منچستر یونایتد بدنبال امضای قرارداد با فریکسون ارازو ، مدافع 24 ساله و ملی پوش اکوادوری است.
همچنین یونایتد به همراه چلسی وضعیت هیونگ مین سون را از نزدیک زیر نظر دارند و بگفته وکیل این بازیکن، این دو باشگاه انگلیسی پیشنهادهایی ارائه داده اند.
* انتقال رابرت لواندوفسکی به منچستریونایتد در آخر فصل قطعی شد !
رابرت لواندوفسکی با قبول تمامی شرایط منچستریونایتد , در تابستان 2013 به این تیم ترانسفر خواهد شد . بورسیا دورتموند نیز ضمن پذیرفتن این پیشنهاد قیمت توافقی را بین 12 تا 14 میلیون اعلام کرد :
Robert Lewandowski has agreed term with Manchester United over a summer switch. Borussia Dortmund have accepted the fee of around £12-14million for the Polish striker
منبع : Goal.com و Sky Sport Germany
اگه درست باشه فک کنم تابستون سرالکس رونی رو بفروشه...
احتمالا PSG
من کل سایت گل رو گشتم چیزی راجع به این خبر پیدا نکردم. چرا هیچ لینکی به منبع قرار ندادی؟* انتقال رابرت لواندوفسکی به منچستریونایتد در آخر فصل قطعی شد !
رابرت لواندوفسکی با قبول تمامی شرایط منچستریونایتد , در تابستان 2013 به این تیم ترانسفر خواهد شد . بورسیا دورتموند نیز ضمن پذیرفتن این پیشنهاد قیمت توافقی را بین 12 تا 14 میلیون اعلام کرد :
Robert Lewandowski has agreed term with Manchester United over a summer switch. Borussia Dortmund have accepted the fee of around £12-14million for the Polish striker
منبع : Goal.com و Sky Sport Germany
از خوندن محتوای این لینک نتیجه گرفتی که دورتموند گفه که انتقال قطعی شده؟!!
در ضمن من از goal.com لینک خواستم نه manutddiehardfans.com .
احتمالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متن خبر رو از یه جایی کپی پیست کرده و بررسی نکرده صحت خبر رو.
قرار بود مدیران یک فکری به حال عاشقان کپی پیست کردن بکنند. فعلا که خبری نشده.
Last edited by Yi Yi; 21-02-2013 at 15:33.
اگه لواندوفسكي بياد احتمالا چيچاريتو و روني بايد برن دفاع وايسن![]()
اصلا خبر تایید نشده.چنین چیزی نیست فعلا..بعید میدونم سر الکس دنبال مهاجم باشه دیگه.باید هافبک و دفاع بیاره تو تیم.ولی من خودم احتمال رفتن رونی رو زیاد میبینم.
شما هر وقت مطمئن شدی کپیه بیا اعلام کن خبر دادم منبعم دادم والسلام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)