والا تا جایی که من می دونم فقط لپ تاپای alienware قابلیت ارتقا گرافیک دارن.
قیمت دلار هم مطمئنا زیر 2500 نمیاد شما همین دو سه هفته بخر.(البته به نظر من ،تصمیم با خودتونه)
والا تا جایی که من می دونم فقط لپ تاپای alienware قابلیت ارتقا گرافیک دارن.
قیمت دلار هم مطمئنا زیر 2500 نمیاد شما همین دو سه هفته بخر.(البته به نظر من ،تصمیم با خودتونه)
دلار که ۲۸۹۰ هست الان! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه خیلی هم بعیده که بیاد زیر ۲۵۰۰
دلار که به نظرم پایین میاد بلاخره ...حالا شاید زیر 2000 تومن نیاد ولی این قیمت هم نمیمونه...اگه به همین شیوه ی الآن ادامه پیدا کنه تا بهمن شاید به حوالی 2400-2500 برسه اما دیگه خواب دلار 1700-1800 تومنی رو هم نمیبینید....
به نظرم تو اجناس الکترونیکی اگه به وسیله ای احتیاج دارید صبر کردن برا مدل جدید بی معنیه چون بلاخره اون هم قدیمی میشه(مگه اینکه تغییر نسل صورت بگیره مثل sandy به ivy)
من الآن 2 ماهه میخوام دوربین بخرم اما از صبر کردن ضرری ندیدم و الآنم چون بهش احتیاج فوری ندارم وایمیسم تا ببینم اوضاع چطوری پیش میره ....
نخیر قابلیت آپدیت کارت گرافیک در لپتاپ های متداول که تو بازار ایران موجوده وجود نداره.....لپتاپ ها فقط اجازه تعویض و ارتقای هارد و رم رو به شما میدن......نه سی پی یو و نه کارت گرافیک قابل ارتقا نیست....
Last edited by M A M M U T; 28-11-2012 at 14:45.
ببخشید خبر دلار 2700 رو تکذیب میکنممن از کسی شنیدم خوشحال شدم ولی انگار خبری نیست.البته الان شده 2875 15 تومنم 15 تومنه خخخخ.
بی تدبیری بعضیا نتیجش میشه این دیگه تو 2 هفته دلار 3 برابر میشه بعد در طول چند سال باید ملت هر روز به امید کاهش 10 تومنی دلار از خواب بلند بشن.واقعا مسخرس بازار کامپیوتر که دیگه از همه جا داغونتر شده.البته چاره هم داره بریم سراغ لپ تاپ ساخت داخل![]()
شنیدم قیمت تقریبا پایین اومده در حد 300 تومن؟؟؟
کسی قیمت بروز این لپتاپ داره؟؟؟
ممنون
کانفیگ بدون ssd امروز ۳۰۸۰ قیمت میدادند.
بچه ها من یه هارد اکسترنال WD Element دارم 750 گیگ USB3 هستش.به پورت usb2 لپتاپ که میزنم پیام میده که "this device can perform faster"
خب تا اینجا میگیم لپتاپ فهمیده هارد من USB3 هست و قادره با سرعت بالاتری تبادل اطلاعات کنه و بهمین خاطر پورت های USB3 رو پیشنهاد میده.
ولی مشکل اینجاست که وقتی هارد رو به پورت های USB3 میزنم(اکثر اوقات) اصلاً هارد رو نمیشناسه و یا همون پیغام بالا رو میده و یا اصلاً واکنشی نشون نمیده:(
گاهی با ریستارت لپتاپ مشکل رفع میشه و گاهی هم انقدر کابل رو در میارم دوباره جا میزنم بالاخره میشناسدش!
ولی در کل حتی یکبار هم نشده که درست و درمون هارد رو از طریق USB3 بشناسونم!!!
تا حالا 3 بار درایور USB3 رو پاک کردم و دوباره نصب کردم.ولی فرقی نکرده!(درایور رو از سایت لنوو گرفتم آخرین ورژنش هست). هارد یکی دیگه از دوستان رو هم که USB3 هست، چک کردم به همین منوال بود!!!میشه بگید چه باید بکنم؟
.
.
.
.
ویرایش:گفتم شاید لازم باشه بگم سرعت کپی فایل ها وقتی تو پورت USB3 میشناسه هاردمو، از هارد به لپتاپ و بالعکس تو بهترین حالت چیزی حدود 60-70 مگ بر ثانیه ست(قبلاً یادمه 250-300 مگ رو هم زده بودم!!)
Last edited by MITAJOON; 03-12-2012 at 02:10.
دوستان خواهشا يک عکس از hwmonitor بزاريد در حالت power saver و بدون کار باشه سيستم... يک عکس هم از زماني که با کارت گرافيک داريد بهش فشار مياريد. ممنون
اخرين قيمت رو کسي نداره؟
متاسفانه y560 من پکيد! ولي هنوزم نميتونم از لنوو دست بکشم.
شايد لازم باشه که باياس اپديت بشه برا اين مشکل نشانختن.....البته ممکنه از ويندوز هم باشه!
ولي سرعت انتقال.. اگر شما از هارد ssd استفاده ميکني اين سرعت خيلي کم هست ولي اگه هاردت معمولي هست نهايت سرعت خواندن و نوشتن در اين هاردهاي ميني کم هست.
ممنون از پاسخت. مشکل اینجاست که اوایل سرعت در حد 200-300 مگ بر ثانیه بود!الان کم شده.با آخرین درایور ارائه شده از سایت اینتل هم چک کردم.بازم درست نشد:(
تو فروم های خارجی هم یعضیا به این مشکل خوردن!امیدوارم یه ضعف سخت افزاری نباشه:(به هیچ وجه نمیخوام از اینکه اپل نخریدم و لنوو خریدم پشیمون شم!!هر چند هستم!
با پورت USB2 مشکلی نیست.اولش میگه این دیوایس میتونه سریعتر هم کار کنه ولی بعدش هارد رو قطعی میشناسه!ولی تو پورت USB3 وقتی میگه"this device can perform faster" بعدش هیچ اتفاقی نمی افته و هارد هم Detect نمیشه.با هر سه پورت همین مشکل رو داره:(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)