زیاد وارد نیستم ولی امکان داره رشته ای با اولویت بالا تر رو اورده باشید که اسمتون نیست .من 1400 منطقه سه شدم اسمم تو دانشگاه فرهنگیان(دبیری فیزیک یزد)نیست ؟
تو انتخاب رشته هم کد مربوطه رو وارد کرده بودم.یعنی قبول نشدم؟
زیاد وارد نیستم ولی امکان داره رشته ای با اولویت بالا تر رو اورده باشید که اسمتون نیست .من 1400 منطقه سه شدم اسمم تو دانشگاه فرهنگیان(دبیری فیزیک یزد)نیست ؟
تو انتخاب رشته هم کد مربوطه رو وارد کرده بودم.یعنی قبول نشدم؟
کسی سایتی چیزی نمیشناسه برای اموزش مصاحبه دانشگاه فرهنگیان؟
در این باره بهتر است با دانشجویان این دانشگاه ارتباطی داشته باشید
موفق باشید
دوستان مندانشگاه شاهد معرفی نشدم یعنی اینکه اولویت های قبلی همقبول نشدم یا نه
کمک
امکانش کمهسلام دوستان ... امسال رشته ی علوم کامپیوتر رو ناحیه ای کردن و خیلی جالبه که فقط 13 دانشگاه این رشته رو دارند و اونم که 6 تاشون فقط مال تهرانه ... الان سواله من با رتبه ی 1200 منطقه 2 که تو سنندجم ( ناحیه 6 ) و ناحیه ی 6 هیچ کدوم از دانشگاه هاش این رشته رو ندارند نمیتونم علوم کامپیوتر قبول شم ؟... ( پارسال 1400 از همینجا علوم کامپیوتر شریف رو اورده بود
) ... هیچ شانسی ندارم ؟
پارسال رو نمیدونم چطوری شد اونجوری شدولی خیلی سالا بوده علوم کامپیوتر شریف 700 بالاتر نگرفته !
+
این که تو دفترچه زده ناحیه ای تا جایی که میدونم ربطی به بومی گزینه نداره !
والا این قبولی های 90 و 89 توی یادگار ماندگارهامکانش کمه
پارسال رو نمیدونم چطوری شد اونجوری شدولی خیلی سالا بوده علوم کامپیوتر شریف 700 بالاتر نگرفته !
+
این که تو دفترچه زده ناحیه ای تا جایی که میدونم ربطی به بومی گزینه نداره !محتوای مخفی: قبولی ها
خیلی ها فقط واسه شریف رفتن علوم کامپیوتر رو میزنن :( و دانشگاه رو به رشته ترجیح میدن :( ... تازه بچه های المپیاد کامپیوتر هم یه عده شون میرن این رشته ... دیگه ببینیم شانس ما چی میشه ...
اون گزینش کشوری هم که به ترتیب رتبه ی کشوری انتخاب میشدن ولی الان با گزینش ناحیه ای 60% از تهران قبول میکنه ... 40% رو از شهر های دیگه ازاد پذیرش میکنه که شانسم کمتر میشه :( ..
حالا هرچه اید خوش اید ...
سلام دوست من
در حال حاضر اسامی چند برابر را در اون رشته ها مشخص میکنند .
اگر شما در چند دانشگاه رشته خاص ثبت نام کردید باید چک کنید ببینید برای مراحل بعد یعنی مصاحبه و گزیش دعوت شدید یا خبیر
موفق باشد
خوب تا جایی که میدونم 60 درصد فقط مال رشته های پر طرفدارهخیلی ها فقط واسه شریف رفتن علوم کامپیوتر رو میزنن :( و دانشگاه رو به رشته ترجیح میدن :( ... تازه بچه های المپیاد کامپیوتر هم یه عده شون میرن این رشته ... دیگه ببینیم شانس ما چی میشه ...
اون گزینش کشوری هم که به ترتیب رتبه ی کشوری انتخاب میشدن ولی الان با گزینش ناحیه ای 60% از تهران قبول میکنه ... 40% رو از شهر های دیگه ازاد پذیرش میکنه که شانسم کمتر میشه :( ..
حالا هرچه اید خوش اید ...
این رشته ها حتی آی تی ( مهندسی کامپیوتر رو مطمئن نیستم ) 80 درصده
منم انتخاب اولمه علوم کامپیوتر شریف . امیدوارم شما هم بیاری .
اون 700 رو هم نمیدونم والا ! یکی از بچه های همین سایت به من گفت 88 یکی از دوستاش با 700 نیاورده علوم کامپیوتر شریف رو :-؟
دوستان در مورد شرایط گزیتش دانشگاه فرهنگیان ما در این مرحله واسه مصاحبه معرفی شدیم حالا زد تو مصاحبه قبول شدیم و تو نتایج نهایی زد کد رشته فرهنگیان رو واسم انتخاب کرد حالا در مراحل بعدی ما قبول نشدیم دیگه نمی تونیم دانشگاه عادی بریم یا قبو.لی در مصاحبه ملاک قبولی در این دانشگاه فرهنگیانه ؟؟؟؟
شما چند شد رتبه تون ؟خوب تا جایی که میدونم 60 درصد فقط مال رشته های پر طرفداره
این رشته ها حتی آی تی ( مهندسی کامپیوتر رو مطمئن نیستم ) 80 درصده
منم انتخاب اولمه علوم کامپیوتر شریف . امیدوارم شما هم بیاری .
اون 700 رو هم نمیدونم والا ! یکی از بچه های همین سایت به من گفت 88 یکی از دوستاش با 700 نیاورده علوم کامپیوتر شریف رو :-؟...
80 درصد واسه رشته های استانیه ... رشته های ناحیه ای 60 % هستش... کامپیوتر هم نرم افزار ناحیه ای هستش و سخت افزارش کشوریه... حالا ایشالله اگه نسبت به پارسال تغییر زیادی نکنه همکلاس میشیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)