تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 77 از 402 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اینحال اگه بخوام کسپر نصب کنم اینو باید نصب کنم دیگه: ؟
    Kaspersky Anti-Virus 2012 12.0.0.374 Final
    کسپرسکی یکی از پر باگ ترین آنتی ویروس های موجود است.
    سابقه -- شدن سایت و سرور های آپدیت آن نیز در اینترنت فراوان است.
    یک زمان هم یک هکر سرور آپدیت آمریکاشو زده و هر کس دانلود کرده بود ویندوز خودشون از دست داده بود که عکس هاش در اینترنت موجود است.

اینم یه مقاله فارسی:
    کشف نقصهای امنیتی خطرناک در محصولات 2012 کسپرسکی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

اویرا هم برای بعضی فایل های مشکوک خوبه سریع اسکن کنیم
    تروجان ریموور و هیتمن هم دارم که فقط موقع استارت میان بالا!
    میدونی من با سیستمم گیم میزنم بعد از گرافیک مهمترین چیز سی پی یو هست اگر هزارتا برنامه ی غیرفعال رو هم نصب کنم مهم نیست فقط از رم استفاده میکنند تنها خوره ی سی پی یو همون آنتی ویروس اصلیه که ریل تایم اسکن میکنه منتهی مطمئنم که کسپر بیشتر از سی پی یو استفاده میکنه با اینحال اگه بخوام کسپر نصب کنم اینو باید نصب کنم دیگه: ؟
    و اگه بخوام نورتون نصب کنم چی باید نصب کنم؟ که با کمودو اینترنت سکیوریتی ست بشه
    با نسخه های نورتون اشنا نیستم
    انتی ویروس نورتون اگرسوئیت کامل بخوای که بهینه ساز وبکاپ هم داشته باشه نورتون360.اگر فقط محافظت اینترنت بخوای نورتون اینترنت سیکیوریتی

4. این کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

کسپرسکی یکی از پر باگ ترین آنتی ویروس های موجود است.
    سابقه -- شدن سایت و سرور های آپدیت آن نیز در اینترنت فراوان است.
    یک زمان هم یک هکر سرور آپدیت آمریکاشو زده و هر کس دانلود کرده بود ویندوز خودشون از دست داده بود که عکس هاش در اینترنت موجود است.

اینم یه مقاله فارسی:
    در این مورد که شما می فرمایید که کسپر از پر باگ ترین هست لطف کنید با دلیل و مدرک حرف خودتون رو ثابت کنید نه این که احساسی نرم افزار قدرتنمدی رو زیر سوال ببرید . در ضمن کسپر نسخه هایی که قبل از ارائه کردن نسخه نهایی می خواد ارائه کنه رو در اختیار عموم میزاره که بعضی از اونها دارای باگ هستند.
    داشتن باگ امری هست که در بیشتر نرم افزار ها هست و در مورد کسپر 2012 میشه به جرات گفت که از این لحاظ مشکلی نداره .
    دارای app control پیشرفته هست که میتونه امنیت 99 درصدص بیاره و د راخرین ازمایشات شرکت av بالاترین امتیازات رو کسب کرد با استفاده از تنظیمات پیش فرض که مورد کاربرد بیشتر کاربران عدای هست.
    در مورد اون اتفاقی هم که قبلا افتاد یکی از سایت های نمایندگی کسپر در امریکا بود که این اتفاق افتاد و ربطی به سایت اصلی و جهانی کسپر که kasper sky.com هست نداشت . کسپر حتی در ایران هم سایتش نمایندگی داره که کاربران میتونن ازش خرید کنند.
    کپر یکی از قدرتمند ترین و بهترین نرم افزار های امنیت هست که یک سر و گردن از بیشتر نرم افزار های دیگه بالاتره

6. 4 کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

اویرا هم برای بعضی فایل های مشکوک خوبه سریع اسکن کنیم
    تروجان ریموور و هیتمن هم دارم که فقط موقع استارت میان بالا!
    میدونی من با سیستمم گیم میزنم بعد از گرافیک مهمترین چیز سی پی یو هست اگر هزارتا برنامه ی غیرفعال رو هم نصب کنم مهم نیست فقط از رم استفاده میکنند تنها خوره ی سی پی یو همون آنتی ویروس اصلیه که ریل تایم اسکن میکنه منتهی مطمئنم که کسپر بیشتر از سی پی یو استفاده میکنه با اینحال اگه بخوام کسپر نصب کنم اینو باید نصب کنم دیگه: ؟
    و اگه بخوام نورتون نصب کنم چی باید نصب کنم؟ که با کمودو اینترنت سکیوریتی ست بشه
    با نسخه های نورتون اشنا نیستم

سلامی دوباره ، ضمن عرض خسته نباشید خدمت برو بچ شیطون./..

ببین عزیزم به نظر من شما خودتو اذیت نکن و پیشنهاد من به شما NIS هست ( Norton internet security ) اگه

شما هم فکر میکنی که ممکنه روی شبکه مانیتورینگ اعمال کنه و از پهنای باند کم بشه ( که من میدونم اینطوری نیست ) بهتره که همون NAV رو نصب کنی و درکنارش هم CF یا همون ( Comodo firewall ) نصب کنی که عالی میشه ، ویروس دیگه دلش برای سیستمتون تنگ میشه !

ببین بهتون پیشنهاد خیلی اورژانسی میکنم که به جز این دوتا و همچنین MBAM هرچیز دیگه ای که دارین پاک کنین از روی سیستم به جز تداخل فایده ای دیگر نداره ، اوکککی گلم ؟

Take Care

8. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

در ضمن این خبرگزاری هم که شما لینکی ازش قرار دادید به دلیل این که خودش محصولات خاصی رو به فروش می رسونه سعی در تضیعف رقبای قدرتمند خودش رو داره و در عوض محصولات شرکت های ضعیفی مثل ترند میکرو و ... رو به فروش می رسونه . بهتر هست برای نتیجه گیری هاتون به نتایج سایت های معتبر بین الملی مراجعه کنید
    شما با لینک زیر میتونید نتایج اخرین تست ها رو به بینید که کسپر جزو برترین ها هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

آقایون خواهشا بحث راه میندازین ، خیلی فنی و تحلیلی بحث کنین ، احساس اینجا جای نداره ها .../.

همه چیز با دلیل و با مدرک ، اینجا بحث رو اصلا به انزوا نکشونین.... برای ما هم جالبه این اطلاعات رو درباره ی سوییت کاسپر و دیگرها بدونیم ، ولی خواهش میکنم با تعصب صحبت نکنین ،

بهتون پیشنهاد میکنم اینجا درباره ی چندتا محصول کل کل راه نندازین : نورتون√ ، کاسپر ، ام سی سافت ! اگه هم بحثی هست منطقی باشه ، خوبش رو بگین بدش رو بگین ، منبع موثق بدین ، نتیجه گیری کنین.

با تشکر فراوان از دوستان عزیز فنی..

Take Care

12. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در این مورد که شما می فرمایید که کسپر از پر باگ ترین هست لطف کنید با دلیل و مدرک حرف خودتون رو ثابت کنید نه این که احساسی نرم افزار قدرتنمدی رو زیر سوال ببرید . در ضمن کسپر نسخه هایی که قبل از ارائه کردن نسخه نهایی می خواد ارائه کنه رو در اختیار عموم میزاره که بعضی از اونها دارای باگ هستند.
    داشتن باگ امری هست که در بیشتر نرم افزار ها هست و در مورد کسپر 2012 میشه به جرات گفت که از این لحاظ مشکلی نداره .
    دارای app control پیشرفته هست که میتونه امنیت 99 درصدص بیاره و د راخرین ازمایشات شرکت av بالاترین امتیازات رو کسب کرد با استفاده از تنظیمات پیش فرض که مورد کاربرد بیشتر کاربران عدای هست.
    در مورد اون اتفاقی هم که قبلا افتاد یکی از سایت های نمایندگی کسپر در امریکا بود که این اتفاق افتاد و ربطی به سایت اصلی و جهانی کسپر که kasper sky.com هست نداشت . کسپر حتی در ایران هم سایتش نمایندگی داره که کاربران میتونن ازش خرید کنند.
    کپر یکی از قدرتمند ترین و بهترین نرم افزار های امنیت هست که یک سر و گردن از بیشتر نرم افزار های دیگه بالاتره

فکر می کنم احساس را شما دارید که بدون خواندن دقیق مطلب و منبع آن یعنی سافت پدیا آتیش گرفتید.

در گوگل سرچ کنید: kaspersky hacked

نمونه یک کامیپوتری که به خاطر آپدیت های کسپر ویروسی شد:

در ضمن این خبرگزاری هم که شما لینکی ازش قرار دادید به دلیل این که خودش محصولات خاصی رو به فروش می رسونه سعی در تضیعف رقبای قدرتمند خودش رو داره و در عوض محصولات شرکت های ضعیفی مثل ترند میکرو و ... رو به فروش می رسونه . بهتر هست برای نتیجه گیری هاتون به نتایج سایت های معتبر بین الملی مراجعه کنید
    شما با لینک زیر میتونید نتایج اخرین تست ها رو به بینید که کسپر جزو برترین ها هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متاسفانه شما به منبع اصلی خبر دقت نکردید.
    سافت پدیا منبع اصلی خبر و یکی از معتبر ترین سایت های نرم افزاری جهان است.
    شما علاوه بر باگ هایی این برنامه، جستجویی در مورد باطل کردن لایسنس های قانونی، -- شدن سایت و سرور ها این شرکت و بلایی که سر مشتریان آمده است بکنید.

Last edited by arfnpm; 04-01-2012 at 21:44.

14. این کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

دوست عزیز بنده هم منابع اصلی رو مطالعه کردم و باز در مورد -- سایت مطلب قبلی رو عرض میکنم که سایت اصلی شرکت نبوده

این هم در لینک خودتون موجود هست :

Kaspersky users in three separate forums; Calendar of Updates, YahooAnswers and Kaspersky’s own Kaspersky Lab forum have complained that links to download Kaspersky’s home user security software from their USA download site were redirecting them to a malicious web page pushing fake AV known as Security Tool. One user posted the below screen capture

.
    در ضمن سایت دورانتاش سایت معتبری نیست و این رو میتونید از نحوه ترجمش بفهمید اگر به زبان کمی مسلط باشید:

Medium severity vulnerabilities are found in Kaspersky Anti-Virus

اون کلمه رو که بنده بولد کردم و بعد به ترجمه دورانتاش دقت کنید متوجه جهت گیری میشید:

دوست عزیز هیچ وقت اجازه ندید سلیقه تون باعث بشه که با کم ترین مدرک و تحقیقی چیزی رو که ثابت نشده رو قبول کنید

16. این کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز بنده هم منابع اصلی رو مطالعه کردم و باز در مورد -- سایت مطلب قبلی رو عرض میکنم که سایت اصلی شرکت نبوده

این هم در لینک خودتون موجود هست :

Kaspersky users in three separate forums; Calendar of Updates, YahooAnswers and Kaspersky’s own Kaspersky Lab forum have complained that links to download Kaspersky’s home user security software from their USA download site were redirecting them to a malicious web page pushing fake AV known as Security Tool. One user posted the below screen capture

.
    در ضمن سایت دورانتاش سایت معتبری نیست و این رو میتونید از نحوه ترجمش بفهمید اگر به زبان کمی مسلط باشید:

Medium severity vulnerabilities are found in Kaspersky Anti-Virus

اون کلمه رو که بنده بولد کردم و بعد به ترجمه دورانتاش دقت کنید متوجه جهت گیری میشید:

دوست عزیز هیچ وقت اجازه ندید سلیقه تون باعث بشه که با کم ترین مدرک و تحقیقی چیزی رو که ثابت نشده رو قبول کنید
    به نظر شما آسیب پذیری خطرناک با آسیپ پذیری متوسط فرق داره؟
    یعنی نمیشه اینطوری گفت: (که در اصل اینطوری هم هست)
    Lowseverity vulnerabilities OR Medium severity vulnerabilities OR High severity vulnerabilities = Dangerous vulnerability

به این قسمت هم دقت کنید:
    According to the timeline report provided by Vulnerability Labs, Kaspersky was notified on the issue in December 2010 and responded a month later. The information on the vulnerabilities was not disclosed until a few days ago, but there is no mention of the bug being fixed.

کسپرسکی رو در December 2010 در مورد این باگ ها آگاه کردند اما تا چند روز پیش که خبری از رفعشون نبوده!!

18. این کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

به نظر شما آسیب پذیری خطرناک با آسیپ پذیری متوسط فرق داره؟
    یعنی نمیشه اینطوری گفت: (که در اصل اینطوری هم هست)
    Lowseverity vulnerabilities OR Medium severity vulnerabilities OR High severity vulnerabilities = Dangerous vulnerability

به این قسمت هم دقت کنید:
    According to the timeline report provided by Vulnerability Labs, Kaspersky was notified on the issue in December 2010 and responded a month later. The information on the vulnerabilities was not disclosed until a few days ago, but there is no mention of the bug being fixed.

کسپرسکی رو در December 2010 در مورد این باگ ها آگاه کردند اما تا چند روز پیش که خبری از رفعشون نبوده!!
    دوست عزیز مطالبی رو که لازم بود عرض کردم و لازم نمی بینم مطالب تکراری رو باز بگم . این خبر هم که قرار داده شده تحقیق یک موسسه هست که شاید معتبر باشه یا نه .مبنا رو باید موسسات و سایت های معتبر درجه بندی انتی ها بدونیم نه تحقیقاتی که شاید درست باشه یا نه و اون هم از موسسات نه چندان معتبر که می تونه تحت تاثیر رقابت های بازار باشه .

در اخر هم دوست عزیز وازه ای رو که از تیتر خبر اصلی قرار دادم واقعا مشخص هست و بیان کننده ابعاد این خبر هست که دروغ و جهت دار بودن مطلب سایت ایرانی رو نشون میده و ادامه مطالب شما فکر نکنم چندان صحیح باشه دوست عزیز

20. این کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •