عکسهای من رو هم لطفا نقد کنید
سپاس بیکران
من که نتونستم نقدی پیدا کنم جز اینکه بپرسم دوربینتون چی بوده؟ بسیار زیبا
LIKE
و کمی درباره نحوه عکس گرفتنتون توضیح بدینکه چطور نور به این زیبایی توی عکس هستش
به نظر من برای ثبت مناظر بهتره دیاف رو ببندیم (معمولا عکاسان میبندن f7 - f8 - f9 )
تا تصویر کمی مثل بعضی عکسهای من فلو نباشه
خط افق هم پیشنهاد میکنم حدود وسط نندازید
یا یک سوم بالا یا پایین مثل عکسی که در پست قبلم ویرایش کردم
و قله کوه در نقاط طلایی قرار میدادید بهتر بود
عکسهای زیبایی شده به نظر من عکس دوم پل روشن تر ثبت میشد بهتر بوداینا عکسهای پارسال هست امیدوارم خوشتون بیاد
حالا شاید نظرم سلیقه ای باشه
موفق باشید
ممنون که نظر دادی. حق با شماست اما جایی برای بیشتر عقب رفتن نبود. چسبیده بودم به دیوار پشتی
درخصوص عکس شما، با توجه به اینکه عکس توسط گوشی نسبتاً متوسطی ثبت شده جزئیات صحنه یک مقدار واضح نیستند که شما بی تقصیریدهمینطور در خصوص بستن دیافراگم. در خصوص کادربندی هم که دوستمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه توضیحات رو دادن![]()
Last edited by hamy_jengir; 01-10-2013 at 18:58.
ممنون از لطف دوستان
دوربینم sony H20 هست و اگه جیبم اجازه بده می خوام تا اخر این سال یه DSLR ENTRY LEVEL بخرم.
نور خورشیده .در واقع خورشید رو از لابه لای برگهای خیس شکار کردم ولی خورشید در رفته انعکاسش مونده. D:
Last edited by milad_heartsick; 01-10-2013 at 19:22.
خوب شد توضیحات لازم را دادید چون من همش فکر می کردم نور شمعه
اگر میشه توضیحات فنی تری بدین. چون من توی عکس آخریم نور خورشید را نتونستم درست ثبتش کنم. برام مهمه که چطوری میشه نور خورشید را (بدون استفاده از فیلتر) طبیعی ثبتش کرد
سلام
مشکل عکس به نظرم اینه که زیادی همه چی فلو شده و این باعث میشه هنگام نگاه کردن به اون چشم اذیت بشه.
(مثل اینکه مسائل سیاسی روی گل های بابونه هم اثر گذاشته!)
همانطور که دوستان گفتن کادر ناقص هست. ولی نظر شخصیم اینه که باید خیلی بیشتر فاصله میگرفتید تا علاوه بر پنجره بخش بیشتری از دیوار در عکس مشخص میشد اینجوری اون تضادی که وجود داره خودشو بهتر نمایش میداد. (هرچند که کار بیشتری از دستتون بر نمی اومد.)
ایرادات فنی رو که دوستان متذکر شدن.
کادر بندی عکستون به نظرم خیلی بد نیست. مشکل عکس بی رنگ و روح بودن اونه. بهتره وقتی عکستون رنگ و لعابی نداره خیلی راحت اون رو تک رنگ کنید تا بیننده جذب سوژه و نور و سایه اون بشه و حواسش پرت رنگ های مات و کدر نشه.
مثلا:
![]()
Last edited by ursamajor; 01-10-2013 at 20:03.
من اماتورم . فنیم کجا بود![]()
D: اخه شما مستقیم داری از خورشید عکس پرسنلی میگیری D:
باید خیلی جلوش شلوغ پلوغ باشه فقط انوارش از لابلای شاخ و برگ پیداشه نه کل وجودش
ببخشید ولی به نظرم عکس خودشون خوشگل تر بود. این عکس منو یاد قلعه اژدها می ندازه که دختری توی اون زندانیه و منتظر شاهزادش نشسته
ادیت من:
الان اون اژدها از بین رفته و صفا و صمیمیت به این شهر بازگشته:![]()
اون اف نامبر و ایاساو و اینا رو بیا ببینیم و ببینیم ماجرا چیه.... البته گرفتن عکس پرسنلی از خورشید با دوربین موبایل و یا دوربین معمولی تقریبا مگر در غروب و اینا کار راحتی نیست! :|من اماتورم . فنیم کجا بود![]()
ولی میشه با پایین بردن EV تا حدودی، باعث این کار شد.... البته به صورت تک شات که خیلی سخته
ظاهرا جا برا عقب رفتن نداشتن!!! توی یه همچین شرایطی، یه فیشای یا یه 11 میلیمتری میتونه مشکل گشا باشه!!همانطور که دوستان گفتن کادر ناقص هست. ولی نظر شخصیم اینه که باید خیلی بیشتر فاصله میگرفتید تا علاوه بر پنجره بخش بیشتری از دیوار در عکس مشخص میشد اینجوری اون تضادی که وجود داره خودشو بهتر نمایش میداد. (هرچند که کار بیشتری از دستتون بر نمی اومد.)
موچکریم! از ادیت های دوستان... من سلیقهی گرافیکی متاسفانه ندارم و عکسام رو نمیتونم درست بکنم :(
Last edited by senaps; 01-10-2013 at 20:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)