تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 138 اولاول ... 276773747576777879808187127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

پس چرا اسکولاری نتونست چرا ویاس بواس نتونست؟ چرا رانیری هیچ کاری نکرد!!

مورینیو اخلاقش همینه الکی نیست که آقای خاص لقب گرفته

رکورد 100 گل در لیگ برتر را چلسی داره که مربوط به فصل 2009 2010 هستش هنوز هم هیچ تیمی نتونسته رکوردشو بزنه
    خب درسته، منظور من از هر مربی، مربی های درجه یک مثل ونگر و فرگوسن بود نه مربی های درجه دو مثل اسکولاری و رانیری. درسته که من مورینیو رو زیاد قبول ندارم ولی از امثال رانیری و اسکولاری و ویاش بواش که متنفرم ازش بهتره. مثلا اگه آنجلوتی هم سال 2004 میومد چلسی، میتونست قهرمان کنه تیمو. همون فصل 2009-2010 هم آنجلوتی مربی بود که رکورد 100 گل رو ثبت کردن. واقعا به نظر من در حق آنجلوتی تو تاریخ چلسی داره اجحاف میشه، واقعا خوب کار کرد اون فصل کارلتو که هم لیگ و هم FA cup رو برد. تیم هم که خوب و قشنگ بازی میکرد.
    من یکی از طرفدارای رئالم تا حدودی خیلی کم با حرف های شما موافقم. اما شما دیگه داری خیلی تند میری راجه به مورینیو!
    مثلا اینکه زمان رئال با زمین و زمان جنگ داشت و تیم و تو حاشیه برد درست.....اینکه از یه سری بازیکن ثابت استفاده میکنه هم درست.
    اما اینکه بگی برا رئال کاری نکرد و فقط به جام ها نگاه کنی کاملا غلطه!
    مورینیو چه رئالی رو تحویل گرفت؟ یه رئال بحران زده .... اما چنان سرپاش کرد بعد 1 سال که 3 بار پشت هم اومد نیمه نهایی لیگ قهرمانان......لالیگای رکوردها......مهمتر از همه رئالو کرد یه تیمی که کل اروپا میترسن بهش بخورن.....حتی بایرن! کلا رسالت مورینیو همین بود که بیاد رئالو سرپا کنه یه جورایی.....
    اما بله من الان با کارلو راضی ترم....هم نیمکت هم فیکسا بازی میکنن و اختلاف بینشون خیلی کمه...... تیم در آرامش کامله.... و تو همه جام ها عالی کار کرده.... اما اگه مورینیو قبل کارلو نیومده بود رئال معلوم نبود بتونه مثه مورینیو رئالو سرپا کنه.....
    اگه آنجلوتی هم میومد بعد پیگرینی میتونست بحران رو از بین ببره. حتی خود پیگرینی هم میتونست، ولی اون موقع پرز فقط به فکر خرید ستاره ها بود و به نظر مربیش کاری نداشت وگرنه همین پیگرینی میتونست بهترین نتایج رو بگیره اگه پرز بهش اجازه میداد کارشو بکنه و نقل و انتقالات رو خود پیگرینی تصمیم گیرنده باشه. ضمنا رئال پارسال از لحاظ حاشیه و جنجال و بحران، از زمان پیگرینی هم اوضاعش بدتر بود ولی آنجلوتی اومد و همه مسائل رو به بهترین شکل، حل کرد. همین قضیه کاسیاس و لوپز رو خیلی فکر خوبی کرده که به هر دوشون بازی میده، حالا یادت هست که مورینیو، چجوری با این قضیه برخورد کرد؟ شما فکر میکنی اگه مورینیو بود، به امثال خسه بازی میداد اصلا؟ واقعا آنجلوتی یکی از بهترین مربی های تاریخ فوتبال جهانه، قدرشو بدونید.
    ضمنا به نیمه نهایی رسیدن رئال تو CL پارسال، به خاطر شانس بود بیشتر وگرنه یادتون نرفته بازی برگشت با یونایتد که نانی الکی اخراج شد؟ یا دور بعدش هم که به گالاتاسرای خورد و بازی برگشت، تا آستانه حذف هم رفت رئال. کلا رئالی ها باید حسابی خوشحال باشن که آنجلوتی مربی شونه الان نه این آدمی که با زمین و زمان جنگ داره.

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بحث با شما فایده ای نداره
    دید شما به فوتبال لحظه ای هست

مورینیو واسه رئال چیکار کرد ؟؟
    فکر کنم فقط چند ماه هست فوتبال نگاه میکنی
    عزیز جان مورینیو یه تیم کاملا نابود شده رئال رو تحویل گرفت و یه تیم کاملا یکدست و قوی رو تحویل آنچلونی داد

کلا هم با شما بحث ادامه دادن بیخوده

رکورد مورینیو به چه دردی میخوره ؟؟
    برو ببین بزرگترین مربی ها هم نتونستن بعضی کارهای مورینیو رو انجام بدن

با همین آرزو خوش باش عزیز جان
    به امید اینکه آخر فصل کلوپ بیاد چلسی
    کجا تیم یکدست و قوی رو تحویل آنجلوتی داد؟ اتفاقا رئال پر از حاشیه و جنجال بود پارسال. من نمی دونم چه اصراریه که مورینیو رو اینقدر گنده میکنین شما، قبول دارم مربی بزرگیه ولی در حد فرگوسن و ونگر و آنجلوتی نیست. شما هم حقت همونه که رئال با اختلاف 16 امتیاز از تیم اول، تو لیگ باشه مثل پارسال نه اینکه مربی بزرگی مثل آنجلوتی براتون عالی نتیجه بگیره.
    به امید اینکه آخر فصل مورینیو برگرده رئال و تیم آنجلوتی رو نابود کنه

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه آنجلوتی هم میومد بعد پیگرینی میتونست بحران رو از بین ببره. حتی خود پیگرینی هم میتونست، ولی اون موقع پرز فقط به فکر خرید ستاره ها بود و به نظر مربیش کاری نداشت وگرنه همین پیگرینی میتونست بهترین نتایج رو بگیره اگه پرز بهش اجازه میداد کارشو بکنه و نقل و انتقالات رو خود پیگرینی تصمیم گیرنده باشه. ضمنا رئال پارسال از لحاظ حاشیه و جنجال و بحران، از زمان پیگرینی هم اوضاعش بدتر بود ولی آنجلوتی اومد و همه مسائل رو به بهترین شکل، حل کرد. همین قضیه کاسیاس و لوپز رو خیلی فکر خوبی کرده که به هر دوشون بازی میده، حالا یادت هست که مورینیو، چجوری با این قضیه برخورد کرد؟ شما فکر میکنی اگه مورینیو بود، به امثال خسه بازی میداد اصلا؟ واقعا آنجلوتی یکی از بهترین مربی های تاریخ فوتبال جهانه، قدرشو بدونید.
    ضمنا به نیمه نهایی رسیدن رئال تو CL پارسال، به خاطر شانس بود بیشتر وگرنه یادتون نرفته بازی برگشت با یونایتد که نانی الکی اخراج شد؟ یا دور بعدش هم که به گالاتاسرای خورد و بازی برگشت، تا آستانه حذف هم رفت رئال. کلا رئالی ها باید حسابی خوشحال باشن که آنجلوتی مربی شونه الان نه این آدمی که با زمین و زمان جنگ داره.
    ببین مورینیو این خصلتش ثابت شدست.....همیشه این کارو کرده.....همیشه یه تیم نابود رو سرپا کرده.....بار اولش نبود....اما پیگرینی هنوز ثابت نشده! مورینیو نه تنها رئال بلکه اینتر و پورتو و خود چلسی رو هم سرپا کرد....بعد رفتنش اما همه اون تیم ها غیر رئال از هم پاشیدن اونم به خاطر انجلوتیه....انجلوتی هیچ کمی از مورینیو نداره اما شما داری مورینیو رو بیخود میکوبی!
    من به هیچ وجه قبول ندارم اینکه شانسی رفتیم نیمه نهایی.....اون اخراج هم کاملا درست بود.....
    برعکس ما سه بار با بدشانسی نرتیم فینال....البته دوبار از بدشانسی یه بارش که با داوری! با بایرن که تو پنالتی با دورتموند هم بدشانسی.....
    به هر حال فعلا مورینیو سرمربی چلسیه و فک میکنم حالا حالا ها هم بمونه.....خودش هم داره میگه امسال ما به جام زیاد فکر نمیکنیم! این حاشیه ها هم کم کم فروکش میکنه!

4. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سال قبل، شرایط چلسی مثل الان نبود. مطمئنا اگه بنیتز از اول فصل مربی چلسی بود، خیلی بهتر نتیجه میگرفت و میتونست مدعی قهرمانی باشه.
    شما مثل اینکه اینتر مورینیو رو فراموش کردی ؟؟؟؟ اینتری که سه گانه فتح کرد ... اینتری که با موزینیو لرزه به اندام هر تیمی مینداخت ... مگه همون اینتر با همون بازکنا فصل بعد نرفت دست بنیتز ... چرا اون تیم با بنیتز نابود شد ؟؟؟؟ چه بر سره اون تبم رویای اومد ؟؟؟؟ بنیتز نابودش کرد و اون تیم دیگه جون نگرفت ... مورینیو فوق العادس .. مورینیو خیلی بزرگه .... مورینیو کسی هست که پورتو بی مهره رو قهرمان اروپا کرد ... مورینیو کسی هست که تمام بازیکنایی که باش کار کردن حسرت دوباره کار کردن باهاشو میخورن .... مورینیو خدای روحیس .... بهترین و بزرگترین مربی دنیاس ...

6. 6 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

دوستان یه چیزی وجود داره به نام منطق فوتبالی و یه چیز دیگه هم وجود داره به نام درک فوتبالی.
    درک فوتبالی هر کسی یه چیز متغیر واسه هر فردیه ، و توی مباحث فوتبال فقط اختلاف سلیقه رو به وجود میاره که مشکلی نیس ولی منطق فوتبالی یه چیز ثابت هست که مبناست، با کسی که مبناش بر اساس داده های معتبر و پذیرفته جامعه حرفه ای فوتبال نیس ، بحث نکنین چون به جایی نخواهد رسید.

بازی چلسی - سیتی رو ندیدم ، اما مطمئنم دو عامل بیش از همه چیز توی نتیجه بازی تاثیر گذار بودن ، یکی اولویت بندی های خوزه مورینیو بود و دیگری انگیزه بی حد بازیکنان و هوادارای سیتی واسه انتقام نتیجه باخت قبلی . انگیزه که میتونه از یه تیم متوسط به حد یه تیم خوب بهره عملکردی ببره چه برسه که حالا تیم مقابل غولی مثه من سیتی باشه.
    مورد دیگه روند فکری هست که مورینیو این فصل پیش گرفته و چلسی رو داره همیشه پایین تر از حد واقعیش جلوه میده ، انقدر انتظار ها رو داره میاره پایین تا کسی از چلسی این فصل غول نسازه ، یکی از دوستای خوبم میگفت بعضی باخت ها در بازی های کم اهمیت یه جورایی اگه واسه مورینیو خود خواسته نبوده باشه لا اقل جلوش اتفاق افتادنش رو هم نگرفته.

بازی با اورتون هم فکر کنم یه بازی تاکتیکی در خواهد اومد با توجه به سازماندهی تدافعی مستحکم هر دو تیم ، به نظرم شاهد بازی پر برخوردی خواهیم بود.

8. 10 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

، قبول دارم مربی بزرگیه ولی در حد فرگوسن و ونگر و آنجلوتی نیست.
    مگه همون اینتر مورنیو نبود که چلسی آنجلوتی رو رفت برگشت زد ....

10. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مگه همون اینتر مورنیو نبود که چلسی آنجلوتی رو رفت برگشت زد ....
    مگه مقایسه دو مربی فقط بر اساس یک بازی رو در رو شون هستش؟!!!!! اگه اینطور باشه پس مورینیو هم از مارک هیوز، گاس پویت، روبرتو مارتینز و آلن پاردو ضعیف تره چون امسال بهشون باخته. هر وقت مورینیو تونست افتخارات آنجلوتی رو تو چلسی کسب کنه، میتونه باهاش مقایسه بشه. آنجلوتی تو فصل 2009-2010 هم لیگ رو برد هم FA cup، در حالی که بهترین عملکرد مورینیو با چلسی تو یک فصل، قهرمانی لیگ و league cup بوده. ضمنا زمان آنجلوتی تو فصل اولش به خاطر قضیه کاکوتا، چلسی نتونست بازیکن بگیره و آنجلوتی با همون تیم قبلی اون قهرمانی ها رو گرفت. افتخارات آنجلوتی تو میلان و PSG هم که نیاز به گفتن نداره. آنجلوتی یه مربی کاملا قابل احترام تو بین همه فوتبالیستها و مربی های دنیای فوتباله و مورینیو نقطه کاملا مقابل این قضیست. تا حالا دیدی که آنجلوتی با مربی مقابلش درگیر بشه یا تو کنفرانس مطبوعاتی هاش به بقیه توهین کنه؟ واقعا ونگر راست گفته که این حرفهای اخیر مورینیو، مایه شرم مورینیو نیست بلکه مایه شرم چلسیه.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

مگه مقایسه دو مربی فقط بر اساس یک بازی رو در رو شون هستش؟!!!!!
    ولی شما همش داری بر اساس یه بازی یه بازی نظر میدی ... وگرنه این همه سابقه درخشان آقای خاص رو نادیده نمیگرفتی ... مورینیو هم در مقابل فرگوسن هم در مقابل ونگر و پیگرینی کارنامه کاملا برتر داره .... ( بازی روو در روو )

----------

بعدشم هم شما همش داری مربیا رو مقابل هم قرار میدی .... بعد از هر تساوی یا شکست میای مربی های تیم های مختلف رو با مورینیو مقایسه میکنی .... دوست عزیز صبر چیزی بدی نیست .... عزیز دل برادر مورینیو کارشو بلده و میدونه چی کار میکنه ... انتقاد از ترکیب یا تعویض و یا سیستم بازی چیزی بدی نیست ولی دلیل نمیشه شما با هر شکست یا تساوی بیای مربی رو بکوبی ... مورینیو خودش گفته داره تیمی آماده میکنه که 2 3 سال آینده بهترین تیم دنیا میشه و شک هم نکن که اینطوره ... دوست عزیز قرار نیست که تیم همه بازی ها رو ببره ... الان شما به جدول هم نگاه کنی میفهی چقدر بازی ها سخته که تیمی مثل سیتی هم کلی شکست داره ... مورینیو مربی بزرگیه و از نظر من با برنامه ترین و بهترین مربی دنیاس

13. 4 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برد ارزشمند مقابل اورتون رو تبریک میگم
    من سرکار بودم نتونستم بازیو درستو حسابی ببینم و همین جوری تقریبا بی صدا بازیو تماشا می کردم. اگه گزارشگر خیابانی بوده که همین بی صدا بهتر بوده
    چلسی موقعیت های خوبی تونست خلق کنه و در مجموع خوب بود ولی بازم بی دقتی بازیکنا توی ضربات آخر داشت کار دست تیم می داد
    در نهایت گل دقایق آخر تری خیلی چسبید البته یه جورایی گل رو به نام لمپارد هم میشه ثبت کرد

15. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب بالاخره تونستیم در دقیقه 90 قفل دروازه اورتون را باز کنیم و 3 امتیاز حساس را کسب کردیم

امروز کلا خوب بازی نکردیم و موقعیت زیادی نداشتیم البته دفاع و دروازه بان اورتون خیلی خوب ظاهر شدند و راههای نفوذ را بسته بودند طوری که مورینیو مجبور شد در نیمه دوم با آوردن شورله جای ازارد را عوض کنه اما این جابه جایی ها

و تعویض ها نتیجه ای نداشت کم کم داشتم از این 3 امتیاز نا امید میشدم که دقیقه 90 خطا روی رامیرس یک ضربه ایستگاهی به وجود اومد که روی سانتر زیبای لمپارد و موقعیت طلبی کاپیتان تری تونستیم به گل برسیم

بهترین بازیکن چلسی امروز رامیرس بود با وجود اینکه نیمه دوم به زمین اومد اما خیلی خوب بازی کرد و دوندگی خوبی داشت

17. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •