تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 301 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

ولش کن اصلا . حرف همو نمیفهمیم . شما فازت با همه فرق داره . تو خیال هستی .
    عیسی ب دین خود ، موسی ب دین خود .
    بحثی نمونده دیگه ...
    Last edited by Eblis 2011; 06-01-2013 at 02:33.

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بد بودیم خیلی هم بد بودیم .....
    من که کل بازی را دیدم موقعیت آنچنانی رو دروازه ذوب آهن نداشتیم ..... موقعیت بود ولی نه خیلی خطرناک
    درضمن نظرات صفحه قبل را خوندم دیدم دوستان چی گفتن ! باید قبول کنیم زمین بد بود و در بازی نقش اساسی داشت
    بدتر از اون سردی هوایی بود که وجود داشت ..... ما که اونجا نبودیم ولی اونطور که گزارشگر میگفت هوا خیلی سرد بود
    نمیدونم تاحالا تو هوای خیلی سرد فوتبال بازی کردین یا نه ولی واقعا خیلی تاثیر بدی داره رو آدم

+

یه چیزی که خیلی منو عصبی کرد تعویض های امیرخان بود
    آخه این چه تعویض هایی بود که انجام داد ؟! نیمه دوم عملا مهاجم نداشتیم
    هم آرش را کشید بیرون هم موسوی

بازی های قبلی ثابت کرده وقتی حنیف میره وامیسه مهاجم ، اصلا بدرد نمیخوره
    ولی نمیدونم کادر فنی استقلال چه اصراری دارن به اینکار

3. 8 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

فتح‌الله زاده:از رئيس‌جمهور و وزير تشکر مي‌کنم

مديرعامل باشگاه استقلال گفت: از رئيس‌جمهور محترم و وزير ورزش که موافقت خود را با انتقال ورزشگاه کشوري به استقلال اعلام کردند، تشکر مي‌کنم.

باشگاه استقلال پس از سال‌ها با در اختيار داشتن مجموعه ورزشي مرغوبکار و احداث کمپ مرحوم حجازي اين بار موفق شد مجموعه ورزشي شهيد کشوري را هم در اختيار بگيرد و از همين رو علي فتح‌الله زاده رکورد‌دار در اختيار گرفتن اين مجموعه‌هاي ورزشي از طريق دولت براي يک باشگاه است.

مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص اينکه آيا اين باشگاه موفق به گرفتن مجموعه شهيد کشوري از وزارت ورزش شده است يا خير گفت: بعد از جلسات طولاني مدتي که با وزير ورزش داشتم از او درخواست کردم که يک مجموعه ورزشي با امکانات خوب در اختيار ما قرار بگيرد و خوشبختانه وزير محترم ماهيگيري را به ما خوب ياد داد و با موافقت رئيس جمهور محترم طي 10 تا 15 روز آينده کار انتقال مجموعه ورزشي شهيد کشوري به باشگاه استقلال صورت مي‌پذيرد.

وي تأکيد کرد: اميدوارم به برکت وجود نام مبارک شهيد کشوري استقلال دوباره اوج بگيرد و بتوانيم کارهاي مفيدي را در اين مجموعه انجام دهيم.

وي در پاسخ به اين سؤال که آيا کمپ استقلال را هم در اختيار داريد يا خير گفت: کمپ ناصر حجازي را هم در اختيار داريم و از آنجا نيز براي پيشرفت توسعه ورزش باشگاه استفاده خواهيم کرد. جا دارد از رئيس جمهور و وزارت ورزش و جوانان به خصوص محمد عباسي تشکر کنم که با اين انتقال موافقت کرد. اين کار بزرگ و کم نظير در مجموعه باشگاه استقلال ثبت خواهد شد و به عنوان عضو کوچکي از اين باشگاه از طرف اعضاي هيئت مديره و تمامي کادر فني و بازيکنان تشکر خواهم کرد.

فتح‌الله زاده در پاسخ به اين سؤال که آيا با وزير در مورد مشکلات مالي صحبت کرديد يا خير گفت: با او صحبت کردم و قول دادند که تمام تلاش خود را انجام بدهند هر چند که فعلا از لحاظ مالي به مشکل برخورده‌ايم اما مطمئن هستم که اين موضوع به زودي مرتفع خواهد شد.

مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص اينکه چه زماني اين مجموعه در اختيار اين باشگاه قرار مي‌گيرد گفت: ان‌شاء‌الله طي 10 الي 15 روز آينده کار انتقال اين مجموعه به باشگاه صورت مي‌پذيرد

منبع : ورزش3

5. 6 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

نکونام: قراردادهاي ليگ ايران حرفه‌اي نيست

بازيکن تيم فوتبال استقلال تهران گفت: کيفيت پايين زمين و باد سرد باعث شد هر دو تيم موقعيت چنداني نداشته باشند.

جواد نکونام پس از مسابقه با تيم ذوب‌آهن که با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد اظهارکرد: به دليل کيفيت پايين زمين، سطح کيفي مسابقه خوب نبود. همچنين وزش باد سرد، باعث افت بازي شده بود اما معتقدم هر دو تيم از کسب اين تساوي راضي هستند.

وي افزود: هر دو تيم موقعيت چنداني نداشتند و موقعيت‌هاي کمي هم که نصيب ذوب‌آهن شد از توپ‌هاي بلند به وجود آمد و در مجموع اين ديدار با هيجان نبود.

بازيکن مياني تيم استقلال درباره تفاوت‌هاي ليگ برتر و تيم‌هاي ايراني با ليگ‌ها و تيم‌هاي مطرح اروپايي مانند بوندس ليگا يا لاليگا تصريح‌کرد: هر کشوري کيفيت ليگ خودش را دارد، اسپانيا قهرمان جهان مي‌شود و تماشاگر و شرايط خاص خودش را دارد. کيفيت بازيکنان و ليگ ما نيز فرق دارد. هرجايي با توجه با داشته‌ها و توانايي‌هاي خود پيشرفت مي‌کند، اما بايد گفت قراردادهايي که در ايران بسته مي‌شود حرفه‌اي نيست.

وي در خصوص تمريني که تيم استقلال در هواي آلوده تهران انجام داده است، تصريح‌کرد: هوا آلوده بود، اما ما بايد تمرين خود را انجام مي‌داديم، چون قرار بود ديدار با ذوب‌آهن برگزار شود و استقلال بايد آماده اين مصاف مي‌شد.

بازيکن استقلال در پاسخ به اين سوال که در سالروز درگذشت جهان پهلوان تختي هستيم، قهرمانان چگونه پهلوان مي‌شوند؟ گفت: پهلواني را خود شخص بايد به دست آورد و اين امر از درون هر ورزشکار سرچشمه مي‌گيرد.

همچنين نکونام در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر حضور فوتباليست‌هاي دهه 40 و 50 در زورخانه‌ها و فرا گرفتن اخلاق و منش پهلواني بيان‌کرد: بحث خيلي قديمي شد! بايد در اين خصوص تحقيق کنم چون تا به حال نه زورخانه رفته‌ام و نه کشتي، البته يک بار رفته‌ام اما متأسفانه تاريخچه‌اش را نمي‌دانم

7. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

گزارش تمرين آبي‌پوشان

تمرين تيم فوتبال استقلال در غياب 5 بازيکن اين تيم برگزار شد.

تيم استقلال يک روز پس از بازي مقابل ذوب‌آهن از ساعت 15 امروز در کمپ زنده ياد حجازي تمرينات خود را پيگيري کرد.

مجتبي جباري، خسرو حيدري، سياوش اکبرپور و هاشم بيک‌زاده غايبان تمرين امروز تيم استقلال بودند، ضمن آنکه فرهاد مجيدي با يک ساعت تأخير به محل تمرين رسيد و به دويدن دور زمين و برنامه‌هاي اختصاصي پرداخت.

*اميرقلعه‌نويي با لباس شخصي در محل تمرين امروز آبي‌پوشان حاضر شد و پس از چند دقيقه به رختکن رفت و فيلم بازي با ذوب‌آهن را تماشا کرد. مهدي رحمتي براي دقايقي با سرمربي تيم استقلال صحبت کرد و پس از آن به دويدن دور زمين پرداخت.

*بازيکناني که در ترکيب اصلي استقلال مقابل ذوب‌آهن به ميدان رفته بودند پس از ريکاوري ورزشگاه را ترک کرده و راهي سونا شدند. بقيه بازيکنان در قالب دو گروه به فوتبال درون‌تيمي پرداختند.

*شاهرخ بياني و منصور پورحيدري در تمرين امروز آبي‌پوشان حضور داشتند. بازيکنان ذخيره پس از حرکات ترکيبي فوتبال درون تيمي انجام دادند که در اين بازي حنيف عمران‌زاده به عنوان دروازه‌بان درون دروازه ايستاد و فرزاد حاتمي آنقدر گل زد که لقب آقاي گل گرفت.

*بازيکنان تيم استقلال در خصوص مجموعه ورزشي شهيد کشوري و چمن اين ورزشگاه صحبت مي‌کردند و از يکديگر مي‌پرسيدند که آيا قرار است تمرينات آبي‌پوشان در آنجا برگزار شود يا خير؟

تمرينات تيم استقلال فردا مجدداً از ساعت 15 پيگيري مي‌شود و اين تيم روز چهارشنبه در جام حذفي به مصاف ابومسلم خواهد رفت.

ورزش3

9. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی با ذوب اهن یکی از بدترین بازیهای استقلال در این چند سال اخیر بود.....این مساوی مثل یه باخت منو ناراحت کرد...

این ذوب اهن تیمی نبود که بتونه جلوی استقلال مقاومت کنه و با کمی فشار راحت دفاعش از هم میپاشید....ولی جلوی این تیم دنبال مساوی گرفتن بودیم ...... به نظرم تعویضا و عقب نشینیه امیرخان فقط یه دلیل داشت اونم ترس از فرهاد کاظمی....کاظمی معمولا تیمهای قلعه نوییو خیلی ازار داده
    استفاده از حنیف در خط حمله هم یه بیست سی سالی با تاخیر انجام شد......شاید اگه یه مهاجم جای حنیف اون جلو بود میتونست یکی از اون ضربات سرو به گل تبدیل کنه

بدون شک سردیو الودگیو کیفیت زمین در بد بودن استقلال تاثیر داشته اما استقلال در این بازی دنبال برد نبود و اومده بود یک امتیازو بگیره....شاید اگه روی نیمکت ذوب اهن کاظمی نبود قلعه نویی روش دیگریو اتخاذ میکرد.....

در هر صورت الان صدر جدولیم ولی بازیهای سختیو در پیش داریم....نباید جلوی تیمهایی مثل ذوب اهن امتیاز از دست بدیم چون رقیبامون به راحتی این تیمارو شکست میدن...

امار گل خورده تیم قابل تحسینه اما باید خط حمله هم یه تکونی به خودش بده ولی نه با حنیف عمرانزاده.....

این بازی هم دوباره از موسویو برهانی در کناره ها استفاده شد نمیدونم چرا وقتی امیرخان میبینه اینا بازیکن کناره ها نیستن باز ازشون در کناره ها استفاده میکنه?اگه نوک باشن خیلی بهمون میتونن کمک کنند....فکر میکنم تا الان مشخص شده باشه در سمت راست هیچ زوجی بهتر از حیدری حمودی جواب نمیده....در چپ هم محمدرضایی و اشجاری....

در کل هیچ کدوم از بچه ها اماده نبودن حتی جباریو منتظری....

11. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ماجراي مربي‌گري اين فصل پرويز مظلومي

سايت جهان‌نيوز نوشت:مظلومي به سردار رويانيان و با حالت شوخي گفته است:«مرا بعنوان گزينه مربيگري پرسپوليس مطرح کن تا در کمترين زمان ممکن تيمت روي دور برد بيفتد!»

در اين مطلب آمده است:

اين روزها موضوعي در ميان خبرنگاران و چهره‌هاي فوتبالي دهان به دهان مي‌چرخد که در نوع خود جالب است. اين موضوع به پرويز مظلومي سرمربي فصل قبل استقلال بر مي‌گردد که اين فصل در کمال ناباوري بيرون از گود ماند و جايي مربيگري نکرد.

اين موضوع که سرمربي تيم قهرمان فصل گذشته جام حذفي بيکار بماند در نوع خود عجيب است، اما عجيب‌تر از اين، بحث تيم‌هايي است که سراغ مظلومي مي‌روند تا با وي مذاکره کنند.

تراکتورسازي تبريز جزو اولين تيم‌هايي بود که در روزهاي پر افت و خيز «توني اوليويرا» سرمربي پرتغالي‌اش بحث حضور مظلومي در آنجا مطرح شد،اما بالافاصله بعد از طرح شايعاتي مبني بر مذاکره پرويز با آنها تراکتور روي دور برد افتاد.

سپس نوبت به مس کرمان رسيد تا برخي مسوولانش سراغ اين مربي بروند و حتي مانع عقد قرارداد وي با تيم گهر لرستان شوند، اما هر بار که مظلومي به يک قدمي نيمکت تيم کويري مي‌رسيد، شکست جاي خود را با پيروزي عوض مي‌کرد!

همين قصه در باشگاه صباي قم تکرار شد و اخيرا مسوولان اين تيم براي جايگزيني عبدالصمد مرفاوي سراغ مظلومي رفتند و حتي اين مربي مذاکراتي را با قمي‌ها داشت، اما تيم مرفاوي نيز ناگهان روي دور برد افتاد.

شنيده مي‌شود که اخيرا نيز پيکاني‌ها سراغ سرمربي سابق استقلال رفته‌اند که اينبار مظلومي پيش قدم شده و خودش پاسخ رد به مسوولان اين تيم داده است.

موضوع جالب تر اينکه اخيرا سردار رويانيان در محلي با سرمربي سابق استقلال همکلام شده و وقتي بحث نيمکت مربيگري پرسپوليس و اخراج ژوزه و جايگزيني يحيي گل محمدي به ميان آمده است، مظلومي به سردار و با حالت شوخي گفته است:«مرا بعنوان گزينه مربيگري پرسپوليس مطرح کن تا در کمترين زمان ممکن تيمت روي دور برد بيفتد!»

13. 4 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

برهاني: تراکتور نمي‌تواند خطري براي ما ايجاد کند

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: تيم تراکتور در آزادي با تيم ما بازي دارد و سعي مي‌کنيم در بازي برگشت بازي بهتري را مقابل اين تيم به نمايش بگذاريم.

آرش برهاني با اشاره به تساوي تيمش برابر ذوب‌آهن اظهار کرد: زمين چمن در اين بازي بسيار تاثيرگذار بود در غير اينصورت بازي بهتري را از دوتيم مي‌ديديم و اين زمين موجب شده بود کيفيت بازي بسيار پايين بيايد.

وي تصريح کرد: بازهم خدا را شاکرم که در اين بازي بد با اين آب‌وهوا و شرايط جوي که وجود داشت توانستيم يک امتياز از تيم خوب ذوب‌آهن بگيريم.

مهاجم تيم فوتبال استقلال در پاسخ به اين سوال که فکر نمي‌کنيد تيم تراکتورسازي به استقلال نزديک شده و مي‌تواند براي اين تيم خطرساز شود تاکيد کرد: اين تيم در ديدار برگشت و در آزادي با ما بازي دارد و سعي مي‌کنيم بازي بسيار بهتري را مقابل اين تيم به نمايش بگذاريم و در اين زمينه مشکلي وجود ندارد.

وي ادامه داد: در بازي مقابل ذوب‌آهن به دليل کيفيت پايين زمين چمن نمي‌شد کار خاصي انجام داد و در چنين شرايطي ضربه زدن به چارچوب بسيار سخت بود.

برهاني افزود: سعي مي‌کنيم در بازي‌هاي آينده بازي‌هاي بهتري را از خود به نمايش بگذاريم و بهتر از ديدار برابر ذوب‌آهن بازي کنيم.

نکونام: تنها از مسائل فني بازي حرف مي‌زنم

هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: در مورد مسائل حاشيه‌اي صحبت نمي‌کنم، تنها از مسائل فني بازي حرف مي‌زنم.

جواد نکونام با اشاره به بازي تيمش در برابر ذوب‌آهن اظهار کرد: اين بازي کيفيت خوبي نداشت و از نتيجه تساوي هر دو تيم رضايت داشتند، چراکه موقعيت آنچناني روي دروازه حريفان به‌وجود نيامد و بازي پرهيجاني را شاهد نبوديم.

وي با اشاره به هواي آلوده اصفهان تصريح کرد: هواي اين شهر مشخص بود که آلوده است، اما به اعتقاد من فولادشهر در اين زمينه مشکلي نداشت و باد خوبي هم در ورزشگاه در حال وزيدن بود.

هافبک تيم فوتبال استقلال با اشاره به حاشيه‌هايي که طي چند وقت گذشته پيرامون اين بازيکن و استقلال بوجود آمده بود، تصريح کرد: در اين مورد صحبت‌ها انجام شده و من هم ديگر حرفي نمي‌زنم، اين اتفاقي بوده که افتاده و ديگر تمام شده است، تنها در مورد بازي سوال کنيم.

وي با اشاره به روز پهلواني تاکيد کرد: هر فردي پهلواني را خودش بايد کسب کند، چراکه اين منشي است که از درون هر ورزشکار بيرون مي‌آيد و مسئولان در اين زمينه نمي‌توانند کاري انجام دهند.

حمودي: آرزويم بازي کنار خسرو در تيم ملي است

مدافع استقلال حضور با خسرو حيدري در تيم ملي را از آرزوهايش مي‌داند.

علي حمودي با ابراز خوشحالي از هماهنگ شدنش با خسرو حيدري گفت: از آرزوهايم اين است که به تيم ملي برسم و با خسرو حيدري زوج جناح راست تيم ملي را تشکيل دهيم.

وي در ادامه درباره‌ خبرهايي که مبني بر حضورش در يکي از باشگاه‌هاي خارجي مطرح است، گفت: در جريان کامل اين مطلب نيستم و باشگاه بيشتر در جريان است. ولي در اين حد اطلاع دارم که پيشنهادي وجود دارد و خودم نيز بي‌تمايل نيستم تا ترانسفر شوم.

رحمتي: تشنه بازي و تابع تصميم‌ کادرفني‌ام

هافبک استقلال مي‌گويد، تشنه بازي استقلال است؛ حتي براي چند دقيقه!

کيانوش رحمتي اظهار کرد: مصدوميتم به طور کلي بر طرف شده و آماده بازي هستم.

او که در پايان تمرين عصر يکشنبه آبي‌ها صحبت مي‌کرد، افزود: در حال حاضر تشنه اين هستم که حتي چند دقيقه براي استقلال بازي کنم. برايم مهم است که در همان چند دقيقه هم خودم را به امير قلعه‌نويي و هواداران اثبات کنم. البته گله‌اي از نيمکت‌نشيني هم ندارم و در هر صورت تابع تصميم‌هاي کادر فني هستم.

Last edited by MohammadT15; 06-01-2013 at 21:21.

15. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واااااااااااااااااای عاشق بازی کیانوش رحمتی ام
    نمیدونم چرا بعضی از دوستان استقلالی از کیانوش راضی نیستن و علاقه ای بهش ندارن
    ولی من که واقعا از سبک بازیش خوشم میاد مخصوصا در دفاع که حرف نداره
    امیدوارم هرچه سریعتر به فرم ایده آل برگرده و بتونه به تیم کمک کنه
    با برگشت رحمتی فکر کنم دیگه هیچ تیمی حریف خط هافبک استقلال نشه

17. 3 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

واااااااااااااااااای عاشق بازی کیانوش رحمتی ام
    نمیدونم چرا بعضی از دوستان استقلالی از کیانوش راضی نیستن و علاقه ای بهش ندارن
    ولی من که واقعا از سبک بازیش خوشم میاد مخصوصا در دفاع که حرف نداره
    امیدوارم هرچه سریعتر به فرم ایده آل برگرده و بتونه به تیم کمک کنه
    با برگشت رحمتی فکر کنم دیگه هیچ تیمی حریف خط هافبک استقلال نشه

خداکنه با اومدن کیانوش ، نکونام نیمکت نشین بشه ..... نکونام یه مهره ی سوخته برام تیم در حال حاضر

19. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •