناری نیست دیگه چیکارش میشه کرد

آقا مجتبی دیدی هیچکی استقلال و حاجی و امیرخان و پرویز سوبله چوبله نمیشه ، تا حرف زدی کنار گذاشتنت حالا مونده قدر استقلال بیفتی

اس اس در pes 2014

Last edited by 30vil; 23-08-2013 at 09:43.

4. 11 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

اس اس در pes 2014
    مرسی دوست عزیز ولی کاملا مشخصه کار ادیتورهای ایرانی هست ضمن اینکه کونامی هنوز هیچ اخباری در مورد لیگ قهرمانان به بیرون نداده جز اینکه لایسنس شدنه این لیگ قطعی شده ... حالا باید دید تیم های ایرانی هم جز این لایسنس هستن یا خیر....

6. 6 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ناز جباري رو هر كي بكشه كرانچار اصلا نميكشه!

8. 9 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جباری برگشت تهران ...

تو بازی امروز صبا و سپاهان هم حضور نداره حتی جز 18 نفر هم نیست !!!!

کرانچار گفته جباری دلش با تیم نیست !!!!

جباری هم گفته: شایعات روزهای اخیر را تکذیب نمیکنم

تشویق تو بازی با سپاهان بدجوری پشیمونش کرد حالا می خواد یه کاری کنه که اخراجش کنن تا اینجوری راحت تر برگرده به اس اس

10. 9 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تشویق تو بازی با سپاهان بدجوری پشیمونش کرد حالا می خواد یه کاری کنه که اخراجش کنن تا اینجوری راحت تر برگرده به اس اس

اگر اخراجش کنند به این راحتی رضایت نامه اش را نمیدن تازه اگر رضایتنامه هم بدن نمیتونه تا نیم فصل برای اس اس بازی کنه

بهتره این نیم فصل رو یکجور رد کنه و خودشو آماده نگه داره برای نیم فصل دوم

مجتبی جباری از سپاهان جدا شد!

به گزارش جهان به نقل از خبرآنلاین، جباری که بعد از جدایی از استقلال پیراهن تیم سپاهان را بر تن کرد، نتوانست در این تیم دوام بیاورد و سرانجام شب گذشته به تهران برگشت.این در حالی است که زلاتکو کرانچار سرمربی کروات زردپوشان هم روز پنجشنبه در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که جباری برای بازی در سپاهان تمرکز ندارد و چنین بازیکنی را نمی خواهد.

در مورد دلایل آمدن جباری به تهران حرف و حدیث های زیادی مطرح است ولی آن طور که از شواهد پیداست او نتوانست بر خلاف تصورات و پیش زمینه های ذهنی اش،در سپاهان بماند.او در این تیم مشکل مالی نداشت و این یک تصمیم فوتبالی بوده که جباری گرفته است.مجتبی حتی به مسئولان سپاهان هم اعلام کرده که دیگر قصد ماندن ندارد و می خواهد پول این باشگاه را هم پس دهد.مدیر برنامه های جباری هم در حال مذاکره با سپاهانی ها است تا در مورد جدایی جباری با آنها به توافق برسد.

هنوز موضع باشگاه سپاهان درباره این تصمیم جباری مشخص نیست و آنها نسبت به این اتفاق واکنشی نشان نداده اند.
    Last edited by 30vil; 23-08-2013 at 13:45.

12. 12 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تقدیر و تشکر فتح‌اله‌‌زاده، از همه هواداران و تماشاگران

به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال از همه 95 هزار نفری که در ورزشگاه آزادی «یار اول» استقلال شدند، خالصانه و از ته قلب تشکر می‌کنم.
    به گزارش گروه ورزشي باشگاه خبرنگاران، در مسابقه حساس و کلیدی استقلال – بوریرام، این تیم سختکوش و سختگیر تایلندی، شاهکاری بزرگ از سوی فوتبالدوستان و هواداران استقلال پدید آمد.
    حضور 95 هزار و سیصد نفر از آبیدلان، که لحظه‌ای در تشویق و تشجیع تیم خود کوتاه نیامدند و در جریان مسابقه دشوار، صحنه‌های زیبا و دلنشین خلق کردند و از ساعاتی قبل از شروع نبردی که دیدیم چه سنگین بود، تا لحظه پایان حامی مردان مصمم و تلاشگر استقلال شدند، گوشه دیگری از دارایی بی‌بدیل و ثروت و سرمایه پایان‌ناپذیر فوتبال ایران را به رخ کشیدند.
    در این رابطه دکتر علی‌ فتح‌الله‌‌زاده با صدور پیامی، از این حضور و از این تاثیرگذاری انکارناپذیر که یکی از برتری‌های نهادینه فوتبال ایران و تیم استقلال را به رخ می‌کشد، سپاسگزاری کرد و یادآور شد:
    ... برای این مردم خوب، این مردم عاشق و این مردم سرفراز و لایق هرچه انجام دهیم کم است که به عنوان باشگاه استقلال هرچه داریم و هر افتخاری که کسب کرده‌ایم، از این خوبان نازنین است.
    به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال از همه 95 هزارنفری که در ورزشگاه آزادی «یار اول» استقلال شدند، خالصانه و از ته قلب تشکر می‌کنم و از میلیو‌ن‌ها ایرانی دیگر، که در جای‌ - جای میهن بزرگ‌مان دل خود را طلایه‌دار پیروزی استقلال کردند نیز صمیمانه و با همه وجود تقدیر و سپاسگزاری می‌نمایم. باشد که در سایه قدرت حاصل از این حمایت و یکرنگی، استقلال به همه آرزوهای استقلالی‌ها، جامه عمل بپوشاند.
    معاون پزشکی استقلال خبر داد/تیموریان از دوشنبه تمرین می کند

معاونت پزشکی و علوم ورزشی باشگاه استقلال گفت:احمد جمشیدیان تمرینات قدرتی‌اش را شروع کرده و ان‌شا‌ءالله از حدود 3 هفته دیگر می‌تواند در کنار تیم باشد.
    به گزارش اوج نیوز،سایت باشگاه استقلال به مناسبت روز پزشک گفت‌و گویی را با دکتر نوروزی انجام داده است.
    آقای دکتر روز پزشک را به شما تبریک می‌گوئیم.
    زادروز حکیم ابوعلی سینا که نماد روز پزشک است را به تمامی کادر پزشکی تیم های لیگ برتر و از جمله کادر پزشکی تیم استقلال تبریک عرض می‌نمایم. جا دارد تشکری هم از باشگاه و شخص فتح‌الله‌زاده داشته باشم که همیشه زحمت کشیده‌اند و با این تبریک‌هایشان خستگی را از تن ما بیرون می‌کنند.
    امسال چندمین سال حضورتان در کنار استقلال را تجربه می‌کنید؟
    امسال هفدهمین سال حضور من در کنار خانواده بزرگ تیم استقلال است.
    طی چند وقت اخیر به نظر کمتر در کنار تیم بوده‌اید، درست است؟
    نه من همیشه با استقلال هستم. حتی با وجود اینکه امروز هم کلینیک باید تعطیل می‌بود اما شرایط را مهیا کردیم تا بازیکنانی که باید روند درمانی‌شان را طی کنند به کلینیک بیایند. آندرانیک تیموریان شرایطش خیلی بهتر شده و اگر اینطور پیش برود از روز دوشنبه می‌تواند تمریناتش را شروع کند. هاشم بیک‌زاده از ناحیه چهارسر مشکل داشت که این موضوع حل شد ولی در بازی با بوریرام کمی از ناحیه مچ پا دچار مشکل شد که البته این موضوع جدی نیست و او می‌تواند از امروز تمرین کند. احمد جمشیدیان هم تمرینات قدرتی‌اش را شروع کرده و ان‌شا‌ءالله از حدود 3 هفته دیگر می‌تواند در کنار تیم باشد.
    و مصدومیت امیرحسین صادقی؟
    امیرحسین صادقی دچار ضرب‌دیدگی در دستش شده که با وجود این، با غیرت مثال‌زدنی‌اش برای استقلال به میدان رفت.
    آقای دکتر به نظر می‌آید که امسال خیلی زود مصدومیت‌ها به سراغ تیم آمده‌اند تا جایی که در طی همین چند هفته آغازین، تیم چندین مصدوم در بازی‌ها داشته است؟
    متاسفانه همانطور که پیش از این هم در صحبت‌هایم گفته بودم، دیر شروع شدن تمرینات باعث شد تا کار، کمی برای تیم سخت پیش برود. به هرحال وقتی لیگ تمام می‌شود بازیکن نیاز به 4 هفته استراحت دارد تا به لحاظ آرامش فکری و روانی و استراحت بدنی به فرم نرمال برگردد. ملی‌پوشان ما دیر به تمرینات اضافه شدند و البته در این بین استراحت کافی هم نداشتند. همه اینها باعث شد تمرینات بدنسازی را کامل انجام ندهند و حتی بازیکنانی هم که خوب استراحت کرده بودند، به واسطه دیر شروع شدن تمرینات، نتوانستند تمرینات بدنسازی را کامل دنبال کنند. با توجه به این دلایل و البته اینکه بازی‌ها هم چند روز یکبار است، عرصه کمی برای تیم تنگ شد و به همین جهت تلاش کادر پزشکی و تیم بدنسازی دوچندان شد. آندرانیک تیموریان از تیم ملی با مصدومیت آمد، هاشم بیگ‌زاده هم همینطور، احمد جمشیدیان هم که از ناحیه شکم دچار مصدومیت شد و همه اینها باعث گردید کادر پزشکی از اول فصل با مصدومیت‌ها روبرو باشند. حالا اما بیک‌زاده رسیده، ساموئل هم همینطور و البته بدنساز تیم یعنی آقای حاج‌قاسم هم زحمت می‌کشند تا با استفاده از تمهیدات لازم و استفاده از علم و تجربه‌شان، بازیکنان را در فرم خوب آمادگی بدنی قرار دهد. امیر قلعه‌نویی هم به عنوان رئیس گروه فنی همواره تعامل خوبی با بدنساز و تیم پزشکی داشته‌اند که این معضلات زودتر برطرف گردد و ان‌شاءالله بازیکنان زودتر به آمادگی مطلوب برسند تا درصد مصدومیت‌ها هم کاهش یابد.

14. 9 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

نامجو مطلق: استقلال يک بازي‌ساز کم دارد

يشکسوت استقلال با بيان اينکه استقلال در خط مياني ضعف عمده دارد به نبود يک بازي ساز اشاره کرد و گفت که نکونام و تيموريان نمي‌توانند کاري که جباري مي‌کرد را انجام دهند.

مجيد نامجو مطلق درباره عملکرد استقلال در بازي رفت مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا مقابل بوريرام تايلند، اظهار کرد: خودم به شخصه از بازي خوب بوريرام غافلگير شدم. مي دانستم تيق م خوبي است اما چنين انتظاري از آن ها نداشتم و واقعا شگفت زده شدم. به هر حال نمي توان تيمي که يه اين مرحله رسيده را دست کم گرفت. اين تيم فوتبال خوبي را به نمايش گذاشت و در مالکيت توپ هم بهتر از استقلال بود. آن ها در کار هاي تاکتيکي و برنامه هاي تيمي نيز بهتر از استقلال بودند. بوريرام در بيشتر زمان بازي، استقلال را تحت فشار قرار داد.

به نقل از ايسنا، وي افزود: مشکل عمده استقلال سرعت پايينش بود و نتوانست سرعت خود را در تمام بازي تنظيم کند. همچنين عدم بازي سازي در خط مياني باعث شد نتوانند فضا سازي کنند و در مالکيت توپ مشکل داشتند. گل زود هنگامي هم که به ثمر رساندند از زدن گل‌هاي بيشتر اشباع‌شان کرد و در ادامه حريف را دست کم گرفتند. اين گل در روند بازي استقلال تاثير منفي داشت. آن‌ها فکر کردند بازي ساده‌اي در پيش دارند اما رفته رفته بوريرام به جريان بازي مسلط شد. استقلال تنها در يک ربع اول بازي صاحب توپ و ميدان بود. در نيمه دوم باز هم تايلندي‌ها بودند که جريان بازي را در اختيار گرفتند.

پيشکسوت استقلال با تمجيد عملکرد خط دفاعي و دروازه‌بان تيم عنوان کرد: درخشش مهدي رحمتي و مدافعان باعث شد گل نخوريم چون اگر حتي يک گل از تايلندي‌ها دريافت مي‌کرديم کار سختي در بازي برگشت مي‌داشتيم. البته من معتقدم هنوز هم با اين بازي و کيفيتي که از بوريرام ديدم در زمينش به مشکل مي‌خوريم. نبايد اين تيم را دست کم گرفت. بازي برگشت بسيار خطرناک است. بوريرام تيمي است که توپ را از خط دفاعي به زيبايي به خط حمله انتقال مي‌دهد. اين تيم از تمام عرض زمين استفاده کرده و فوتبال باکيفيتي به نمايش گذاشته است. همچنين با جوي که از استاديوم کشورهاي شرق آسيا سراغ دارم، مطمئنم که استقلال کارش دوچندان سخت خواهد شد. از طرفي هم آب و هواي تايلند آمادگي بالاي شاگردان قلعه‌نويي را مي‌طلبد.

نامجو مطلق در پاسخ به پرسشي مبني بر اينکه آيا نبود آندو تيموريان باعث ضعف خط مياني استقلال شده بود، تاکيد کرد: ساموئل هم در غياب آندو خوب بازي کرد اما خط مياني آمادگي لازم را از لحاظ بدني نداشت. در واقع نبود يک بازيکن بازي‌ساز که بتواند نبض بازي را در اختيار بگيرد، به استقلال لطمه زد؛ کاري که مجتبي جباري خوب از پسش برمي‌آمد. در حال حاضر تمام بازيکنان استقلال بزرگ هستند اما از نظر آمادگي به سطح قابل قبول نرسيده‌اند. با اين حال فکر مي‌کنم با اضافه شدن جمشيديان و لاوره وضعيت بهتري پيدا کنند. آندو هم نمي‌تواند کاري که جباري انجام مي‌داد را انجام دهد. اين تيم يک ليدر کم دارد. جواد نکونام ليدر است اما او وظيفه تنظيم خط مياني و دفاعي را بهتر ايفا مي‌کند. آندو هم نمي‌تواند وظيفه بازي سازي را به خوبي ايفا کند. بايد لاوره و جمشيديان اضافه شوند تا عملکرد آن‌ها را ببينيم.

کارشناس فوتبال همچنين به حضور فرهاد مجيدي در ترکيب ثابت استقلال انتقاد کرد و به ايسنا گفت: فرهاد مجيدي با توجه به شرايط سني‌اش مي‌تواند به عنوان بازيکن جانشين کارايي بهتري داشته باشد. او در بازي‌هاي ليگ هم زماني که ثابت بازي کرده کيفيت لازم را نداشته است اما هر موقع به عنوان جايگزين به زمين آمده گلزني کرده است. اين موضوع را قلعه‌نويي بايد در نظر بگيرد.

مجيد نامجو مطلق در پايان با اشاره به شرايط سخت آب و هوايي تايلند به سفر زودهنگام استقلالي‌ها به اين کشور تاکيد کرد و گفت: تايلندي‌ها ساعت شرجي و گرمي را براي بازي با استقلال انتخاب کرده‌اند ولي ما بايد شرايط را بپذيريم. استقلال بايد بداند اين بازي با بازي‌هاي ديگري که انجام داده متفاوت است و مي‌طلبد با آمادگي جسماني بيشتري به ميدان برود. فکر مي‌کنم اگر چند روز زودتر سفرشان را آغاز کنند مي‌توانند به شرايط جوي هم عادت کنند چون بازي بسيار حساس و نفس‌گيري در پيش دارند.

مهابادي تصادف کرد

سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز شب گذشته در 40 کيلومتري مشهد با گارد ريل برخورد کرد و همسر او راهي بيمارستان شد.

داود مهابادي شب گذشته در مسير رفتن به مشهد در 40 کيلومتري اين شهر دچار حادثه مي‌شود و همين امر باعث شد تا همسر او که در اين تصادف با جراحت شديدي روبرو شده بود به بيمارستان منتقل شود و هنوز هم حال عمومي او بهبود نيافته است.

به نقل از فارس، خوشبختانه سرمربي استقلال اهواز خود مشکلي ندارد و با شکافتگي در ناحيه ابرو روبرو است.

مهابادي با خودروي 207 همراه با دو پسر و يک دختر خود راهي مشهد بود که ساعت 3 بامداد خودروي او با گارد ريل برخورد مي‌کند و دچار سانحه شد.

اخبار کوتاه از استقلال

علي فتح الله زاده در پيامي از هواداران استقلال براي حمايت از اين تيم در ديدار مقابل بوريرام تايلند قدرداني کرد.

به نقل از سايت باشگاه استقلال، علي فتح الله زاده در پيامي از حضور هواداران اين تيم در ديدار مقابل بوريرام قدرداني کرد. در پيام مديرعامل باشگاه استقلال آمده است: براي اين مردم خوب، اين مردم عاشق و اين مردم سرفراز و لايق هرچه انجام دهيم کم است که به عنوان باشگاه استقلال هرچه داريم و هر افتخاري که کسب کرده‌ايم، از اين خوبان نازنين است.

به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال از همه 95 هزار نفري که در ورزشگاه آزادي «يار اول» استقلال شدند، خالصانه و از ته قلب تشکر مي‌کنم و از ميليو‌ن‌ها ايراني ديگر، که در جاي‌ جاي ميهن بزرگ‌مان دل خود را طلايه‌دار پيروزي استقلال کردند نيز صميمانه و با همه وجود تقدير و سپاسگزاري مي‌نمايم. باشد که در سايه قدرت حاصل از اين حمايت و يکرنگي، استقلال به همه آرزوهاي استقلالي‌ها، جامه عمل بپوشاند.

همچنين پزشک تيم استقلال نيز در گفت و گو با سايت اين باشگاه آخرين وضعيت مصدومان استقلال را تشريح کرد. نوروزي با تبريک روز پزشک گفت: آندرانيک تيموريان بسيار بهتر شده و اگر اينطور پيش برود از روز دوشنبه مي‌تواند تمريناتش را شروع کند. هاشم بيگ‌زاده از ناحيه چهارسر مشکل داشت که اين موضوع حل شد ولي در بازي با بوريرام کمي از ناحيه مچ پا دچار مشکل شد که البته اين موضوع جدي نيست و او مي‌تواند از امروز تمرين کند.

وي افزود: احمد جمشيديان هم تمرينات قدرتي‌اش را شروع کرده و انشاا... از حدود 3 هفته ديگر مي‌تواند در کنار تيم باشد. اميرحسين صادقي نيز دچار ضرب‌ديدگي از ناحيه دست شد که با وجود اين، با غيرت مثال‌زدني‌اش براي استقلال به ميدان رفت.

نوروزي درباره دليل آمار بالاي مصدومان استقلال در ابتداي فصل نيز تصريح کرد: دير شروع شدن تمرينات باعث شد تا کار کمي براي تيم سخت شود. به هرحال وقتي ليگ تمام مي‌شود بازيکن نياز به 4 هفته استراحت دارد تا به لحاظ آرامش فکري و رواني و استراحت بدني به فرم نرمال برگردد. ملي‌پوشان ما دير به تمرينات اضافه شدند و البته در اين بين استراحت کافي هم نداشتند. همه اينها باعث شد تمرينات بدنسازي را کامل انجام ندهند و حتي بازيکناني هم که خوب استراحت کرده بودند، به واسطه دير شروع شدن تمرينات، نتوانستند تمرينات بدنسازي را به طور کامل دنبال کنند.

پزشک استقلال ادامه داد: با توجه به اين دلايل و البته اينکه بازي‌ها هم چند روز يک بار برگزار مي شود، عرصه کمي براي تيم تنگ شد و به همين جهت تلاش کادر پزشکي و تيم بدنسازي دوچندان شد. آندرانيک تيموريان از تيم ملي با مصدوميت آمد، هاشم بيگ‌زاده هم همينطور، احمد جمشيديان هم که از ناحيه شکم دچار مصدوميت شد و همه اينها باعث گرديد کادر پزشکي از اول فصل با مصدوميت‌ها روبرو باشد.

نوروزي در پايان گفت: خوشبختانه بيگ زاده و ساموئل به آمادگي رسيده‌اند و البته بدنساز تيم يعني حاج‌قاسم هم زحمت مي‌کشد تا با استفاده از تمهيدات لازم و استفاده از علم و تجربه‌‌اش، بازيکنان را در فرم خوب آمادگي بدني قرار دهد. امير قلعه‌نويي هم به عنوان رئيس گروه فني همواره تعامل خوبي با بدنساز و تيم پزشکي داشته تا اين معضلات زودتر برطرف شود.

Last edited by HoseinKing; 23-08-2013 at 17:26.

16. 5 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

جباری : ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺪﺍﯾﯽ ﺍﺯ ﺳﭙﺎﻫﺎﻥ ﮔﺮﻓﺘﻪﺍ

ﺟﺒﺎﺭﯼ ﺩﺭ ﮔﻔﺖﻭﮔﻮﯾﺶ ﺑﺎ ﺳﺎﯾﺖ ﮔﻞ ﻣﯽﮔﻮﯾﺪ: »ﺁﻥ
    ﭼﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺗﺼﻮﺭ ﻣﯽﮐﺮﺩﻡ ﺩﺭ ﺳﭙﺎﻫﺎﻥ ﭘﯿﺪﺍ ﻧﮑﺮﺩﻡ. ﺑﻌﺪ

ﺍﺯ ۱۰ﺳﺎﻝ ﺑﺎﺯﯼ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﻭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﺎ ﺁﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ،
    ﺣﻘﯿﻘﺘﺶ ﻓﮑﺮ ﺍﯾﻨﺠﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﻪ ﻣﻤﮑﻦ ﺖ
    ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﺭﻭﺣﯽ ﻭ ﺫﻫﻨﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﻡ. ﺍﻻﻥ ﻫﻢ ﺍﺯ
    ﻧﻈﺮ ﺑﺪﻧﯽ ﮐﺎﻣﻼ ﺁﻣﺎﺩﻩﺍﻡ ﻭ ﻗﻄﻌﺎ ﻫﻢ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻓﻨﯽ ﻣﺸﮑﻠﯽ
    ﻧﺪﺍﺭﻡ. ﺍﻣﺎ ﺍﺗﻔﺎﻗﺎﺕ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ ﻣﺎﻩ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﺎﻧﺪﻩ ﮐﻪ
    ﻗﻄﻌﺎ ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﻢ ﻣﺪﺗﯽ ﺍﺯ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺩﻭﺭ ﺑﺎﺷﻢ. ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻨﯿﺪ ﺁﻥﻗﺪﺭ
    ﺧﺴﺘﻪﺍﻡ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﺣﺘﯽ ﺍﺩﺍﺭﻩ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻧﻢ ﻓﻌﻼ ﻣﻄﻠﻮﺏﺗﺮ ﺍﺯ
    ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺍﺳﺖ. ﻣﻦ ﺑﻪ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺑﺮﮔﺸﺘﻪﺍﻡ، ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﻪ
    ﺑﺘﻮﺍﻧﻢ ﯾﮏ ﻣﺪﺕ ﺍﺯ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ
    ﻣﺪﺕ ﭼﻪ ﺑﺮ ﻣﻦ ﮔﺬﺷﺖ «.
    ﺟﺒﺎﺭﯼ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻣﯽﺩﻫﺪ : »ﺣﻘﯿﻘﺘﺶ ﺧﯿﻠﯽ ﻭﻗﺖ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ
    ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺳﭙﺎﻫﺎﻥ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺍﻣﺎ ﺁﻥﻫﺎ ﻫﻢ
    ﺳﻌﯽ ﺩﺭ ﻣﺠﺎﺏ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﻦ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ﺗﺎ ﺑﻤﺎﻧﻢ ﻭ ﺑﺠﻨﮕﻢ.
    ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺑﻪ ﺁﻗﺎﯼ ﮐﺮﺍﻧﭽﺎﺭ ﻫﻢ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺍﯾﺸﺎﻥ
    ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺘﻨﺪ ﺑﺮﻭﻡ ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺮﺍﯾﻄﻢ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪ ﺑﺮﮔﺮﺩﻡ. ﻣﻦ
    ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺻﺤﺒﺖﻫﺎ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﻡ ﻭ ﺍﻋﻼﻡ ﻣﯽﮐﻨﻢ ﮐﻪ
    ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺪﺍﯾﯽ ﺍﺯ ﺳﭙﺎﻫﺎﻥ ﮔﺮﻓﺘﻪﺍﻡ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ
    ﺩﺳﺘﻤﺰﺩﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﺮﺩﻩﺍﻡ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺑﺎ ﮐﻤﺎﻝ
    ﻣﯿﻞ ﺑﻪ ﺍﯾﺸﺎﻥ ﭘﺲ ﻣﯽﺩﻫﻢ«.
    ﺟﺒﺎﺭﯼ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻣﯽﺩﻫﺪ : » ﻣﻦ ﺩﺭ ﺳﭙﺎﻫﺎﻥ ﺁﻥ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺻﺪ ﺭﺻﺪ
    ﻧﺒﻮﺩﻡ، ﺷﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﺫﻫﻨﯽ ﻧﻤﯽﺗﻮﺍﻧﺴﺘﻢ
    ﺑﺎﺷﻢ. ﻣﻦ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﯽ ﻫﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﺍﮔﺮﭼﻪ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﺑﺪﻧﯽ ﺎﺩﻩﺍﻡ
    ﺍﻣﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﺎ ﺟﺎﻥ ﻭ ﺩﻝ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﯿﻤﻢ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﻨﻢ. ﻘﯿﻘﺘﺶ
    ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﭼﻨﺪ ﻭﻗﺖ ﻓﻘﻂ ﺍﺳﻢ ﻣﺠﺘﺒﯽ ﺟﺒﺎﺭﯼ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯽﮐﺮﺩ ﻧﻪ
    ﺧﻮﺩ ﺧﻮﺩ ﻣﻦ. ﺷﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﮐﻪ ﻓﻀﺎﯼ ﮐﻠﯽ ﺑﺎ ﺁﻥ
    ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﯽﮐﺮﺩﻡ ﻓﺮﻕ ﺩﺍﺷﺖ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻧﻪ ﻨﮑﻪ
    ﺳﭙﺎﻫﺎﻥ ﻭ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺑﺪ ﺑﺎﺷﺪ«.
    ﺟﺒﺎﺭﯼ ﺩﺭ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﻫﻢ ﺣﺮﻑﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﺍﯾﻦﻃﻮﺭ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﯽﮐﻨﺪ :
    »ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﺑﺎ ﺭﯾﮑﺎﻭﺭﯼ ﺫﻫﻨﯽ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺩﺭ ﺷﺮﺍﯾﻄﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ
    ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻣﻘﺪﻣﺎﺗﯽ ﺟﺎﻡ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺑﻮﺩﻡ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﻡ «.
    ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯ ﺟﺒﺎﺭﯼ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺗﯿﻢ ﺑﻌﺪﯼﺍﺵ ﺻﺤﺒﺖ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ
    ﺍﯾﻦﻃﻮﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯽﺩﻫﺪ : »ﻓﻌﻼ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﺸﺨﺺ ﻧﯿﺴﺖ،
    ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﻢ ﺗﺎ ﻧﯿﻢﻓﺼﻞ ﺍﺯ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺩﻭﺭ ﺑﺎﺷﻢ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺗﺼﻤﯿﻢ
    ﺑﮕﯿﺮﻡ. ﻓﻌﻼ ﺑﺎﯾﺪ ﺳﻔﺮﯼ ﺑﺮﻭﻡ ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ«.
    ﺣﺎﻻ ﺗﻮﭖ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻫﺸﺘﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﭘﯿﺮﺍﻫﻦ ﺯﺭﺩ ﺑﻪ
    ﺗﻨﺶ ﻧﻨﺸﺴﺖ. ﺍﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺟﺒﺎﺭﯼﻭﺍﺭ ﺍﺯ ﯾﮏ ﻓﺮﺻﺖ
    ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﯾﮏ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﯾﺪﻩﺁﻝ ﺑﺴﺎﺯﺩ. ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﺁﻥ ﺭﺍ
    ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﺍﮔﺮﭼﻪ ﺍﯾﻦﺑﺎﺭ ﺍﺗﻔﺎﻗﺎﺕ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﺳﺒﺰ ﻭ ﺩﺭ
    ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ ﻣﺪﺍﻓﻌﺎﻥ ﺧﻼﺻﻪ ﻧﻤﯽﺷﻮﺩ. ﻣﺠﺘﺒﯽ ﺍﯾﻦﺑﺎﺭ ﺑﻪ
    ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ، ﻧﺒﻮﻍ ﻭ ﭼﯿﺰﻫﺎﯼ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﻧﯿﺎﺯ ﺩﺍﺭﺩ... ﺑﺮﺍﯼ ﯾﮏ
    ﺷﺮﻭﻉ ﺗﺎﺯﻩ

-------------------------------------------------------------------------------------

پ ن : جباری تو سال جام جهانی تصمیم سختی رو گرفته و کمتر کسی چنین تصمیمی رو می گیره .

اگر قرار باشه نیم فصل بیاد استقلال که پرونده جاسم کرار رو می بندن .

من خودم بین جباری و کرار نمی تونم یکیشونو انتخاب کنم . هر دوشون بار فنیشون بالاست . ولی من به کرار خوشبین ترم ...

18. 6 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

اميدوارم مجتبي به استقلال برگرده.
    واقعا به وجودش براي قهرماني اسيا نياز داريم.
    تمام كارشناسان گفتن كه نبود بازي ساز بزرگترين ضعف استقلاله.
    بعنوان يه هوادار از فتح اله زاده ميخوام بخاطر مردم و رسيدن به ستاره سوم، گذشت كنه و امكان برگشت مجتبي رو فراهم كنه

20. 4 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •