تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 602 اولاول ... 276773747576777879808187127177577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ببخشید حواسم نبود ، اون 321 بود
    صدا شفاف با بیس خوب میخوام ، میشه تفاوت صداییشون رو بگید تا ما هم یکم اطلاعاتمون بیشتر بشه
    برای گوشی موبایل میخوام استفاده کنم ، تقریبا همه نوع آهنگ هم گوش میدم
    سلام.
    ببخشید من جواب می دهم.
    مدل سنهایزر بیس قوی تری دارد و البته صدای شفاف تر. مید وهای هر دو مدل تیز است ولی AKG تیز تر است و تیس تیس های زیاد و سردردآور دارد.
    در ضمن مدل AKG از نظر قرار گرفتن در داخل گوش خیلی راحت نیست و Noise Isolation خیلی خوبی هم ندارد.
    در ضمن در قیمت زیر صد هزار تومان با بیس خوب Klipsch S3 پیشنهاد می شود.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 07-08-2012 at 10:31.

2. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ببخشید حواسم نبود ، اون 321 بود
    صدا شفاف با بیس خوب میخوام ، میشه تفاوت صداییشون رو بگید تا ما هم یکم اطلاعاتمون بیشتر بشه
    برای گوشی موبایل میخوام استفاده کنم ، تقریبا همه نوع آهنگ هم گوش میدم
    سلام
    صدای هر دو هدفون در حد قابل قبولی شفاف هست ولی هیچ کدوم بیس قوی و پانچی ندارن(البته اگه منظورتون از بیس خوب این باشه)
    صدای k330 صدای مانیتور .شفاف و با تفکیک بالا هست و از لحاظ بیس کمی قویتر از cx280 هست.درسته که cx280 ایرباد هست ولی از لحاظ soundstage و imagine خیلی بهتر از بعضی inear ها عمل میکنه و صدای بسیار باز و وسیعی داره.
    تقریبا کیفیت ساخت هر دو هدفون یکی هست و اگه نتیجه گیری کلی بخوایم انجام بدیم در کل انتخاب cx280 انتخاب بهتری خواهد بود.

4. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeedrma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام راستش یه هدفون میخواستم برا آی پد اولش خواستم هدفون خود اپل رو بگیرم بعد فکر کردم زیاد خوب نیست ممنون میشم یه هدفون خوب تا سقف 60 هزار تومان بهم معرفی کنید سبک آهنگ هم بیشتر پاپ خارجی هست

داره خودمونی میشه ama.lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

به نام خدا/سلام دوست عزیز از کمک های شما و استاد خوبم آقا سالار خیلی متشکرم، همین مدل سونی رو تهیه میکنم،امیدوارم یه روز بتونم کمک های دوستان رو جبران کنم،یا علی.

به نام خدا/سلام به همه دوستان مخصوصا آقا سالار و rave-87 .
    هندزفری سونی به دستم رسید،صدای بینهایت فوق العاده ای داره و به خوبی روی گوش جا میگیره ،به طوری که حتی در حین ورزش کردن حتی از گوش جدا نمیشه چه برسه به این که بخواد بیفته(منظورم اینه که حتی پرس هوا هم جدا نشد)،اگر آقا سالار نبودند الان یک هدفون فول سایز بیسیم داشتم که صدای اون قابل مقایسه با این ایر فون نبود،در هر صورت دوستان هر سوالی در مورد این هندزفری فوق العاده داشتند(sony mdr-ex1000) من در خدمتشون هستم.
    این رو هم اضافه کنم که تا قبل از این که چند فایل 50 مگی ،flac دانلود کنم ،صدا در مقایسه با چیزهایی که تا اون موقع میشنیدم قابل مقایسه نبود،که بعد از شنیدن فایل های flac،از تعجب این کیفیت بی نظیر ،فقط میخندیدم.
    از دوستان عذر میخوام اگر در این مورد کمی دیر پست دادم،اینترنت قطع بود و ....،یا علی.

7. 4 کاربر از ama.lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به نام خدا/سلام به همه دوستان مخصوصا آقا سالار و rave-87 .
    هندزفری سونی به دستم رسید،صدای بینهایت فوق العاده ای داره و به خوبی روی گوش جا میگیره ،به طوری که حتی در حین ورزش کردن حتی از گوش جدا نمیشه چه برسه به این که بخواد بیفته(منظورم اینه که حتی پرس هوا هم جدا نشد)،اگر آقا سالار نبودند الان یک هدفون فول سایز بیسیم داشتم که صدای اون قابل مقایسه با این ایر فون نبود،در هر صورت دوستان هر سوالی در مورد این هندزفری فوق العاده داشتند(sony mdr-ex1000) من در خدمتشون هستم.
    این رو هم اضافه کنم که تا قبل از این که چند فایل 50 مگی ،flac دانلود کنم ،صدا در مقایسه با چیزهایی که تا اون موقع میشنیدم قابل مقایسه نبود،که بعد از شنیدن فایل های flac،از تعجب این کیفیت بی نظیر ،فقط میخندیدم.
    از دوستان عذر میخوام اگر در این مورد کمی دیر پست دادم،اینترنت قطع بود و ....،یا علی.
    سلام داش ممنون میشم بگی چند و از کجا خریدی

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام راستش یه هدفون میخواستم برا آی پد اولش خواستم هدفون خود اپل رو بگیرم بعد فکر کردم زیاد خوب نیست ممنون میشم یه هدفون خوب تا سقف 60 هزار تومان بهم معرفی کنید سبک آهنگ هم بیشتر پاپ خارجی هست
    سلام
    sennheiser cx271
    panasonic hje350
    creative ep830
    audio technica ck303m

10. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeedrma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

متشکرم بابت راهنمایی حالا از بین این چهار مدل کدوم نسبت به بقیه برتری داره که برم دنبالش فقط اگه میشه یه راهنمایی هم بکنید که از کجا میتونم تهیه کنم

داره خودمونی میشه Toni Kroos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام.
    چندبار قبلا پرسیدم ولی جواب ندادید
    اگه ممکنه نظرتون رو درباره bose ae2 برای سبک راک و آلترنتیو بگید
    ممنون
    اینم اطلاعاتش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Toni Kroos; 08-08-2012 at 16:43.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.
    چندبار قبلا پرسیدم ولی جواب ندادید
    اگه ممکنه نظرتون رو درباره bose ae2 برای سبک راک و آلترنتیو بگید
    ممنون
    اینم اطلاعاتش
    سلام.
    در ریویو زیر یکی از کاربران ذکر کرده این مدل بیس قوی دارد و بیس آن ضعیف تر از Sennheiser HD518 است. در ضمن مهم ترین مشکل آن را Distoration بیشتر در ولوم بالا نسبت به HD518 ذکر کرده است.(این مورد برای آلترنیتیو کمی دردسر ساز است) همچنین ذکر کرده است که مید آن کمی ضعیف است.
    کاربر دیگری ذکر کرده که در های آن Roll-Off وجود دارد اما روی سر راحت است.
    قابل ذکر است بعضی از کاربران آن را با آمپ Fiio E6 استفاده می کنند.
    یکی از کاربران قیمت این مدل را بالا ذکر کرده است. این مدل قیمتش تقریبا" با ATH M50 برابر است. از HD518 هم 40 دلار گرانتر است.
    موفق باشید.

14. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Unholy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    At The Heart Of Winter

پيش فرض

سلام دوستانمن یه مقدار کمی پول دستم اومده و هدفون قبلیم هم داغونه، به شدت به یه جایگزین نیاز دارم اما بودجه محدوده به 100 تومنبرای سبک های متال ( اگه بخوام دقیق تر بگم عمدتا دث متال و دووم ) و راک گاها ( پراگرسیو و پست-راک ) و یه سری دیگه که زیاد برای ذکر کردن مهم نیستن.میشه گفت نویز ایزولیشنش هم مهمه، اما در حدی که یه انتخاب سرتر رو حذف کنه.ایرفون باشه یا هدفون فول سایز مهم نیست ( اما اگه فول سایزه سبک باشه به درد استفاده ی طولانی بخوره ... عرق نکنه و لالهی گوش درد بگیره و اینکه خلاصه زهر مار کنه موزیکو )یه مورد دیگه، من استفاده م زیاده ازش. شاید بعضی روز ها به 8-9 ساعت هم برسه اما متوسط رو 6 در نظر می گیرم. بهم هشدار دادن که می تونه خیلی برای شنواییم خطر داشته باشه و با اسپیکرگوش کردن کم خطر تره. موافقین ؟ چون می دونم اگه یخوام اسپیکر بگیرم قاعدتا چیز بدرد بخوری نباید گیرم بیاد با این قیمتا .منتظر نظر ها و پیشنهادای دوستان هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •