تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 118 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1177

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبی‌های لندن | جلد 2

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بنيتس:هنوزحضورمان در 4 تيم برتر قطعي نشده

سرمربي موقت چلسي پس از قرار گرفتن در رده سوم ليگ برتر انگليس حضور قطعي تيمش در ميان 4 تيم برتر تا پايان فصل را رد کرد.

رافائل بنيتس قطعي بودن حضور تيمش در ميان 4 تيم بالاي جدول ليگ برتر انگليس را رد کرد.

شاگردان بنيتس شب گذشته توانستند با نتيجه 3 بر صفر مقابل فولام به برتري برسند تا با 61 امتياز در رده سوم قرار بگيرند.

چلسي هم‌اکنون يک امتياز بيشتر از آرسنال دارد؛ در حالي که تاتنهام با 58 امتياز در مکان پنجم و اورتون با 56 امتياز در رده ششم قرار دارد.

بنيتس در اين‌باره اظهار داشت: قبلاً گفته بودم که رقابت براي قرار گرفتن در ميان 4 تيم برتر تا پايان فصل ادامه خواهد داشت و همين‌طور به نظر مي‌رسد.

وي ادامه داد: اگر به پيروزي ادامه دهيم و ساير تيم‌ها به بردن ادامه دهند؛ بازي مقابل تاتنهام و اورتون بسيار مهم خواهد شد. اگر چنين اتفاقي بيفتد براي شما (خبرنگاران) خوب است زيرا سوژه نوشتن در اختيارتان قرار مي‌دهد.

سرمربي موقت چلسي خاطرنشان کرد: پيش از اين هم ديده بودم که داويد لوئيز چنين گل‌هايي در تمرينات و از روي ضربات آزاد بزند بنابراين او اين توانايي را داشت و بازيکن بسيار خوبي است.

وي اضافه کرد: او قادر است و اميدوارم بتواند پيش از پايان فصل يک يا 2 بار ديگر اين کار تکرار کند.

farsnews

2. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

یادداشت: لیورپول، چلسی ، خاطره 2005 و آن گل جنجالی

لیورپول و چلسی این هفته به مصاف هم می‌روند و رافائل بنیتس با تیم چلسی در ورزشگاه آنفیلد بازی خواهد کرد، جایی که مدت‌ها در آن حضور داشت.

سایت گل – لیورپول این هفته با چلسی بازی دارد. رافا بنیتس به آنفیلد بازمی‌گردد. هشت سال پیش، زمانی که بنیتس مربی لیورپول بود، تیمش با چلسی ژوزه مورینیو در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان بازی کرد و پس از تساوی بدون گل در استمفورد بریج، سرنوشت بازی با یکی از جنجالی‌ترین گل‌های تاریخ این رقابت‌ها به سود لیورپول به پایان رسید.

محتوای مخفی: متن خبر 

لیورپول و چلسی رقیبان سنتی نیستند، اما تنش بسیاری در سال‌های اخیر بین آنها وجود داشته که نبردهایشان در لیگ قهرمانان هم به آن دامن زده. اولین ملاقات اروپایی آنها در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان در سال 2005 بود.

در آن هنگام دو تیم دو نفر از بهترین مربیان جوان اروپا را آورده و در اندیشه روزگاری نو بودند. رافا بنیتس، مربی لیورپول از والنسیا آمده بود. او با این تیم در سال‌های 2002 و 2004 لالیگا را فتح کرده بود و با چشمانی گریان مستایا را ترک کرد. او گفت دلیل جدایی‌اش این بوده که هیئت مدیره نمی‌توانسته بازیکنانی را بخرد که او می‌خواهد: «من کاناپه می‌خواستم و آنها برایم لامپ خرید‌ه‌اند!»

او به عنوان قهرمان لالیگا به لیورپول پیوست اما آمدن او زیر سایه ژوزه مورینیو درخشان قرار گرفت که در ماه می با پورتو فاتح لیگ قهرمانان شده بود. مورینیو در تابستانی که به چلسی آمد به خودش لقبی داد که همچنان پابرجاست: «لطفا نگویید من متکبر هستم. اما من قهرمان اروپا شده‌ام و به نظرم آقای خاص هستم. من را کنار دیگران نگذارید.»

مورینیو در بخش‌های زیادی از همان فصل اول «آقای خاص» بود. تیم چلسی او تا نوامبر کنترل لیگ برتر را در دست گرفت و در لیگ قهرمانان بارسلونا و بایرن مونیخ را حذف کرد و به نیمه‌نهایی رسید.

لیورپول حتی به قهرمانی لیگ برتر فکر هم نمی‌کرد. اما آنها نیز به نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان رسیده بودند و بایر لورکوزن و یوونتوس را پشت سر گذاشته بودند. آنها همچنین در فینال جام اتحادیه حضور داشتند که البته آن بازی را به چلسی مورینیو باختند. دو دیدار رفت و برگشت در لیگ هم به سود چلسی به پایان رسیده بود.

بنیتس پیش از بازی لیگ قهرمانان گفت: «آنها فصلی رویایی داشته‌اند. عملا لیگ برتر را برده‌اند و متاسفانه جام اتحادیه را هم بردند. آنها در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان هستند. اما دیگر بس است. می‌توانید گاه و بیگاه ضعف‌هایی داشته باشید اما مقابل چلسی باید بی‌نقص باشید تا بتوانیند آنها را ببرید. آنها چنان تیم خوبی هستند.»

روشن بود که چلسی بخت بیشتری دارد. مورینیو بنیتس را «یکی از بهترین مربیان دنیا» دانست و مهارت‌های سازمان‌دهی او در برد یک‌چهارم نهایی مقابل یوونتوس را ستود. اما موفقیت مورینیو در فصل اول حضور در انگلیس به حدی بود که حتی عنوان «آقای خاص» هم برایش کم به نظر می‌رسید. خودش گفت: «زمانی که آن را گفتم تازه قهرمان اروپا شده بودم و اعتماد به نفسم تا این‌جا بود» و دستش را تا صورتش بالا برد. «حالا حتی بیشتر هم شده.»

اما پس از بازی رفت نیمه‌نهایی در استمفورد بریج، این مربی لیورپول بود که ستایش شد. تیم او توانسته بود از چلسی یک تساوی بدون گل بگیرد. با این حال اعتماد به نفس مورینیو همانی ماند که بود.

چلسی چند روز بعد برای اولین بار پس از سال 1955 فاتح لیگ برتر شد. مورینیو مطمئن بود که تیمش نتیجه خوبی در لیورپول می‌گیرد: «نمی‌دانم باختن در نیمه‌نهایی‌ چه حسی دارد. بالاخره روزی خواهم باخت، اما نه این هفته.»

با این حال خودباوری در آنفیلد رو به افزایش بود. قیمت بلیت در بازار سیاه به 1500 پوند رسیده بود؛ یعنی 30 برابر قیمت واقعی آن. طرفداران منتظر این فرصت بودند که بازگشت لیورپول به فینال جام باشگاه‌ها را پس از 20 سال غیبت ببینند. مورینیو گفت: «تنها می‌توانم تصور کنم که این برای طرفدارانشان چه معنایی دارد. به نظرم فشار روی آنهاست. من عاشق جو خصمانه ورزشگاه‌های حریف هستم!»

تنها چهار دقیقه از بازی برگشت گذشته بود که تیم میزبان از فرصت استفاده کرد. میلان باروش پاس استیون جرارد را از روی سر پتر چک، دروازه‌بان هم‌وطنش عبور داد و سپس با برخورد به او به زمین افتاد. لوییس گارسیا توپ را به سمت دروازه زد و ویلیام گالا به سمت توپ دوید تا برش‌گرداند.

گارسیا جشن پس از گل گرفت، و حتی با آن که تصاویر آهسته بی‌شماری که از آن صحنه پخش شد هم مشخص نشد تمام توپ از خط گذشته یا نه. خط‌نگه‌دار آن را گل تشخیص داد و لیورپول پیش افتاد.

تیم میهمان مجبور شد دست به حمله بزند. اما آنها با وجود نیروهای فراوانی که در خط حمله داشتند نمی‌توانستند به فرصت‌های خوبی برسند. بنیتس که مورینیو را در دور قبلی با ذکاوت تاکتیکی‌اش تحت تاثیر قرار داده بود راهی برای مقابله با حملات چلسی یافته بود.

جو کول در نیمه اول توانست یک شوت به سمت دروازه یرژی دودک بزند اما توپش به بیرون رفت. فرانک لمپارد در نیمه دوم یک ضربه ایستگاهی را زمینی زد که از دیوار دفاعی گذشت اما از دروازه‌بان نگذشت. سرانجام در وقت اضافه بود که لیورپول ضعف نشان داد. دودک نتوانست با یک ضربه سر مقابله کند اما ایدور گودیانسن هم نتوانست توپ را گل کند.

مورینیو برای اولین بار در مرحله حذفی لیگ قهرمانان شکست خورده بود. کلاس تاکتیکی بالای بنیتس او را مقهور کرده بود. یان آرنه ریسه، مدافع لیورپول گفت: «او ثابت کرد که احتمالا بهترین مربی دنیاست. ما از نظر تاکتیکی کامل و بی‌نقص بودیم.»

اما برای مورینیو آن پیروزی نامنصفانه بود و او پس از حذف گفت: «چه چیزی دارم که بگویم؟ تیم برتر شکست خورد. قطعا این‌گونه شد. آنها گل زدند – البته اگر بتوانید بگویید که گل زدند. می‌توانیم بگوییم که کمک‌داور گل زد. آنها پیش افتادند و سپس تنها دفاع کردند. این کار را عالی انجام دادند و خوش‌اقبال هم بودند.

چیزی که همه درباره‌اش حرف می‌زدند، یعنی قدرت تماشاگران آنفیلد را حس کردم. البته آنها روی بازیکنان تاثیر نداشتند اما شاید روی افراد دیگری اثرگذر بودند. شاید روی نتیجه اثر گذاشتند. باید کمک‌داور را بیاورید و از او بپرسید چرا گل را قبول کرد. برای این که گل حساب شود توپ باید 100 درصد داخل دروازه برود و او باید 100 درصد مطمئن شود که توپ به درون دروازه رفته. او اشتباه کرده. اما زندگی همین است.»

برای بنیتس گذر توپ از خط مهم نبود چون چک احتمالا پیش از گل با خطای خود فرصت مسلم گل‌زنی را گرفته بود: «من گل را ندیدم. من پیش از آن یک پنالتی و یک کارت قرمز دیدم. اما گل را ندیدم. نمی‌دانم توپ او گل شد یا نه، اما برای من حقیقت این بود: یک پنالتی و یک کارت قرمز. اما هر چه بود گل خوبی بود.»

ماهیت آن گل برای مربی اسپانیایی اهمیت چندانی نداشت. لیورپول پس از چهار تلاش ناکام سرانجام توانسته بود چلسی را از پیش رو بردارد. مورینیو که جام یوفا و لیگ قهرمانان را در دو فصل آخر حضور در پورتو برده بود اکنون باید تنها به موفقیت داخلی بسنده می‌کرد.

تیم او نتوانسته بود دفاع لیورپول را باز کند. اما او در پاسخ به این پرسش که هنوز «آقای خاص» است یا نه گفت: «البته که هستم. آیا می‌خواهید در شغل خود آن طور موفق باشید که من در سه سال گذشته بوده‌ام؟ غیر ممکن است بتوانید!»

بعدش چه شد؟ لیورپول سه گل از میلان خورد اما در ضربات پنالتی آنها را در یکی از دراماتیک‌ترین فینال‌های تاریخ شکست داد. مورینیو پیش از آن که در سال 2007 از چلسی برود نتوانست چلسی را به فینالی اروپایی برساند. او در سال 2012 همچنان از آن گل ناراحت بود: «در کل من در نیمه‌نهایی‌های لیگ قهرمانان خوش‌شانس نبوده‌ام. یک بار با چلسی باختم، آن هم به دلیل گلی که گل نبود. توپ از خط نگذشت.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن : هنوز که هنوزه حسرت اون بازی و اون تیم رو میخورم که چرا قهرمان اروپا نشد ! تیمی که به بارسلونا و بایرن 4 گل زده بود نتونست رفت و برگشت به لیورپول گل بزنه ! ... جالبه بدونید من این بازی رو ندیدم . روزش بیرون شهر بودیم و شب از خستگی خوابم برد ولی صبح که پدرم نتیجه رو بهم گفت اصن شوکه شدم

4. 5 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیتر چک در گذر زمان

6. 11 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خوشم نمیاد از داوری صحبت کنم ولی نمیزارن که !!

6 دقیقه وقت تلف شده گرفته که تموم شده و سوت رو نمیزنه آقای داور تا سوارز 30 ثانیه بعد دقیقه 96 گل مساوی رو بزنه بهمون :|

زدن بازیکنامونو داغون کردن تو این بازی سردستش کرگر که تو این بازی 4 تا کارت زرد باید میگرفت !!

از اون طرف سوآرز دست ایوانوویچ رو گاز میگیره و هیچ عکس العملی از داور ( و همچنین بعدها اتحادیه ) شاهد نیستیم

به خدا کلافه شدم دیگه .. دو امتیاز ارزشمند رو ازمون گرفت آقای داور ... ایشالا اون پولی که میگیری از گلوت پایین نره

خُ لامــصب 6 دقیقه وقت تلف شده تموم شده بزن سوتو دیگه ...

ای خدا ...

8. 7 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب یه پیروزی شیرین را ثانیه آخر از دست دادیم

نمیدونم چرا داور 6 دقیقه وقت اضافه گرفت و دقیقه 97:18 سوت پایان را زد اصلا این بازی نهایت 3 دقیقه وقت اضافه داشت

دفاع تیم کلا مشکل داره نمیدونم بنیتز چرا 1 بازی در میون تری را بازی میده؟

تو صحنه گل آخر سوارز از غفلت لوییز و ایوا استفاده کرد و هد زد!

فعلا یا یه بازی کمتر چهارم هستیم

دیگه نمیدونم چی بگم خیلی مفت این 3 امتیاز را از دست دادیم

10. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

واقعاً خداوند لک لک ها رو دوست داره! تیمی که نمیتونه تو زمان بازی و حتی وقت های تلف شده گل بزنه میاد تو زمانی بعد از وقت های تلف شده گل میزنه!

لوئیز سوارز هم علاقه زیادی به گزیدن داره! فکر کنم سابقه گزش هم داره! بنظرم باید به خاطر این حرکت زشت روی ایوانوویچ اخراج میشد که متأسفانه داور ندید.

12. 4 کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

14. 7 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یعنی اگه محرومیت واسش نبرن عنده نامردیه! سوارز با این حرکتش نشون داد اصلا در شان لیگ جزیره نیست
    گربه سگ بازی راه انداخته واسه ما

16. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

عذرخواهي سوآرس از ايوانوويچ: متاسفم!

مهاجم اروگوئه‌اي ليورپول از مدافع چلسي به خاطر رفتار ناشايست خود عذرخواهي کرد.

ليورپول در هفته‌ سي‌وچهارم ليگ برتر فوتبال انگليس در حالي که تا دقايق پاياني با نتيجه‌ دو بر يک برابر چلسي تن به شکست داده بود، گل تساوي را به ثمر رساند تا از شکست در آنفيلد فرار کند.

در اين ديدار لوئيس سوآرس، مهاجم جنجالي ليورپول در حرکتي بي‌سابقه و عجيب دست ايوانوويچ را گاز گرفت تا در انتظار محروميتي سنگين براي خود باشد. اين مهاجم اروگوئه‌اي پس از پايان بازي در گفت‌وگو با رسانه‌ها رسما از مدافع چلسي عذرخواهي کرد. سوآرس که گل دوم تيمش را به ثمر رساند، گفت: از آنچه اتفاق افتاد، ناراحتم. از ايوانوويچ و جهان فوتبال عذرخواهي مي‌کنم. به هيچ وجه نمي‌توان اين حرکت من را توجيه کرد. متاسفم.

isna

18. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بنيتس: نمي‌دانم چرا داور 7دقيقه وقت اضافه گرفت

سرمربي چلسي با تاکيد بر اينکه نمي‌داند چرا داور 7 دقيقه وقت اضافه گرفته اعلام کرد بهاي سنگيني در اين ديدار پرداخته است.

ليورپول و چلسي در ديدار هفته سي و چهارم خود در ليگ برتر انگليس به تساوي 2 بر 2 رضايت دادند.

دنيل استاريج 52 و لوييس سوارز 97 براي ليورپول و اسکار 26 و ادن ارز 57 براي چلسي گل زدند. چلسي با 62 امتياز چهارم و ليورپول هم با 51 امتياز هفتم است.

رافائل بنيتس در مورد اين ديدار گفت: از اينکه در ثانيه‌هاي پاياني گل خورديم خيلي ناراحتم. به خصوص اينکه نمي‌دانم چرا داور 7 دقيقه وقت اضافه گرفته بود. برخي از ديدارها که در آن 6 تعويض وجود دارد، فقط 3 يا 4 دقيقه وقت اضافه دارد. در اين ديدار ما يک اوت پرتاب کرديم که پس از آن بايد بازي تمام مي‌شد ولي نمي‌دانم چرا 45 ثانيه هم بيشتر وقت اضافه لحاظ شد. برايم خيلي سخت است که در اين مورد حرف بزنم. وقت‌هاي اضافه موجب شد بهاي سنگيني در اين ديدار بپردازيم. بايد صحنه گل ليورپول را خيلي خوب آناليز کنيم تا بدانيم چرا دست از سانترهاي بي هدف برنداشتيم و چرا آنها گل زدند. در هر شرايط بايد به اين فکر کنيم که ما برابر تيمي بسيار خوب توانستيم عالي بازي کرده و ديدار را از ديد خودمان تا انتها به عنوان تيم پيروز ميدان به پايان برده باشيم.

بنيتس در ادامه عنوان کرد: ليورپول خيلي خوب ما را تحت فشار قرار داده بود ولي ما هم بسيار عالي دفاع کرديم. ضد حمله‌هاي خوبي داشتيم و مي‌توانستم بيش از اينها دروازه‌شان را باز کنيم. اگر اين کار را انجام مي‌داديم، ديگر به اينکه داور چند دقيقه وقت‌ اضافه گرفته بود اعتراضي نداشتيم!

varzesh3

20. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •