تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 95 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

نیانگ:میخواهم از مسی بهتر شوم.

به نقل از سایت هیندو،ام بایه نیانگ مهاجم هجده ساله ی میلان در مصاحبه ای فاش کرد که هدف او این است که میخواهد از مسی ستاره ی بارسلونای اسپانیا بهتر شود.
    او در ادامه گفت:هدف من این بود که بتوانم با کمک همتیمی هایم بارسلونا را شکست دهیم.اما حالا!...میخواهم اعتمادی که مردم به من کرده بودند و در آن بازی از دست دادم،دوباره به دست بیاورم.
    او در ادامه گفت:برای بازیکن جوان مثل من افتخار بزرگی است که در ترکیب تیم بزرگی مانند میلان قرار بگیرم.

2. 4 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده برای دیدار مقابل کاتانیا :

دروازه بان : آملیا - گابریل - پتکوویچ

مدافع : آباته - آنتونینی - مکسس - یپس - زاکاردو - دی شیلیو - کونستانت - بونرا

هافبک : مونتولیوو - بواتنگ - فلامینی - مونتاری - ترائوره - نوچرینو

مهاجم : الشاراوی - بالوتلی - پاتزینی - نیانگ - روبینیو

مصدومین و محرومین : زاپاتا - دی یانگ - آبیاتی - بویان - آمبروزینی - دیداچ - سالامون

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فیورنتینا بازیش رو با پیروزی سه بر صفر پشت سر گذاشت تا موقتا جای ما رو در رده سوم بگیره
    اگه ما این بازی رو نبریم ....... !
    مثل این که برلوسکونی هم برای این بازی به ورزشگاه میاد و گفته شده اصلا از روند حرکتی و بازی تیم راضی نیست و نتایج کسب شده هم به نظرش جالب نیومده .
    بعد از امتیازی که در دربی از دست دادیم و شکست مقابل بارسا و همچنین شکست اخیر مقابل یووه , باعث ناراحتی زیاد برلو شده و خواهان تغییر مربی شده .
    گفته شده یکی از گزینه هایی که برلو به دنبالشه سیدورفه !
    البته سیدورف هنوز مدرک لیسانس رو برای مربیگری تیم های سطح بالا کسب نکرده و باید اون امتحانات رو پست سر بذاره .
    از گتوزو و فن بومل هم برای این پست نام برده شده .

کلا برلو دنبال کسایی میگرده که روسونری بودن و از خانواده میلان بودن .
    چیزی که الگری جزوی از اون حساب نمیشه .

به امید پیروزی در این بازی که به شدت بهش نیازمندیم .

6. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

نگران نباش آقا بهزاد.کاتانیا تیم ضعیفیه.منظورم از ضعیف این نیست که تیم خوبی نباشه!منظورم اینه که در حدّی نیست که بتونه میلانو تو سن سیرو شکست بده.چه عجب که این لازار پتکوویچ رو بالاخره تو لیست دعوت شده ها دیدیم.اگه بزارنش تو گل لااقل میدونیم دروازه بان داشتیم نه نخودی!(آملیا).
    فقط یه چیزی هست که رو اعصاب من داره راه میره:فرانچسکو لودی.هافبک طراح و فوق العاده خوب کاتانیا.میترسم امشب این آباته اینا یه سوتی اساسی بدن.فرانچسکو لودی رو هم که میشناسید،بازیکن ضهر داریه.با این تفاسیر فکر کنم امشب میلان دست پر بیاد تو رختکن.به امید برد تیممون.امشب.

8. 4 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فقط امیدوارم پشت محوطه ضربه آزاد ندیم . چون که لودی به طور وحشتناکی ضربات آزادش رو عالی میزنه و اگه گل بخوریم ...

در مورد دروازه بان هم گفته شده که میلان به شدت و خیلی سخت داره روی گابریل جوان کار میکنه تا برای فصل بعد آمادش کنه .
    گفته میشه پیشرفت زیادی کرده و در نیم فصل دوم رقابت های به تیم پریماورا میلان ملحق شده و عملکرد خیلی خوبی داشته و با واکشن های خوبش تاثیر زیادی در نتیجه گیری اون تیم داشته.
    مثل این که میلان میخواد به جای خرید پرین روی گابریل سرمایه گذاری کنه .
    Last edited by B3HZ@D; 29-04-2013 at 08:59. دليل: سوتی داده بودم :دی

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تبریک بابت پیروزی2-4میلان برابر کاتانیا - عجب بازی نفس گیری بود وقتی بازی 1-2به سود کاتانیا بود بدجوری اعصابم بهم ریخته بود حتی فکر اینکه بخواییم جایگاه سومی جدول به فیورنتینا واگذار کنیم برام عذاب آور بود که خدا رو شکر پاتزینی با دو گل حساسی که به ثمر رسوند ورق بازی کامل به سود میلان برگردوند ماریو بالوتلی هم با زدن گل چهارم کارشون یکسره کرد

به امید امتیاز از دست دادن فیورنتینا در بازی حساس هفته اینده مقابل رم
    Last edited by clau; 29-04-2013 at 01:00.

12. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود
    تبریک بابت پیروزی .
    خیلی جالب بود . میلان تا دقیقه 30 بی امان حمله میکنه و توپ میریزه روی دروازه کاتانیا . ولی همگی توسط مدافعین و دروازه بان این تیم دفع میشن یا این که با بی دقتی و خودخواهی بازیکنان از دست میره .
    بعد کاتانیا یک ضربه آزاد گیرش میاد و همون تک حمله وارد دروازه میلان میشه !!!
    باز هم توی این صحنه شاهد سوپر واکنش !!! آملیا بودیم که با دقت هر چه تمام مسیر توپ رو دنبال کرد تا وارد دروازه بشه ! { من دیگه ممطئن شدم اگه خودم دروازه بایستم خیلی خیلی بهتر از آملیا کار میکنم . حداقل جهش یا شیرجه میزنم}
    بونرا هم که روی گل دوم خیلی زیبا آفساید رو پر کرد تا مهاجم کاتانیا در موقعیت گل قرار بگیره و آملیا هم با خروجی ضعیف طبق معمول گل خورد .
    نوچرینو هم که مهر تائید زد برای خروج در پایان فصل . از این بدتر نمیشه بازی کرد.

کلا داشتم سکته میزدم توی این بازی ... چه موقعیت هایی از دست دادیم و به قول معروف مُردیم تا بردیم .
    در کل تبریک . دیگه بیشتر از این شیرینی بُرد رو از بین نبرم بهتره

14. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

سلام به دوستان.خوب در نهایت بازی رو بردیم.بازی نسبتا سختی بود.آقا دیدید بهتون چی کفتم!لا مذهب آملیا با نخودی هیچ فرقی نمیکنه.
    مطمئنم اگه خود برلوسکونی میرفت تو دروازه وا میستاد گل اولو نمیخوردیم.در هر حال ما این بازی رو با موفقیت پشت سر گذاشتیم.هفته ی بعدم یه بازی نسبتا آسون با تورینو داریم.مطمئنم سه امتیاز اون بازی رو هم میگیریم.جایگاه سومی مال ماست.نگران نباشید.

16. 4 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بالوتلی: دو گل احمقانه

ماریو بالوتلی از بازگشت دوباره ی خود به میادین بسیار خوشحال بود، اما به اینکه تیمش به راحتی دو گل دریافت کرد، با ناراحتی واکنش نشان داد.

بالوتلی بعد از بازی به اسکای اسپورت ایتالیا گفت: اکنون من یک گل به ثمر رساندم و کار خود را خوبی انجام دادم. در این بازی کمی هم خوش شانس بودم. امیدوارم تا جایی که امکان دارد گل زنی کنم.

می دانستیم که باید این بازی را پبروزی پشت سربگذاریم. دو گل بسیار احمقانه خوردیم، اما به عنوان یک تیم بزرگ عکس العمل مناسبی نشان دادیم.

تعویض پاتزینی اثر فوق العاده ایی بر بازی گذاشت و من او را ستایش می کنم. تیم آرام است و می دانیم که چه می خواهیم انجام دهیم .

بالوتلی همچنین در رابطه با آلگری گفت: آلگری یک مربی فوق العاده است و امیدوارم سال های طولانی اینجا بماند. فکر می کنم ما می توانیم سهمیه لیگ قهرمانان را کسب کنیم، حتی اگر شما چیزی در رابطه با فوتبال نمی دانید.

بالوتلی همچنین در رابطه با کارتی که دیشب گرفت گفت: این غیر طبیعی است، چراکه مرا به دفعات لگد می کنند ، اما با اولین حرف من کارت را نشانم می دهند. این غیر ممکن است.

هفته ی گذشته ماریو بالوتلی در میان 100 چهره ی پرنفوذ نشریه تایم قرار گرفت، او در این رابطه گفت:این افتخار بزرگی است. این جایزه مسئولیت بیشتری را بر دوش من قرار می دهد و من راهم را به جلو ادامه می دهم. من دوست دارم اینجا برای خاویر زانتی هم آرزوی بهبودی کنم، چراکه او یک مرد وقهرمان بزرگ است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بالوتلی: نصف یک کلمه را هم بگویم، کارت زرد می‌گیرم!

مهاجم پر حاشیه میلان اعلام کرده اگر نصف یک کلمه را هم بگویم، کارت زرد می‌گیرم.

ماریو بالوتلی در پیروزی 4 بر 2 میلان مقابل کاتانیا کارت زرد دیگری دریافت کرد تا همه داوران را به سخت‌گیری علیه خودش متهم کند.

سوپر ماریو که پس از پشت سر گذاشتن دوران محرومیت خود به دلیل توهین به کمک داور در دیدار میلان با فیورنتینا به زمین مسابقه بازگشته بود، در دقیقه 72 و به دلیل خطا روی بازیکن حریف از داور تذکر گرفت.

وی با عصبانیت زیادی به آن واکنش نشان داد که موجب شد داویده ماسا، داور مسابقه به او پنجمین کارت زرد در نهمین بازی‌اش در سری A را نشان بدهد.

پس از آن ماریو بالوتلی اعلام کرده که داوران در برخورد با او رفتار بسیار متفاوتی نسبت به سایر بازیکنان از خود نشان می‌دهند. «دیگر این موضوع به یک جریان عادی بدل شده که من در تمام زمان بازی باید لگد بخورم و داور هیچ کدام از آنها را خطا اعلام نکند

ولی وقتی فقط یک کلمه‌ حرف می‌زنم، محرومم می‌شوم! حتی اگر نصف یک کلمه را هم بگویم، کارت زرد می‌گیرم ولی سایر بازیکنان هر کاری که بخواهند در زمین انجام می‌دهند.»

18. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینزاگی: می‌خواهم قهرمان اسکودتو شوم

ستاره سابق میلان و سرمربی فعلی تیم نوجوانان میلان موفق شده در اولین سال حضور خود در نیمکت مربی‌گری، تیم تحت هدایت خود را به جمع هشت تیم برتر رقابت‌های قهرمانی زیر 17سال ایتالیا برساند.

اینزاگی که در طول 300 حضور خود برای میلان 126 گل به ثمر رسانده، پیش از شروع فصل جای پست هدایت تیم نوجوانان میلان را بر عهده گرفت. بعد از شروع فصل و جا افتادن تیم، اکنون شاگردان اینزاگی، یا همانطور که او آنها را دانش‌آموزان خود صدا می‌کند، در 21 دیدار اخیر خود شکست‌ناپذیر بوده‌اند. این در حالی بوده که در 17 دیدار از این 21 دیدار پیروزی حاصل کار آنها بوده است.

اینزاگی در مصاحبه با کالچونیوز24 در این مورد گفت: البته که به قهرمانی در این جام اعتقاد دارم. وقتی شاگردانم در 21 دیدار اخیر خود شکست‌ناپذیر بوده‌اند نمی‌توانم به قهرمانی اعتقاد نداشته باشم. ما می‌خواهیم برای تاریخ میلان افتخار کسب کنیم، و در نهایت با افتخار پرچم این تیم را بر روی سینه‌های خود قرار دهیم.

در تابستان بسیاری می‌گفتنند که شاگردان من کمی ناآماده هستند. اما آنها اکنون باید تجدیدنظر کنند، چرا که تیم من بسیار کامل بوده است.

میلان هموارد در دوره‌های مختلف تاریخی در تلاش بوده است تا بازیکنان خود را از رده‌های پایه پرورش دهد و وارد تیم اصلی کند، اینیاتسیو آباته، متیا دی‌شیلیو، و لوکا آنتونینی از جمله بازیکنان فعلی تیم اصلی میلان هستند که از کمپ تمرینی ویزمارا وارد تیم اصلی میلان شده‌اند. همچنین بازیکنان بزرگی در تاریخ میلان چون پائولو مالدینی نیز کار خود را از همین کمپ تمرینی شروع کرده بود.

تیم نوجوانان میلان کار خود را در مرحله گروهی رقابت‌های قهرمانی زیر17ساله‌های ایتالیا با رده دومی بعد از اینتر خاتمه داده است، و باید منتظر انجام دیدارهای مرحله حذفی یک‌چهارم باشد.

امیدوارم آلگری مدتی طولانی در میلان بماند

ریکاردو مونتولیوو به حمایت از سرمربی تیمش پرداخت و امیدوار است که مربی میلان برای مدت دیگری در این تیم بماند.

این مربی ایتالیایی تا سال 2014 با میلان قرارداد دارد اما شایعات از جدایی وی در پایان فصل خبر می دهد.

مونتولیوو پس از پایان دیدار میلان و کاتانیا کفت :

" این پیروزی نشان دهنده ی اعتبار و بزرگی سرمربی ماست که توانست به خوبی مشکلات درون زمین را رفع کند."

"زمانی که ما در شرایط سختی بودیم او همه چیز را بررسی می کرد و مانند یک حامی بزرگ از ما حمایت کرد. او یک مربی بزرگ است و امیدوارم برای یک مدت طولانی در میلان بماند."

"گل دوم ضربه ی سنگینی به ما وارد کرد ولی ما به خودمان ایمان داشتیم و زمانی که جیامپائولو پاتزینی وارد شد ما یک چیز اضافه داشتیم."

" ما هرچه داشتیم رو کردیم و سزاوار پیروزی بودیم. ما موقعیت های زیادی ایجاد کردیم و تلاش خوبی برای حفظ آرامش خود زمانی که بازی را باخته بودیم کردیم و ورق را به طور کامل برگرداندیم."

20. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •