تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 421 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مشاور هم خیلی کار خاصی نمیتونه بکنه. باید خودت بخوای اول... منظورم اینه که معجزه نمیکنه
    اما خیلی خوبه یه ساعت راجع به هرچی که میخوای حرف میزنی با آدمی که حتی نمیشناسدت! دیگه نگران گفتن راز ها نیستی... قضاوتی در موردت نمیشه...

این شماره ای که خانم ملا نصرالدین گفتن 1480 هستش. زنگ زدم که ببینم چطوریه یه تلفن گویا بود و گفت که درباره خانواده، زناشویی، کودک،تحصیل و اعتیاد مشاوره میدن... صبر نکردم که کسی گوشیو برداره... همین که یکی باشه تا هرچقدر که دلمون بخواد به حرفامون گوش کنه خیلی هم خوبه... بدیشم اینه که احتمالا پرونده سازی نمیکنن اگه جلسه اول هرچقدرم مفید باشه جلسه ی بعدی باید دوباره از اول....

راستی چند سال پیش یکی بود که انگلیسی رو از طریق وبکم به صورت خصوصی تدریس میکرد... خیلی خوب بود. سطح تحصیلاتشم خوب بود... من یه جلسه بیشتر نرفتم... میخواستم بگم که شاید همچن کسانی هم باشن که از طریق اینترنت مشاوره بدن! یه چی تو مایه های web therapy
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masterpiece's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Behind You

پيش فرض

ممنون دوست من
    شک نکن که میخوام مشکلاتم حل بشه. ریشه مشکلات رو هم پیدا کردم ولی راه مقابلشو نمیدونم چیه
    در حال حاضر فکر کنم بهترین گزینه همین مشاوره تلفنی باشه ولی من دوست ندارم حتی خونوادم از این مشکلات چیزی بدونن برای همین مجبورم برنامه ریزی کنم واسه وقتی که کسی خونه نباشه واسه وب هم خود شما هم میدونی سرعت الام فوق العاده افتضاس اینم میمونه واسه موقعی که از این وضعیت دراد
    در کل ممنون از شما و دوستانی که وقت گذاشتین و راهنماییم کردین...ممنون

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

میگم من چی کار کنم ؟ اصلا توی یه جمعی که میرم یا جایی که میرم حرفم نمیاد !
    اطلاعاتم بدک نیست.ولی اصلا حوصله حرف زدن ندارم...

توی جمع دوستان هم که هستم از بس در مورد چیزای به درد نخور و بی اهمیت حرف میزنن که من اصلا به این چجیزا فکر نکردم...

یه مشکل دیگه هم که دارم.. در جواب حرف ها نمیدونم چی باید بگم.... از هیمن تعارف ها...

5. 2 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

توی جمع دوستان هم که هستم از بس در مورد چیزای به درد نخور و بی اهمیت حرف میزنن که من اصلا به این چجیزا فکر نکردم...

یه مشکل دیگه هم که دارم.. در جواب حرف ها نمیدونم چی باید بگم.... از هیمن تعارف ها...
    سلام
    احتمالا شما جزو دسته ادامهایی هستین که بیشتر وقتتون رو به مطالعه و یادگیری میپردازین و مثلا بیشتر وقتتون رو با کتاب و کامپیوتر میگذرونین و زیاد تو اجتماع نمیرید.اگر اینطور که حدس زدم هست باید اروم اروم تغییر در خودتون ایجاد کنید و بیشتر تو کارهای گروهی شرکت کنید تو اجتماع باشید و نگاه کنید اطرافیانتون تو موقعیته های مختلف چطور حرف میزنن و رفتار میکننندو اونوقت به رفتارشون فکر کنید اگر دیدین مناسب و پسندیده هست شما هم از همون تکنیک ها استفاده کنید و اگر شخصیتتون چیزی غیر از اینی هست که من حدس زدم ، دیگه انشاالله دوستان راهنمایی میکنند

7. 8 کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

من هم تقریبا همین مشکل شما رو داشتم
    به نظر من با افرادی که کمی از نظر سنی یا فکری از شما بزرگترهستند بیشتر رفت و امد بکنید
    در واقع با کسانی رفت و امد کنید که توی جمع انها احساس کنید که دوست دارند نظرات و حرف های شما را بشنوند

برای تعارف ها هم از همین تاپیک به خوبی میتونید استفاده کنید...تعارف های معمول رو یاد بگیرید و سعی کنید استفده کنید...کم کم براتون عادت میشه

9. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    اگر یکی که باهاش رابطه رسمی دارید مثل استاد
    زنگ بزنه و شماره یه نفر رو از شما بخواد و شما بفهمید که اسم رو اشتباه گفته و بهش بگید اها اقای فلانی تا متوجه اشتباهش بشه اشکالی داره
    و مهمتر اینکه این اشتباه رو هی تکرار کنه باید بهش بگم یا به روی خودم نیارم و فقط شماره رو بدم؟

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام دوستان

من یک مدتی هست که با یکی از اساتیدمون مشکلی پیدا کردم.ایشون خیلی فرد متشخص و قهرمان بزرگی هستند و همه جوره هوای

شاگرداشون رو دارند.از قضا ،من که ترم های پیش شاگرد خوبی بودم مشکلی پیش اومد که نتونستم این مدت درس بخونم.

حالا با شرایط پیش اومده همین استادمون که تعریفشون رو خدمتتون عرض کردم خیلی اصرار دارند بدونند که چرا من افت تحصیلی دارم.

من خیلی سعی کردم یه جورایی بگم که سوالاتون من رو ناراحت میکنه ولی با وجود پایان ترم هنوز در امتحانات ایشون رو میبینم و چون من خیلی به

ایشون ارادت خاصی دارم، از جایگاهی که در نظر استاد پیدا کردم خیلی ناراحت هستم.

لطف کنید راهنمایی بفرمایید که من چطور میتونم شرایط رو تغییر بدم و به نظرتون چه طور با ایشون برخورد داشته باشم چون ما هر ترم با ایشون

کلاس داریم و با حرفاشون نظر همکلاسی هام هم داره دربارم تغییر میکنه.

و

با تشکـــــــر

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام
    اگر یکی که باهاش رابطه رسمی دارید مثل استاد
    زنگ بزنه و شماره یه نفر رو از شما بخواد و شما بفهمید که اسم رو اشتباه گفته و بهش بگید اها اقای فلانی تا متوجه اشتباهش بشه اشکالی داره
    و مهمتر اینکه این اشتباه رو هی تکرار کنه باید بهش بگم یا به روی خودم نیارم و فقط شماره رو بدم؟
    شما دفعه ی اول اشتباه استاد رو تصحیح کنید...مثلا اقای محمدی رو میگه اقای محمد...شما میگید اقای محمد نداریم؟؟؟ بعد مثلا استاد میگه چرا فلانی که دوست فلانیه...بعد شما میگید اهان اقای محمدی رو میفرمایید بعد هم شماره رو میدید
    دیگه اگر استاد باز اشتباهش رو تکرار کرد نباید به روتون بیاورید...چون معلومه یا حافظه اش یاری نمیکنه فامیلی رو به خاطر بسپارد یا اصلا صحیح تلفظ کردن فامیلی طرف براش مهم نیست

سلام دوستان

من یک مدتی هست که با یکی از اساتیدمون مشکلی پیدا کردم.ایشون خیلی فرد متشخص و قهرمان بزرگی هستند و همه جوره هوای

شاگرداشون رو دارند.از قضا ،من که ترم های پیش شاگرد خوبی بودم مشکلی پیش اومد که نتونستم این مدت درس بخونم.

حالا با شرایط پیش اومده همین استادمون که تعریفشون رو خدمتتون عرض کردم خیلی اصرار دارند بدونند که چرا من افت تحصیلی دارم.

من خیلی سعی کردم یه جورایی بگم که سوالاتون من رو ناراحت میکنه ولی با وجود پایان ترم هنوز در امتحانات ایشون رو میبینم و چون من خیلی به

ایشون ارادت خاصی دارم، از جایگاهی که در نظر استاد پیدا کردم خیلی ناراحت هستم.

لطف کنید راهنمایی بفرمایید که من چطور میتونم شرایط رو تغییر بدم و به نظرتون چه طور با ایشون برخورد داشته باشم چون ما هر ترم با ایشون

کلاس داریم و با حرفاشون نظر همکلاسی هام هم داره دربارم تغییر میکنه.

و

با تشکـــــــر

بهترین کار اینه که برید دلیل افت تحصیلیتون رو به استاد بگید و بهش بگید من فقط شما رو امین خودم دونستم و فقط این راز رو به شما گفتم...خواهش میکنم نظرتون رو نسبت به من عوض نکنید

13. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    میخوام به یکی زنگ بزنم که شمارشو از دوستش گرفتم تا چند تا سوال ازش بپرسم در مورد منابعی که برای کنکور خونده؛ اونوقت اون یکسری جزوه داره که من هیچ جوری بهش دسترسی ندارم میخوام بعد از اینکه سوالامو پرسیدم ازش بخوام برام جزوه رو کپی کنه و بفرسته هرچیم پولش بشه بهش میدم، چجوری بهش بگم؟؟؟

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

میخوام به یکی زنگ بزنم که شمارشو از دوستش گرفتم تا چند تا سوال ازش بپرسم در مورد منابعی که برای کنکور خونده؛
    اونوقت اون یکسری جزوه داره که من هیچ جوری بهش دسترسی ندارم میخوام بعد از اینکه سوالامو پرسیدم ازش بخوام برام جزوه رو کپی کنه و
    بفرسته هرچیم پولش بشه بهش میدم، چجوری بهش بگم؟؟؟
    سلام دوست عزیز

به نظر من همینطور که الان گفتین خیلی راحت :
    می تونید با ایشون تماس بگیرید و اگر شما رو میشناسه بگید که من با اجازه شمارتون رو از فلانی گرفتم و بگید میتونم چند دقیقه وقتتون رو بگیرم ، درباره ی منابع کنکور ازتون چند تا سوال دارم.
    و بعد از پرسیدن سوالاتتون بگید ، عذر میخوام اگر جزوات رو دیگه لازم ندارید من چطور میتونم به این جزوه ها دسترسی داشته باشم و حاضرم هر مبلغی رو که براش در
    نظر دارید بهتون پرداخت کنم و در هر صورت از توجهتون خیلی ممنونم .

این نظر من بود البته... .

16. 4 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •