[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 مقاله از شبکه گرفته تا وازه نامه(وای فای...وایرلس لن و.....)در این صفحه قرار دادم
هدیه امشب من به شما دوستان امیدوارم خوشتون بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 مقاله از شبکه گرفته تا وازه نامه(وای فای...وایرلس لن و.....)در این صفحه قرار دادم
هدیه امشب من به شما دوستان امیدوارم خوشتون بیاد
منم خيلي موضوعات رو بلد نبودم . برو بچه هاي انجمن هم اكثرا جواب نمي دادن . خودم انقدر به سيستم ور رفتم تا ياد گرفتم.
ولي بدون شوخي اگه بلد نيستي بگو تا در حد توان كمكت كنم.
از دوستان کسی میدونه چطوری میشه...گوشی brwon را به red تبدیل کرد..من شنیدم با far میشه اما بلد نیستم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]matin جان اگر ميشه اينكار را كن وبا آموزشمرسي
بعد از این که رو گوشیت نصبش کردی و تو برنامش رفتی باید بری تو Setting و بهش نشون بدی که پوشه های عکس و
فیلمت کجاست و یه رمز انتخاب میکنی...از این به بعد هر وقت خواستی یه پوشه رو قفل کنی Encrypt Image
یا Encrypt video رو انتخاب میکنی و برای برداشتن قفل هم اون دو تا گزینه ی دیگه...
البته اگه یکی که از موبایل سرش میشه بیاد گوشیتو برداره یه جورایی میتونه قفل های روی فایل ها رو برداره...
بهر حال از هیچی بهتره...
چرا .... تو همین انجمن W810 پرطرفدارترین گوشیه ... تنها ایرادشم جاواشه ...متين جان يك پيشنهاد برات دارم w810 نگير يكي ازدوستام داره بدرد نمي خوره
ولی من خودم دلم میخواد گوشیم سیمبیان داشته باشه....
عزیز شما فقط Sony Ericsson PC Suite رو نصب کن ....بعد با یکی از بخش های این نرم افزار که اسمشSony Ericsson File Manager هست راحت میتونی فایل هاتو ترنسفر کنی...خواهش ميكنم يكي به من بد بخت كمك كنه
من برنامه هاي توي سي دي اين گوشيو همه رو نصب كردم
ولي بلد نيستم چيجوري دقيقا برنامه رو از پي سي به موبايل بريزم جون من يكي خلي كامل و خوب توضيح بده خواهش ميكنم
منتظرم
میشه یه کم بیشتر توضیح بدید .....از دوستان کسی میدونه چطوری میشه...گوشی brwon را به red تبدیل کرد..من شنیدم با far میشه اما بلد نیستم....
برای کدوم قسمت K750 هست...؟
...موفق باشید....
mazerat mikham ke english minevisam man mikham ye rame 1gig vase k750 bekharam mishe begid kodom mark asli va khobe
matin جان اين برنامهاي كه برام گزاشتي كارنكرد
java جديد چي دارين؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پلير winamp براي java اومده !!!
كي داره؟ ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)