خب درسته، منظور من از هر مربی، مربی های درجه یک مثل ونگر و فرگوسن بود نه مربی های درجه دو مثل اسکولاری و رانیری. درسته که من مورینیو رو زیاد قبول ندارم ولی از امثال رانیری و اسکولاری و ویاش بواش که متنفرم ازش بهتره. مثلا اگه آنجلوتی هم سال 2004 میومد چلسی، میتونست قهرمان کنه تیمو. همون فصل 2009-2010 هم آنجلوتی مربی بود که رکورد 100 گل رو ثبت کردن. واقعا به نظر من در حق آنجلوتی تو تاریخ چلسی داره اجحاف میشه، واقعا خوب کار کرد اون فصل کارلتو که هم لیگ و هم FA cup رو برد. تیم هم که خوب و قشنگ بازی میکرد.
اگه آنجلوتی هم میومد بعد پیگرینی میتونست بحران رو از بین ببره. حتی خود پیگرینی هم میتونست، ولی اون موقع پرز فقط به فکر خرید ستاره ها بود و به نظر مربیش کاری نداشت وگرنه همین پیگرینی میتونست بهترین نتایج رو بگیره اگه پرز بهش اجازه میداد کارشو بکنه و نقل و انتقالات رو خود پیگرینی تصمیم گیرنده باشه. ضمنا رئال پارسال از لحاظ حاشیه و جنجال و بحران، از زمان پیگرینی هم اوضاعش بدتر بود ولی آنجلوتی اومد و همه مسائل رو به بهترین شکل، حل کرد. همین قضیه کاسیاس و لوپز رو خیلی فکر خوبی کرده که به هر دوشون بازی میده، حالا یادت هست که مورینیو، چجوری با این قضیه برخورد کرد؟ شما فکر میکنی اگه مورینیو بود، به امثال خسه بازی میداد اصلا؟ واقعا آنجلوتی یکی از بهترین مربی های تاریخ فوتبال جهانه، قدرشو بدونید.
ضمنا به نیمه نهایی رسیدن رئال تو CL پارسال، به خاطر شانس بود بیشتر وگرنه یادتون نرفته بازی برگشت با یونایتد که نانی الکی اخراج شد؟ یا دور بعدش هم که به گالاتاسرای خورد و بازی برگشت، تا آستانه حذف هم رفت رئال. کلا رئالی ها باید حسابی خوشحال باشن که آنجلوتی مربی شونه الان نه این آدمی که با زمین و زمان جنگ داره.