تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 77 از 328 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

تا دلت بخواد دوستی تو دانشگاه آزاد دیدم از دو روز و یک هفته تا 4 سال سر کار گذاشتن هم به اسم ازدواج و ... آخرش هیچی به هیچی شده اما ازدواج خبری نبوده طرف به خاطر اینکه نره سربازی اومده بود دانشگاه حالا بره ازدواج کنه فکر میکنی چند نفر از کسایی که تو سن های پایین تر میرن دانشگاه آزاد هزینه تحصیلشون رو خودشون به تنهایی پرداخت میکنند که حالا فکر زنم باشند یا برعکس دختری که اومده دانشگاه توقعش خیلی زیاد میشه و ...

عزیز خیلی ها از روز اول که وارد دانشگاه میشن مخصوصا اگر سنشونم کم باشه و مستقیم از مدرسه اومده باشن تو دانشگاه تازه وارد یه محیط باز شدند و مخصوصا اگر دانشجوی یه شهر دیگه باشند آزادی رو به دست میارن که 100 سال تو دوران مدرسه نداشتند همه رقمه هم برای پسر هم دختر

خیلی ها رو میشناسم با اینکه میتونستند تو شهر خودشون قبول شن و با هزینه کمتر مدرکشون رو بگیرند به قول خودشون برای عشق و حال بیشتر زدن یه شهر دیگه و بازم با حرف ازدواج و این حرفا چند سالی هر کاری خواستند با طرف کردند و ...
    واقعا که عجب حرفی بود

ولی روزگار و زمانه الان خیلی چیزها رو تغییر داده همه این حرف هایی که شما زدی قشنگه و به به داره اما واقعیت چیز دیگه ای گذشتی که باعث بشه طرف سرت سوار بشه بهتره که نباشه روح آدما خیلی وقته سیاه شده و سفیدی دیگه حرفی برای گفتن نداره و ...

پ ن = این رسم روزگار یعنی این روزگار نزنی میزننت (فیلم قیصر)
    بزن کفو به افتخار بهروز وثوق !
    از اون + دوم تا اخر صحبتتون با شما موافقم ولی این همش بستگی به خود ادم داره.با توی خانه نشستن و فکر ازدواج بودن هیچ وقت ادم صاحب خانه و زندگی نمیشه
    ولی بین +..+
    حقوق درست و حسابی برای 3 نفر؟؟؟؟؟؟
    به نظر من یکی از علت های اصلی طلاق همین فکر بچه دار شدن هست.طرف هیچی پول نداره.با وام ازدواجش یه خونه اجاره کرده.خودش و زنش هر دو شاغلند که به زور ماهی 1 تومان جمعا حقوقشون هست.1 سال بعد ازدواجشون بچه دار میشن!!میپرسی اخه دیوانه برای چی؟ میگه ما بچه دوست داشتیم. به نظر شما این جهالت نیست؟
    تازه طرف پول هم داشته باشه باز هم دلیل نمیشه..

سن مناسب ازدواج رو هر کسی برای خودش تعیین میکنه.وقت مناسب ازدواج اون زمانی هست که احساس کنی نیاز داری (ولی نه به هر دلیلی) ازدواج کنی.احساس نیاز به مستقل شدن.احساس قبول مسئولیت.احساس شروع یک زندگی تازه
    یکی توی 20 سالگی به این احساس میره یکی 40 سالشم بشه میگه من نمیتونم مسئولیت یکی دیگه رو قبول کنم

شما اون موقع ازش پرسیدی عشق خالص یعنی چی؟
    عشق خالص یعنی طرف به زن دیگه اگر نگاه کرد توی ذهنش نگه این چه خوشگله -یا زشته-
    نگه چقدر مانتوش کوتاه بود-یا چرا پاشنه کفشش انقدر بلند بود
    اگر شما چنین مردی رو پیدا کردی من براش یه زن پیدا میکنم که مهریه اش1 سکه باشه.نمیدونم چرا شما اقایان کارهای خودتان را نمیبینید.همش گیر میدید به این مهریه.

صحبت شما خیلی جالب بود.دقیقا بعضی اقایان میگن ما نمیخواهیم اصلا همسرمان سر کار برود.
    با این قسمت صحبت ها تون در مورد بچه دار شدن کاملا موافقم ... خودم کسی رو میشناسم حتی خرج زنش رو هم به زور میده حالا میگه میخوایم بچه دار شیم !!!! میگم فکر خرجشو کردی ؟ میگه خرجی نداره که خدا خودش میرسونه تازه میگن بچه روزی میاره ! ... طرف معتاده خونوادش زن براش میگیرن آدم شه ... ! .. بازه زن براش میگیرن آدم شه ! ... صب تا شب اهل رفیق بازی و ایناس ... مادرش میگه میخوم زنش بدم آدم شه !!!!! آخرشم همین میشه دیگه !

2. 2 کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از اون + دوم تا اخر صحبتتون با شما موافقم ولی این همش بستگی به خود ادم داره.با توی خانه نشستن و فکر ازدواج بودن هیچ وقت ادم صاحب خانه و زندگی نمیشه
    ولی بین +..+
    حقوق درست و حسابی برای 3 نفر؟؟؟؟؟؟
    به نظر من یکی از علت های اصلی طلاق همین فکر بچه دار شدن هست.طرف هیچی پول نداره.با وام ازدواجش یه خونه اجاره کرده.خودش و زنش هر دو شاغلند که به زور ماهی 1 تومان جمعا حقوقشون هست.1 سال بعد ازدواجشون بچه دار میشن!!میپرسی اخه دیوانه برای چی؟ میگه ما بچه دوست داشتیم. به نظر شما این جهالت نیست؟
    تازه طرف پول هم داشته باشه باز هم دلیل نمیشه..

سن مناسب ازدواج رو هر کسی برای خودش تعیین میکنه.وقت مناسب ازدواج اون زمانی هست که احساس کنی نیاز داری (ولی نه به هر دلیلی) ازدواج کنی.احساس نیاز به مستقل شدن.احساس قبول مسئولیت.احساس شروع یک زندگی تازه
    یکی توی 20 سالگی به این احساس میره یکی 40 سالشم بشه میگه من نمیتونم مسئولیت یکی دیگه رو قبول کنم

شما اون موقع ازش پرسیدی عشق خالص یعنی چی؟
    عشق خالص یعنی طرف به زن دیگه اگر نگاه کرد توی ذهنش نگه این چه خوشگله -یا زشته-
    نگه چقدر مانتوش کوتاه بود-یا چرا پاشنه کفشش انقدر بلند بود
    اگر شما چنین مردی رو پیدا کردی من براش یه زن پیدا میکنم که مهریه اش1 سکه باشه.نمیدونم چرا شما اقایان کارهای خودتان را نمیبینید.همش گیر میدید به این مهریه.

صحبت شما خیلی جالب بود.دقیقا بعضی اقایان میگن ما نمیخواهیم اصلا همسرمان سر کار برود.
    دوست عزیز به نظرت عقلانی هستش وقتی یکی کار درست حسابی نداره ، بره ازدواج کنه !! فردا روز می خواد به چی تکیه کنه و اینده خودش و خانواده ش رو بسازه ؟
    در مورد حقوق برای 3 نفر هم منظورم اینکه اگر زن و شوهر که هر دو شاغل باشن و هر دو حدود 700 حقوق داشته باشن که میشه 1400 با این حقوق تو یه شهر کوچیک یا حتی با صرفه جویی تو شهر های بزرگ هم می تونند به راحتی هزینه های یه بچه رو تامین کنند و به خوبی و خوشی 3 نفره زندگی کنند با این نوشته شما فکر می کنم شما به کل با بچه دار شدن مخالفی ؟ البته اینم بگم که منم با بچه دار شدن در صورتی که شرایطش مهیا نباشه مخالفم

در مورد عشق خالص هم این رو در صحبتی که با یکی از همکلاسی های خانم داشتم ایشون مطرح کرد و بعضی معیار ها رو گفت و گفت اگه ثابت بشه من حاضرم همه جوره با اون اقا زندگی کنم ! بعد من بهش گفتم اگه اون ثابت کنه شما حاضری که مهریه نخوای اونم بعدفکر کردن گفت نه در هر صورت هر دو طرف دختر و پسر قبل ازدواج حرف های شعار گونه زیادی میدن ولی بیس کار که همون بعضی شرایط مثل خونه و پول و ... همچنانن پابر جاست

در مورد صحبت اخر شما موافقین با شاغل بودن خانم یا نه ؟ من که کاملا معتقدم یه نفره الان نمیشه یه زندگی رو گردوند و باید هر دو نفر پا به پای هم کمک کنند برای زندگی

4. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

دوست عزیز به نظرت عقلانی هستش وقتی یکی کار درست حسابی نداره ، بره ازدواج کنه !! فردا روز می خواد به چی تکیه کنه و اینده خودش و خانواده ش رو بسازه ؟
    در مورد حقوق برای 3 نفر هم منظورم اینکه اگر زن و شوهر که هر دو شاغل باشن و هر دو حدود 700 حقوق داشته باشن که میشه 1400 با این حقوق تو یه شهر کوچیک یا حتی با صرفه جویی تو شهر های بزرگ هم می تونند به راحتی هزینه های یه بچه رو تامین کنند و به خوبی و خوشی 3 نفره زندگی کنند با این نوشته شما فکر می کنم شما به کل با بچه دار شدن مخالفی ؟ البته اینم بگم که منم با بچه دار شدن در صورتی که شرایطش مهیا نباشه مخالفم

در مورد عشق خالص هم این رو در صحبتی که با یکی از همکلاسی های خانم داشتم ایشون مطرح کرد و بعضی معیار ها رو گفت و گفت اگه ثابت بشه من حاضرم همه جوره با اون اقا زندگی کنم ! بعد من بهش گفتم اگه اون ثابت کنه شما حاضری که مهریه نخوای اونم بعدفکر کردن گفت نه در هر صورت هر دو طرف دختر و پسر قبل ازدواج حرف های شعار گونه زیادی میدن ولی بیس کار که همون بعضی شرایط مثل خونه و پول و ... همچنانن پابر جاست

در مورد صحبت اخر شما موافقین با شاغل بودن خانم یا نه ؟ من که کاملا معتقدم یه نفره الان نمیشه یه زندگی رو گردوند و باید هر دو نفر پا به پای هم کمک کنند برای زندگی
    یکی از اقوام ما قبل کنکور به دخترش گفته نمیزارم بری دانشگاه ... یعنی نمیزارم پیشرفت کنی ... یعنی نمیزارم بری سرکار !!! نمی دونم بعضی از مردم با خودشون چی فکر میکنن ؟ ...... آخه چه فرقی دارن که زنا نباید برن سرکار !..... حتی تو کشورای آفریقایی هم زن ها حق کار کردن رو دارن ! ... من بشخصه فک میکنم تنها !!!!! عواملی که باعث این طرز فکر تو دنیای ما شدن مذهب و تعصب هستش !

6. 4 کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یکی از اقوام ما قبل کنکور به دخترش گفته نمیزارم بری دانشگاه ... یعنی نمیزارم پیشرفت کنی ... یعنی نمیزارم بری سرکار !!! نمی دونم بعضی از مردم با خودشون چی فکر میکنن ؟ ...... آخه چه فرقی دارن که زنا نباید برن سرکار !..... حتی تو کشورای آفریقایی هم زن ها حق کار کردن رو دارن ! ... من بشخصه فک میکنم تنها !!!!! عواملی که باعث این طرز فکر تو دنیای ما شدن مذهب و تعصب هستش !
    تو این دوره زمونه اگر زنان بیشتر از مردان کوشا و فعال نباشند کمتر هم نیستند . اصلا چه تفاوتی بین زن و مرد وجود داره ؟ چه عاملی بوجود میاد که ما فکر میکنیم کار بیرون از خونه رو باید مردا انجام بدن و زنا باید تو خونه بمونند ! پس دختری که بعد از 20 سال تحصیل فوق لیسانس گرفته کی باید از مدرک خودش استفاده کنه و کاری مناسب پیدا کنه ! همیشه این طرز تفکر ها هستش باعث بوجود اومدن خیلی از مسائل میشه !!!!!!

8. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

من فکر میکنم جدا از بحث تعصب و مذهی دلیل دیگه پر شدن اماکن دولتی از زنان شاغله

این امر باعث شده بیکاری مردان بیشتر باشه و همنی بیکاری باعث تعویق در ازدواج میشه

10. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

این امر باعث شده بیکاری مردان بیشتر باشه و همنی بیکاری باعث تعویق در ازدواج میشه
    حمید جان حرفت درست اما این و اضافه کنم اینکه خانوم ها بخوان برن سر کار باعث بشه مرد ها بیکارتر بشن اصلا درست نیست و نباید این طوری باشه (که هستش) الان امار بی کاری که میدن بیشتر برای مرد هاست و توجهی به تعداد زیادی از خانوم ها که اصلا سر کار نمیرند و خانه دار هستند نمیشه وگرنه توی ممالک کفر آمار بیکاری که میدن برای (مرد + زن ) هستش چون اونجا شغلی به اسم خانه داری وجود نداره

که اگر بخواییم خانوم هایی که واقعا دوست دارند برن سر کار ولی به هر دلیلی خونه نشین شدند رو هم به آمار بی کاری کشور اضافه کنیم که دیگه ...

12. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دقیقا درست گفتید من با بچه دار شدن مخالفم.چون نظرم اینه که ادم وقتی باید بچه دار بشه که اولا حتما یه خانه داشته باشه.دوما همه ی جاهایی که دوست داشته توی زندگیش بره رو رفته باشه .سوما انقدر وقت داشته باشه که کاملا به بچه برسه.چهارما انقدر پول داشته باشه که بچه اش هرچی خواست رو براش فراهم کنه بدون اینکه از خودش یا خانمش کم بذاره.ولی قصد ندارم این عقیده ام رو به کسی تحمیل کنم.
    ولی در مورد اون 1400 که گفتید فکر کنم شما بچه ندارید.چون با 1400 حداقل توی تهران با یه بچه نمیشه زندگی کرد.مگر اینکه طرف از خودش خانه داشته باشه.یا قبل از ازدواجش حسابی کار کرده باشه و پول کناری داشته باشه

این اصلا درست نیست.نمیشه گفت زن ها نروند کار کنند که کار برای مرد ها باشه.که مردها بتوانند ازدواج کنند.به قول دوستمون وقتی امار کار رو میگن باید زن +مرد باشه.در مورد بیکاری هم همین طور.

14. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ببینید اگرچه که امروزه براساس شایستگی افراد کار نمیدن و همش بستگی به پارتی داره اما واقعیت اینه که باید کار به فردی تعلق بگیره که شایستگی بیشتری داره و ارجح هست صرف اینکه اون شخص مرد باشه یا زن
    مگه میشه بگیم خانوما نرن سرکار تا کار به اقایون بیشتر برسه؟!
    بعد تازه اقای صددلاری توو خارج اقایون هم خونه داری میکنن یه اصطلاحی داشت چی میگن؟((یه دوره قدیما کلاس زبان کیش میرفیتم توی کتابش اقاهه از این کاورهای مخصوص حمل بچه بسته بود به خودش و زیرش اصطلاحش رو نوشته بود))

16. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

من اصلا منظورم این نبود که خانمها کار نرن
    همین الان تو دانشگامون خانمهایی هستند که از نظر علمی چند برابر آقایون تخصص دارن و حتما باید تو مشاغل مرتبط ازشون استفاده بشه

شرایط کشور ما خاصه.بیشتر نکانهای خصوصی به خاطر دستمزد پائینتر خانمها رو استخدام میکنند .همین موضوع یعنی ظلم آشکار...همه به آقایون و هم خانمها
    اگه شرایط حاکم بر محیط های اداری مبتنی بر عدالت و تخصص باشه و نه پارتی و مدرکهای الکی حتما هر2 جنس راضی تر خواهند بود

در ضمن من یکی از دلایل کاهش ازدواج و افزایش سن ازدواج اون نکته رو گفتم وگرنه با کار کردن خانمها که کسی مشکلی نداره.این یعنی برابری اجتماعی ومدنی

18. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سخت شدن ازدواج 90 درصد جنبه اجتماعی داره و دربعضی مواردازتصمیم گیری های غلط در سطح کلان نشات گرفته
    ب بسم الله دخترخانوم با خیال راحت میره دانشگاه پسر بیچاره به این فکره که اگه قبول نشه باید بره سربازی که اخرش بالاخره باید بره اگه بره که دوسال از زندگی عقب میفته این از این
    خانوم میبینی هنوز از روآ بالاتر سوار نشده برای جشنش باید ازرا براش گل بزنی خداتومن پول گل کاری ارایشگاه فیلم برداری سرویس طلا عکس کارت پستالی وهزار جور دنگ فنگ دیگه حالا اگه طرف یه بابای پولدار داشته باشه درکمال ارامش راهی خانه بخت میشه اگه نداشته باشه یاباید همه چیزرو تو خودش سرکوب کنه یا بیفته دنبال فساد
    الان دیگه اگه پراید گل بزنی یه چیزی در حدفاجعس برای مردم
    چرا ادم باید چهار پنج ملیون نمیدونم حدودا پول تالار شام بده به چندصد نفربخورن وقتی برای هزارتومنش پدر ادم درمیاد تا بدست بیاره وهزاران چرای دیگه....
    مشکل الان جامعه ما اینه که فقیر و پولدار میخان یجور رفتار کنن که اصلا قابل تشخیص نباشن تو این فیلمای قدیمی نشون میده طرف 10 تا بچه داره هرکدوم یه اتاق برداشتن دارن توش زندگی میکنن حالا حتما باید یه واحد دوخابه نوساز باکابینت ام دی اف داشته باشه (ایفون تصویری که از نون شب واجب تره)خیلی از برنامه های تلوزیونی هم خواسته یا ناخواسته تجمل گرایی رو ترویج میکنن مساله ازدواج الان تبدیل به یک معضل اجتماعی تبدیل شده که یکی دونفر هم نمیتونن حلش کنن نیازمند اول باید رسانه هااین فرهنگ روجابیندازن که هرکس به خودش نگاه کنه ببینه کجاس در همون حد از یه جوون بدبخت توقع داشته باشه ومردم نیز به ساده زیستی روی بیارن ولی اگر این روندی که توی جامعه راه افتاده تا چندسال دیگه بنیان خانواده از هم میپاچه که هیچ منفجر میشه خاکستر میشه اگرچه این اتفاق توشهرای بزرگی مثله تهران افتاده
    Last edited by karvas; 15-12-2012 at 12:08.

20. 7 کاربر از karvas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •