حتما ویدئو GTA Online رو ببینید.
من فکر میکردم یه مولتی پلیر معمولی هست،از اونی که فکر میکردم خیلی خیلی بزرگتر هست.
ویرایش:من دقیقا متوجه نشدم این قضیه 1 اکتبر رو
death match و race ساختن از همون روز انتشار بازی قابل استفاده هستن،ولی بقیه قابلیت ها 1 اکتبر بصورت دانلودی میان یا اینکه روی دیسک هستن و 1 اکتبر فعال میشن؟
با توحه به توضیحاتی که cvg داده فکر کنم دانلودی باشه.............
Last edited by Leon-117; 15-08-2013 at 19:29.
دوستان
دقیقا چند روز دیگه باید صبر کنیم تا بتونیم این بازی رو روی ایکس باکس داشته باشیم؟!!!![]()
اصلا آدم میمونه چی بگه ! درسته که هنوز بازی منتشر نشده ولی بعید میدونم کسی جرائت کنه زیر 10 بده به این شاهکار عظیم الجثه!
32 !دقیقا چند روز دیگه باید صبر کنیم تا بتونیم این بازی رو روی ایکس باکس داشته باشیم؟
تصاویر جدید از بخش چند نفره ی بازی :
عجب آنلاینی بشه![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای خدایا دقیقا عکس ها منو یاد سان اندریاس میندازه مخصوصا کویر و کوه هاش......
دوستان موتور کراس و ماشین های سنگین تو زیاد هست یا نه تراکتور هم داره این تراکتور خدا کنه توش باشه خیلی خیلی حال میده یادمه تو سان اندریاس 24 تا از تراکتور ها رو دونه دونه به هم وصل کردم عجب حالی میداد
این اسکرین شات ها واقعا فوق العاده هستن
دارم تریلر مولتی رو دانلود میکنم کف کردم ببینم چطوری
اینجا برا کسی آشنا نمیزنه ؟![]()
به نظر همون میدون گاهی تو سن آندریاس میاد که خونه توش داشتی بسیاری از ماموریت ها هم از اینجا استارتش بود![]()
GTA هنوز نیومده Pay Day 2 رو نابود کرد!
بهتره سایر گیمر ها و تولید کنندگان بازی قبل از مقایسه بازی هاشون با GTA یکم فکر کنند که بعد ها اینجوری تحقیر نشن امثال WATCH DOGS- MAFIA-SAINT ROW !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)