راست - * - چپ 2 بار - * - چپ - * - 1- 2نوشته شده توسط Marmoulak
خط اولش نوشته
راست - * - چپ 2 بار - * - چپ - * - 1- 2نوشته شده توسط Marmoulak
خط اولش نوشته
Last edited by majjidd; 26-10-2006 at 17:29.
آقا ايا مي شه از طريق بلوتوث گوشي هاي سوني اريكسوني رو كه با جاوا كار مي كنند ويروسي كرد؟
ممنون که شما پاسخ دادیدنوشته شده توسط amir_hma
دوستان اگه سوالی براشون پیش میاد و به مشکلی بر خوردن با جستجو و خوندن مطالب قبلی می تونن به پاسخشون برسن فکر کنم تقریبا به همه سوالات متداول پاسخ داده شده
متشکر
خیر از طریق بلوتوث ویروسی نمی شن و فقط جدیدا یه ویروس نوشته شده که از طریق wap منتشر میشه و تو ایران از این چیزا خبری نیستنوشته شده توسط امگا
بهتر بود این سوال رو در بخش مشکلات گوشی ها مطرح می کردید و نه در بخش هک و نفوذ به فایل های سیستمی
ممنون اما ويروسي كردن هم جزو هك و نفوز به سيستم به شمار مي ره..و يه مشكل نيست البته بستگي داره از چه ديدگاهي بهش نگاه كني . من كه احساس كردم به اين بحث نزديكه..
دوست عزيز از راهنماييت ممنون ولي اصلن هيچي ازش نفهميدم !! اگه ميشه كامل تر بگونوشته شده توسط majjidd
![]()
سلامنوشته شده توسط amir_hma
امیر جان میشه طریقه ی نصب این فایل ... کیلو بایتی رو بگی؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور از راست و چپ اينكه دكمه وسط(جوي استيك)رو به اون سمت فشار بدهنوشته شده توسط Marmoulak
سلام دوستان،لطفاً يکی منو راهنمايی کنه،من گوشيم k750 است،تماميه فايل ها رو هم دانلود کردم،ولی پس از اينکه دکميه c رو ميگيرم(گوشيم هم خاموش کردم) و اونو به usb وصل ميکنم(usb رو هم قبلا به کامپيوتر وصل کردم)هيچ اتفاقی نميفته و گوشيم هم بلافاصله روشن ميشه،نه تونستم با far manager کار کنم نه با davinci،پیغام epiusb هم ميده،که من همونتر که گفته بوديد usbflash رو دانلود کردم،توش يک فايل بنام ggsemc.sys بود که نميدونم بايد اونو چيکار کنم،تو شاخه c:windows/system/drivers هم کپيش کردم ولی نشد که نشد،تو رو خدا يکی منو راهنمايی کنه،
بابا یکی نیست جواب بده؟؟؟!!!!
منم همین مشکل رو دارم.....
این فایل که توی پوشه ی Usbflash هست رو چیکارش باید کرد؟؟؟
کجا کپیش کنیم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)