دوست عزیز دوباره دی وی دی اول رو بنداز ببین اگه unistall آورد بزن!
دوست عزیز دوباره دی وی دی اول رو بنداز ببین اگه unistall آورد بزن!
نداره اتورانش رو انگولک کردن فارسیه...
سلام بچه ها
من این بازی را نصب کردم ولی موقع اجرا اروره err_no_launcher را میده این یعنی چی؟
و یه سوال دیگه از من 4تا دی وی دی بود که داخل هیچکدوم از دی وی دی هاش فایل کرک نداره. اصلا این بازی کرک داره؟
سلام یه مشکل حادی من دارم که ظاهرا فقط برای من نیست.....
و اونم اینه که من نسخه بلک باکس رو دارم و از طرفی هم آنتی ویروس ناد32
به محض اینکه وارد پوشه بازی میشم صفحه آبی مرگ ظاهر میشه وسیستم ریستارت میشه
اول فکر میکردم که مشکل از سیستممه بعد فهمیدم که مشکل فقط وفقط از کرک بازی هست
حالا دوستان راه حلی تست شده سراغ ندارین؟
دوست عزیز صفحات قبلی یکی مثل تو بوود برو نگاه کن شاید جواب گرفتی!
دوست عزیز 77 صفحه رو چطور باید بگردم؟؟؟؟ میشه لینک بدی بهم؟
برو به آدرس زیر در ریجستری ویندوز:
اگر پوشه ای به نام max payne 3 وRockstar Games Social Club وجود داشت پس احتمالا بازی روی سیستم شما نصبی هست و باید یه جای برای پاک کردنش وجود داشته باشه اگه توی کنترل پنل و خود پوشه بازی جایی برای پاک کردنش وجود نداشت مشکلی نیست کلا فولدر بازی رو پاک و اون آدرس رو هم توی ریجستری از بین ببر(اگر بازی دیگه ای از R* نداری که کلا پوشه rockstar games رو پاک کن)...اگر هم وجو نداشت که هیچ بازی unzip شدست و اصلا توی ریجستری ویندوز ثبت نشده که در اون صورت هم میتونی فقط با delete کردن پوشه اصلی بازی رو پاک کنی...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این به خاطر اینه که شما ویندوز sp1 نیست شما برای رفع این مشکل یا باید sp1 رو نصب کنی.... البته اگه همزمان ویندوز XP روی سیستم داری میتونی به پوشه بازی وارد شی و کرک رو پاک کنی چون این مشکل به خاطر کرک این بازی هست که مدل سازکار با ویندوزتون رو میتونید از اینجا دانلود کنید(نقطه بین p30 رو پاک کنید)....ولی همینطور که گفتم مشکل اصلی شما وارد شدن به پوشه بازی هست که از طریق seven بدون sp1 تقریبا غیر ممکن هست!!
محتوای مخفی:
Last edited by mehdy.z; 24-07-2012 at 22:40.
آقا اگه راهی هست که من بازی رو روی ویندوز بدون SP1 نصب کنم بگید لطفا...
سلام بچه ها
من این بازی را نصب کردم ولی موقع اجرا اروره err_no_launcher را میده این یعنی چی؟
و یه سوال دیگه از من 4تا دی وی دی بود که داخل هیچکدوم از دی وی دی هاش فایل کرک نداره. اصلا این بازی کرک داره؟
با سلام مکس پین 3 من حین اجرا ارور زیر را میده کسی میدونه چی میگه
پوشه ی tools توی سی دی هم همشو نصب کردم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)