تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 457 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

شما اگر با کار با HIPS مشکلی ندارین. رفتارشناسی Behavior Blocker رو کلا غیرفعال کنین و با HIPS کار کنید. از سردرگمی خارج میشین.

اون که خاموشه اصلا فقط با Hips کار میکنم الان چیزی متوجه شدم اصل پوشه idm و فایل idm.exe نمیتونم پاکش کنم نمیدونم چی شده با قسمت force delete ابزار کمودو هم پاک نمیشه کسی راه حل سراغ نداره ؟

راه های معمول مثل کیل کردن explore و پاک کردن از طریق cmd هم تست کردم تو اون حالت هم میگه Access is denided

از طریق Propertis هم نمیتونم همه حق دسترسی فایل در اختیار بگیرم به این حالت در اومده
    Last edited by gnulinux; 06-02-2013 at 10:13.

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

اون که خاموشه اصلا فقط با Hips کار میکنم الان چیزی متوجه شدم اصل پوشه idm و فایل idm.exe نمیتونم پاکش کنم نمیدونم چی شده با قسمت force delete ابزار کمودو هم پاک نمیشه کسی راه حل سراغ نداره ؟

راه های معمول مثل کیل کردن explore و پاک کردن از طریق cmd هم تست کردم تو اون حالت هم میگه Access is denided

از طریق Propertis هم نمیتونم همه حق دسترسی فایل در اختیار بگیرم به این حالت در اومده

سلام

میتونید یک بکاپ از وقایع یک هفته اخیر کومودو بگیرید(بخش +D) و از طریق پیغام خصوصی برام بفرستید؟ اگر از تنظیمات/پیکربندی فعلی هم بکاپ بگیرید و برام بفرستید هم خیلی خوبه.....
    Last edited by Jadda; 06-02-2013 at 17:54.

3. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Golestan64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

تو اين يكي دو سالي كه از كومودو استفاده ميكردم به اندازه امروز منو خسته نكرده بود
    بعد از اينكه كومودو 2013 رو دانلود و نصب كردم كه 2 ساعتي طول كشيد
    اول كه آپديتش 3 ساعت طول كشيد
    دوم فول اسكن كردم تو 1 ساعت فقط درايو C رو اسكن كرد و تموم برنامه ها رو پاك كرد
    سوم از ظهر تا حالا وقتم به خاطر كومودو تلف شد
    چهارم اعصاب ما رو هم كلي ريخت بهم و ما رو از كار انداخت
    ديگه غلط كنم بيام دور و بر كومودو
    از فردا بايد چند ساعت بشينم و بگردم دنبال يه آنتي ويروس خوب و بعدش بايد دوباره ويندوز نصب و . . .
    اينم از ضررايي بود كه كومودو به من رسوند
    خدا كنه كه اين پست ما ويرايش يا پاك نشه تا بقيه هم بدونن من از دست كومودو چي كشيدم

5. 2 کاربر از Golestan64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid1212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

تو اين يكي دو سالي كه از كومودو استفاده ميكردم به اندازه امروز منو خسته نكرده بود
    از فردا بايد چند ساعت بشينم و بگردم دنبال يه آنتي ويروس خوب و بعدش بايد دوباره ويندوز نصب و . . .
    خدا كنه كه اين پست ما ويرايش يا پاك نشه تا بقيه هم بدونن من از دست كومودو چي كشيدم
    سلام دوست عزیز
    من هم مثل شما وقتی ورژن جدید کومودو رو نصب کردم دقیقا همین مشکلات رو داشتم بعلاوه اینکه ارتباطم هم با اینترنت قطع شد. ولی دلیلش این بود که با تنظیمات جدید و بسیار پیشرفته کومودو آشنا نبودم ولی الان کار باهاش خیلی برام راحتر از ورژن قبلیش هستش و به نظر خیلی عالی میاد. البته باید این نکته رو هم به یاد داشته باشی که این اینترنت سیکورتی مجانی هستش و این خودش بزرگترین حسنشه .

7. 3 کاربر از Saeid1212 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

سلام

میتونید یک بکاپ از وقایع یک هفته اخیر کومودو بگیرید(بخش +D) و از طریق پیغام خصوصی برام بفرستید؟ اگر از تنظیمات/پیکربندی فعلی هم بکاپ بگیرید و برام بفرستید هم خیلی خوبه.....
    سلام فرستادم براتون تشکر از توجه شما

9. این کاربر از gnulinux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

چرا فکر میکنید که امکان داره پست شما پاک بشه؟

====

تنها اتفاق بدی که الان من میبینم برای شما افتاده اینه که کومودو کرکهای شما را برده توی قرنطینه، همین.

به هر حال اگر از کرکها زیاد استفاده میکنید و به موازات اون این تصور برای شما وجود داره که کومودو خودسر کرک ها را نابود میکنه و راه حلی هم نداره، خب، کومودو به درد شما نمیخوره.

محصولات امنیتی متنوعی وجود داره، و هر محصولی به نوعی برای یک طیف از کاربران خاص مفید هست( البته اینجا بحث امنیت مطرح نیست و صرفاً بحث راحت بودن کاربر را مد نظر دارم، اگر بخواهیم بحث امنیت را پیش بکشیم، که بحثی مجزا از راحتی کاربر است موضوع متفاوت خواهد بود) ، من خودم سعی میکنم در زمانهای توصیه و پیشنهاد و انتخاب یک محصول که مطرح است، سوییتی را کلا زیر سوال نبرم، چرا؟ چون همین سوییت امنیتی فرضاً X که در یک بحث و بررسی امنیتی شاید در برابر سوییت Y ضعیفتر باشه، ولی برای یک قشر از کاربران اتفاقاض همین سوییت X بهتر باشه، بنابراین اینجا فارق از بحث تامین امنیت، من توصیه میکنم با توجه به تنوع محصولات امنیتی شما باید یک محصولی را انتخاب کنید که با آن محصول راحتید.

البته اینجا باید یک پرانتز باز کنم و اینو بگم که ظاهراً مسئله یادگیری و آموزش یک حلقه مفقود شده برای ما است، من این را به عینه در محیطهای کاری کشور خودمون هم میبینم....

تمام کارمندان کلاسهای آموزشی را به عنوان یک روز مرخصی و off در نظر میگیرند. اگر به کسی گفته بشه شما فردا در اداره آموزش کلاس دارید، میگه: ایول فردا را راحتیم......(انگار داره میره مرخصی). نمیخوام خیلی از بحث دور بشم و وارد بحثهای کلی و انحرافی بشوم، در کل من دوستانه ( که غیر از این نیست!) توصیه میکنم (به همه دوستان)که قصد استفاده از هر محصولی را دارند، کمی، فقط کمی وقت بگذارند و با کلیت و مباحث عمومی اون محصول آشنا بشوند، چه اون محصول کومودو باشه، چه کسپر، چه نود، چه نورتون، چه امسی، چه اوست، چه بیتی، چه پاندا، .... برید تاپیکهای مختلف را ببینید، متوجه میشوید که خیلی از سوالها، فقط با کمی دریافت آموزش (که البته باید خودجوش باشه، کسی کلاس یادگیری آنتی ویروس برگزار نمیکنه توی جهان که شما برید شرکت بکنید) رفع میشه، و کلاً صورت مسئله با آموزش پاک میشه. اینو من کلی عرض کردم، منظورم فقط شخص شما یا کس دیگری نیست.

و اما هر محصولی هم میتونه یکسری باگهایی (ایرادات) داشته باشه، که البته دور از ذهن نیست، ولی اون بخشی که مربوط به کاربر میشه را به راحتی با آموزش میشه حل کرد، من نمیگم بریم متخصص آنتی ویروسها بشویم، نه امکان پذیره و نه معقول، اصلا نیازی هم نیست، ولی من میگم لااقل کلیات را یاد بگیرم. در زندگیتان از چه چیزی استفاده میکنید که قبلش آموزشش را ندیدید؟؟
    تلویزیون هم باشه بالاخره باید بلد باشید کانال را عوض کنید، البته این کار اینقدر آسونه که دیگه بهش نمگن آموزش، ولی فراگیریش یک نوع آموزش هست.

بدون یادگیری (کلیات منظورمه، لزومی نداره متخصص بشوید) شما حتماً دچار مشکل میشوید.....( در هر زمینه ای).

به هر حال من احساس میکنم شما نیاز به محصولی دارید که بیشتر Silent باشه و کمتر کاربر را درگیر بکنه و بی آزاد و بی درد سر باشه،{کومودو در ورژن جدید اتفاقاً رفته به این سمت، ( اونم مجبور بوده) }ولی محصولاتی هستند که خیلی بی سر و صدا کار میکنند و بی آزاد ترند، من احساس میکنم این محصولات برای شما بهترند، توصیه من را هم دوستانه در نظر بگیرد، وگرنه میتونستم بیام کلی دفاع بکنم، نیازی به این کار نیست، چون اکنون همه محصولات در دسترس هستند و انتخاب با کاربر است.

به هر حال فید بک خوبی بود،.... مرسی.

11. 13 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام فرستادم براتون تشکر از توجه شما
    سلام علیکم

بررسی شد....، پیکربندی جدید و مناسبتر و قویتری نسبت به تنظیمات قبلی شما، برای شما تهیه کردم، تنظیمات را دریافت بکنید (ارسال شد) و وارد کومودو بکنید و بعد فعالش بکنید،

انشاالله مشکل شما حل میشه.

با تشکر.
    Last edited by Jadda; 06-02-2013 at 20:44.

13. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من تازه با کمودو اشنا شدم الانinternet securityریختم.

من خیلی بازی دانلود میکنم و خوب با کرک و پچ هست.همیشه این هارو گیر میده و پاک میکنه.میشه اموزش بدبن که پاک نکنه.

ممنون

15. این کاربر از nima-r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

1 -ای کاش اساتید یه اموزش جامع و ساده واسه این کمودو v .6 محبت کنند تهیه کنند واقعا خیلی ها نیاز دارن به این اموزش.
    ممنون
    Last edited by matin 99; 07-02-2013 at 22:33.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

سلام علیکم

بررسی شد....، پیکربندی جدید و مناسبتر و قویتری نسبت به تنظیمات قبلی شما، برای شما تهیه کردم، تنظیمات را دریافت بکنید (ارسال شد) و وارد کومودو بکنید و بعد فعالش بکنید،

انشاالله مشکل شما حل میشه.

با تشکر.
    مرسی از شما خیلی خیلی ممنون..................... درست شد شما یه وقت از این انجمن نری ها

18. 2 کاربر از gnulinux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •