نه سروش جان.
رونالدو 1 جولای 2009 به رئال اومد با یه قرارداد 6 ساله. پس تا ژوئن 2015 قرارداد داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم موجوده.
نه سروش جان.
رونالدو 1 جولای 2009 به رئال اومد با یه قرارداد 6 ساله. پس تا ژوئن 2015 قرارداد داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم موجوده.
حدود یک ماه دیگر در لیگ قهرمانان اروپا باید به مصاف یونایتد برود، با حضور در اولدترافورد، بازی تیم رقیب را تماشا کرد. دیگر تماشاگر ویژه بازی یکشنبه، روی هاجسون سرمربی تیم ملی انگلیس بود. هاجسون و مورینیو در جایگاه ویژه ورزشگاه اولدترافورد در کنار هم نشسته بودند.
امشب رئال با والنسیا تو جام حذفی داره
همین هفته هم با والنسیا تو لیگ داره
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- طبق جدول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- 2013/1/20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- طبق جدول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Abdolreza2012; 15-01-2013 at 20:09.
شاگردان ژوزه مورینیو 32 بازی است که در مجموع رقابت ها در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو هنوز طعم شکست را تجربه نکرده اند.
در صورتی که رئال مادرید بتواند از سد والنسیا عبور کند در مرحله نیمه نهایی می بایست با برنده دیدار مالاگا و بارسلونا بازی کند.
والنسیا از هشت بازی اخیرشان در مجموع رقابت ها موفق به کسب هفت پیروزی شده اند.
والنسیا از هفت مصاف اخیرشان برابر رئال مارید در 5 بازی شکست خورده .
روبرتو سولدادو (تصویر سمت راست ) در هشت بازی اخیر خود ,هشت گل برای والسنیا به ثمر رسانده.
نیمه ی اول رو 1-0 بردیم...
عجب گل کلاس بالایی زدیم خداییش...
از اون گل هایی که تیم های مورینیو همیشه توش تخصص داشتند و در هر تیمی بود همچین گل هایی زیاد میزدن...
خداییش به من که به اندازه ی چندتا گل چسبید
امشب هم که خدا رو شکر حداقل کسی نمیتونه به Essien در نیمه ی اول ایرادی وارد کنه چون واقعا عالی بودش..
امیدوارم در نیمه ی دوم تعداد گل های زده رو بیشتر کنیم تا خیالمون در بازی برگشت راحت باشه...
پ.ن : میگم چه کرد این نیمکت نشینی با ایکر کاسیاس عزیز؟؟خودمونیما...
قابل قیاس با بازیه جلوی دورتمند نبود خداییش امشب...
امیدوارم در هر صورت در این فصل هم در کوپا دل ری جام بیاریم و هم چمپیونز !! البته نه به خاطر دلمون..تا منتقدا ساکت شن!! تا کسایی که این روزایی زیادی واسه من عرض اندام کردن بشینن سر جاشون...
![]()
با این تیم بخوان برن جلو منچستر باید دعا کنیم ابرومندانه ببازیم!
داوری امشب هم خیلی بد بود! چند تا افساید گرفت از تیم والنسیا که افساید نبود!
فقط من نمیدونم خیابانی با کدوم عقلش میگه که هیگوان بادست توپ رو هدایت کرد! .... حالا قبول شایدم به دستش خورد ولی چطوری توپ که با اون سرعت میاد و از مسیرشم یه بار منحرف میشه رو ادم میتونه با دست هدایت کنه؟
دفاع هم خیلی بد بود... زرت و زرت توپ سانتر میشد روی دروازه نمیدونم چرا جلوشو نمیگرفتن اخه!
کاسیاس خیلی خوب بود .رونالدو هم که امشب اصا شبش نبود!
بازم میگم امیدوارم با این وضعیت جلو منچستر حاضر نشیم.
کاملا موافقم
اینطور بخوایم بازی کنیم اونم در مقابل این منچستر و این بارسا شانسی نداریم
خیابانی هم اصلا نمیدونه چی میگه!!
نیمه اول که گفت اسین در جام جهانی 2010 از خوب های تیم ملی غنا بوده در حالی که اصلا اسین تو جام جهانی نبود!!
اوزیل پاس میده میگه اگه رونالدو بود پاس نمیداد خودش میزد
مودریچ شوت میزنه میگه: توپ دور از دسترس دروازبان بود و خیلی خوب زد ولی تو چار چوب نبود
مورینیو همین امروز گفت "روزی به فوتبال انگلیس برمیگردم" بعد آقا میگه گفته تا اخر عمرش دوست داره تو رئال باشه
خودشو کشت تا گاگو بیاد تو تیم وقتی اومد چیزی نگفت تازه فهمیدم اصلا نمیشناسش
رو گل دوم هم خوب خودشو نشون داد بقیه بازی هم در مورد توانایی های سالگادو و قدرت اسین صحبت میکرد!!
بعد باید با این گزارشش از بازی لذت بببریم
----------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرجیو راموس و په په ، دو دفاع وسط فیکس رئال بازی با والنسیا را از روی سکوهای برنابئو تماشا کردند . بازیکن کاماسی عکسی از خودش در توئیتر گذاشت و نوشت :" حالا با په په بزرگ به این بازی آمده ایم . گلللل از کریم . زنده باد ... "
راموس دومین جلسه از محرومیت پنج جلسه ای خود را پس از بازی با سلتا سپری می کند و په په در حال ریکاوری از مصدومیتش است .
Last edited by A/|\IR; 16-01-2013 at 01:51.
تیم زیاد بد بازی نکرد ! اتفاقا تا حدود زیادی خوب بود...فقط آلبیول افتضاح بود ُ هم توی آفساید گیری و هم توی دفع توپ ....!
آفسیاد هایی که از والنسیا گرفتند یکیش که کاسیاس دور کرد ُ دومیش هم خورد تو تیرک در صورتی که آفساید هم نبود باز گل نمیشد...
رونالدو موقعیت های زیادی خراب کرد....
امشب دفاع افتضاح بود رئال شانس آورد که داور چندتا آفساید اشتباه گرفت وگرنه راحت گل میخوردیم
کاسیاسم خیلی خوب بود دمش گرم
رونالدو هم نمیدونم چرا توپاش گل نمشد همه رو خوب میزد ولی از بد شانیش گل نمیشد
آقا این خیابانی دیگه خودشو گیر آورده همه میدونن طرفدار بارساس بعد وسط بازی میگه
کاری نداشته باشید من طرفدار رئالم یا بارسا ولی ای کاس این توپو والنسیا گل میکرد تا بازی قشنگتر میشد
آدم میمونه چی بگه اصلا بعد آخر بازی میگه مورینیو باید خوشحال باشه چون تیمش هرجوری شده 2 تا گل زده
آخه یکی نیست به این بگه به توچه اصلا
این آقای جواد خان که شدیدا مفت حرف میزنه!!مورینیو همین امروز گفت "روزی به فوتبال انگلیس برمیگردم" بعد آقا میگه گفته تا اخر عمرش دوست داره تو رئال باشه
ولی این یه تیکه رو من خودم قشنگ یادمه که داشت در مورد رونالدو حرف میزد...نه مورینیو...!!!
بچه ها
تورو خدا بیاین هم قسم بشیم و به این روابط عمومی شبکه ی 3 اگه زنگ نمیزنید حداقل ایمیل بدید که جان مادرشون آدمی مثل جواد خیابان و مزدک میرزایی گزارشگر بازی های رئال نباشن!!!
به خدا من اگه بازی رو آنلاین نبینم(که با سرعت اینترنت در این روزا عمرا بشه این کارو کرد) واقعا مجبورم صدای تلویزیون رو MUTE کنم اگه گزارشگر یکی از این 2 تا باشن!!!
بازی 1-0 به نفع رئاله!!
این برای بار چندمه که خیابانی به طور واضع میگه دوست دارم رئال گل بخوره تا بازی جذاب شه!!!! این جمله رو زیاد از این آقا شنیدیم!!!!(بسته دیگه بابا؛آخه تا کی این گزارشگر های صدا و سیما باید برن رو مخ ما رئالی ها تو هر بازی)
یا به جرات میگم 7 بار گفت که یه آفساید اشتباه از Soldado گرفته کمک داور که اون توپ حتما گل میشد!!!!
یا دیگه سر گل هیگواین که بماند!!!
حالا دیشب نه!!هر بازی که این آقایون گزارشگر بازی رئال میشن باید این طوری اعصاب مارو خورد کنن؟؟؟؟
یه ایمیل هر کدوم ما بزنیم مطمئن باشید اوضاع از اینی که هست بهتر میشه!!!
نشد...
زنگ میزنیم فهش میگیرمشون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)