تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 197 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

مسئولان باشگاه پرسپولیس با درخواست یحیی گل‌محمدی بعد از ظهر امروز پس از جلسه‌ای با مارکوپروویچ با عقد قراردادی به مدت نیم فصل با این بازیکن با توافق رسیدند. پروویچ که سابقه حضور در تیم فوتبال ستاره سرخ بلگراد را دارد در جلسه با مسئولان پرسپولیس به آنها تخفیف ویژه داد.
    __________________________________________________ __________________________________________________ ___________-
    دروازه بان سپاهان به پرسپولیس پیوست

پس از جدایی شهاب گردان از پرسپولیس مسئولین این باشگاه با چند دروازه‌بان برای جایگزینی گردان وارد مذاکره شدند که به آنها به توافقی نرسیدند اما پس از صحبت‌های نهایی با مسئولان باشگاه سپاهان رضا محمدی دروازه‌بان این تیم به مدت نیم‌ فصل به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست. محمدی امشب قرارداد خود را در هیئت فوتبال استان تهران ثبت خواهد کرد.
    __________________________________________________ __________________________________________________ ____________-

کریم انصاریفر هوای رفتن دارد. رویانیان چه بخواهد و چه نخواهد این بازیکن پایان لیگ از این تیم خواهد رفت. آیا بهنر نیست او از حالا برود تا حق ترانسفری به این تیم برسد تا اینکه پایان فصل برود و هیچ چیز دست این تیم را نگیرد؟ نیم فصل نقل و انتقالات در حالی رو به پایان است که باشگاه پرسپولیس با جدایی شهاب گردان و پیوستن وی به سپاهان، رضا محمدی دیگر دروازه بان سپاهان را به خدمت گرفت.
    عملکرد محمد رویانیان در بحث نقل و انتقالات در باشگاه پرسپولیس در فصل اخیر بازتابی خیره کننده داشته است چرا که بعد از مدتها، هواداران پرسپولیس با خریدهایی روبرو می شوند که شاید روزگار حسرت اینگونه خرید کردن بر دلشان مانده بود.
    اگر در سالیان گذشته، هواداران استقلال با خریدهای و بمب های فتح الله زاده حال می کردند و تماشاگران پرسپولیس حسرت می خوردند اما امسال رویانیان این سراب و حسرت را برای هواداران تیمش از بین برد اما …
    نگاهی به سیاهه بازیکنان پرسپولیس نشان می دهد که داشتن هرکدام از این بازیکنان آرزوی هر مدیر و مربی ای است اما به واقع باید پذیرفت که رویانیان در بستن تیمش نتوانست آن هارمونی لازم را رعایت کند.
    مشاوران آقای مدیرعامل اطلاعات غلط و بعضا وحشتناکی را به او می دادند تا جایی که پرسپولیس آودوکیچ را به راحتی هرچه تمامتر از دست داد(همو که در آسیا و لیگ آبروی این تیم را خریده بود) و به جایش گردانی را گرفت که از همان روزهای اول آنقدر ناتوانی از خود نشان داد که رو به نیلسون ۳۷ ساله آوردند.
    تیم به گونه ای بسته شد که غیر از سوسا پرتغالی هافبک مرکزی دیگری در اختیار نداشت که مجبور به جذب بازیکنی مثل نقی زاده از لیگ ۱ شد و یکی از پست هایی که ضربه خورد، همین هافبک میانی بود.
    هم اینک پرسپولیس، هم ایمون زاید را از دست داد، هم جواد کاظمیان و سامان آقا زمانی، حمید علی عسگر و البته شهاب گردان را و به جای آنها، رضا حقیقی، رضا محمدی و پروویچ را جذب کرده است.
    به راستی چرا آودوکیچ رفت؟ چرا از اول فصل پرسپولیس ۲ هافبک دفاعی قوی نداشت؟ چرا یک مدافع هافبک چپ در ابتدای فصل نداشت تا در فاز تهاجمی به مارش بیاید؟! پستی همیسه در تیم ملی در قبضه پرسپولیسی ها بود؟ چرا هم اکنون که ۲-۳ مهاجمش را از دست داده، مهاجمی دیگر جایگزین نکرد؟
    به نظر می رسد که در خرید های نیم فصل تا حدودی با برنامه تر و با دید بازتری صورت گرفته باشد اما آیا در این بین، کمبود مهاجم برای گل محمدی دردسرساز نخواهد شد؟
    کریم انصاریفر هوای رفتن دارد. رویانیان چه بخواهد و چه نخواهد این بازیکن پایان لیگ از این تیم خواهد رفت. آیا بهنر نیست او از حالا برود تا حق ترانسفری به این تیم برسد تا اینکه پایان فصل برود و هیچ چیز دست این تیم را نگیرد؟
    Last edited by irinn65; 23-12-2012 at 02:27.

2. 5 کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

یکی از پیجای فیسبوک:
    بین خودمون بمونه، کریم 3 شنبه بعد از بازی با نفت با سردار جلسه داره
    و تکلیفش معلوم میشه، اگه بمونه، معدنچی هم میمونه، اما اگه کریم رفتنی
    بشه، معدنچی هم از لیست خارج میشه و 2 تا مهاجم بسیار خوب خارجی
    که الان هم آزاد هستن و من متاسفانه نمیتونم اسمشون رو ببرم (عمادرضا
    و سزار) جذب میشن

4. 2 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض اخبار

وحید هاشمیان مهاجم سابق تیم ملی کشورمان و تیم پرسپولیس که در آلمان هدایت یک تیم دسته پنجمی را بر عهده دارد با استفاده از تعطیلات فوتبال این کشور برای انجام برخی از کارهای شخصی به ایران بازگشت. دیدار با مسئولان باشگاه پرسپولیس یکی از برنامه های هاشمیان در طول حضورش در ایران خواهد بود.

...........................

نامه شکایت پرسپولیس به فیفا آماده شد/ استعلام از فرودگاه برای شناسایی مقصد ژوزه

مسئولان باشگاه پرسپولیس نامه شکایت خود را از ژوزه به فیفا آماده کردند.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مانوئل ژوزه سرمربی تیم پرسپولیس روز گذشته در نامه ای به باشگاه استعفای خود را اعلام کرد و محل اقامتش را ترک کرد. از همین رو مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز نامه ای را به فیفا آماده کرده اند که در این نامه تخلفات ژوزه در ایران و نرفتن بر سر تمرینات و ترک ایران بدون اجازه اشاره شده است.
    این نامه قرار است به فیفا ارسال شود، همچنین مسئولان باشگاه پرسپولیس در نامه ای به مسئولان پلیس فرودگاه مهرآباد و امام خمینی (ره) از آنها خواسته اند تا به صورت کتبی مشخص کنند که آیا مانوئل ژوزه ایران را ترک کرده یا خیر؛ در صورتی که این نامه به باشگاه پرسپولیس جواب داده شود و خروج ژوزه و دستیارانش از ایران به صورت مکتوب اعلام شود این باشگاه نامه آماده خود را برای شکایت از ژوزه و دستیارانش به فیفا ارسال خواهد کرد.
    روز گذشته خبر رسید که وی به همراه دستیارنش به ترکیه رفته است.

..................................

گزارش تمرین امروز پرسپولیس
    شعار هواداران پرسپولیس علیه مجیدی/ ورود یک پورشه جدید به ورزشگاه!
    تمرین روز یکشنبه تیم فوتبال پرسپولیس در شرایطی برگزار شد که برخی هواداران این تیم علیه کاپیتان آبی پوشان شعار دادند.
    به گزارش خبرنگار مهر، برخی هواداران حاضر در ورزشگاه درفشی فر اقدام سازمان لیگ در قبال صدور مجوز ثبت قرارداد فرهاد مجیدی با تیم استقلال را غیر قانونی می دانستند. بازگشت فرهاد مجیدی و مشکلات ثبت قرارداد او سوژه اصلی هواداران پرسپولیس در تمرین امروز بود. *سامان آقازمانی هافبک سابق پرسپولیس که روز شنبه با جدا شدن از جمع سرخپوشان به تیم راه آهن پیوست، امروز به محل تمرین پرسپولیس رفت و در کنار شیرینی نظاره گر تمرین سرخپوشان بود. * نیلسون، دروازه بان برزیلی پرسپولیس مثل چند روز اخیر امروز هم در نقش مربی دروازه‌بان‌های پرسپولیس بود. *عادل کلاه کج در حین تمرین دچار گرفتگی عضلات شد و لنگ لنگان به کارش ادامه داد. *پسر محمد رویانیان، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس امروز درتمرینات عصر پرسپولیس ها شرکت کرد و از نزدیک شاهد تمرینات نفرات تیم بود .به غیر از پسر رویانیان، بهروز سلطانی دروازه بان پیشکسوت پرسپولیس هم در درفشی فر حاضر بود. *مارکویرویچ بازیکن صربستانی که به تازگی قرارداد خود را با سرخ پوشان به ثبت رسانیده است امروز به همراه مدیر برنامه هایش در تمرین پرسپولیس حاضرشد. *در اواسط تمرین یک اتومبیل پورشه سفید رنگ به درفشی فر آورده شد. *هواداران حاضر پشت درهای ورزشگاه علی کریمی را به شدت تشویق کردند.

..................................

پادر میانی کریمی برای معدنچی
    البرز - در فوتبال ایران زیاد نیستند بازیکنانی که رابطه صمیمی با علی کریمی داشته باشند . چرا که علی کریمی خیلی دوست ندارد کسی را به خود نزدیک کند .
    ولی حساب مهرزاد معدنچی از خیلی ها جدا است و علی کریمی او را از دوستان صمیمی خود می داند و در اکثر اوقات با او گشت و گذار می کند . اما این روزها دنیا به وفق مراد رفیق صمیمی جادوگر نیست چون گل محمدی قلم قرمز روی نام او کشیده و معدنچی را به عنوان بازیکن مازاد اعلام کرده است بر همین اساس شنیدیم کریمی قصد دارد به خاطر ماندن معدنچی در پرسپولیس با گل محمدی گفتگو کند تا راهی برای ماندن پیدا کند البته بعید به نظر می رسد ولی کریمی می خواهد رسم رفاقت را به جای آورد. لازم به ذکر است که بدانید زمانی که مانوئل کریمی را از پرسپولیس اخراج کرده بود معدنچی و مهدوی کیا تلاش زیادی انجام دادند تا پیر مرد پرتغالی منصرف شود که سر انجام هم موفق شدند و کریمی به پرسپولیس برگشت

.........................

شیرینی: از ژوزه بی خبرم / دیگر بازیکن جذب نمی کنیم

تهران - معاون اجرایی باشگاه پرسپولیس تهران اعلام کرد که در حال حاضر از وضعیت مانوئل ژوزه سرمربی پیشین این تیم بی اطلاع است.

سعید شیرینی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، گفت: در حال حاضر از مانوئل ژوزه بی اطلاع هستم و نمی دانم در کجا حضور دارد.

وی ادامه داد: در خصوص وضعیت سرمربی تیم باید از مدیرعامل باشگاه سئوال کنید و به احتمال فراوان او از وضعیت وی با خبر است.

معاون اجرایی و سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس در مورد شکایت سرمربی این تیم به فیفا، گفت: من پیگیر این مسایل نیستم و وضعیت ژوزه مربوط به مدیرعامل باشگاه است.

وی درپاسخ به این سئوال که آیا قصد ندارند بازیکن جدیدی را جذب کنند، تصریح کرد: دیروز بازیکنان جدیدی به تیم ما اضافه شدند و دیگر بازیکنی به ما اضافه نخواهد شد.

مانوئل ژوزه سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران، روز گذشته به علت کنار گذاشته شدن از این تیم وعدم توافق درباره مبلغ قرارداد خود بدون اطلاع مسئولان باشگاه هتل محل اقامت را ترک کرده و به کشورش بازگشته است.

گفته می شود ژوزه از باشگاه پرسپولیس به فیفا هم شکایت کرده است تا ازاین طریق بتواند مطالبات خود را از باشگاه پرسپولیس دریافت کند.

..........................

دروازه بان تیم فوتبال سپاهان به پرسپولیس پیوست

اصفهان - به گفته یک منبع آگاه ، ˈرضا محمدیˈ دروازه بان تیم سپاهان اصفهان در نیم فصل دوم لیگ برتر باشگاه های کشور پیراهن تیم پرسپولیس تهران را به تن خواهد کرد.

این منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود ،عصر شنبه پس از توافق ˈشهاب گردانˈ دروازه بان تیم پرسپولیس تهران با تیم فوتبال سپاهان به خبرنگار ایرنا گفت: براساس توافق مسوولان دو باشگاه ، ˈرضا محمدیˈ دروازه بان تیم سپاهان اصفهان به تیم پرسپولیس تهران منتقل خواهد شد.

پیش ازاین برخی رسانه ها از معاوضه شهاب گردان دروازه بان تیم پرسپولیس تهران با ˈمحمدباقر صادقیˈ دیگر دروازه بان تیم سپاهان خبر داده بودند.

این منبع آگاه همچنین درباره پیوستن ˈاحسان حاج صفیˈ به تیم سپاهان اظهار داشت: انتقال این بازیکن از تیم تراکتورسازی تبریز به تیم سپاهان اصفهان قطعی است اما حاج صفی اکنون در اصفهان حضور ندارد و ثبت قرارداد این بازیکن در هیات فوتبال استان اصفهان لازم نیست.

مسوول مسابقات هیات فوتبال استان اصفهان در این باره به خبرنگار ایرنا گفت : انتقال بازیکنان سرباز به تیم های نظامی بر اساس انتقال تراضی انجام می شود لذا با توجه به اینکه احسان حاج صفی برای گذراندن دوران سربازی به تیم تراکتورسازی تبریز منتقل شده است ، نیازی به ثبت قرارداد مجدد در هیات فوتبال استان اصفهان ندارد.

ˈ مصطفی بهرامی ˈ توضیح داد: بازیکنان سرباز که با تیم های خود قرارداد دارند پس از پایان خدمت سربازی باید به تیم های خود بازگردند و نیازی به ثبت قرار داد مجدد ندارند................................

یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۱
    به گزارش جهان به نقل از تابناک، در آخرین ساعات پايان مهلت نقل و انتقالات نيم فصل، چند انتقال مهم در ليگ برتر ايران انجام شد كه باشگاه استقلال و پرسپولیس در كانون اين نقل و انتقالات قرار داشتند.

عرش نیوز :فسخ‌نامه توزی در کمیته انضباطی است
    قرارداد فرهاد مجیدی مشروط ثبت شد

قرارداد فرهاد مجیدی با باشگاه استقلال در هیئت فوتبال به طور مشروط ثبت شد.

قرارداد گردان با سپاهان ثبت شد

قرارداد دروازه‌بان جدید تیم فوتبال سپاهان با این تیم در هیئت فوتبال ثبت شد.

آقازمانی و علی عسگر قرارداد خود را با راه آهن ثبت کردند

سامان آقازمانی و حمیدرضا علی عسگر قرارداد خود را با تیم فوتبال راه آهن ثبت کردند.

هافبک صربستانی به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست
    بازیکن چپ پایی که مورد تایید سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس قرار گرفته بود، عصر شنبه قراردادش را با این تیم به ثبت رساند.

در مهم‌ترين اين جابه جايي‌ها روز گذشته سرانجام استقلال امين منوچهري و ميثم حسيني را با ايمان موسوي، مهاجم جوان نفت تهران معاوضه كرد و ميلاد ميداوودي ديگر مهاجم نيمكت نشين آبي‌ها هم به آلومينيوم هرمزگان پيوست.

جالب اينكه ميداوودي در اولين بازي نيم فصل دوم در هرمزگان مقابل تيم سابقش به ميدان خواهد رفت. جواد كاظميان هم بعد از دريافت رضايت نامه از باشگاه پرسپوليس به تراكتورسازي تبريز پيوست.

ايگور كاسترو، مهاجم سابق ذوب آهن بعد از دوري يك‌ساله از ليگ برتر فوتبال ايران رسما به راه‌آهن پيوست و در نيم فصل دوم با پيراهن اين تيم به ميدان خواهد رفت. بازيكنان مذكور با حضور در هيات‌هاي فوتبال رسما قراردادهاي شان را ثبت كردند.

...............................

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مسئولان باشگاه پرسپولیس به دنبال جذب یکی از اعضای کادر فنی داماش هستند.

به گزارش نامه، پس از کنار رفتن مانوئل ژوزه از کادر فنی و انتخاب یحیی گل محمدی،‌ دستیاران وی مشخص شدند اما دروازه بان های این تیم مربی ندارند.
    مذاکراتی با مربی دروازه بانان ذوب آهن انجام شد و قرار بود وی به تهران بیاید اما این انتقال منتفی شد.
    پرسپولیسی ها که از جذب مربی خارجی نیز بازماندند، در این خصوص با مربی دروازه بان های داماش وارد مذاکره شده اند و احتمالا وی به زودی در تمرینات شرکت می کند.

...............................

دروازه‌بان تیم فوتبال روبین‌کازان روسیه گفت: من باید به سمت کریمی می‌رفتم نه اینکه او به سمتم بیاید.

علیرضا حقیقی درباره مذاکرتش با باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: همه می دانند قرارداد من با تیم روبین‌کازان 4 ساله است و به سادگی به بازیکنانی که جذب کرده رضایتنامه نمی دهد .من هم فقط 8 ماه است که در روبین حضور دارم و هنوز قراردادم با این تیم مانده است.

محتوای مخفی: ادامه 
    وی در پاسخ سوالی که آیا با پرسپولیسی ها مذاکره داشتی و حتی حاضری بدون دریافت یک ریال رضایت روبینی ها را برای حضور در نیم فصل و پیوستن به پرسپولیس بگیری تأکید کرد: من صحبتی با آقای رویانیان نداشتم اما او یک پیشنهاد به مدیر برنامه های من داده بود اما ماجرای دیگری در بین نبوده که برخی ها بخواهند در پرسپولیس مخالفت کنند.

وی ادامه داد: در این شرایط که من در تعطیلات هستم باید از زدن اینگونه اخبار کذب جلوگیری شود، مسئولان روبین‌کازان بازیکنان خود را حتی در تعطیلات زیر نظر دارند و دوست ندارند بازیکنانشان که با آنها قرارداد دارد به مسئله دیگری فکر کنند،ما یک ماه دیگر باید در یوفا کاپ به مصاف اتلتیکومادرید برویم پس من باید به آن بازی فکر کنم نه مسئله دیگری.

وی افزود: متأسفانه مثل اینکه برخی ها از قانون خبر ندارند که گفته اند من حاضرم روبینی ها را راضی کنم تا نیم فصل بدون هیچ پولی به پرسپولیس بیایم، واقعاً خنده دار است، باشگاه روبین‌کازان یک باشگاه حرفه ای است و این طور نیست که آنجا بروی بنشینی و بگویی توروخدا رضایتنامه‌ام را بدهید تا به تیم دیگری بروم. البته می دانم که این موضوع از کجا نشأت گرفته است.

حقیقی ادامه داد: وقتی سر بازی پرسپولیس و ملوان و تمرین روز گذشته این تیم رفتم شایعاتی را درست کردند، پس حالا که برخی آقایان می خواهند با این کارها من را وارد حاشیه کنند دیگر به ورزشگاه و سر تمرین نمی روم اما همه این را بدانند خانه اول و آخرم پرسپولیس است و هیچکس نمی تواند من را از این تیم جدا کند و روزی برمی‌گردم.

دروازبان روبین‌کازان یادآور شد: من بعد از مدت ها به ایران آمدم و راستش را بخواهید دلم برای پرسپولیس و دوستانم تنگ شده بود و به همین دلیل به ورزشگاه و تمرین رفتم حتی خیلی خوشحال شدم که باقری و خیلی دیگر از دوستانم را دیدم، اما حالا که می گویند من را برخی ها نخواسته اند این بسیار عجیب است و تأسف دارد.

وی در پاسخ به این سوال که چرا به باشگاه پرسپولیس رفته بود خاطرنشان کرد: برای صحبت با مسئولان باشگاه و برای دریافت برخی مطالباتم که از قبل مانده بود به باشگاه رفتم و با شیرینی هم دیداری داشتم. البته باید از نگاه ویژه رویانیان تشکر کنم که همیشه به من لطف داشته است اما خود او هم می داند من با روبین‌کازان 4 سال قرارداد دارم.

وی در پایان در خصوص برخورد سرد روز گذشته با کریمی نیز گفت: کریمی بزرگ فوتبال ماست و من باید به طرف او می رفتم نه اینکه کریمی به طرف من بیاید. من چون دور و اطرافم شلوغ بود کریمی را ندیدم اما همیشه برای ایشان آرزوی موفقیت می کنم و از همینجا از تمام بازیکنان پرسپولیس که به گرمی با من برخورد کردند تشکر می‌کنم.

.........................................

ناگفته های بازیکن اخراجی پرسپولیس

این برخوردها با بازیکنان قدیمی اصلا درست وقشنگ نبود آنها عذرکاظمیان ومعدنچی راهم به نحوزشتی خواستند ....باید خیلی بهترومحترمانه با ما قدیمیها رفتارمی کردند.
    به گزارش دنیای صنعت،درخصوص جدایی حمیدرضاعلی عسگری ازپرسپولیس حرف وحدیث فراوان است.خیلی ازمنابع می گویند اوبه دلیل بی انگیزگی درتمرینات ازتیم اخراج شده وبعضی ها می گویند که اوبه دلیل بدگویی پشت سرگل محمدی ازتیم کنارگذاشته شده است .درهرصورت لفظ اخراج برای بازیکنی که تنها 22سال سن دارد و فوتبالش را ازپرسپولیس آغازکرده چندان منصفانه نیست . درمورد علی عسگری باید گفت او آدم درون گرا وکم حرفی است و اکثرکسانی که ازنزدیک این بازیکن رامی شناسند تهمت بدگویی پشت سرگل محمدی راازسوی او قبول نمی کنند . خودعلی عسگری درخصوص حرف وحدیث های اخیربسیارناراحت است با این حال وی می خواهد باراه آهن خیلی چیزها راثابت کند.

*می خواهیم علت جداییت را اززبان خودت بشنویم؟
    باورکنید خودم هنوز علت جداییم رانمی دانم حتی آقای گل محمدی نخواست دراین مورد به من توضیح بدهد علی رغم اینکه خیلیها می گویند گل محمدی بامن صحبت کرده وگفته به دلیل بی انگیزگی توراازپرسپولیس اخراج کردم اما چنین چیزی اصلا صحت ندارد به من سعیدشیرینی گفت که باید ازتیم بروم.

*یعنی معتقدی دلیل اخراجت به خاطر مسائل فنی نبود؟
    نمی گویم دلیلش فنی نیست مربی گری سلیقه ای است حتما من به درد پازل تاکتیکی گل محمدی نمی خوردم.فقط امیدوارم علت دقیق اخراجم رابگویند زیرا من ازتهمت کم انگیزگی هرگزنمی گذرم

*منظورت صحبتهای رسانه هاست که اعلام کردند تو به علت بی انگیزگی درتمرینات ازسوی گل محمدی اخراج شدی حتی می گویند او باخودت هم چنین صحبتی راکرده؟
    من اصلا باگل محمدی حرف نزدم شاید ایشان ازسبک بازی من خوشش نیاید اما اصلا دوست ندارم انگ بی انگیزگی رابه من بزنند این وصله ها به من نمی چسبد فقط به عنوان شاگرد یاکوچکترازگل محمدی می خواهم علت اصلی اخراج من رابگوید تا بدانم چرا یک دعه چنین تصمیمی راگرفت.

*یکی ازروزنامه ها نوشته بود توپشت سرگل محمدی بدگویی کردی ویکی ازخبرنگاران که ارتباط خوبی باسرمربی تیم دارد شایعۀ فوق راتأتید کرده؟
    صددرصد این حرف شایعۀ محض است من هیچ وقت پشت سرایشان صحبت نکردم اگرمی خواستم پشت سرکسی بدگویی کنم بعدازاخراج این کاررامی کردم اما ادب وتربیت من طوری نیست که پشت سرکسی بدگویی کنم البته فکرهم نمی کنم گل محمدی چنین شخصیتی داشته باشد که به خاطرحرف دیگران بازیکنی را اخراج کند.

*پس با این اوصاف خودت هم دلیل اخراجت رانمی دانی؟
    خیر،اما دنبال دلیلش هستم امیدوارم آقا یحیی صحبت کند تا بعضی ابهامات برطرف شود.

*بعد از6 سال حضوردرپرسپولیس آیا این جدایی برایت سخت نبود؟
    بدترین روز زندگیم راپشت سرگذاشتم 6سال زندگی دراین تیم کم چیزی نیست الان حال افرادی رادارم که انگارآدم را ازخانه اش بیرون انداختند فقط ایکاش دلیلش رامی دانستم.

*گویا قلعه نویی هم خواهان جذبت بود اما لیست استقلالیها پرشده ؟
    اول ازاینکه سنم پایین 23 سال است وپرشدن لیست درمورد من صدق نمی کند درثانی حتی اگرفوتبالم تمام شود به خاطرهواداران هیچ وقت به استقلال نمی روم.روزهای خوبی را درپرسپولیس سپری کردم که نمی توانم فراموش کنم کمااینکه من فقط به مدت 6 ماه وقرضی به راه آهن آمدم ،امیدوارم فصل آینده به پرسپولیس برگردم تاخیلی چیزها راثابت کنم همچنین باید بگویم این برخوردها با بازیکنان قدیمی اصلا درست وقشنگ نبود آنها عذرکاظمیان ومعدنچی راهم به نحوزشتی خواستند باید خیلی بهترومحترمانه با ما قدیمیها رفتارمی کردند اگرمارا نمی خواستند باید درنیم فصل اول می گفتند درلیست مازاد هستید ، اخراج من که دیگرفاجعه بود شاید هربازیکنی جای من بود علیه تیم وحرکت مربیان مصاحبه می کرد اما اصلا دوست ندارم درحال حاضر که تیم محبوبم به شرایط خوبی رسیده با صحبتهایم تیم پرسپولیس را وارد حاشیه کنم امیدوارم شرایط تیم روزبه روز بهتر شود.

*اینکه مقابل چشمان گل محمدی گریه کردی وبدون خداحافظی رختکن را ترک کردی تاچه حد صحت دارد؟
    همانطورکه گفتم من اصلا با وی حرف نزدم بلکه سعید شیرینی طی تماسی به من گفت که تیمت را مشخص کن.وقتی شیرینی این پیغام را به من رساند دررختکن بودم باورکنید بقدری شوکه شده بودم نمی توانستم باکسی حرف بزنم حتی بازیکنانی که درآن لحظه دررختکن حضورداشتند مات ومبهوت شده بودند البته بازیکنانی که مقابل ملوان فیکس بودند درآنجا نبودند اما غلام رضارضایی،امیرحسین فشنگچی،هادی نوروزی وتدارکات تیم کنارم بودند آنها هم مثل من توقع نداشتند چنین حرفی رابشنوند اما فوتبال همین است.همان شب اخبارورزشی هم علت اخراجم رابی انگیزگی درتمرینات ذکرکرد که اصلا درست نیست ازاین تهمتها وتوهین هایی که به من شده نمی توانم به راحتی بگذرم.

*شاید این جدایی به نفع توباشد وروزی هم پرسپولیسیها برای جذب تو سرودست بشکنند؟
    خدا همیشه خیرمرا خواسته همیشه سرنوشتم طوری بوده که هرچیزی برایم بانتیجۀ خوب تمام شده حتما حکمتی وخیروصلاحی دراین ماجرابوده مطمئنم روزی بااقتداربه پرسپولیس برمی گردم وخیلی ها به اشتباهشان درمورد من پی می برند.

*دراین ماجرا ازچه کسی بیشتردلخوری وتوقع داشتی؟
    به هرحال اتفاقی است که افتاده ،وسرمربی تیم تصمیمی گرفته که نمی توان ازآن خورده گرفت اما من ازتنها کسی که توقع داشتم با من تماس بگیرد و ازروند کارم مطلع شود سرداررویانیان بود آنها تایمی را برای اخراجم اعلام کردند که تا پایان نقل وانتقالات یک روزبیشترباقی نمانده بود.توقع داشتم سردار تماس بگیرد وحداقل جویای احوالم شود اما این رامی گذارم روی حساب اینکه سرسردارواقعا خیلی شلوغ است.

6. 5 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

نگاهی به آمار و ارقام پرسپولیس در نیم فصل اول ::

خبرگزاری پرسپولیس : با نتایجی که پرسپولیس در نیم فصل نخست رقابت‌های لیگ برتر از خود به جای گذاشت، ضعیف‌ترین شروع قرمزهای پایتخت رقم خورد و در نهایت با ایستادن در مکان دوازدهم کار پرسپولیس به پایان رسید. پرسپولیس که با خریدهای بزرگ محمد رویانیان در همه‌ی پست‌های این تیم و آوردن مانوئل ژوزه که به "فرگوسن مصر" شهرت داشت، یکی از اصلی ترین مدعیان این فصل مسابقات بشمار می رفت، نتوانست انتظارها را در نیم فصل نخست برآورده سازد. پرسپولیس بعد از برکناری ژوزه و به دست‌گیری سکان هدایت این تیم توسط یحیی گل محمدی و با خرید بازیکنانی از جمله رضا حقیقی، پروویچ، عادل کلاه کج و رضا محمدی و کنار گذاشتن هشت بازیکن تلاش دارد تا در نیم فصل دوم امتیازهای از دست رفته را باز گرداند و برد 6-0 مقابل ملوان در جام حذفی نیز نوید یک پرسپولیس نوین را به هواداران این تیم داد. بازیکنان خارج شده از لیست پرسپولیس در پایان نیم فصل اسماعیل‌زاده، کاظمیان، گردان، آقا زمانی، زاید و حمید علی عسگر هستند. پرسپولیس در پایان نیم فصل موفق به کسب 21 امتیاز شد که شرح کامل آن نتایج به شرح زیر است:
    هفته تیم نتیجه نتیجه بازی گلزنان پرسپولیس
    1 نفت آبادان 0 1 پرسپولیس کاظمیان
    2 پرسپولیس 2 3 فجر سپاسی قاضی – فشنگچی
    3 گهر 1 1 پرسپولیس انصاری فرد
    4 پرسپولیس 0 2 صبا ----------
    5 داماش 1 0 پرسپولیس ----------
    6 پرسپولیس 0 0 استقلال -----------
    7 فولاد 1 1 پرسپولیس قاضی
    8 پرسپولیس 0 0 نفت تهران ----------
    9 سپاهان 2 0 پرسپولیس ----------
    10 پرسپولیس 1 0 آلومینیوم مهدی مهدوی کیا
    11 سایپا 0 0 پرسپولیس ----------
    12 پرسپولیس 2 0 راه آهن جلال حسینی – هادی نوروزی
    13 مس 2 1 پرسپولیس مهدی مهدوی کیا
    14 پرسپولیس 6 0 پیکان قاضی – نور محمدی – محمد نوری – انصاری فرد (3)
    15 پرسپولیس 3 2 ذوب‌آهن انصاری فرد – نوری – مهدوی کیا
    16 ملوان 2 2 پرسپولیس فشنگچی – نوروزی
    17 پرسپولیس 0 1 تراکتورسازی --------
    - پرسپولیس هشت بازی بدون برد را در نیم فصل اخیر در کارنامه دارد.
    - بهترین برد خانگی پرسپولیس مقابل پیکان با نتیجه 6-0 رقم خورده است. - بهترین برد خارج از خانه‌ی پرسپولیس نیز مقابل نفت آبادان با نتیجه 1-0 رقم خورده است. - بدترین باخت خانگی پرسپولیس نیز مقابل صبای قم با نتیجه 2-0 ثبت شده است. - بدترین باخت خارج از خانه پرسپولیس نیز مقابل سپاهان اصفهان با نتیجه 2-0 رقم خورده است. - پرسپولیس در هفت بازی نیم فصل گذشته گلی را دریافت نکرده و در هفت بازی نیز موفق به گلزنی نشده است.
    تعداد بازی برد مساوی باخت گل زده گل خورده امتیاز
    میزبان 9 4 2 3 14 8 14
    مهمان 8 1 4 3 6 9 7
    مجموع 17 5 6 6 20 17 21
    - پرسپولیس با وجود زدن 20 گل در این فصل، در هفت بازی ( 41 درصد بازی‌ها) موفق به زدن گل نشده است.
    - میانگین مجموع گل‌های زده‌ی پرسپولیس در هر بازی 1.17 است که این رقم در بازی‌های خانگی 1.55 و در بازی‌های خارج از خانه عدد 0.75 را نشان می‌دهد. - میانگین مجموع گل‌های خورده‌ی پرسپولیس در هر بازی 1 است که این رقم در بازی‌های خانگی 0.89 و در بازی‌های خارج از خانه رقم 1.13 را نشان می‌دهد.

جدول گلزنان پرسپولیس:
    کریم انصاری فرد ( 5 گل )
    محمد قاضی – مهدی مهدوی کیا ( 3گل ) فشنگچی – نوروزی – محمد نوری (2 گل ) سید جلال حسینی – جواد کاظمیان – نور محمدی ( یک گل )
    - در بیست گل زده شده توسط تیم پرسپولیس، سهم مهاجمان ( با فرض پست مهاجم برای جواد کاظمیان ) 11 گل ( 55 درصد کل گل‌ها) و سهم هافبک‌های این تیم ( با فرض پست هافبک برای امیر حسین فشنگچی ) نیز 7 گل ( 35 درصد ) است. - مدافعان پرسپولیس در نیم فصل نخست 2 گل برای این تیم به ثمر رساندند. - جواد کاظمیان تنها گلزن نیم فصل پرسپولیس خواهد بود که در ادامه رقابت‌ها به طور قطع در پرسپولیس نخواهد بود. - با توجه به جدول رده بندی دو دوره ی قبلی مسابقات لیگ برتر، تیم پرسپولیس اگر در نیم فصل دوم نیز تنها 21 امتیاز کسب کند و با 42 امتیاز لیگ را به پایان ببرد، در جایگاهی مابین نهم الی دوازدهم جدول قرار خواهد گرفت.

منبع: پرسپولیس نیوز

8. 3 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

11 اخبار

هات‌داگ‌خوری‌ پروین‌ وپرسپولیسها+عکس
    این عکس مربوط به سال 1381 و اردوی پیش فصل تیم پرسپولیس در شهر هامبورگ آلمان است.
    به گزارش خبرآنلاین، تیم پرسپولیس در مهر ماه 81 یک اردوی تدارکاتی در آلمان برگزار کرد تا آماده حضور در دومین دوره لیگ برتر شود. این عکس مربوط به گشت و گذار پرسپولیسی ها در شهر هامبورگ است که بازیکنان به همراه علی پروین و ناصر ابراهیمی مشغول صرف هات داگ هستند. امیرحسین اصلانیان، وحید قلیچ، سهراب انتظاری و عارف محمدوند نیز در تصویر دیده می‌شوند.

........................................

باید منتظر ماند و دید کریمی که با رفتن ژوزه با آرامش بیشتری به فوتبال فکر می‌کند، می‌تواند با تیم محبوبش قهرمانی را تجربه کند یا نه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیر باران – علی کریمی امروز برای صدمین بار با پیراهن پرسپولیس به میدان می‌رود تا به باشگاه صدتایی سرخ‌ها بپیوندد. این بازیکن تکنیکی که حالا به عنوان یکی از هشت‌های اسطوره‌ای پرسپولیس به شمار می‌رود، ۲۲ شهریور ۱۳۷۷ برای اولین بار در ترکیب این تیم پر طرفدار به میدان رفت و در ۱۰ مهر‌‌ همان سال، در حالی که علی پروین بعد از سال‌ها به فوبتال بازگشته بود، با تک گلش پیروزی پرسپولیس برابر سایپا را رقم زد. وی در طول این سال‌ها سه بار از پرسپولیسی شد و جدا شد و دوباره بازگشت که این رفت و آمد‌ها به شرح زیر است.
    اپیزود اول
    پرسپولیس سال ۷۷ قرار بود تا بعد از سال‌ها با علی پروین وارد بازی‌ها شود تا بعد از غیبت یکساله از لیگ (پرسپولیس به دلیل حضور ۹ بازیکنش در تیم ملی سال ۷۶ از لیگ کنار کشید) برای قهرمانی تلاش کند. علی کریمی یکی از خریدهای خوب آن سال قرمز‌ها بود، توانست خودش را به عنوان چهره‌ای تاثیرگذار معرفی کند. اما درگیری با داور در ویتنام که در خلال بازی‌های تیم امید روی داد، باعث شد تا AFC ستاره جدید فوبتال ایران را با محرومیتی دو ساله جریمه کند که به دلیل علاقه فراوان پی‌تر ولاپان یکسال کم شد تا علی کریمی در خلال مسابقات غرب جام باشگاه‌های آسیا در ریاض مقابا پلیس عراق بعد از یکسال دوباره پیراهن سرخ را بر تن کند و ۲ عنوان قهرمانی در لیگ را با این تیم تجربه کند. کریمی در شرایطی که برای حضور در رقابتهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۲ در خدمت تیم ملی بود، به الاهلی امارات پیوست تا لژیونر شدن را تجربه کند.
    اپیزود دوم
    علی کریمی که از فوتبال امارات به باشگاه بایرن مونیخ آلمان راه یافته بود، توانست عملکرد نسبتا قابل قبولی از خود در بوندسلیگا نشان بدهد. اما او بعد از سه سال ترجیح داد تا از فوتبال پر فشار آلمان جدا شده و به اسلیسه قطر بپیوندد. اما در آنجا هم دوام نیافت تا در اتفاقی غیرمنتظره به پرسپولیس بازگردد. پرسپولیسی که زیر نظر افشین قطبی قرار بود از عنوان قهرمانی‌اش در لیگ بر‌تر دفاع کند. روزی که پرسپولیس میزبان پگاه گیلان بود و هشتاد هزار پرسپولیسی برای استقبال از ستاره خود به ورزشگاه آزادی آمده بودند. اما این بازگشت هم موقتی بود و با توجه به اختلافات عمیقی که با عباس انصاری فرد مدیرعامل وقت داشت، در پایان پیراهن استیل آذین را برای ادامه فوتبال خود انتخاب کرد.
    اپیزود سوم
    کریمی در یکقدمی پیوستن به پرسپولیس به یکباره به شالکه آلمان پیوست تا در انتقالی که همه را متعجب کرد، با رائول گونزالس همبازی شود. اما حضور این بارش در آلمان نیم فصل بیشتر دوام نیاورد تا در روزهای آغازین فصل نقل و انتقالات سال ۹۰ بدون هیچ اما و اگری به پرسپولیسی برگرد که هیچ گس نمی‌دانست قرار است با کدام مربی به میدان برود. علی کریمی در سومین بازگشتش به پرسپولیس تبدیل به چهره ویژه شد و به عنوان بزرگ‌تر تاثیرگذاری زیادی در تحرکات این تیم دارد. باید منتظر ماند و دید کریمی که با رفتن ژوزه با آرامش بیشتری به فوتبال فکر می‌کند، می‌تواند با تیم محبوبش قهرمانی را تجربه کند یا نه؟

.....................................

با انتخاب مربی دروازه بان ها برای پرسپولیس، نیلسون حضور خود در ترکیب اصلی را بیمه کرد.

به گزارش نامه، نیلسون برزیلی و شهاب گردان رقابت جالبی برای قرار گرفتن درون دروازه پرسپولیس داشتند که اکثر مواقع این رقابت به سود دروازه بان برزیلی خاتمه می یافت و انصافا عملکرد بهتری نیز ارائه می کرد.
    پس از کنار رفتن ژوزه و دستیارانش، پرسپولیس بدون مربی دروازه بان ها تمریناتش در تعطیلات نیم فصل را آغاز کرد و شهاب گردان تلاش کرد مسئولان باشگاه را مجاب کند تا مربی دروازه بان های ذوب آهن - که رابطه خوبی با گردان دارد - را جذب کنند و به این شکل شانس رفتن به ترکیب اصلی را پیدا کند.
    ذوب آهن با این انتقال مخالفت کرد و گردان نیز فرار را بر قرار ترجیح داد و به سپاهان رفت.
    با کنار رفتن گردان فرصت برای نیلسون فراهم شد تا مربی دروازه بان ها را به نفع خودش انتخاب و مربی برزیلی داماش را به مسئولان پرسپولیس معرفی کند و حالا توافق لازم صورت گرفته و این برزیلی به زودی به تهران می آید تا هدایت گلرهای پرسپولیس را برعهده بگیرد.
    با این شرایط نیلسون رقیبی نداشته و احتمالا تا پایان فصل دروازه بان اول پرسپولیس خواهد بود.

.....................................

گل‌محمدی:مشکل با پروین ساخته خبرنگاران است
    نیلسون واقعا دروازه‌بان خوبی است و بسیار حرفه‌ای کارش را می‌کند. با این شرایط بازی کردن برای شهاب سخت شده بود

به گزارش 598 به نقل از سایت گل- هر چند یحیی گل‌محمدی بعد از حضور در راس کادر فنی پرسپولیس خیلی کم مصاحبه کرده اما شب گذشته و در آخرین دقایق برنامه نود به بهانه پخش آیتمی که او از صحبت درباره پروین طفره رفت روی خط تلفنی برنامه آمد تا بگوید با پروین هیچ مشکلی ندارد.

گل‌محمدی در صحبت‌هایش گفت: بر خلاف آنچه گفته می‌شود من هیچ مشکلی با آقای پروین ندارم. ایشان بزرگ پرسپولیس است و خودش گفت وقتی سرمربی انتخاب شد باید اختیار تام داشته باشد. اتفاقا قبل از بازی هم با ایشان صحبت کردم و مشکلی وجود ندارد. باید از آقای پروین تشکر کنم که همه‌جوره تیم ما را ساپورت کردند. من هیچ مشکلی با ایشان ندارم و این حرف‌ها ساخته خبرنگاران است.

وی همچنین با ابراز رضایت از خریدهای پرسپولیس درباره مارکو پروویچ گفت: این بازیکن تجربه بین‌المللی خوبی دارد و می‌تواند به ما کمک زیادی کند. مارکو به عنوان بال و هافبک چپ بازی خواهد کرد.

وی در پاسخ به سوال فردوسی‌پور مبنی بر این‌که چه شد معدنچی رفت و چه شد که برگشت گفت: معدنچی هنوز برنگشته و بعید است که برگردد.

گل‌محمدی در خصوص کنار گذاشتن نفراتی مثل کاظمیان، علی‌عسگری و آقازمانی گفت: متاسفم که این اتفاق افتاد. این تغییرات به خاطر مسائل فنی این نفرات نبود بلکه تیم باید بالانس می‌شد. من دوست دارم به‌خصوص درباره آقاجواد بگویم که ظاهرا خیلی ناراحت شده بود. من با آقاجواد رفاقت ۱۷-۱۶ ساله دارم. ما رفت‌وآمد خانوادگی داشتیم اما در فوتبال نباید رفاقت‌ها را را وارد کار کرد. امیدوارم این بازیکنان هر جا که هستند موفق باشند.

یحیی در پاسخ به این سوال که آیا واقعا علی‌عسگری بی‌انگیزه شده بود و شل تمرین می‌کرد که کنار گذاشته شد، گفت: بازیکنی که به ۱۵-۱۰ دقیقه حضور در ترکیب راضی شده باشد کارایی لازم را در پرسپولیس نخواهد داشت و معلوم است که بی‌انگیزه شده. من خودم سال ۷۸ چنین شرایطی در پرسپولیس داشتم اما به فولاد رفتم و در آنجا احیا شدم. مطمئنم بازی کردن در تیم‌های دیگر برای این بازیکنان مفید خواهد بود و به نوعی توفیق اجباری به حساب می‌آید.
    سرمربی پرسپولیس درباره انتقال گردان به سپاهان هم گفت: نیلسون واقعا دروازه‌بان خوبی است و بسیار حرفه‌ای کارش را می‌کند. با این شرایط بازی کردن برای شهاب سخت شده بود.
    گل‌محمدی با اشاره به این‌که تلاش می‌کند تا در نیم‌فصل دوم شرایط پرسپولیس را تغییر دهد و در جدول بالا بکشاند در مسابقه پیامکی برنامه نود شرکت کرد و دوازدهمی پرسپولیس در نیم‌فصل اول را به عنوان عجیب‌ترین اتفاق فوتبال ایران انتخاب کرد.

...................................

صدای پای قاضی می آید
    طعم شیرین ضربه زدن به توپ بعد از یک مصدومیت طولانی

به گزارش 598 به نقل از سایت گل – با گلزنی هر سه مهاجم پرسپولیس در دیدار با ملوان که پس از مدتها و برای اولین بار در این فصل رخ داد بسیاری از هواداران پرسپولیس فسخ قرارداد با ایمون زاید و کنار گذاشتن جواد کاظمیان را تا حدودی فراموش کردند اما محمد قاضی که حدود یک ماه از مصدومیتش گذشته هنوز در کادر بازیکنان این تیم جا دارد و با بازگشت او بار دیگر رقابت مهاجمان برای بازی کردن در ترکیب اصلی سخت خواهد شد.

قاضی که طی ماه های اخیر از ناحیه رباط داخلی،مینیسک و رباط خارجی آسیب دیده بود و شانس آورد که هیچ کدام از این اعضای زانویش پاره نشد بعد از پشت سر گذاشتن یک دوره 4-3 هفته ای فیزیوتراپی و آب درمانی سنگین مدتی است که با تمرینات تعادلی و هوازی به زمین چمن برگشته و با علیپور و سودی فیزیوتراپ و مسوول کلینیک باشگاه به صورت اختصاصی کارمی کند.

دیروز اما محمد قاضی که در چهره اش تغییراتی به وجود آورده بالاخره طعم شیرین لمس توپ و ضربه زدن به آن را پس از حدود یک ماه چشید تا مشخص شود زمان بازگشت او به تمرینات گروهی نزدیک شده است .

هر چند فاصله بازی با نفت آبادان و فجر سپاسی زیاد نیست اما قاضی می تواند برای حضور در ترکیب پرسپولیس در دیدار با گهر در هفته سوم و نفت تهران در جام حذفی امیدوار باشد هر چند رقیب اصلی او کریم انصاری فر است که به نظر می رسد اگر ترانسفر نشود انگیزه زیادی برای خودنمایی و گلزنی دارد.

.................................................. ...

پیش‌بازی پرسپولیس- نفت آبادان؛ آزمايش مي‌كنيم، يك... دو... سه!

سرخپوشان هفته قبل با ۶ گل برد باشكوهي مقابل ملوان كسب كردند، با اين حال هنوز نمي‌توان از تحول پرسپوليس صحبت كرد. آنها بايد دو سه آزمايش ديگر هم پس بدهند
    پرسپولیس نفت

به گزارش 598 به نقل از سایت گل – از اولين روز از اولين هفته دور برگشت ليگ برتر، امروز راس ساعت 17:30 یحیی گل‌محمدی برای اولین بار هدایت سرخپوشان پایتخت را در لیگ تجربه خواهد کرد. آن هم برابر نفت آبادان، حريفي كه مانوئل ژوزه هم اولين تجربه‌اش روي نيمكت پرسپوليس را با شكست همين حريف سپري كرد.

نبرد پايين جدولي‌ها

پس از آن‌که در پايان نيم‌فصل اول پرسپولیس با ۲۱ امتیاز از ۱۷ مسابقه در رده دوازدهم قرار گرفت همکاری این باشگاه و مانوئل ژوزه به هم خورد و گل‌محمدی به عنوان جانشین وی و نفر اول کادر فنی معرفی شد. مدافع سابق تیم ملی و پرسپولیس در اولین دیدار رسمی که هدایت سرخپوشان پایتخت را بر عهده داشت توانست با ۶ گل از سد ملوان در ورزشگاه آزادی عبور کند. با اين حال هنوز نمي‌توان از ورود پرسپوليس به روند مثبت نتيجه‌گيري صحبت كرد و بايد دو سه هفته‌اي منتظر ماند. در طرف مقابل آبادانی‌ها نیز فصل خوبی را پشت سر نگذاشته‌اند و حتی بازگشت کاسیمیرو هم نتوانسته این تیم را از جمع تیم‌های قعر جدول جدا کند. صنعت نفت با ۱۱ امتیاز در رده هفدهم قرار دارد.

قضاوت داور چهارم!

حسین زرگر برای اولین بار قضاوتی برای تیم‌های نفت آبادان و پرسپولیس انجام می‌دهد. وی در این فصل برای هیچ کدام از این تیم‌ها سوت نزده و در بازی مهم سپاهان - استقلال داور چهارم بود!

نوستالژي؛ نه میثاق هست نه جواد

سرخپوشان پایتخت به همراه استیلی در هفته پنجم لیگ یازدهم موفق شدند با هت‌تریک کاظمیان و با نتیجه ۳ بر یک برزیل ایران را در تهران شکست دهند اما برای این مسابقه کاظمیانی در میان نیست. مسابقه برگشت اما برای دنیزلی و شاگردانش بسیار تلخ بود چرا که با هنرنمايی میثاق معمارزاده، آبادانی‌ها پرسپوليس را با شکست سنگین ۴ بر ۲ بدرقه کردند!

در فصل جديد هم هفته اول لیگ با پیروزی یک بر صفر پرسپولیس در آبادان و باز هم گلزنی جواد کاظمیان همراه شد گرچه تیم میزبان مستحق باخت نبود ولی در دقایق پایانی تن به شکست داد. البته غیبت کاظمیان و فونیکه سی که در دیدارهای قبلی بهترین گلزن این دو تیم بوده‌اند قرار است با کریم انصاری‌فرد و روح‌الله عرب جبران شود.

شيش‌تايی‌ها و دفاع برزیلی!

نفتی‌ها بر خلاف بازی هجومی‌شان در ۱۷ مسابقه قبلی فقط یک پیروزی داشته‌اند و ۲۸ بار توپ از خط دروازه آنان گذشته است. پرسپولیسی‌ها نیز ۱۷ مرتبه مقابل مهاجمان حریف تسلیم شده‌اند. پرسپولیسی‌ها در لیگ و جام حذفی با مانوئل و گل‌محمدی موفق شده‌اند به ترتیب پیکان و ملوان را شش‌تايي کنند.

ركوردبازي؛ پرسپوليس بد، نفت بدتر

صنعت نفت آبادان 11 هفته متوالي طعم برد را نچشيده است. آخرين برد آباداني‌ها در هفته ششم مقابل صباي قم به دست آمد كه تنها برد آباداني‌ها در اين فصل بوده است. آن‌ها در اين طلسم طولاني تنها يك رقيب دارند كه گهر دورود است با 12 بازي متوالي بدون برد.

كارنامه نفت آبادان در زمين حريفان اصلا دندان‌گير نيست. برزيلي‌ها از 9 بازي در خانه رقبا به 4 تساوي و 5 باخت رسيده‌اند و در رتبه شانزدهم جدول ميهمان‌ها قرار مي‌گيرند. البته پرسپوليس هم تا اين مقطع ميزبان موفقي نبوده است. سرخپوشان با 14 امتياز از 9 بازي خانگي در رتبه يازدهم جدول ميزبان‌ها قرار دارند. پرسپوليس از 9 بازي خانگي به 4 برد، 2 تساوي و 3 باخت رسيده است.

...............................................

پرسپولیسی‌ها امروز عازم مالزی می‌شوند

تیم فوتبال نوجوانان پرسپولیس برای شرکت در تورنمنتی ۸ جانبه امروز عازم مالزی می‌شود
    به گزارش 598 به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، محمد رویانیان با انتخاب حمیدرضا استیلی برای مدیریت تیم‌های پایه خود، قصد ایجاد بستری مناسب برای جذب بازیکنان جوان و پرورش آنها در سال‌های آینده را دارد.
    از همین رو حضور در تورنمنت‌های بین‌المللی یکی از اهداف حمید استیلی است. با توجه به پیشنهاد فدراسیون فوتبال مالزی، قرار است تیم فوتبال نوجوانان پرسپولیس با چند یار کمکی امروز برای شرکت در تورنمنت 8 جانبه مالزی راهی این کشور شود.
    در این تورنمنت تیم‌هایی از چک، اسلوونی، کره جنوبی، مالزی و هند حضور دارند. برخی تیم‌ها با ملی‌پوشان خود در این تورنمنت شرکت کردند و برخی دیگر با تیم‌های باشگاهی خود.

.
    .
    .
    .
    .
    ..................................................

دیشب حرفای عادل در مورد یادآوری خاطرات برای آدم غیر فوتبالی فوتبال ما بد نبود . رویانیان و اعضاء باشگاه به فکر حمایت ما در برابر ژوزه هستن !! چیزی که این سالها همیشه به ضرر ما بوده . سردار ایشاا... تا زمان اعلام نتیجه رای فیفا توی تیم هستن دیگه !!!! ایشاا... همونطور که وکیل باشگاه گفت ایندفعه برخلاف دفعات قبل درست با پرونده شاکی تیممون برخورد شه و به حقمون برسیم ! درست برخورد کردن یعنی سر به زیر برف بردن ؛ وقتی یارو رو مسخره میکنن و فک میکنن مث مربیای محترم آماتور ایرانیه و میشه با رفتارهای کودکانه از میدون به درش کرد نتیجه همین میشه دیگه . ایشاا.. اونچه که صلاح تیمه پیش بیاد !

10. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

به امید اولین برد از دور برگشت

سپاهان که متوقف شده تا الان و داماش هم نتونست بازی برده رو تا الان نگه داره و به نفع ماست که مساوی بشه با فولاد که شده تا الان . با بردمون و تساوی باقی تیمای بالا جدولی دو پله میتونیم بیایم بالا در صورتیکه مس بازی رو واگذار کنه میشه تا 9 هم اومد بالا

..............

به امید برد

..............

کریم هم انگاری جایگزین شیرینی شده . حواشی اگه خدا بخواد کم کم داره از ما رخت برمیبنده .
    Last edited by MoJtaBa.R; 25-12-2012 at 16:28.

12. 5 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

هات‌داگ‌خوری‌ پروین‌ وپرسپولیسها+عکس
    این عکس مربوط به سال 1381 و اردوی پیش فصل تیم پرسپولیس در شهر هامبورگ آلمان است.
    به گزارش خبرآنلاین، تیم پرسپولیس در مهر ماه 81 یک اردوی تدارکاتی در آلمان برگزار کرد تا آماده حضور در دومین دوره لیگ برتر شود. این عکس مربوط به گشت و گذار پرسپولیسی ها در شهر هامبورگ است که بازیکنان به همراه علی پروین و ناصر ابراهیمی مشغول صرف هات داگ هستند. امیرحسین اصلانیان، وحید قلیچ، سهراب انتظاری و عارف محمدوند نیز در تصویر دیده می‌شوند.
    امیر حسین اصلانیان یادش بخیر فوروارد خیلی خوبی بود فکر کنم رزمی کارم بود هربار گل میزد می رفت گوشه زمین ادا اصول رزمی در میاورد.یهو غیب شد البته یه تصادفم کرده بود...کجاست الآن؟
    راستی پرسپولیس اون فصل چه نتیجه ای گرفت؟

14. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

امیر حسین اصلانیان یادش بخیر فوروارد خیلی خوبی بود فکر کنم رزمی کارم بود هربار گل میزد می رفت گوشه زمین ادا اصول رزمی در میاورد.یهو غیب شد البته یه تصادفم کرده بود...کجاست الآن؟
    راستی پرسپولیس اون فصل چه نتیجه ای گرفت؟
    آره . بنده خدا یه تصادف وحشتناک کرد و .... پشتک واروهاش بعد گل دیدنی بود . باباش انگاری دکتر عملش بود

توی اون سال توی پنالتی به ملوان جام حذفی رو باختیم . توی لیگ سوم شدیم و سپاهان اول و اس اس فک کنم نهم ! گرچه سال قبلش قهرمان شده بودیم . اون آخرین قهرمانیمون بود تا افشین قطبی اومد

16. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

از این پرسپولیس بخاری بلند نمیشه
    دو هیچ جلو افتادن تو ازادی به جای اینکه بیان گل های بیشتری بزنن همشون ریختن تو دفاع

18. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هم گل محمدی به تجربه بیشتر در هدایت یک تیم در طول نود دقیقه احتیاج داره هم بازیکنای ایرانی یه جایی باید بفهمن نباید توی باد یه برد بخوابن و هر فوتبالی با فوتبال دیگه دنیای متفاوتی داره

امروز پرسپولیس برای یک برد پرگل شاید حتی پرگلتر از بازی با ملوان فقط به گل سوم احتیاج داشت
    اما عوامل زیادی دست به دست هم دادن تا این گل زده نشه

یکیش غرور فراوان بعد از زدن گل دوم در ساقهای بازیکنا بود که کاملا مشخص بود
    و دومیش هم تصمیم اشتباه گل محمدی بعد از گل دوم و عقب کشیدن تیم و البته تاخیرش در تعویضها در سمت راست در نیمه دوم بود

پرسپولیس جدای از این مساوی واقعا داره بهتر بازی میکنه
    10 دقیقه اول واقعا بهترین فوتبالی بود که من امسال از یک تیم ایرانی دیدم
    یک فوتبال پویا و سرشار از جابجایی

اما به نظر من غرور مهمترین عامل توقف ناگهانی این شروع خوب بود

امیدوارم این تیم درس بگیره و البته به گل محمدی فرصت کسب تجربه بیشتر داده بشه

ما نیم فصل اول صنعت رو بردیم اما دوازدهم شدیم میشه این بازی رو در ابتدای نیم فصل دوم نبرد اما در پایان نتیجه خوبی گرفت
    انشاالله که اینجوری بشه

20. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •