تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 171 اولاول ... 276773747576777879808187127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

البته منم این پلاسماهاس جدید پانا رو تو فروشگاه هایپر استار دیده بودم. واقعا خوبن جالبه که وقتی کنار ال یی دی پانا بود کیفیت تصویرش کاملا به اون سر بود. متاسفانه بدلیل ذیغ وقت و عدم ارایه اون تی وی بوسیله فروشگاه ازش گذشتم ولی خوب این ال ام ۹۶۰۰۰ ام رو هم خیلی دوسش دارم. و ازش راضیم. گرچه بشخصه دوس داشتم ابن پول رو برای پنلهای پهتری مث شارپ و فیلیپس و جی وی سی خرج کنم ولی خب هم عجله کردم و هم ساپورت این تی وی ها خیلی کمه و بسادگی مدل مورد نظر پیدا نمیشه. خب با این که عجله کردم بازم خدا رو شکر میکنم که اون ۶۷۱۰۰ اشغال رو ردش کردم رفت

2. این کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه wriatoth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

متاسفانه یه سری حرفایی زده شده که واقعا از روی تعصب خشک و خالیه و بدونه منبع هست بنده خودم راجع به 6700 مطلب نوشتم(ص34 پست339) و به دوستانی که روی کیفیت حساس هستند توصیه کردم به دلیل پنله 60 هرتزش اونو نخرن ضمن این که این مدل هم کیفیت خوبی داره اما مدل های 7600 8600 9600 بسیار خوب از کار در اومده و در مقابل led شرکت های دیگه کاملا رقابتی هست من خودم 7600 دارم و از هر لحاظ تستش کردم واقعا کیفیت بالایی داره (برای الاعات بیشتر به ص 47 پست 470 بروید) در مورد مقایسه با پلاسما بهتره دو طرف ماجرا رو ببینیم درسته که عمق مشکی vt50 بسیار بالاست و performance عالی داره اما مقایسه این مدل با 7600 کاری بی معنیه این تی وی پرچرمداره پلاسماست و باید با توجه به قیمت با تی وی مثله es8880 سامسونگ مقایسه بشه ضمن این که حتی با وجود این vt50 مثل همه پلاسما ها در روز کیفیت فوق العاده ای نداره ساپورت فورمتهاش پایینه ease of use عینک 3d پایینه وباعث سردرد میشه و... که اگه دوستان بخوان میتونیم راجع به تک تک فاکتورهاش بحث کنیم تا بلکه یه مطلب قابل استفاده به وجود بیاد

4. 2 کاربر از wriatoth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه یه سری حرفایی زده شده که واقعا از روی تعصب خشک و خالیه و بدونه منبع هست بنده خودم راجع به 6700 مطلب نوشتم(ص34 پست339) و به دوستانی که روی کیفیت حساس هستند توصیه کردم به دلیل پنله 60 هرتزش اونو نخرن ضمن این که این مدل هم کیفیت خوبی داره اما مدل های 7600 8600 9600 بسیار خوب از کار در اومده و در مقابل led شرکت های دیگه کاملا رقابتی هست من خودم 7600 دارم و از هر لحاظ تستش کردم واقعا کیفیت بالایی داره (برای الاعات بیشتر به ص 47 پست 470 بروید) در مورد مقایسه با پلاسما بهتره دو طرف ماجرا رو ببینیم درسته که عمق مشکی vt50 بسیار بالاست و performance عالی داره اما مقایسه این مدل با 7600 کاری بی معنیه این تی وی پرچرمداره پلاسماست و باید با توجه به قیمت با تی وی مثله es8880 سامسونگ مقایسه بشه ضمن این که حتی با وجود این vt50 مثل همه پلاسما ها در روز کیفیت فوق العاده ای نداره ساپورت فورمتهاش پایینه ease of use عینک 3d پایینه وباعث سردرد میشه و... که اگه دوستان بخوان میتونیم راجع به تک تک فاکتورهاش بحث کنیم تا بلکه یه مطلب قابل استفاده به وجود بیاد
    کاملا موافق هستم
    در ضمن با توجه به اینکه اگر بخواهیم همیشه پلاسما روشن باشه مشکل سوختن پیکسل ها در جاهای فیکس مثل آرم شبکه ها رو داره اما ال ای دی این مشکل رو نداره.
    وقتی دارید یک تی وی رو با دیگران مقایسه کنید لطفا از چند چهت مقایسه کنید و تمامی مسایل رو در نظر بگیرید.
    من هم 76100 دارم و راضی هستم.در صحبت های قبلیم هم گفتم هنوز تی وی که بتونه 100 در صد رضایت افراد حساس و سخت گیر رو تامین کنه ساخته نشده.و حتی اگر کسی vt50 رو هم داشته باشه باز میتونه ازش ایراد گرفت.
    امیدوارم دوستان یک طرفه به قاضی نرن.
    و همینطور اینکه آینده از آن ال ای دی و او ال ای دی ها ست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها lm 58000 البته 32 اینچ قابلیت tru motion نداره؟(این قابلیت تصویر رو روون تر نشون میده) lh 700 که 100 هرتز هم بود و مال سال 2009 این قابلیتو داشت.نمیدونین چطوری باید فعالش کنم؟ ربطی به اپدیت کردن داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان جواب ما را كسى نميده؟ كايبره براى lm62000 سراغ نداريد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان برای شبکه کردن کامپیوتر و تلویزیون به صورت بی سیم بهتره یا با سیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من گوشیمو با کابل usb به کامپیوتر وصل می کنم و از اینترنت استفاده می کنم . حالا از کامپیوتر که با کابل lan به تلویزیون وصل می شم نمی تونم از اینترنت توی تلویزیون استفاده کنم . طبیعیه؟ حتما باید مستقیم وصل کنم ؟ یا باید ای پی دستی بدم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز لطفا بهترين تنظيم رنگ وتصوير را براي مدل LM62000 بگوييد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان من سه هفته پیش یه LM67100 گرفتم 47 اینچی و به شخصه راضیم و تا حالا مشکلاتی که برخی دوستان اینجا اشاره میکنن رو ندیدم.
    بهتره قبل از اینکه قاطعانه و با فونت بزرگ و قرمز اینجا بنویسید ال جی مشکل داره یا آشغاله یکم تحقیق کنید شاید جنس شما معیوب باشه و یا اصلا شما کار با دستگاه رو بلد نباشید. خود من اول یه LW95000 گرفته بودم که چون یه گوشش زدگی داشت تعویض کردم و به جاش این مدل رو برداشتم. در مورد پشتیبانی تلفنی ال جی هم باید بگم خودم به شخصه تماس گرفتم و خانمی که تلفن بخش فنی رو جواب داد هیچ گونه تخصصی نداشت و خودش هم نمیدونست چی میگه. من یه سوال ساده در مورد اینکه آیا مدل LG LM67100 که در ایران هست با همون مدل LG LM6700 سایت LG یکی است یا نه و آپدیت اون به این میخوره یا نه پرسیدم. این بنده خدا زد به صحرا کربلا که شما بلد نیستی و برو با اینترنت آپدیت کن و این کار متخصص های ماست و........
    یه نگاه هم به این لینک بکنید شاید کمکتون کرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

12. 2 کاربر از omid1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من سه هفته پیش یه LM67100 گرفتم 47 اینچی و به شخصه راضیم و تا حالا مشکلاتی که برخی دوستان اینجا اشاره میکنن رو ندیدم.
    بهتره قبل از اینکه قاطعانه و با فونت بزرگ و قرمز اینجا بنویسید ال جی مشکل داره یا آشغاله یکم تحقیق کنید شاید جنس شما معیوب باشه و یا اصلا شما کار با دستگاه رو بلد نباشید. خود من اول یه LW95000 گرفته بودم که چون یه گوشش زدگی داشت تعویض کردم و به جاش این مدل رو برداشتم. در مورد پشتیبانی تلفنی ال جی هم باید بگم خودم به شخصه تماس گرفتم و خانمی که تلفن بخش فنی رو جواب داد هیچ گونه تخصصی نداشت و خودش هم نمیدونست چی میگه. من یه سوال ساده در مورد اینکه آیا مدل LG LM67100 که در ایران هست با همون مدل LG LM6700 سایت LG یکی است یا نه و آپدیت اون به این میخوره یا نه پرسیدم. این بنده خدا زد به صحرا کربلا که شما بلد نیستی و برو با اینترنت آپدیت کن و این کار متخصص های ماست و........
    یه نگاه هم به این لینک بکنید شاید کمکتون کرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید
    گرچه انتخاب تی وی تا حد زیادی سلیقه ایه ولی خوب دیگه ادم خودشو هم نباید گول بزنه. میخام بدونم شما ۶۷۱۰۰ ت رو با مدلهای دیگه ی ال جی یا سامی بطور هم زمان مقایسه کردی یا نه!!!!!؟؟؟؟
    تصویر ۶۷۱۰۰ متاسفانه کاملا واش اوت هستش. من نمیدونم شما این سایت رو از کجا پیدا کردی ولی من بعنوان کسی که یه هفته این تی وی رو داشت بر خلاف نظر سایت اصلا از ویو انگل تی وی راضی نبودم !!!!ببخشیدا ولی یه جورایی نسبت به سری ۶ سامی که باهاش هم قیمت بودند کاملا عقب بود ینی گند زده بود حتی تصویر ۵۸۰۰ یا ۶۲۰۰ خود ال جی هم از این بهتر بودند. جالبتر اینکه وقتی یه ۷۶۱۰۰ رو که طبق ادعای سازنده فقط در فرکانس با این مدل فرق داره باهاش مقایه میکردم پنل ۷۶۱۰۰ از همه لحاظ بهتر از این بود!!!!
    من الان یه ۹۶۰۰۰ دارم که فول ال ایی دی هستش و تقریبا از اخرین تکنولوژی ال جی بهره میبره و ازش راضیم ولی راستش وختی تصویر یه سری ۸ سامی رو که با این تقریبا هم قیمته میبیم یکمی در انتخابم دو دل میشم !!!!!با این که فول نیست ولی یجورایی حتی بهتر از این ۹۶۰۰۰ هستش. البته برایند برتری ها بازم بسمت تی وی خودم سنگینی میکنه ولی بشخصه کیفیت پنل سری ۸ رو برتر از تی ویه خودم میبینم
    موفق باشید
    درسته انخاب شما و سلیقه ی شخصیتون برای خودتون مهمه چون بهش ایمان دارید ولی سعی کنید در قضاوت صادق باشید

14. این کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •