بهترین رام که آخرین تغییرات رو همراه داره MF8 هند هست من نصب کردم عالیه و یکسری باگ های ریز MEA توش رفع شده.
بهترین رام که آخرین تغییرات رو همراه داره MF8 هند هست من نصب کردم عالیه و یکسری باگ های ریز MEA توش رفع شده.
راضی کننده نبود
ظاهرا XPERIA Z بهتر عکس میگیره
بجه ها موقع نصب رام ارور cant open the serial داد
مهمه؟
ممنون.
گارانتی با نصب رام باطل میشه؟
نه دوست عزیز Xperia Z عکسبرداریش هم مثل صفحه اش مزخرف هست بدونید اس4 بعد از نوکیا 808 پیورویو بهترین دوربین موبایل شناخته شد این هم مقایسه اس4 با Xperia Z (به بخش عکسبرداری رجوع کنید): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم نمونه عکس گرفته شده توسط خود بنده (اس4):
![]()
Last edited by Faramarz-1; 09-07-2013 at 09:34.
بله، البته اگر متوجه شوند البته احتمال خیلی کم هست که متوجه شوند. این رو هم بگم که گارانتی اصلاً در ایران کارایی ندارد!هیچ چیز شامل نمیشه! از ضربه خوردن گرفته تا سوختگی و آبخوردگی! به نظر من فقط پولی اضافه با استفاده از تبلیغات عوامفریبانه میگیرند.
![]()
برای نصب رام درایور گوشی باید نصب بشه ؟
من درایور دانلود کردم اما روی ویندوز 8 نصب نمیشه
نه دوست عزیز اصلاً ضروری نیست نصب درایور! فقط شما گوشی رو ابتدا موقعی که روشن هست به کامپیوتر وصل کنید تا ویندوز اون روشناسایی کنه و سپس همینطوری که وصل هست گوشی رو خاموش و سپس به حالت Downloading ببرید و نرم افزار Odin رو اجرا کنید و طبق راهنما پیش برید.
دقیقاً صحبت شما نظر منم هست ولی چند صفحه قبل که مطرحش کردم یکی دو نفر نمیدونم روی چه مبنایی تأکید کردند که گارانتی شامل سخت افزار هم میشه و خیلی هم خوبه!
امیدوارم این بار که از گارانتی سام کسی میخواد دفاع کنه حداقل یکی دو مورد رسیدگی عینی در زمینه ی گارانتی رو هم بگه تا شاید ما هم به گارانتی اطمینان کنیم
چطور راضی کننده نبود شما یه عکس تقریبا با این مشخصات و ابعاد با گوشیت بگیری و بعد زوم کنی و کیفیت رو مقایسه کنی حتما راضی میشی.
در مورد اکسپریا z هم نظر دادی دیگه... مثلا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)